Hurrá, apa hazahozta gyógyultan a gépet.
Csudiszépek a gyerkőcök.
Azt a Bors vigyort amit apának megereszt....
Jázmin is aranybogárvirágszál. S télleg meglepi vót a rózsaszín?
Don Tömzsinek s anyájának drukkhegyek, hogy ne legyen gubanc ma dokkernél.
Pocisok - rettenet sajnállak titeket. Apa mondta, hogy nem lehet bírni a meleget az irodában, van vagy 45 fok. Na, ha ő nem bírja, akkor tuti gáz van. Köszönöm, drága gyermekem, hogy itthon lehetünk.
Szurkolok Gurgiéknak a holnapi naphoz. Össze kell az jöjjön.
Utazás témában asszem nem mi vagyunk az etalon. Ugyanis egy hósan mi visszük a törpöt Kovászna mellé a Tündérvölgybe a Trabis találkozóra. Pályázunk a legkisebb Trabi és a legkisebb versenyző díj elhódítására. Aztán rá 2 hétre megyünk le lakókocsival a tengerpartra, vagy 10 napra. Aztán szept. elején pedig vagy Szoboszló vagy Gyopárosfürdő, s az is lehet, hogy megtoldjuk egy No-i esküvővel.
Ja, s gyermekem tegnapelőtt be lett avatva az offroadozásba. Meglátogattuk apácskát a javítónál, készítik a most 7végi versenyre az ótót. Lányom mán csodálókat szedett ott is össze. Szal nem ülünk mi sem sokat 1helyben.
Ja, ma elgondolkodtam, hogy fel kellett volna apácskát hívnom, s megkérdezzem, hogy legkisebbik lányunkat kimossam a nagy szarból vagy inkább újat csinálunk helyette
Annyira belerottyantott, hogy body, blúzi, rugi után még a lepedő is szívott keményen. Aztán utána az anya pólója, mikor megreckírozta kihámozni a jányt a nagy sárga trutyákból. Ja, a vízcsap alá dugást nem díjjazta. A szar hanemegyéb melegebb volt.
Odakinn árnyékban itt is 36 fóka van, a konyhában meg 27. Gyermekem meg vágja a hunyát, vagy jó 2-2,5 órája, s akkor még a napozóra feladtam egy rugit, nem volt olyan rekkenő hőség. Na, de azóta..... gondolom csurig róla is minden.
Dikó - áldozás Avent istennőnek átadva neked, nálam elmúlt a rettenet durr (érdekes, másik kettő jánnyal egész álló hónapig tartott.....), s most azon izgulom szét az agyam, nehogymár elzárják a tejcsapot valakik. Ezért szedem az Urticat is kedd este óta (továbbra is hajlok arra, hogy a pocakom tett keresztbe a cicinek). Asszem Szivvi kérdezte, napi 2x szedem, CH5, 5 golyót.
Na, húzok én is zuhizni, csurog még rólam is a büdi nedű.