A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok,
GRATULÁLOK AZ ÚJ BABÁKHOZ ÉS MAMÁCSKÁIKNAK! visszaolvasni nem tudok, ülni nehéz, de pótolom...
Zsuzsi átadta a gratulációtokat, amit nagyon szépen köszönünk, igazán jól esett!
http://kepeim.hu/userlapok/kepek.php3?u ... lkid=49220
itt elérhető néhány kép Botondunkról,
puszi Mindenkinek,
nekem a szüléstörténet leírásához idő kell, egyelőre beszélni sem tudok róla, de amint képes leszek rá, elkészítem. DE MEGÉRTE, EZ TUTI, MOST MÁR KÉT SZERELMEM VAN!
Ildi

Kép
lidikoka

Ildi! Aranyos a kiskrapek, nem csodálom a kettős számot.

Kép
kissmanó

Ildi
Gratula mégegyszer!!!! Mihamarabbi gyógyulást, várjuk a képeket!!

A másik topikból kilestem, hogy Jovika Marcija is megszületett kedden, 3720 gr, 56 cm. Ezúton is gratula!!
Ő vajon mér hagyott el bennünket??

KépKép

KépKép
szivvi

Bocs a meleg...Látom a képeket! bocs

KépKép

KépKép
szivvi

NENŐKÉRŐL ki tud és mit?

Kép
kissmanó

És Rózsáról????

KépKép

KépKép
szivvi

Lidikoka: gratulálok Botondhoz nagyon szép kisfiú.Nálunk is tök meleg van állítólag este nagy vihar lesz.Most nagyon nyomot a levegő alig kapok levegőt.A lábaim is dagadtak most már tényleg minden olyan nehéz. :evil:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Hemej
Hátha a vihar kihozza neked is bébet... 8)

KépKép

KépKép
szivvi

Zsú, Dani! Hát ezért a Marci fiúért tényleg megérte ;) nem is látszik rajta a hosszú gyűrődés! Csak a homlokránca árulja el, hogy nem teljesen ért egyet a történésekkel :D Szép nagy baba! Jó összeszokást!

Emma és Apuka! Hát, Ti is előztök? Nagyon gratulálunk! Gyors felépülést, és jó barátkozást kívánok!

Zsanett! Persze, hogy emlékszünk! Nagy gratula!

Hemej! Tényleg úgy elszaladt ez a terhesség... Mi kb. egy éve terveztük el (na jó, 13 hónapja), hogy jöhet a Béb, most meg itt nyikorog mellettem. Néha meg is lepődöm, hogy kié ez a gyerek :D

Hencsi! Ha csak tanácsadás, én lemondanám. (mint ahogy tettem is a holnapi védőnőt) Legfeljebb tegyétek ár reggelre, vagy délelőttre! Hőségriadó van, nehogymár egy 2 hetes gyereket utcára vitessenek a legnagyobb melegben! 10ig, és este 7től. Akinek nem teccik, menjen az az utcára!
És vsz Bogi éppen több tejet termel magának, azért kér többet enni. Pár nap alatt beáll, és akkor egyszerre fog többet enni, így ritkábban fog kérni.
A meleg ellen nekünk bejön a langyos fürdés! Tegnap határozottan láttam, hogy megnyugtatta! Meg persze szomjasabb is, azért is kér többet inni.

Annee! Tudtommal fektetve lehet kenguruzni. A mienket nem bírom fekvőbe rakni. Ja, és egyszerre max. 3 órát lehet benne, utána át kell mozgatni.

Dorka! Még egy altatási tipp: ha elalszik a kezemben, óvatosan lecsúsztatom a kanapéra, vagy az ágyába, és rárakom a kezem. Nem simogatom, csak rajta van. A nőgyógyászom tanácsolta, hogy ne simizzem (amikor táborban volt), hanem csak így tegyem rá a kezem, mert ez jobban emlékezteti a magzati korra.
TB-kártyáért elment a párom (kb 1 óra sorbanállás a Teve utcában, és nem ugyanott, ahol tgyás-t kell intézni, szal 2x kell ott sorban állni).

Lidikoka! Milyen szép orra és szája van. Tuti szépfiú lesz!
Vendég

Lidikóka, addig is belinkeltem a képeket a táblázatba, nagy gratula!

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka
Zsút nem teszed át?

