A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Hát csajok, nagyon sokat termeltetek, pedig tegnap is olvastalak benneteket! A meleg elveszi az eszemet, de gondolom ezzel ti is így vagytok!

Emese! Nagyon jók ezek a képek, olyan jót nevettem rajta! Küldj még várom!

Miléna! Tudom, hogy nehéz ez az időszak, de próbáld a jó oldalát nézni. Ennyit soha többé nem pihenhetsz, úgyhogy használd ki! :lol:

Néhány napja nekem is rossz a hangulatom, de mostmár kezdek helyre jönni. Vagy a hormonok játszanak, vagy az idő, vagy nem tudom, de én is sűrűbben sírok.
Most kicsit felvidítottam magamat, ajánlhatok nektek egy privát dolgot? Ha van 12 percetek és kedvetek az esküvőnkről készült klipünket nézzétek meg!

http://www.pcmolnar.hu/anikocsabiklip.html

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MILÉNA!!!!

Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

A burkolóéknál reggel elfolyt a magzatvíz :) , úgyhogy csak beköszönt reggel. A lelkére kötöttem, hogy utána várom az élménybeszámolót! Majd leírom Nektek is, amint megtudok valamit!

Csajok! Fürdök a saját izzadságomban... :oops: Ma eldöntöttem, hogy ki se megyek az utcára. Édes drága párom pedig elment bevásárolni!!! Tök jó! :lol:

Hát a légkondiból lehet, hogy nem lesz semmi... Egyelőre nem fér bele a keretbe. Csak hirtelen felindulás volt. :cry: De majd azért osztunk-szorzunk, ha minden meglesz, és újra visszatérünk a témára.

6 hetente??? :roll: Én 2 hetente járok a dokihoz. :shock: Bár ez valszeg túlzás, mert már hallottam másoktól, hogy az én dokim nagyon precíz! (Máshoz havonta 1x szoktak menni.) Pedig mi is teljesen egészségesek vagyunk. Szerencsére én annyira nem viselem rosszul a vizsgálatokat. A dokimban is teljesen megbízok. Így minden oké!!! És még messze sincs... :D

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy már csak 2 hetem van hátra, és még sehol nem tartunk a lakással... A félelmek.. :roll:

Pola! Üdv köztünk!

Anesz! Édes pofija van Panninak!

Megyek, kipakolok a szatyrokból. Még később jövök!
Pussz

Regina
KépKép
mazsola7

Mindjárt visszaolvasok, csak meg kell veletek osztanom azt a gasztronómiai élvezetet, amelyet éppen átélek.
Tejszínes meggyleves, és a sárgaborsófőzelék egyszerre készül.

Hmmm.... Mennyi illatok!....... Fokhagymás meggyleves és fahéjas sárgaborsófőzelék..... :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Már nem emlékszem, hogy mit írtam, de én nem dolgozom már!
Asszem azt írtam Neked, hogy nem tudok zuhanyozni. De azért, mert csinálták a fürdőt! De már be van szerelve a bojler és a zuhany!!! Hurrá!!! :lol: Eddig meg Anyuhoz jártam át, de gondolhatod, mire hazaértem, már megint izzadt voltam... :oops: :?

Kiskolbi! Nem voltál tegnap a szülésre felkészítőn... ??? És egyáltalán hol vagy??? :roll: Remélem, nincs semmi baj!!!

Jaj Miléna! Egyáltalán nem gondoltuk, hogy lusta vagy!!! Neked pihenésre van szükséged!!! De már látom, jobban vagy! :wink:
És: Boldog szülinapot!!! :D

Ne hari, de képtelen vagyok visszaolvasni Titeket! Pedig úgy akartam, de nagyon le vagyok maradva... :oops:

Regina
KépKép
mazsola7

Miléna,
örülök, hogy jobban vagy mára! Biztosan ez a buta idö is teszi a kedélyingadozást, na meg a hormonok!
Utólag isnagyon boldog születésnapot kívánunk neked!!! :wink:

Fleur,
csini kismama vagy nagyon! Azért irigykedek ám egy kicsit a fürdözésért! Itt most épp zuhog az esö, de finom langyos, meg a szellö is fújdogál, úgyhogy nagyon nagyon jó idö van! :wink:

Emese,
igen, igen, a meggylevest én is fokhagymásan szeretem! :lol: :lol:
Sárgaborsófözit is küldhetnél, mert azt is csak én eszem meg, ezért soha nincs. :cry:

KépKép
KépKép
motiot

Miléna: SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Vadvirág: a te bébieid se kicsik. És ráadásul kettő!!!

