Húúú, de megszaladt a kezetek!
Ági, szerintem se cicózz, ha megjön, kezdj a Vass dokinál. Már csak azért is, mert - mint említettem - nincs már nagyon hely szeptemberre. Úgyhogy hajrááá!
Szimó, asszem most, hogy olvastalak, befogom a pofám, abbahagyom az nyüszögést és felkészülök a következő lombikra.

Sehol se tartok még.
Egyébként a lélekbúvár már nekem is mondta, hogy lelkem mélyén nem akarok gyereket. Mert biztos anyukámmal volt valami gubanc csecsmőkoromban, és rossz kép él bennem az egészről, és most ez így manifesztálódik.

Úgy látszik, hogy ez a standard szövegük.
Na erre inkább nem válaszolnék, mert végül is úrinő lennék, vagy mifene, de ezek szerint kedvtelésből szúratom magam hetekig, és még élvezem is. Pedig nem is akarok gyereket...úgy igazán....
Ha már doki bácsi beszólásainál tartunk, és nem untatlak benneteket nagyon, én is mesélek valamit.
Az első alkalommal a cisztáim voltak műsoron nála. Mesélte, hogy Japánban van egy módszer, hogy ne kelljen műteni, de el lehessen tüntetni a cisztákat: megszúrják, leszívják a folyadékot, és a helyére 100 %-os alkoholt nyomnak, amit azzal a laza mozdulattal azonnal vissza is szívnak. Ezáltal felmaródik a ciszta belső fala, összetapad és nem telítődik újra meg újra. Csak kockázatos, mert ha más helyre is kerül az alkoholból, akkor szétmarcangolja azt is.
Szöveg: "Na Pisti ehhez nem elég bátor."
Képzelhetitek, hogy első alkalommal hirtelen azon kezdtem el gondolkodni, hogy oké, de ki az a Pisti.