Jó reggelt
most ébredtem fel.Akkorát szunáltasm ,hogy az csak na.De fürcsi újra játszik nemsokára.
Mikegirl
Nekem sima szülésnek indult.KÉt hét túlhordással csüt.este 9-10 körül éreztem görcsöket amik kellemetlenek voltak.Forgolódtam 1-ig ,majd ülve hintáztam még egy fél órát ,és akkor kimentem éjszakáshoz.Hát bő egy újjnyi ,de alvást javasolt és reggel meglátjuk.Reggeli vizitnél már doki nézett ,de addig nem aludtam semmit........és rögtön felkerültem szülőszobába.Még arra sem volt időm anyira bunkó volt aki értem jött ,hogy apát felhívjam.Szobatársaim csörögtek rá.
Lepakoltak rátettel ctg-re és figyelés volt.9-10 körül már 3 újjnyi volt,és akkor főorvos mondta egy óra múlva burkot repeszt.
Ekkor doki mmég sehun sem volt/illetve balcsin/cart rám.
Kimentem folyosóra álldogáltam segítsek diusnak ,de semmi.11-kor behívtak burkot repesztettek./jah volt előtte tuti beöntésem ami kb.45 prces ülést jelentet3 × i rohanással/
Burokrepesztésnél ellilult a doki feje a lábam közt meg a nővéré is és akkor ilyedtem meg.Mint utóbb kiderült már teljesen sötétzöldes fekeke volt a víz.Közben megjött dokim.4 újjnyi voltam ,de fájások nagyon gyengék,amik nekem viszont nem tűntek annak.Oxitocinra kötöttek meg valamit pluszba nyomtak be,és közben doki kézzel próbált segíteni.De dius csak nem akart beilleszkedni leszállni rendesen és 4.5 perckor azt mondta domik it mucáj császár,mert baba kárára nem mehet tovább.
Ekkor jött anesztes vmi adatlapot töltött,én átbattyogtam műtőbe oda már apa nem jöhetett be,és felültem ágyikóra.
Előredőltem de közben úgy remegtem mint a kocsonya.,,,,egy pici szúrást éreztem és utána már nem tudtam egyedül lecsúszni hátradőlni ,mert nem éreztem deréktól lefelé semmit.
Jöttek a dokik ,nagy zöld lepel egy arnyos nő fejemnél simizett és mondta minden rendben lesz.
Egy kétcsörömpölést hallottam és mintha matattak volna de nem éreztem,.....és pár perc múlva csak annyit itt a kis indiánunk,a kis óriásbébink.Utána vmit csináltak ,mert csak ezután sírt fel Dius.Odamutatták felém és annyira szép volt.
3.80-ra saccolták és mire visszhozták és engem összestoppoltak kiderült itt azb én kis dömpikém 4200 gr .
Valami fóliaszerűbe viték kiapáékhoz és úgy le a csecsemőoszt.ra és azt mondták olyan szép volt nagy kerek szemekkel nézett és nem is sírt.Mindez 15-20 perc lehetett,mármint szülés szuritól kezdve varrással.
Utána levittek őrzőbe,inenzív szoba .....kaptam katétert és elkezdték indúziót......
Kb 6 órakor voltam szobában és akkor beengedték tesómékat is.Én meg könyörögtem hozzák ide a babám hagy nézzem meg megvan e mindene.Rendi nővér volt odahozta karomhoz fektette,de nem tudtam fogni mert remegtem meg infúzió be volt kötve,de megkértem mutizza meg.ÉS tegye a cicire picit.ott volt picurit és elvitték hogy pihenjek.
Éjjel ment le utcsó infúzió és azt mondták miután lemegy felkelhetek hajnal 5 körül.Alig vártam.Nem volt egyszerű menet,kb.40 percig tartott mire kitatláltam merre ,illetve milyen pózba nyomjam fel magam és hogy üljek fel.de lehet hogy csak nekem tűnt annyinak ,de lényeg 5 kor már mentem mosakodni mire jött be nővérke.Jól lebacott miért nem szóltam ,mert segített volna és különben is .....
Kicsit kellemetlen volt egyenesen ülni ,de amikor kihozattam délelőtt a vizit után Diust el is felejtettem .....
Átraktak sima szobába és napközben velem volt,éjjel 11-kor elvitték ,meg persze ha vizit volt és ha fáradt voiltam.CSütörtök volta műtét,hétfőn mehettünk volna haza,de vasárnap belázasodtam,tejláz.....és akkor nem engedtek ,,,sőt szopit sem mert antibiotikumot kaptam.Fejnem kellett és hétfő estére minden okés lett.kedden hazakönyörögtem magam.apja otthon volt azon a héten velem.De nem volt kellemes tetőtérből rohangálni lefelé.Hétfőtől viszont egyedül voltam és még én főztem sógoromra is aki akkor még gimis volt.Egyszóval nem vészes ,sőt ha azt nézem ugyanolyan vagyok rájöttem mint más,csak nekem mucáj volt mert baba nem élte volna túl.
ÉS most állítólag csak 6 órás gerinc,érzéstelenítés lesz utána már keltenek.
Hú közel a jövőhét ..............