KépKép

KépKép
szivvi

Emi: Hány nap alatt küldték ki Lilla TB kártyáját???? Köszi ott se volt, de megrendelte..... csak most 1 nap kimarad, de olyan csalóka, azt hittem még van benne :( Ma akartam venni mindenképpen, de nem gondoltam volna, hogy már csak 6 golyócska van benne :shock: és azt se, hogy nem fogunk kapni.... eddig volt ugyanis....ez már a 3. hengerke lesz...

Lidikóka: Gyönyörű a kisfiad, olyan szép formás pofija van :) Nagyon szép baba :D Naná, hogy megérte :wink: ! Nagyon gyors lelki és testi felépülést Neked!+++++++++++++++++ Kíváncsian várjuk a szüléssztorit :)

Hemej: Kitartás, próbálj meg gyakran letusolni, felfrissülni, hátha az segít kicsit. Itt is borzalmas, épp most nézem a neten a klímákat...nagyon agyalok rajta... :roll: 8)

És a párom éjszakás lesz most 4 napig. Szegény én kivagyok attól, hogy dolgoznia kell ebbe az ezer fokba a nagy csarnokba, ha kint 40 fok van bent 60 a nagy gépeknél...áááááááááááááááá szegénykém :cry: :cry: És nappal ugye aludna, de nem fog tudni, a meleg miatt....kikészül....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Aludtam egy órát. Természetesen úgy keltem fel, hogy szakadt rólam a víz, mehettem megint tusolni.

Andi: hát igen... nem úgy tűnik, hogy előbújik ez a bébi. Neki aztán tényleg jöhet hidegfront, hőségriadó.... tojik a világra. Ma is végig aludta az nst-t, már csak azért sem mozdult meg. Bezzeg utána amíg vártam a nődokira, majd kirúgta a hasfalamat.
Képzeljétek, várakozott még egy kismama "az én dokimra", ő már 6 nappal túlhordta a bébit ( de nagyon kis türelmes volt, csodáltam is érte), no de ma, amikor megvizsgálta a dokinő a méhszájat, abban a pillanatban elfolyt a magzatvíz. Már telefonált is a párjának, hogy jöjjön a cuccal. Ezek után mondtam a doktornőnek, hogy én is valami hasonlót szeretnék, de nem fogadott szót....ejnye-bejnye :D
Egyébként nyomom a málnalevél teát, meg a 2 féle homeóst ezerrel, remélem nekem is hatni fog!
Én egyébként csak azt nem értem, hogy amikor a Blankát vártam, akkor a 32. héttől szigorú pihenésre voltam ítélve, mert elkezdett nyílni a méhszáj, és a manó is nagyon be volt helyezkedve a születéshez. És hát mint írtam, a 37. hétig húztam akkor. Erre most.... No mindegy, ezen nem mérgelődöm, majd jön, amikor akar. Csak ne lenne ez az őrült nagy hőség.... nem bírom.

TAJ kártya: az én párom személyesen fog elmenni érte, én nem bízom a postázásban, ismereve a magyar ügyintézést, és hozzáállást...

Orsi: miért akar befektetni a dokid, azt nem mondta? Esetleg megindítja a szülést? Mert ha nem, akkor nem értem, tök közel laktok ti is a kórházhoz, ha bármi történik pikk-pakk ott tudsz lenni te is.

ceniko: én sem főzök, tojok rá... nem is kívánom a meleg kaját. Bár én könnyen beszélek, egyedül vagyok itthon, a párom meg úgy is ebédel a munkahelyén.
Szülés után pedig egy pár hétig valószínű, hogy rendelni fogom a kaját.... erre gondoltam.

Megyek dinnyézni!

Móni

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

Gratulálok az új babákhoz!

Aki már túl van rajta: hogy intéztétek a kórházi látogatókat?

Nem sok kedvem van a dologhoz, a normálisabb rokonokat, meg lehet kérni, hogy ne jöjjenek látogatni, de anyósékat vajon hogy szereljem le?

Annyira kicsesztek velünk a múlt héten, ha rágondolok, hogy bejönnek, máris a plafonon vagyok az idegtől. Főleg a férjét nem akarom látni, engem ne idegesítsen az ábrázata!!!
Attól félek, csak egy hatalmas veszekedésre lennék képes velük, az meg nem hiányzik senkinek. Ha bejönnek, akkor is, ha meg megmondom, hogy ne jöjjenek, akkor is.

Na, máris szétvet az ideg, inkább témát váltok.

