A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

szrek! :lol:
gödibarbi

Barbi, Kata, Állatkertbe mégis inkább a csütörtök lenne jó nekünk, kiderült, hogy aznap Istók egydül lenne a napköziben, azért meg nem viszem el...

Lindi, nagyon vagányak a gyerkőceid! :D :D :D
és drukk, hogy ne Lyme legyen!
végülis a Lakoshoz mentetek, nem? őróla eddig csupa jót hallottam, talán a meleg teszi, hogy nem volt annyira türelmes :?
Barnika már 4kézláb nyomja? azta, micsoda erő és akarat!!!

Curse, holnap írj feltétlen, mi lett a labor eredménye! és ++++!

Drága Nuk, a doktornéni biztos csak jót akar, de picit túlhaladottak a nézetei. Te semmi rosszat sem tettél!
a bizonytalanságról van 1 mondás, amit nagyon csípek:
Az a baj, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg mindenben kételkednek... :D :D
egyébként milyen volt ma a baba-mama torna?

15 perce adtam Istinek 3 golyó coffeát, mert 80km/h-val tépett a lakásban, pogózva :shock: lássatok csodát, most úgy néz ki, elalszik végre :D

Zsanci, mi volt ma az indiánoknál? és milyen lett a fejdísz? haza lehetett vinni?

votiv 8)
votiv

Szrek,
vééégre sikerült megnéznem a Hugh cuccokat, amiket felraktál! :lol: :lol: :lol:
és banyek, később olvastam el a kommentedet a szkeccsekhez, és a másodiknál az első gondolatom az volt,h MICSODA KEZEI VANNAK, ettől totál összepisilem magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: (sikitós tini szmájli)

ezt láttad?
http://www.youtube.com/watch?v=nLejEZ2KYs0&NR=1

Rec,
én személyesen nem ismerem, de párom többször is volt nála, mert a mi dokinkat ő helyettesiti, és tök rendes (szte) meg fiatal, és át akarunk menni hozzá, csak még nem volt rá alkalmunk. Ennyire egészségesek vagyunk... :lol:

minden baba/gyeremek/anya szép, az idő lehetne kegyesebb is hozzánk...
nem tudok többet irni, mert férjuram dolgozik, puszi!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

indiánok jól vannak, holnap majd bővebben, ma karkötőt csináltak.
UFF.
kis farkas.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSAN,
ISTENNŐ VAGY!!!!
de nem segítette fel a földről a csajt - ejj-ejj

Kép

Kép

:D
szrekuc

Nuk :) tényleg ne szöszölj ezen, ilyen sok hülyeséget írnak hivatalos helyeken :evil: legközelebb előtte kérdezz, aztán itt jól megnyugtatunk :wink:
Gyümölcscukrot használunk főzéshez (ritkán kell) dm-ből, fél kila 500 körül, az élvezetekhez fair trade mascobado ragacsos nádcukkert - 1300 körül, de a luxust meg kell fizetni - és nem hetente veszem.

indianyo

Hát köszönöm mindenkinek a hozzászólást. Akkor cumiról nem állítom le, a hozzátápival meg nem agyalok. :D

Indi: tényleg nagyon jó a hajad! SZerintem illik az egyéniségedhez is.

Na ma megpróbálom akkor, hátha elfogadja a vizet. Ha nem, akkor mégis bevetem a többit, mert iszonyú meleg van, nagyon izzad és nem tudom, hogy elég-e neki a szopi. Amúgy sem egy nagy evő. Viszont cumisüvegből hihetetlen mennyiséget be tud falni (ahhoz ugye nem kell annyit dolgozni - pedig még mindig legkisebb lyukút használok). Meg is hízta egy nap alatt a kb. heti mennyiséget. :shock: Na de már nincs itthon fagyasztott tej, meg amúgy is csak akkor kap cumisüvegből enni, ha én nem vagyok elérhető.

Kép
Kép
tinu

Ja, akartam írni, hogy a Szentkirályit is lehet forralás nélkül adni a babáknak. Én azt szoktam, mert én is azt iszom. (Mármint hogy azzal próbálkoztam. Meg Humánával, de az drága és csak a baba issza, és 48 óra után már azt is forralni kell.)

