A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Krisztike!merre vagy?Dolgozól vagy csicsizel?mindjárt péntek,és mehetsz az uh-ra! :wink

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Helló mindenkinek!
vagyok ám, csak sok volt a beteg...Az igért képet meló után megcsinálta.....Nem sokára visszaolvasok...csak vacsizunk!
Ő Brigi:(és a 2 csajszi)MIndenféle nézetből......Sajna a kép minősége nem valami jó, telefonnal van....
Kép Kép Kép
Vendég

Nyunyi!
Nem a szuritól félek, hanem az összeállításától. De már olvastam a papírját és nem tűnik annyira nehéznek.
Na, jó, majd meglátjuk! :lol:

Brigi és csajok! Hú hát nem semmi pocó!

manda

Krisztike!

Gratula Briginek!!!Szép nagy a pocikája!De jó neki! :D Ö már bármikor szülhet?!

Manda!Ne félj,sikerülni fog!Pusza én is azt hittem bonyolult,de nem! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Manda!
Napi 1/2 Merionalt szúrok....És 125 Puregont......Kezdésnek ennyi, aztán majd pénteken meglátjuk, mennyit nőttek....Az tuti, h eléggé szúrkálnak...De már???????? :shock: Még csak 4 napja szúrok.... :roll:
További jobbulást apudnak....

Gabi!
A fekete tű mérete 22G X 1 1/4, és én most hoztam haza ilyen szürke színűt, annak 27 G X 3/4.....Valamint inzulinos fecsit is hoztam, én azzal szúrom a Merionalt...Tudod, az fel van vonalazva, így nem nehéz a felet beadni....Azon 26 G X 1/2 van írva...Az a legkisebb, majdnem akkora mint a puregoné.....
:wink:

Nyunyi!
Már válaszoltam is.... :wink: Ma egész nap dolgoztam...Aztán felrohantam Brigihez, képeket csinálni, és rohanás a betegemhez, majd haza...Még sűl a kaja, így tudok írni....

Klíma:
Áldott jó dolog....Sajnos a melóhelyen nincs, majd szétfolytam egész nap...de most megbeszéltük, összedobjuk a pénzt, és veszünk mobilklímát....Ezt nem lehet bírni.Itthon van, és nagyon hálás....Főleg ebben az időben.....

Na, most ennyire emlékszem...Még jövök, csak újra visszaolvasok.... :lol:
Vendég

Lányok!

Mára elkö Kép Pusza mindenkinek! szönök!!!Jóóóccaakáátt mindenkinek!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

BOCSIKA A HIBÁS IRÁSÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti
Hogy szúrod a felét? A papír szerint az elkészített szurit azonnal fel kell használni.
Tudod buta vagyok! :oops:

manda

Nefke!
Én is szeretnék elmenni talpmasszázsra..csak eddig időm nem volt....De majd kerítek rá sort!

Estrella!!
Feküdj csak, a párodra ne hallgass....Most csak Ti vagytok fontosak!!!!És ha a doki fekvést mondott, akkor fekvés!!!!!

Gil!
Drága vagy!!!Az Atya szóljon belőled!!!!!Gratulálok a házassági évfordulóhoz!!!!!!!

Manda!
A Merionált, és Puregont este kell beadni.....Ne aggódj! :wink: :lol:

Köszi a szandidicséretet..Nagyon kényelmes is.....De majd valami laposat is veszek, mert ugye nagy hassal nem lehet ekkora sarkúban sétálni.... :roll: :lol:
Vendég

Kriszti
Köszi! Képzeld, pénteken a tesóm már hozza haza aput! Olyan jó!!!!

manda

Helló csajok!
Bibar, hát, tényleg nem volt egyszerű a hazaút. Főleg, hogy Pesten minden fel van túrva. Mindegy, azért hazajutottam :D
Nem irigyellek benneteket, kismamikat ezért az időjárásért. Még nekünk 1in1 is nehéz.

Manda, ahogy Kriszti is írta, a Merional-t és a Puregont este, egymás után kell beadni. Hajrá!!!!

Gil, én is gratulálok a házassági évfordulótokhoz!

Kriszti, csini a szandid!!! Köszi a képet Brigiiékről. Add át neki üdvözletünket és mondd meg lécci, hogy nagyon szorítok értük!