Ja, egyébként anyós nem segített ám semmit Eminél sem, pedig megígérte, hogy jön pár napra, aztán kétszer fél óra látogatás lett a dologból, amikoris elvárátk, hogy pattogjunk és kiszolgáljuk őket. Hozott pucolt zöldséget, hogy főzzek (6 nappal szülés után) a férjemnek húslevest. Basszus, fel sem tudtam kelni.... A férje meg jól beijesztett, épp mellgyulladásom volt, s ő mentős, mondta, hogy ha nem vigyázok, fel fogják vágni. Utána végig rettegtem amíg szoptattam, nehogy begyulladjon...

:evil:

KépKépKépKépKép
uxi

Na most én írom: f@szomkarate!!!!!!!!

KépKépKépKépKép
uxi

ceniko: épp az előbb láttam a Praktiker újságban akciós split klímát, de gondolom, hogy sok helyen akciózzák, most van itt a szezonja.
Móni

Kép
Kép
moni1973

Uxi
Ne idegeld magad!!! A férjed nem tudja megmondani nekik, hogy ne menjenek majd be?

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok! Itt ismét Piskótaférj! Marci jól van, már gyakorolja a szopizást, van előtej is. Zsu is jobban érzi magát, de a sebe egy kicsit fáj. Teszek fel újabb képeket. Az egyiken én vagyok, kicsit szétcsúszott állapotban. :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

kispiskóta

Hűűű, de cuki ez a kis Marcibabaaaa! Kis turcsinózi:D

Ildi: Botond is nagyon cukika, biztos jóképű lesz. Majd nem győzöd hessegetni a tyúkokat :D :lol:

Kép
zsuzsi**

Zsú és Piskóta férj !
Tündéri a Marci baba!!!!! Köszönjük a fotókat, jó nézegetni.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Szia Zsuzsi!

Hogy vagy?

Kép
Kép
moni1973

Köszi Móni, jól. Kicsit keményedek, fáj a pocim. Nyom lefele az egész. Remélem, bírja még. Úgy vagyok, mint Enikő. Neki is fáj, ha mozog a pici. Nekem is az fáj mindig... Huhh. Meg ez a meleg brrrrr.

Pénteken megyek NST-re meg UH-ra. Nem tudom, hogy fogom kibírni. Menni is alig bírok. Garfield vagyok :D

Most már nagyon szeretném, ha Panna kint lenne, mert már nagyon nehezen bírom... :oops: :oops:

Kép
zsuzsi**

Nekem tegnap keményedett nagyon sokszor, brutál módon a hasam. Ma eddig még nem....

Készülj a péntekre, a kórházban olyan, de olyan hőség van, hogy elmondani nem tudom... azthittem megőrülök, amíg vártam a dokinőt.
A szülésznő mondta, hogy éjszaka megint dömping volt, nagyon sok baba születik. Amíg vártam, addig hárman mentek haza...
Bocsi, mindig elfelejtem, hányadikát is tűzték ki neked, ha addig nem indul be a szülés?

Kitartás!!!!

Móni

Kép
Kép
moni1973

Most valahogy úgy vagyok vele, hogy nem is bánom, ha nem szülök a héten, nem tudom hogy viselném bent a kórházban ezt az őrült hőséget :?
Jövőhéten talán lesz egy kis lehűlés, akkor viszont már jöhet a bébi, de nagyon! :wink:

Kép
Kép
moni1973

Jövő héten csütörtökön lesz a csaszi, de szerdán valszeg már be kell feküdnöm... Húúú, télleg ennyire meleg van ott? Jaaaj, neeee. :shock: :shock:

Kép
zsuzsi**

Piskótaférj: Hát ez a gyermek csupa apája :) Éééédes :) Azé szegény Zsún látszik, hogy nem kicsit viselte meg a hosszú vajudás.... :( Gyors felépülést Neki!!!

Móni: Igen láttam a klímát én is, azé szétnézek még több fele... Lehet kimondottan klímákat forgalmazó szaküzletben a beszerelés, majdani karbantartás olcsóbb, mintha ilyen "multiba" vennénk.... szétnézek :wink: Kösziiiii

Uxi: Anyósodékról te is tudnál könyvet írni látom :x :roll: .... hát nagyon sajnálom... :(

Iszonyat be vannak dagadva a csülkeim.... így még soha... és rengeteget iszok+leves+dinnye és alig pisilek :oops:

ceniko
Szeged

Az altatással kapcs.-ban, nem tudom,hogy emiatt-e,de nem lehet,hogy a baba még éhes azért nem alszik el,vagy szél bántja?Én azt tapasztaltam,hogy pár napja azt vettem észre hogy nekem se akar elaludni evés után,mindíg 6Oml-kapott,felemeltük az adagját 9O-1OOml.re és evés után beájul és durmol kb. 2-3 órát.Persze nem biztos,hogy emiatt javult a helyzet,ezt meg is cáfolta,mert a legutóbbi etetés után nem akart elaludni csak nyűglődött,szerintem bent maradt a büfi mert nagyon feszengett aztán kakált is büfizett is és most itt alszik a bébihordozóban.Most ez vált be.