Kép
Kép
tinu

Jó reggelt :)

itatásos témához: én is vízzel kezdtem Fülesnek és én mint gonosz anya, nem is voltam hajlandó mást adni, mert láttam más babáknál, hogy később semmi pénzért meg nem innák a vizet. Pl. Füli unokahuga üvölt szomjúságában, de nem hajlandó vizet inni, csak gyümilevet, vagy édes teát...
Szóval én a cici mellett adtam a vizet a hőségben és egy egy korty azért mindig lement. Mivel csak egy-egy, ezért eleinte 10 percenként nyomkodtam az itatóját a szájába és elég hamar rájött (kb. egy hét), hogy ez neki jó, mert nem lesz szomjas... azóta is vizet iszunk, másféle nyalánkságok(pl. almalé) csak a másoktól ellopott itatókból kell, onnét viszont ízlik...
olyan lehet ez, mint mikor mi az elegántos étteremben megkóstolunk valami finom borocsskát, de otthonra azért nem veszünk a boltban. :mrgreen:

Képek nagyon jóók! :D

Recca,
ezek szerint van "örökmozgó"!!! :mrgreen:

Barbi,
csajod ééédes, Mamba kutya is nagyon jó fej golden retriver. Most újraértékeltem, hogy még is csak retrivert kellene Fülesnek venni...(már volt labradorom, imádtam, irtó okos volt, meg 17 évig élt, de kicsit lusta volt nekem a szentem, már régen szeretnék boxert, de lehet, hogy boxos már csak akkor lesz, ha Fülesék elköltöznek itthonról...)
macskanyu

Macs: barátnőméknek boxerjuk van, kettő is, gyerek mellett és irtó barátságos állatok. Miért kéne hozzá Fülinek felnőni és elmenni?

Kép
Kép
tinu

Tegnap rájöttünk, hogy kell sorozatképet csinálni a gépünkkel. Így 4 év távlatából jó teljesítmény. (Ennyi ideje van meg ez a gép.) :D
Kép ilyen ügyin iszik az itatóból (na jó, csak rágcsálja)
Kép így tud már egyedül ülni - egy ideig (nincs kitámasztva!)
Kép és így dől el :))

Szerintetek meddig lesz ez így, hogy csak és kizárólag a gyereket fotózzuk, viszont őt éjjel-nappal? :mrgreen:

Kép
Kép
tinu

Sziasztok! Megint én vagyok. Az lenne az újabb kérdésem, hogy szülésznőt mikor kell fogadni (félidő?), és, hogy ez hogy történik egyáltalán. Az ismerősöm Molnár Gabit ajánlja, (remélem jól emlékszem a nevére, mert rég beszéltünk róla), tehát ha megvan a száma simán felhívhatom, hogy mit szeretnék? Ti mikor találkoztatok először a szülésznőtökkel? És érdemes BBvel beszélni erről, vagy ő egyértelműen szereti a választott szülésznőt és tök mindegy neki, hogy kit hívok? Köszi

KépKép

KépKép
lnd

Tinu,
még sokáig lesz így :mrgreen: De ilyen édes, szépséges fotómodell mellett ez nem is csoda :D

Kutya: azért, mert a boxer nagyon impulzív, mozgékony kutya, ami nekem jó, de a kölkeimnek lehet még sok lenne. Egy olyan gyerek és nyúzásimádó eb kellene, aki nem borogatja fel őket és a alkalmazkodik a gyerek mozgásigényéhez. Erre kiválóak a retriverek.
Az előző ebem egy 63kg-s rottweiler kan volt.. :mrgreen:
hiába, nekem a kutya térdtől felfelé...

Ind,
ilyestájt már érdemes felkeresni a szülésznőt. Én BB-t nem ismerem ebből a szempontból, de vannak dokik, akik szeretnek bizonyos szülésznőkkel együtt dolgozni, őket ajánlják. Ettől függetlenül, ha te X. szülésznőhöz ragaszkodsz, sztem ebből nincs probléma. Molnár Gabi nagyon jó választás :)
De majd jönnek, akik személyes tapasztalatból beszámolnak neked :D
macskanyu

Vot és többiek,
csütörtök is nagyon jó az állatkertre! :D

hogy telt az éjszaka? becsukott ablakok és lehúzott redőny mellett a hálóban 32 fok :shock: ma kölcsönkértem egy mobil légkondit valakitől, remélem a következő éjszaka nyugisabb lesz....
valaki esetleg légkondi szerelést/eladást vállalkozik az apák közül?? nehogy megint máshol keresgéljek ha itt is van! mint a víztisztítónál :?

