Boo: drukk megy. Én nem tudok semmit erről, de nagyon fontos, hogy higgy abban, hogy minden úgy van, ahogy lennie kell. Ha a baba győz akkor úgy kell legyen, ha a lepény akkor úgy. Nagyon szorítok és bízom benne, hogy a babának kell győznie!
Jadika: sztem senki nem ítél el emiatt, én nem. Lakni és enni muszáj és ha ezeket nem tudtad volna biztosítani akkor felelőtlenség lett volna szülnöd.
Kalitka: nagyon - nagy szeretettel üdvözöllek közöttünk! Köszönöm a történetedet is! Teljesen megértelek, én érzelmileg ugyanott járok mint te, sajnos. A férjemmel nekem is kiüresedett a házasságom, pedig csak 3 éve házasodtunk össze. Én akartam a tesót, mert nem akartam, hogy Boti egyke legyen (én az voltam 12,5 éves koromig és nagyon sok hátrányom volt belőle). És bizony én megmondtam a férjemnek, hogy ha nem képes engem szeretni és önmagán túllépni végre akkor két gyere ide-oda én elválok tőle. Mondjuk nekem más a helyzetem szociálisan mert jó a családi hátterem, sok segítsgéem van és a körülményekhez képest jó a jövedelmem (most visszavettek táppénzre).
De én sem bírok szeretet nélkül élni, lehet túl önző vagyok, de nekem a gyerek úgymond nem elég. A gyerektől egészen mást kapok és adok mint egy férfitől.
A házasságba te nem hoztál semmennyi vagyont? sztem beszélj egy válóperes ügyvéddel, hogy ha el szeretnél válni az adott szituban akkor mik a kilátásaid. Valahol lakni meg enni muszáj. A babát ne bánd, meglátod majd, hogy életed legjobb döntése volt. És ne felejtsd, hogy véletelenek nincsenek. A gyerek nem tartja össze azt ami nem összetartozó, ne hibáztasd a férjed , még ha direkt is csinálta ezt. Tudod milyen kicsi az esélye, hogy elsőre terhes legyen egy nő? Nagyon. Szóval a babád nem véletlenül van , ennek így kellett lennie. Ki tudja? Lehet ő lesz a következő nagy tudós v . orvos?
Én voltam tegnap a saját dokimmal UH-n megnéztük a bébikét. Nagyon aktív volt, simán zavarja ha baszkurálják a géppel, úgyhogy vadul ficánkolt meg szopizta az ujját meg integetett, volt minden. Orr megvan, nyaki redő még mindig kicsi, gerinc okés, szív okés. Kép még nincsen mert amit a géppel sináltunk az valami relytéjes módon nem sikerült, amit meg a telefonnal azt még nem tudjuk letölteni, azon küzd a férjem.
Gyerekem nem egyszerű hőháztartással bír, egyrészt ő a 40 fokban sem izzad (régen én is ilyen voltam, a terhességek óta már izzadok) , másrészt tegnap délelőtt fázott!!! és melegítő nacit kellett ráadjak. Kéééész
Norma