Pussz mindenkinek! Jóccakát!
süni76

Süni!
A héten már sajna nem megyek hozzá, pénteken ő is tesz föl képeket a babaszobáról, kocsiról.....Pénteken este már jön haza a "koliból"....

Manda!
Nagyon nagy türelemre lesz szükségetek...Embertpróbáló!!!!!De sztem nagyon jól kezelitek ezt a dolgot, és az apud is nagyon együttműködő!!!Sok sok erőt kívánok Nektek!!!!!
Én úgy szúrom a felét, hoyg a 2ml-es fecsibe kiszívom az egész oldószert..Majd felét visszanyomom(mivel bőr alá adom, így kevesebb oldószert használok), ezt beleteszem az üvegbe, majd kiszívom...És nálam itt jön a csavar..Inzulinos fecsibe belenyomom, az ugye be van számozva....És annak a felét beadom.... :roll: :lol: Csalok, lusta vagyok számolgatni.....De ha hagyod a fecsibe, akkor is a felét nyomod be....Így igaz, át kell önteni, de biztosabb....ugyanis 0.2 ml-enként van a fecsin jelzés, és ugye ha az egész oldószert felszívod,(az 1 ml)abból a 0.5 ml-t nehéz eltalálni...(bár Te ügyi vagy, menni fog)De ha gondolod, találkozhatunk, vagy Katától küldök ilyen fecsit!!! :wink:
Vendég

Ja, Mamnda!
A be nem adott felét kidobom.... :? Pocsékolok...De ez van...nem volt drága( a 10 darab 5200), így nem sajnálom kidobni..... :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Babások, nagyon vigyázzatok ebben az őrült melegben!

Estrella,
Csak feküdj! Legalább még egy pár napig. Aztán majd sétálgatsz egy kicsit! :wink:

Gil,
Boldog házassági évfordulót nektek! Kép

Erika,
Remélem a doki segít meghozni a nektek legjobban megfelelő döntést!

Manda,
Hű de jó, hogy apud a körülményekhez képest jól van. Azért továbbra is jobbulást neki! Rengeteget számít, hogy ő is meg akar gyógyulni!

Kriszti,
Hű mekkora pocija van Briginek! Nem semmi! :lol:

Tavaly mi is vettünk mobilklímát. Egy napig meg is volt. Hogy őszinte legyek, hát én nagyon nem bírtam. Annyira hangos volt, hogy csak na. Az igaz, hogy jó hideget csinált, de az agyam meg zakatolt egyfolytában tőle. :shock: :roll: :oops:

Úristen, ez a szuri beadás olyan bonyolultnak tűnik nekem! Hát én ezt hogyan fogom megcsinálni! Majd biztosan sokat fogok kérdezni! :roll: :oops:

Jó éjt mindenkinek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Nyunyi

Hajrá hétfő!!!!

Nefke

mi is jártunk Bibarral talpreflexológiára,szerintem jó dolog,érdekes,hogy az elején írtóra fájt,amikor a méh és a petefészek pontját masszírozta,aztán pár hónap után jobb lett.

Estrella

Én sem értem az urad reakcióját......

Gil

BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT és jó nyaralást!!!!!

Madrin

jobbulást a kutyusnak!

Manda

Örülök,hogy apukád jobban van!!!
Én úgy emlékszem,a barna tűt használtam,de nem akarok bekavarni.ekem is fél merional volt,egy ideig kidobtam,aztán zeke doki mondta,hogy nyugodtan rakjam hűtőbe a felét.Hát,bajom nem lett tőle.HAJRÁ!

Kép
lukrécia

ekem=nekem,zeke=Zeke :oops: :oops: :oops:

Kép
lukrécia

Lukrécia:
Hát igen, apa néha érdekesen reagál dolgokra. Sejtem mi lehet a háttérben: nem dolgozom, nincs lóvé, döglök egész nap és nem csinálok semmit, ja és nincs szex. Hát ez így mind kicsit ingerültté teszi. De majd lenyugszik. :shock:
Kriszti:
Lexi mikor jön haza, nem tudod?
Rebe:
Pihenek én, a hátam már majd leszakad, ja és csak a boltba ugrottam le.
Vendég

Manda!
De jó,hogy apud jobban van!
Madrin!
Én a Szent László térhez a Thököly u.-ba vittem régen a kutyámat!
Brigii!
Nagyon szép nagy a pocakod!Gratula hozzá!
Vendég

Manda!Örülök ,hogy apukád jól van,és haza engedik!!! :P

Lukrécia!Köszike a drukkot ,aranyos vagy!!! :wink: Gratula a babácskához!!!!!! :P

Gil!!!! Kép Boldog Évfordulot!!!!!!!!!!!!!!