Nagyon jó képek a Füli Domi Benke - hármas a medencében :) különösen. TinuTündére is mekkorára nőtt! :D

Macs,
hogy bírod a "cipekedést" ebben a forróságban? Nagyon bölcs a kisbaba, hogy bent marad még ebben a hőségben :)

Arwen és Mása,
azért néha írjatok és küldjetek képet az apróságokról!

Kép
akata

Kata,

egyszerű: nem cipekedek :lol: valójában a hőséget nehezen, de idebent egyenlőre "csak" 27C-van... tegnap a nap zömét a kádban töltöttük...
macskanyu

lnd,
Molnár Gabi és BB kompatibilisek egymással! BB biztos örül, ha vele "dolgozhat"! :lol:
sztem már hivhatod most is.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ééés, vmikor az nst-k környékén szoktak először találkozni szülésznők és szülőnők... :lol:

pocakosok hogy birjátok???????????????????? :roll:
minden +++++++++++++++ megy Nektek, meg minden pici babának, nagyobb gyereknek, és időseknek!!!! ez már igen embert próbáló!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsána,

most mitmondjak.... tegnap itt 42C-tmértek árnyékban... délután be kell mennem anyósomért a városba,( természetesen Fülivel és ez a fő bajom), már előre félek...

a kocsim a köv. képp van felszerelve: 4liter víz, 2 virágspricni ön és babaűtésre, néhány textílpelus, borogatáshoz és törléshez, valamint tökig nyitott ablakok.... :( :( :(

és ez állítólag jövő hét szerdáig tart...
macskanyu

Indi: az őszibaris rizspép jobban csúszott Tündinek, mint az anyatejcis. :D Az lehet, hogy a rizspép megfogja a kakit? Ma eléggé sűrűre sikeredett a termék. Pedig csak pár kanállal kapott tényleg a jány.

Kép
Kép
tinu

Mi is vízzel kezdtük, s mégsem :( de barátnőméknél is így alakult ahogy nálunk, sőt annyira hogy már csak vizet hajlandó (még lopkodáskor sem érdekli a gyümilé vagy egyéb :mrgreen: ).

Macs! Labrador a csúcsa a kedvességi kutyapiramisban :lol: és hallottam olyat is, hogy a lány a legjobb(gyerekszempontból)

Állatkert: nekünk a csüti is jó. Sőt jobb! :lol:

Zsána! Neked is egy kis ++++++++++++++++

Bedobok egy kérdést: ha azt vesszük a hajnali ötös kelés biztos egészséges dolog. De? általában mégsem maradunk ilyenek? Miért? Ez biztos nem szocializálódási kérdés.
S enyém gyerek 5 és 7 között minimum 3x cicizik (hőség nélkül is). Volt hogy levittem reggelizni reggel fél6kor (miután már 3x cicizett), s falt is egy nagyot, s bundított is utána egyhuzamban, de nagyon keservesen rítt.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok!

Ezzel az itatásos témával jól elbizonytalanítottatok.... :roll:
Nekem eddig eszembe sem jutott Iginek vizet adni, gondolván, hogy ha szomjas, akkor kér cicit...

de azok alapján, amiket írtok, nekem az jött le: kínálgatni kell a gyereket vízzel, mert hátha szomjas.... :roll:

vagy csak én vagyok értetlen, és nem is ezt írtátok????

Votiv, főleg nálad csodálkoztam, hogy a dokinénitek víz itatását javasolta :shock:

Szóval: ha kér, akkor vizet adjak neki előbb, aztán cicit? vagy fordítva, cicizés után még kínáljam meg vízzel?
illetve: ha nem kér semmit, akkor is adjak neki vizet?

Please help! Tisztára bekavarodtam :oops: :? :?

INDI!!!! NAUGYE, HOGY UGYE!!! ÉN MONDTAM, HOGY HAJRÁ OLLÓ!!!
SZERINTEM CSÚCSSZUPER A HAJAD!!! És nem mellesleg ebben a melegben mennyivel kellemesebb viselet!!!! :wink: :lol:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Zsána,

Füles teljesen rákattant a 'the polite rap'-re be nice!!! :lol: :lol:

és a safe sex :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: atya ég, R.A mennnnyire fiatal volt...
macskanyu

Csütörtök állatkerti nappá nyilvánítva :) Hacsak nem jön valami váratlan közbe, akkor mi is jövünk szívesen.