Gratulálok az újabb kis jövevényekhez.
pillangó7

jövő héten csütörtökön?! :shock: húúúúú Zsuzsi az már nagyon közel van, de izgalmas... :D Én pont akkor megyek majd újra nst-re, reggel fél 8-ra.
Tényleg rohadtul meleg volt, én ott vártam a dokinőt a bábaszoba előtt, mert a műtőben volt kb. 1,5 órát , de ott semmi levegő... voltak pillanatok, amikor úgy éreztem, megfulladok.
Készülj sok ásványvízzel, bár remélem, neked nem kell majd annyit várnod, mint ma nekem. :wink:
Jövőhétre meg csak hűvösebb lesz már, nem tarthat mindig ez az embertelen hőség.... :wink:
Pusz,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Nekem férjem múlt héten intézte a papírokat és ma kaptam meg az egyszeri anyasági támogatást vagy mi a neve.
pillangó7

pillangó: jobban vagy már?

Kép
Kép
moni1973

Lidikoka, Zsu, csodálatosak ezek a fiuk, olyan kis zabálnivaloak, gratulálok hozzá Nektek mégegyszer.

Szivvi Dorka, Bori, akkor ma csatlakoztam kis táborotokhoz, nyugi terén.

Végulis voltunk tanácsadáson, taxival mentunk jőttunk, klimás volt, meg a tanácsadáson is volt klima, igy nem volt olyan gáz, 20perc alatt lerendeztuk az egészet, szerencsére nem volt senki előttunk, igy semmit nem kellett várni...

Ez nálunk ugy zajlik, hogy a doktornéni levetkőztette Bogit, megvizsgálta pocakot, kőldőkőt megnézte, azt mondta nagyon szép, meghallgatta szivecskénket, majd Bogikám jo szokásához hiven lepisilte dokinénit meg az asztalt, majd megmérte a sulyát.
Na ez nem volt semmi...
Bogikám másfél hét alatt hizott annyit meg nőtt annyit, amit egy honap alatt kell.
3260grammal jottunk haza, és most 3800grammok vagyunk.
Ehhez szoljatok hozzá...
Egyébként tők őrulők neki, igy láttam hogy mennyit fejlődőtt, bár eddig is láttam, mert amiben hazahoztuk nem jo már rá, de igy legalább meg is bizonyosodtam rola...
Szal minden rendben van, dokinéni tők ari volt, mondta, hogy nem kell mennunk csak majd két honaposan amikor kapjuk a szurit, addig meg ha ugy látom hogy olyan idő van akkor elsétálhatok, de ha ilyen meleg van, nem kell.
Ha meg bármi baj van, telefonáljak és kijőn, szal egy tundéri a dokinénink. és ami poén, a Robinak is ő volt a gyerekorvosa.

Kaptam a tanácsadáson 3mellbimbo ápolo krém mintát, LANSINOH Lanolin majd kiprobálom, azt mondták nagyon jo, ésezt sem kell lemosni szopi előtt.
Vendég

Zsú, Lidikóka: nagyon szép kisfiúk! Gratulálok mégegyszer!

Enikő: még mindig ugyanazokat szedem :wink: Caluphyllum és Arnica napi 1 x 5 golyó... az interneten fent vannak azok a patikák, ahol lehet kapni homeós bogyókat, vagy meg lehet rendelni őket egyes patikákban, kb. 2 nap alatt meghozzák. Az én férjem is bénázott... :lol:

Móni: K.O. vagyok...

Andrea
Kép
kindernay

Nos ez a cicikrém, 100% tiszta gyapjuzsir.