Most mennem kell,bankba de majd jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Hétvégén lehet (remélem) megyünk a Tisza-tóhoz és az a kérdésem, hogy tudok valamit tenni annak érdekében, hogy ne kapjak el semmilyen fertőzést?
Évek óta nem voltunk tóparton, se strandon és most úgy döntöttem, hogy menni akarok és kész, vízre vágyok. De félek is, hogy valami fertőzést elkapok és akkor nem tudunk kezdeni augusztus-szeptember környékén.
Szóval ha van valami ötlet, áruljátok el!
Nefke
nefke

Lippa!
Az iwiw-en néztem, hogy lehet ugyan az a fodrászunk! :-)
Nefke
nefke

Nefke!
Egy adag canesten krém fürcsi előtt csodákra képes!Jó Tiszázást!
Vendég

Sziasztok!!!!

Tegnap nem voltam, így most nem is olvastam még vissza, majd mindjárt sort kerítek rá.. :wink:

Tegnap nem dolgoztam, de ma se nagy kedvvel jöttem be, mivel, hogy finom legyek és nőies megvan a véleményem a főnökről. Tudjátok most volt a féléves értékelőnk vagyis lett volna, ugyanis kedves jó főnököm elfelejtette.. :evil: szépen, mint ahogy a helyettesítési pénzem is, amiért az utóbbi 3 hónapban megdolgoztam.. :evil: :evil: Így gyakorlatilag egy teljes havi fizum ugrott.. Ennyit az emberi empátiáról.. Ja és így utólag azt hiszem, hogy a legjobb lépés volt, hogy akkor aláírattam vele a tájékoztatót. :twisted:
torolve_20130114141731

Én a Betadine kúpot javasolnám Nefke, fürcsi után este. aztán reggel egy kis tejsavas irrigálás, meg még utána pár napig fürdéskor.. :wink:
torolve_20130114141731

Brigi:
Nem semmi a pocód! :shock:
Vigyázz magatokra!
Puszi

Baby-ről tud valaki valamit?
Vendég

Nefke, gyógyszertárban lehet kapni recept nélkül tejsavas kúpot, azt hiszem az anyum Normaflour-t ( nem tudom így kell-e írni) használ, de ha elmondod mire kell, biztosan tudnak segíteni.
Én a vizitorna után a Klion kúpot használom, de azt hiszem azt csak receptre lehet...

Judit

jucicuki

Juci!
Lehet terhesen klion kúpot használni?
Van a gynazol nevű kúp is 3db van benne az is recept nélküli!
Vendég

Nefke!

Én is a betadin kúpot ajánlanám!

Vikkata!Mekkora egy butykó a főnőköd!!!!! :evil: Megverjük? :wink:

Még nem jutottm el a bankba,mert be kellett ugranom 12-ig helyetesiteni! :? Pont a legnagyobb melegben mehetek! :twisted:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Benszi, a nőgyógyászom írta fel :?

Judit

jucicuki

Hallottam még a canestent tamponra, de nem tudom.
Szerencsére még nem kellett ilyet használnom és teljesen tudtalan vagyok a témában.
Szóval akkor a betadin kúpot, fürdés után éjszakára használjam?
Nefke
nefke

Szia Juci, olvastam, hogy írtál, csak azóta nem tudtam lereagálni.. Remélem hamarosan mi is mehetünk vissza hozzá terhesgondozásra.. :D

Nyunyi, már én is gondoltam rá.. :evil: :evil: de most szívem szerint egyszerűen haza mennék.. Amúgy holnaptól betegácsiba leszek, remélem 9 hónapig.. :D :D

Nefke, én szoktam a Betadine-t éjszakára is feltenni.. De általában egy-két órára, pl. délutáni pihi idejére.. ez vélégülis csak fertőtlenítő szer, kiöli a bacikat.. Utána viszont tejsavas irrigálás mindenképp.. :wink:
torolve_20130114141731