Szomszédunkban angol bulldogok vannak - irtó édes malac formájú nyomott orrú görbe lábú dögönyöznivalók - persze talán a mozgásigányük kicsit alacsony, viszont fát lehet vágni a hátukon.

Nálunk most először volt egy kis problemínó a meleg miatt, úgy 3 órán keresztül csak az ölemben ficeregve bírt a kicsike aludni. Azóta midnen oké.

Tinu :) Egy kicsit talán formáltabb a kaki, de a rizspéptől önmagában nem lesz kemény. Barival meg pláne nem - viszotn az illata, no az már döfi :lol:

indianyo

Macs, ugye a felsoroltakon kívül már a szülőspakk is a kocsi része? :wink:

Megadrukk neked! ++++++++++++ Ilyen időben gyereket hurcibálni... :cry: :cry: :cry:

Én már csak azzal bíztatom magamat, hogy bezzeg szegény afrikaiaknak, meg szicíliaiaknak, meg (és végigveszem a sok egyenlítőhöz közelibb népet) még tőlünk is mennyivel sz@rabb a meleg miatt :roll: :wink:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Leni,

az a helyzet hogy:

víz: én nyári kánikulában kezdtem vizezni Fülessel, mert pl. utcán mégsem tehettem cicire, belvárosban, miközben babakocsiban tolom, másrészt akkoriban,-gondolom a meleg miatt-, kicsit kevesebb-sűrűbb volt a tej is, nem akartam 7 hónaposan visszatérni, a nonstop cicihez, mikor már magától evett 4-5 óránként csak.
És természetesen nem cici helyett kapta, tehát mikor tudtam, hogy tele a pocak és nyüfizett, akkor kapta a vizet. Nálunk így bevált :)

Cucc: olyannyira nincs a kocsiban a szülőscucc, hogy még pizsim sincs, meg itthon összepakolva sincs semmi, meg táskám sincs, amibe pakoljak... :lol: :lol: szerintem aug elejéig kár is foglalkoznom ezzel, nem fogok én addig szülni. Valamiért azt gondolom, aug.15ig biztos nem szülök... de nem tudom, mér' gondolom ezt...
macskanyu

Leni,
enyém kölyök májusi és tavaly ugyanez a hőség volt, szóval én kb 2 hónapos kora után már itattam vízzel. Hiszek az anyatej mindenhatóságában, de nem hiszek abban, hogy ha nem éhes hanem csak szomjas, akkor is a zsíros tejjel kell terhelni az emésztőrendszerét. Az én babám hasfájós is volt eléggé, és orvosi tanácsra nagy sikerrel tértünk át a 3 óránkénti etetésre (amit azért nem vettünk szentírásnak) és közben 1x2x víz. Nálunk nagyon bevált, sokkal kevesebbet bukott és a pocak sem annyira fájt.

Kép
akata

Macs :) ójaj, ez már nagyon durvicsek! De legalább lesz nagymama Fülivel, remélem, akkor pihensz majd! Addig pedig aggódva figyelek, hogy jön-e hír felőletek...

Frizkó tényleg szuper, mázsás súlytól szabadultam meg és illik is hozzám. Köszi a dicseket!

Leni :) hát ez egy különleges helyzet, ilyen melegben talán érdemes vízzel is kínálgatni a babkat - de én ugye nem szoptattam, így csak elméletben gondolom.

indianyo

Most már elegem van a melegből... :evil: :evil: :evil:

Tegnap óta locsolási, autómosási és medencetöltési tilalom van Tbálint és környékén...

Gyerek tegnap 5 perc alatt elaludt egy szál póló+pelusban :D 5-kor kelt és onnan be nem állt a szája... Arra keltem, hogy öööööööööööööööööööööööö áááááááááááááááááááááááááá és lelkesen ismételgette ezeket a rácsvédőjén található rózsának. Viszont ma megint gáz, mert ha fenn van, csak ölbe hajlandó. Most lejön anyu, kcsit dögönyözi (persze most aludt el :wink: ), addig én jégkockás vízzel felmosom a lakást 8) 8) 8) Már nálunk is 28,5fok van. Viszont a pincében meg kellemes 22-23 :wink: :wink: :wink:

Álletkertbe mi is, de csak ha hűsebb lesz!!! Elcsalom a tesómékat is, ha szabad! :wink:

Ma már vizet kap a pucikám, már megivott majd' 1dl-t

nukada

Macs,
te máffinod meddig kell sütni?