Azt mondta dokinéni, hogy naponta nyugodtan furcsizhetem Bogit 3-4 lkalommal langyos vizben, és furcsi előtt 20 percet m eztelenul levegőztessem a bőrét, semmi baja nem lesz, ebben a nagy melegben kell nekik.
Ja és kezdunk picit kipattogni a melegtől, azt mondta, a gyogyszertéri popikenőccsel nyugodtan bekenhetem, attol el fog mulni gyorsan.
Vendég

Zsuzsi: Nem mondta miért akar befektetni,de nagyon de nagyon haragudnék ha megtenné!!
Cenikő: Kiadós szex... a felsorolásból kifelejtetetm! :oops: Bár egyre kevesebb lelkesedéssel megy.főleg ebben a melegben. De a nemes cél érdekében... Hú micsoda áldozatokra vagyok képes :wink:
Ma kipróbáltam még a vizes törcsit a pocómra is. Hátha a hűvösre vár a gyerek és át tudom verni :wink: Próba cseresznye!
Andi: a vizes törcsi csodákra képes. Ok 2 zuhi is volt már ma de hogy folyamatosan rejtem a törcsi, fel-fel tűnik a bokám :lol:
Móni: Iszonyat meleg volt ma a kórházban! A Péternek is be volt izzadva az inge a mellénél :wink: Jó volt látni,hogy szenved egy kicsit! Júj de piszok vagyok!
CSak attól félek,hogy kihajtja magát a héten,aztán ki lesz fingva ha megyek :roll:
Jaj és a legfontosabb!!

ÉDESEK EZEK A LEGÉNYEK NAGYON!!!!
És rájöttem,hogy a wellcam köszöntőből Janka kimaradt! Sorry!! Nőjj nagyra!!
Vendég

Ja nem tudom ki kérdezte,de nem szedek bogyókt, és a teát sem iszom :oops: És az Andiféle atombunker az itt is megtalálható! De csak előkerülnek majd a torpedó bugyik!! ( Háborúra készülünk :wink: biztos ezért született annyi fiú....)
Doki nem vizsgált meg már lassan egy hónapja... :roll:
Vendég

Nagyon szép Marci-baba és nagyon szépek vagytok együtt. Még egyszer hatalmas gratula!!!

Emi gratulál az új babókhoz és írta, hogy túl magas lett a vérnyomása, 140/100. Úgy néz ki, hogy még ma meglesz az oxitocin- terhelés. Hat ágyas szobában van és tömve van a szülészet.

Én elintéztem a tgyást és az anyaságit.
Most megyek hunyok egyet. :D
molkata

Na, akkor nemán beijedjetek a sok fiúcskától, lökök nektek jányos fotót.

Kép csábosan kivillanó pelenka - ja meg kicsi lábacskák is :)

Kép vigyáz rám a kisnővérem

Kép apa vette bohócos játszószőnyeg - majd belenövök

Kép
kissmanó

Szegény Emi! Tutira felment a pumpája a potyára befektetéstől, meg a 6 ágyas szobától, s produkált egy kis magas vérnyót. Na, majd hátha ez a segítségére volt, s holnap jön a hír Maja babáról (csudiszép nevek vannak itt kiválasztva, kérem)

Kép
kissmanó

Enikő!
Kájne problem. S na és, ha kimarad egy nap a homigyogyikból? Én saját magam mentem utána (apa elfelejtené azt is, hogy hova indul el olykor), s naná én is jártam úgy, hogy este elfogyott, másnap nem volt, sőt kellett várjak rá vagy 2-3 napot. Na, de azért utána nyomult tovább ezerrel. Uhhó ne engedd, hogy elfelejtődjön a dolog, mikor megérkezik, rá se ránts, szedjed tovább ezerrel.

Csajok! Akármilyen tüneményes helyen lakunk, ma még az előszobáig sem mentem ki. Rohadt meleg van itt is.
Az este beszéltem egyik haverrel (olyan 9 óra magasságában), s mondja, hogy náluk bent a szobában (4-ik emelet, s lapos tető, ergó jól grilleződnek) 31 fok van. S közben vitte ki a hőmérőt a terasz fele, s jajjgatott, hogy megy felfele. Ehhez képest nálunk akkor a konyhában 27 fok volt, a konyhaablakban kívülről pedig 25. Érződik ám, hogy a betonrengeteg tartós hője nálunk nem bír nyomulni.
És mégis szenvedünk. Adriámnak be is ígértem, hogy őt is elvisszük a gyerekfodrászatba rövid frézát vágni, mert így gáz.
Szal pocis csajok, le a kalappal előttetek. Ahhoz képest ha nekem most lenne pocakom, tutira jobban nyomatnám a panaszt. Uhhó, gyertek, s nyugodtan zúdítsátok az ilyen-olyan FASZOMKARATE-kat.