Hű lányok,volt már sajna többször fertőzésem,de hogy Ti milyen tájékozottak vagytok! :lol: Mint egy patikában! :lol:

Kata

hát nagyon szimpi :twisted: főnököd van! :cry:

Nefke

szerintem se vond meg magadtól a vizet és tök ügyi elővigyázatos vagy!Tök jó hogy Ti is kezdtek megint! :D

Estrella

:shock: ....viszont cserébe van baba....... :shock:

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Elköszönök egy időre, a páromnak lement a láza, ugyhogy el tudunk holnap utazni. Köszi az ezzel kapcsolatos drukkokat, bejöttek :)
Üröm az örömben, hogy az antibiotikumoktól begombásodott szegény, és az eddigi tapasztalatok alapján én ezt most jól el is fogom kapni :( Na mindegy, majd trükközünk valamit.

Szió, és hajrá babaeső :)
elan

Mindenkinek szép Kép -ot!

Kriszti
Én ezeket izomba valónak írtam :oops:
Briginek szép nagy pocakja van!Viszont most az egyszer nem irigylem.Szegény hogy bírja így ezt a hőséget?

Manda
A Génia is jó fürcsi után!Jó lubickolást!

Gica
Másodika és negyedike között megyünk attól függ hová!Úgy tűnik Szicilia lesz a nyerő,legalább is Bálint tegnap azt mondta mennjünk és fizessük be.

Kata
Hát én már meg sem lepődöm a főnöködön.A normális elég ritka fajta!
gabicsibe

Vikkat!Drukkolok ,hogy 9 -hónapig ne kelljen látnod a főnőköd butykó képét!!!!! :P És hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!Hajrááááá! :wink:

Elan!Érezzétek magatok nagyon jól!És jobbulást a párocskádnak!Puszika! :P

Szia Gabicsibe!!! :wink:

Krisztike!Druukkk péntekre meginditva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink: :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vikkata!neked is meginditom a drukkot péntekre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Képzeljétek!Már 37-hetes a barátném a 3-as ikrekkel!!!! :shock: És még mindig semmi!Jól vannak !Keresztlányom jól érzi magát a pociában!Már nagyon várja ö is hogy megszüljön,már nem birja a nagy pociát!Énb is nagyon várom ,öket!Mehetek babázni! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Hű, Nyunyi, hármas ikrekkel az nem semmi :!: :!: :!:

Ügyi a barátnőd! Vagy a gyerekek :?:

Vikkata!

Szorítok, hogy minél előbb találkozhassunk terhesgondozáson :wink:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Gil

Boldogságos évfordulót!

Elan
Nagyon jó utat!Érezzétek jól magatokat!!
gabicsibe

Jucicuki!

Ügyesek mind a 4-en!!! :wink: Lombikos babák!1-re sikerült nekik!
Holnap megnézi a doki és azt monta ,hogy mostmár jövő héten megcsászározzák!Elég szépen birta idáig!!!Azt monta a dokia neki ,hogy elég ritka eset,álltalába a 33-34 ig csoda ha birják a 3 as ikresek! :wink: Hát ök ilyen ügyikék! :P

Most eltünök egy darabig,de majd jövök!Pusza

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kata!
A főnöködről No comment..A többi priviben ment! :roll: :lol:

Én is használom a Betadine hüvelykúpot..remélem holnap mindent rendben talál a doktor, akkro pozitívan nyilatkozom róla.... :lol: :lol:

Ebben a nagy hőségben semmi étvágyam nincs...ISzok mint egy gödény....(persze vizet, hisz nemsokára mennem kell éjszakára) :roll: Utolsó éjszaka!Aztán 3 hét megérdemelt pihenés...
Hasszúrkálás(vagyis petefészek) még mindig van, bal oldalon eléggé intenzíven, kis hasmenéssel társulva..... :evil: De legalább reggel óta majd 1 kilót fogytam!!!! :lol: :lol: :lol:

Elan!
Jó utat, és szép élményeket!!!!!