Kép

Kép

szrekuc

Nuk,
:? vízkorlátozás nem hangzik jól

most néztem omsz honlapját bakker tényleg szerdáig jósol ilyen időt, leszámítva, hogy vasárnap talán lesz egy kis szél :cry:

Macskusz,
csak óvatosan du
a számod működik?

a csütörtök akkor gondolom jövő csüt :D nekünk is ok :D de mikor kb? délelőtt, délután?

Leni,
byugi, csak ahogy érzed - de egyébként ez az itatás dolog tényleg roppant stresszelő kicsiknél :?
Ábus a fürdővizet issza :roll: :lol: :shock:

Kép

Kép

szrekuc

Pocakos macs, Recca és a három vitéz hajóslegénység

http://www.youtube.com/watch?v=6Url5vyNavo

indianyo

SZIASZTOK :D

Csak ezt az oldalt olvastam el :oops:
Már nagyon hiányoztatok..... 8) Bevallom, nem sok időm van netezni.... És ha van szabad időm, inkább eldőlök, mint egy zsák krumpli. :wink:

Rólunk:
Orsika imádja Leventét. Abszolút nem féltékeny, sőt!!! A múltkor a szomszéd néni fogta a picit, amikor O. ezt mondta: " Vissza adjuk anyának öcsikét!!!" Olyan édi volt. Szóval tök jó hogy a lány nem féltékeny. Ő inkább a másik véglet...... nagyon kell vigyázni, mert néha már csupa nyál a gyerek arca, annyit puszilgatja.... :lol:

Éhes a baba,
folyt köv....

Mása
szmagdi

Köszi-köszi, mindenkinek!
Egyelőre szoptatom, lévén úgyis egyfolytában itthon vagyunk, nem gond elóhúzni a tejcsapot :wink:
Aztán ha megint kezdődne a naaagy hasfájás (mert most e téren tök jók vagyunk, csak le se merem írni.... :wink: , akkor bepróbálom a spájzban figyelő vizet....

Macs, úúúúgy irigylem a magadba vetett hitet!!!! Leborulós smiley!

Nuk, locsolási tilalom :cry: :cry: :cry:
(jelenleg a túlélésem zálogának érzem, hogy legalább este kimehetek slagozni.... bár ma reggel a házon lévő vadszőlőnek is adtam... hátha... :roll: )
leni

ui:) előző videót ma bárki megnézheti, holnaptól majd priváttá teszem és akkor csak kérésre - ha ez így az illető szereplőknek megfelel.

indianyo

Indike,

Nagymama csak itt alszik, mert tanfolyama van Bp-n :) talán szombaton itt lesz, de ez nem biztos, ha igen, akkor meg megy majd a másik gyerekéhez is. :)

Szrek,
sömöst kösz :) Füles is fürdővíz-fan :lol:
macskanyu

És van egy pucér beduinom :lol: :lol: :lol: mert a sapkát valamiért nem hajlandó a fején tartani, így Indi módszere szerint rákötöttem egy textílpelust. Ez annyira tetszik neki, hogy az előbb leesettés már hozta is, hogy visszategyem.. :mrgreen:
macskanyu

Domingó pedig mindent iszik - sarat, pocsolyát, klézmosó- és pancsivizet, macska vizét stb. Elég húzós :lol:

indianyo

MAcs :) tudom, belepofa, de nagymama nem tudná igénybevenni a tömegközlekedést ilyen különleges esetben? Bocs, ha bunkó vagyok.