Kép
kissmanó

KinderAndi: Csak azért kérdeztem, mert nekem mondták, hogy 5 napig kell szedni a Caulophyllum CH 12-est aztán 2 nap pihi, majd Cumicifuga 12 CH 2 napig,majd Pulsatilla 15 CH 2 napig, és aztán újra a Caulophyllum 12 CH 5 napig...és így tovább a 36. héttől szülésig... :roll:
Hja és az Arnica 30-ast csak a vajúdás beindultakor..... és közben...

De én nem vettem meg mindezeket, csak 2 félét :oops: (nem is volt a patikában meg sztem túl sokkkk) a Caulophyllum-ot és az Arnicát (de csak az elsőt szedem). Akkor kezdjem el az Arnicát is??

Tudom, hogy mely patikákban árulnak homeós bogyókat oda küldtem a zuram csak készlethiány van, vagy nem megfelelő higítású volt csak.... :( de holnapra lesz :wink:

ceniko
Szeged

Manó:Én most élnék is ezzel, mert már nagyon nehezen bírom a meleget itt a tetőtérlakásban... úgyhogy FASZOMKARATEEEEEE :evil: :evil:

Kép
zsuzsi**

hajrá Zsuzsi!
Ez igen. Nem hiába találta ki Gurgika!
Nem tom neked segít-e, de mikor teljes meggyőződéssel írtam (a napokban), akkor nekem jót tett.
Szal csak nyugodtan csajok.

Kép
kissmanó

Előző póz upgradelve:

Kép

Kép
kissmanó

Enikő: hol mondták, hogy így kell szedni? Nekem van egy könyvem onnan az infó, meg a bába válaszolból, meg a szülésznő is ezt mondta... NEm tudtam, hogy ilyen arányban is lehet szedni.
A Cimicifuga meg vajúdás alatt kell szedni elvileg.. nemtom!
Az Arnica meg vérzéscsillapító (meg aranyér ellen), mondjuk én mindig elfelejtem bevenni, úgyhogy csak néha-néha szedek (kb. 2-3 naponta 1x5 golyót) .

Andrea
Kép
kindernay

Orsi: nekem már bejátszanak a torpedó bugyik, már az árát is megszolgálta, kidobtam vagy kettőt mert szétmállott az apró popsimon. :oops: Szóval jó lenne már szülni, mert fogyóban a torpedó bugyi! :wink:
A homeós cuccot én kérdeztem én szedem, és meg is nyíltam (szerintem ettől) szóval, ha te még zárt vagy esetleg jót tenne... de te tudod! Az indítást én sem szeretném... vizes törölköző megvan, ventillátor előtt lobog a hajam, hányingerem van, tisztára be vagyok dagadva, állandóan zuhanyzom, lesötétítettem, és le-föl lépcsőzöm. Faszomkarate!

Andrea
Kép
kindernay

Manó: Grétus annyiraa, de annyiraa szééép!!!! Nagyoon! :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Balázs, ma reggel 8-tól 13-ig evés+nyűgit játszott, majd 13-kor elaludt, 16:45-ig. Azóta félálomban eszik, kisebb pihenőkkel. Nagyon megviseli a piciket az a hőség. A lakásban 30C fok van. :(

kétfiús anyuka
babdorka

Hátha érdekel valakit.

A csecsemő fejlődése hónapokra lebontva, az első két évben.

http://www.informed.hu/eletmod/care/dev[/url]

kétfiús anyuka
babdorka

Piskótaférj:Nagyon szép kisfiatok van.Köszönjük a képeket.Henchy:Nagyon ügyes a kislányod szépen fejlődik.Manó:annyira jó képeket rakol fel.Olyan cuki Gréti mikor úgy össze gömbölyödik.Más, látom nektek mindent személyesen kell intézni.Nálunk úgy müxik,hogy a kórházba be jön hozzád a TB-töl valaki tehát semmi sorba állás.Van egy iroda is a kórházba ahol a születésit...stb el lehet intézni.Nekünk annyi dolgunk lesz,hogy valamikor augusztusban fel kell mennünk Münchenbe(Magyar Konzulát) mert mi azt akarjuk,hogy babóca kettős állampolgár legyen. :wink:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Közben tudosítok Eminek!
Manó! Írtam, hogy izgulsz érte! Aranyos vagy! :D

Gréti egy tündér és ahogy a nővérkéje tartja....ennivalóak. :D

Dorka! Jó az oldal!
molkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X