Sziasztok Mammikák!
Hajni! Ugyanmár! Nagyon szép pocid van, egyáltalán nem kicsi! Sőőőőt!

Egyébként mi is farosak vagyunk még!
Granda! Szupi, hogy ilyen ügyes férjed van! Csütörtökön pedig vigyázz akkor magatokra.
Marica! Gratulálok a házvásárláshoz! Szerintem jól teszitek, hogy csak áprilisban költöztök, igazán türelmesek vagytok, ez erényes tulajdonság manapság.
Regi! Fú de szuper lesz akkor Nektek! Azért szívesen megnéznénk a kész füriszobátokat, ha nem gond, ugye teszel majd fel képet?
A vizes türivel meg vigyázz szerintem, meg ne fázz, én is csak óvatosan alkalmazom. Az ízületek is megfázhatnak ám.
Magzatvíz Nekem is gyakran kell mosakodnom, és tiszta fehérneműt vennem, nem gondolom, hogy ez magzatvíz, az UH-on mondták, hogy jó sok, és tiszta a magzatvizem, akkor nem lehet gond.
Szia
Pola! örülök, hogy itt vagy!
Doki engem például még meg sem vizsgált hüvelyi úton a terhesség eleje óta. Méhszájamat utoljára az UH-os doki látta a 12 hetes UH-on.
Biztos nincs gond, csak érezném...
Rivalizálás Az mi???
Timi! Parileves hmmmm. Tényleg, szerinted nem lehet friss paradicsomból csinálni? Olcsó most a paradicsom. Egyébként én is mindig sűrített paradicsomból csinálom.
Anesz! Tündéri Panni! Ha lányka lett volna Gergő, ő is Panni lett volna (na ezt jól megaszontam...)
Ja! A múltkor már írtam, de nem szólt senki, van IWIW meghívóm, nem kell valakinek?
Éva, Anesz, Pola Ti fent vagytok az iwiw-en? Ott is bejelőltük egymást ... ha gondoljátok...
Motiot! Kössünk üzletet

Ha Te küldesz hűvöset, én küldök Neked túrógombócot

Irigyellek ám nagyon az eső miatt, itt már nagyon odavannak a növények is. Nekünk tengerimalacunk van, imádja a friss füvet, és sajnos csak szénát tudok neki adni olyan szárazság van.
Niki! Nyugi, én is "Hófehérke" vagyok, képtelenség napra menni... De mindegy is mert az anyajegyeim előbb utóbb beborítanak, hát akkor lesz itt barnaság...

Ja az üzleti ajánlatom (hűvös - csere túrógombóc) Rád is áll
Kispoc! Nekem is van sztetoszkópom, de én csak kutyorgást hallok
Bfagi!Tipp: én párhuzamosan olvasok és írok, igaz így min. 1 óra, de imádok itt lenni
EMESE!!!! Hát Te aztán tudsz képet csinálni

NAgggggyon jó!
Miléna! Nem lesz semmi gond!!!! Van, hogy változnak a dolgok, de Veletek nem lehet baj! Olyan ügyesen össze vagytok készülve testileg, lelkileg! Pihenj amennyit csak tudsz, "pörögni"
ráérsz szülés után is

Nagyon sokat gondolunk Rátok!
Képzeld! Tegnap láttam egy pici babát, 32 hétre született, gyönyörű volt! Zéti is már erős, szép Baba, és Ő már 34 hetes, és még a pocidban van és lesz is szerintem, tudja Ő, hogy ott a legjobb!!!
Kaqk! Nagyon csinosak vagytok! Én nem látom, hogy szétesne...
INFO Bfagi kérésére: én azt hallottam egy szülésznő ismerősömtől, hogy a gátizomzat szülőcsatornává alakul át a szülés alatt, és teljesen elvékonyodik (mint egy vászon) az a vastag izomszövet!
Ha gátmetszésre kerül sor éppen ezért nem is érezzük, és általában 1-2cm-t szoktak metszeni, amit szülés után szépen össze is varrnak. Tapasztalt szülésznő azt, hogy kell-e metszeni a gát vizsgálatából meg tudja állapítani, tud-e még tágulni? mennyire feszül?...
Puszi Nektek!