Mingyá jön még egy pancsis videó

indianyo

No,ded szopizott, most meg itt szunyál rajtam, én meg várom a böfit :roll:

Kb. egy hete volt egy csúnya mellgyulladásom. Olyan szarúl voltam :x . Ráadásúl 39 fokos lázzal párosúlt.... Voltam dokinál és kénytelen voltam beszedni egy antibigyó kúrát, mert a lázam nem akart lejjebb menni, csak a hűtő fűrdő segített. De mégsem álhattam volna négykézláb a kádban, mert a lázam pillanatok alaat felszökött. Mind1 ,túl vagyok rajta. És az ellenségemnek sem kívánok mellgyulladást! Pokoli...... rosszabb mint az influenza... :x

Ded nyöszörög....

még jövök
szmagdi

Nagyinak már feljönnie sem lenne szabad, a trombzis-veszélyes lábával, nemhogy csomagot cipelve kijönni ide.. :( de a tanfolyást muszáj neki, nehogy már kirúgják nyugdíj előtt 2 évvel, viszont legalább Szolnokra nem kell így viszavonatoznia...
macskanyu

Szia Mása :D :D :D :D

De jó!!!! az is, hogy itt vagy, meg az is, hogy Orsi szereti Leventét, meg az is, hogy már meggyógyultál a mellgyusziból... :D
macskanyu

Indike,
hajad csúúúúúcs :) Nem csak a haj súlyától szabadúltál meg, hanem legalább - 10 évtöl is :lol: Komolyan! Tök fiatalít ;)

A fiamnak külön érzéke van, mikor kell igényelni a zanyát.... Hát prsze hogy akkor amikor enni akar vagy amikor gép elé űl vagy tusolni készűl, vagy..... :lol: :lol: :lol: De ha ölben van.... akkor máris jobban érzi magát :wink:

Megint cicizni akar.... :roll: De ebben a melegben nem is csoda, hogy nyűgösebb :roll:

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Jaj, még a vonalzómat sem cseréltem le .... :oops:
szmagdi

Babás, mamás, nyaralós képek nagyooooon jóóóóóók :D :D :D

Barbi,
köszi, megvagyunk, tegnap Gárdonyban voltunk. na nem fürdözni, hanem Ábelt mutogatni :) (nekünk csak könnyebb lemenni a légkondis autoval, mint anyoséknak vonatozni, meg sogornöméknek föni a kocsiban 3 gyerekkel.....) Aludtak is végig a dedek a 25 fokban 8)

Indi,
szerintem is nagyon jol áll a Pumukli fej Neked :D

Macs, Tinu,
lábujjaitoknak bulást!+++

Mása,
szia ujra itt :D Orsi éééééédes a szövegével :)

VIZ: én is adok néha Ábelnek (amellett, hogy oránként cicin van), mert keveset alszik szegény (10-20 perceket, néha fél-1 orát), és összeragadunk, ha cipelem :( Jana nevü ásv. vizre az vagyon irva, hogy forralás nélkül lehet babáknak is, nemtom, mennyire duma, de néha nyel belöle Ábel, aztán van hogy kifolyik a száján, mert nem köll neki.

És ma sikerült sirás nélkül egyszerre elaludnunk hárman :D Ábel egy ideig nézelödött mellettem a nagyágyon, aztán kis cici, odafordultam B-hez, duruzsolás, elalvás :) ugy mint Votivék: bugyiban, pelusban, ventillátorral :lol:

KépKép
fibi

és
Deni, Votiv,
egyelöre müxik a "modszeretek": éjjel nem várom meg amig magához tér, hanem amikor nyöszörög, rögtön cici, és visszaalszik :) igy aludt tegnap 8-ig, ma meg 9-ig :o :) monjduk, lehet h csak a meleg miatt, meg hogy nappal már kevesebbet alszik. mindegy, lényeg a lényeg :lol:
fibi

KÉRDÉS:
akinek van/volt pihenöszéke, mikortol lehet dedet belerakni??? Ábel egyre többet nézelödik, mozesben nem szeret sokáig (plafon biztos uncsi), kézben összeragadunk, hordozo nem kényelmes a hátának....

Vica,
jol vagytok?

Moni,
hova tüntél?
fibi

Fibi,

Ábelt sztem ne rakd pihenőszékbe még... az azoknak a nem mászós babáknak való, akik már jól tudnak ülni.. Én anno az autóshordozóba tettem, mert annak lehetett állítani a dőlésszögét és kemény, merev háttámlája volt..mindjárt keresek egy képet...

hogy bírjátok a hőséget?
macskanyu

A június 28ikai események ;)

Délelőtt kezdődtek el a kissebb fájások..... Nemtudtam eldönteni, hogy szűlni fogok vagy csak jósolgatok.......