Nyunyi!
Köszike!De áloműzőt is kérek, mert éjszaka után hosszú lesz anap..Majd Kata mellett bealszom! :roll: :oops: :lol: (Remélem nem így lesz) :lol: :lol:
Vendég

Na köszi, mellettem bealudni.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
torolve_20130114141731

Kata!
Nem nem !!!Nem a személyedtől alszom el, hanem attól, hoyg ma reggel 8 óta ébren vagyok..::):)És ha nem tudok pihenni legalább 3 órát, akkor lőttek a holnapi napomnak....Úgyhogy most az egyszer nagyon remélem, hoyg nem lesznek sokan......Kiszámoltam, kb. délután 4-re érek haza!!!! :shock: :shock: :shock: Szóval nem lesz egyszerű menet!!! :wink: :lol:
Azért úgy nem fogok kinézni mint a sünid.....! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kriszti, Vikkata

Most láttom, hogy holnap mentek a bmc-be. Én is. 9- 1/2 10 körül érek leghamarabb oda. Remélem találkozunk. Estére eldöntöm, hogy mibe megyek. Egyet tudok, hogy barna kalap, barna táska, barna papucs lesz rajtam, nálam. Kalap nélkül nem birom ki Pestet.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Na jó, süni nevében is köszönjük.. :lol: :lol: :lol: Anyukám úgy aludt anno még mikor nővérkedett, hogy éjjel a hűtőszekrénynek dőlt, az meg ugye fél óránként bekapcsolt, így anya felébredt rá..

Nyunyi, Lukrécia, Gabicsibe, köszi az együttérzést.. :wink: Hazament ebédelni, és beköszönt, hogy elment enni, én meg rá se néztem és nem kívántam jó étvágyat.. Hiába a gyerekes bosszú :twisted: :lol: :lol: :lol: Grrrrrrrrrrrrrrrr :D

Juci, majd jól kifaggatlak mindig terhesgondozáson.. :D

Manda Ti merre laktok? (lehet privibe is) Nekünk tavaly szigeteltek, most cseréltek ablakot, jövő héten talán redőnyünk is lesz.. :roll: De nálunk szigetelés ide vagy oda.. :oops: főőőőlés van..

Erika!!! Nekem is barna táskám van és ilyen himbilimbik vannak rajta, de szerintem engem legegyszerűbben azuramról ismersz meg.. Kilógunk a sorból.. :D
torolve_20130114141731

Erika!
Akkor tuti találkozunk...Majd figyelem a kalapot!!!! :wink:

Nálam egy vajszínű válltáska, ami tuti, és egy fekete szatyor...(MIvel munkából megyek)Ruhát még nem döntöttem el, mibe megyek....De majd írok.

Húúúú, megfűztem párom, had egyem meg a jégkrémjét,mielőtt megromlik!!!Kicsit kérette magát, de megengedte..... :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Az más...Én a sc. tűket írtam.....a fenékszurihoz mi a 21 G X 1 1/2-est használjuk.... :lol:

Kata!
Jó taktika!Cseles volt anyud...Lehet én is azt fogom, félóránként beállítom, csipogjon amonitor..és ha el is alszom, nem alszom be mélyen.... :lol: :lol: Szörnyű az éjszakázás...nem bírom én már! :lol: :lol:
Vendég

Lányok, Ti hol tartjátok a Merional szurit, nekem már a szekrényben is kezd több lenni 26 foknál.. :?
torolve_20130114141731

É hűtőben...... :roll:
Vendég

Nefke tényleg a V.Viki?Mikor mész hozzá legközelebb,egyszer összefuthatnánk ha van kedved?

Bocsi lányok,hogy mostanában nem írogatok,de egyre kevesebb az időm a Tündérkék mellett!
Azért olvasni szoktalak ám Benneteket és továbbra is Mindenkiért nagyon szorítok,hogy mihamarabb átköltözhessen a másik topikba :wink: !

Krisztike puszillak,nagyon drukkolok ám.Ne legyél pesszimista igenis Te fogod elkezdeni a következő babaesőt :D !

Holnapi BMC-s járatnak sok sikert kívánok!

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Hát akkor most már este én is beteszem.. Eddig bírta a szekrényt..

Ilyet alkottam:

Kép
torolve_20130114141731

Lippa!
Igen én is V.Vikihez járok! Kb. 2-3 hete voltam nála, nem tudom mikor megyek legközelebb, mert most vágott és csíkokat rakott a hajamba. Szóval lehet, hogy csak sokára.
Tényleg összefuthatnánk, egyeztetünk és akkor majd találkozhatunk, keddig nekem most nem jó, mert mindig van valami, de majd megbeszéljük.
Nefke
nefke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?