17.30:
Találkoztunk a szülésznővel a H-ban, aki megállapította, hogy szűk két újnyira ki vagyok tágúlva. Nst-n volt egy két görbe..... Éva tanácsára elmentünk sétálni/enni és megbeszéltük, hogy 20 óra körűl ismét megvizsgál. Akkor meglátjuk változott e valami.....

19.00 óra körűl:
Elsétáltunk a Burger Kingbe.Ettem egy jó kis menüt. A melletünk lévő asztalnál ülő pár nagyon fúrcsán nézett, ugyanis 5 percenként abbahagytam az evést,mert jöttek a fájdogálások. Aztán mikor elmúlt a fájás, Zsoltim szólt, hogy siess, van öt perced ;) :D

20.00 óra:
visszasétáltunk a H-ba. Fél 9 körűl bementünk a vizsgálóba. Éva megállapította, hogy már három újnyira kinyíltam és hogy előkészít, mert tuti szülünk :mrgreen: Szóltam Zsoltinak, hogy készűljön ;)

21.00óra
Forró zuhanyt vettem és aztán bementem a szülőszobába ;) Ekkor kezdődtek inkább az erősebb fájások. De csak 5 percesek voltak. Na jó kb. 4 percenként jöttek ;)

21.15:
A szülésznőm mondta, hogy szólt a dokinak, mert szerinte hamarosan megszülök és ha nem érne be 22-ig, akkor ismét megvizsgál.......

21.30:
Fájogattam..... labdára ültem...... beolajozták a derekam (mert az is kezdett fájni elég erősen) Hol a szülésznő masszirozta, hol Zsolti .....

21.45:
Bejött a dokim. Megvizsgált. Addigra megjött a kaki-inger is ;) Doki burkot repesztett, mert a buroktól nem tudott könnyen lejebb csúszni a baba....
Ekkor volt egy kis szünet a fájások között ;) Közben felraktak nst-re......

21.50körűl:
Doki és szülésznő szólt, hogy most feküdjek. Három fájás egyik bal oldalra fekve, három a jobb oldalra, aztán ha akarok, álljak fel...
Mire jött volna a harmadik fájás a jobb oldalon, már nyomni akartam ;)

21.10 re
Szépen kicsusszant Levente :) Nem kellett nyomni, csak szépen kifújni a levegőt 8) Sikerűlt a gátvédelem ;) Csak egy kicsi horzsolásom lett, de az sem kellett ölteni ;)

Innentől már nem néztem az órát:
Pindurkám velünk volt, miközben folytak az "utómunkálatok" Szinte azonnal kijött a placenta, aztán meg kipucoltak :? :?

Éjfél körűl visszamentem a vajúdóba, mert a gyermekágyon nem volt hely :(

Vicces volt, amikor jött egy csajszi és kérdezte, hogy hány perces fájásaim vannak? Erre én: "Már túl vagyok rajta" A csaj meg meghökkenve: " És így űlsz itt?! :shock: Törökülésben űltem az ágyon, mert nem bírtam aludni.......Aztán próbáltam elaludni, de a méhösszehúzódások miatt állandóan felébredtam..... Pokolian fájt, komolyan! Jobban fájt a méhösszehúzódás, mint a szülés :x

Másnap reggel mentem a csecsemősökhöz..... Levente aludt. Ott sétálgattam/űltem vele (kis szünettel) délig. Ugyanis délben kaptam ágyat.
Igazi cicifán a kicsim. Ennek nagyon örülök, mert Ancsihoz hasonlóan én is fejtem az Orsinak 7,5 hónapon keresztűl. Most már tudom, hogy akkor nem csak rajtam múlt hogy cicizzen a lányom.....

Azt hiszem ma szét OFFolom a topikot.......
képek is jönnek..... még ma

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Kép

Kép
macskanyu

Fibi,
elalvás :D Jó is az!!! Nekünk is összejött már ;)
Igaz, most itt van a keresztlányom (14 éves) és tökre leköti Orsit. Bár az elalvás az jobban megy velem ;) Meg én is élvezem ;)

Levente nagyon jó baba. Igaz ez a hőség kissé nyűgössé tette :? De nincs mit tenni..... Idebent még egészen tűrhető..... De kint :x

Mása
szmagdi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?