Gremese: hm fokhagymás meggyleves...de a fahéjas főzelék sem rossz! Én most csaptam be egy tál spagettit.

Anikó: nagyon jó a videó. Ebben tényleg minden benne van. És a zenék alatta. Konkrétan végigbőgtem!!! (amúgy is érzékenyen érintenek az esküvők, mert a miénk nem volt valami fényes) A férjed katona? Jól áll neki az egyenruha! :wink:

Motiot: irigyellek az eső miatt. Talán a jövő heti meleg mellett mi is kapunk 1-1 záport. Legalábbis úgy néztem az előrejelzést.

Megyek csicskálni egy kicsit!
Majd még jövök!
Pussz!

Kép
Kép
timi26

Miléna,
boldogságos születésnapot utólag is, Isten éltessen!!!

Fleur, nagyon szép pocak, jó látni, hogy így élvezted a strandot!

Mazsola - akkor jóóóóóóóóóó, ha már nem dolgozol!
:lol: Bocs, nem tudtam, hogy Nálatok épp szétverték a fürdőt, úgy valóban igen nehéz zuhanyozni.

Lányok, tök furi, hogy pl. az ülőkádba sokszor alig van erőm bemenni, viszont már két napja pakolászok, hogy rend legyen, mire jön a babus (rengeteg a leselejtezendő, átpakolandó, újrarendezendő izé). Mondjuk imádok pakolni, de ERRE valahogy most van energiám (igaz, semmi másra nincs). Érdekes... :wink:

Szép napot mindenkinek!
Gremese, Vadvirág, a Péterfyben szült barátnémhoz végül is hétfőn megyek, utána beszámolok, jó?

Puszi!

Kép
Kép
irina

Kép
Vendég

Vadvirág,
most látom ám, gyönyörű nagy babáitok vannak, gratulálok!

Kép
Kép
irina

Hajni, köszönjük a táblát! :D

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Egy napig nem vagyok, és nem győzök visszaolvasni. Annyira jó, hogy mindenki ilyen lelkes.

Pocakok!

Mindenkié édes! Emese! Irtó viccesek a képek! :lol: :lol:

Niki!
Ez a keverék kutyás hasonlat!!! Nagyon jót nevettem :lol:

Képzeljétek! Tegnapelőtt óta vízvezetékszerelőt keresünk. Atyám! Hogy ezek micsoda összegekért dolgoznak! Teljesen el vagyok képedve. Azt hiszem meg kell emelnünk a költségvetést!

Nagyon meleg van. A lakás leghüvösebb pontja 28 fok. ÁÁÁÁ. Legyen már vége!

Ildikó

Ildikó
KépKépKép
sense4

Anikó, szívből gratulálok, nagyon szép esküvőtök volt! Enya szólt esetleg a polgáritokon is? Remek választás!
Nagyon lazának tüntetek végig, látszott, hogy végig élveztétek a napot! Még egyszer gratulálok!

Kép
Kép
irina

Miléna!
Boldog szülinapot!!!!!!

Kép

Vadvirág!
Nagyon szép méretűek az ikrek! Gratulálunk!!!!! :D
Az előző ikerterhességedet meddig hordtad? Emlékszem, írtad, szép 3 kilósak lettek.

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur! Nagyon csinos vagy ám!!!! :wink:

Ez az lányok! Feszítsetek a strandon!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Hajni20: l'szi a táblába majd tegyél bele, kimaradtam :(
szept. 8-ra vagyok kiírva, babaneve: Timi/Anna (még nem tudjuk), kórház: Veszprém, testvér:nincs

köszi

Kép
bfagi

most hogy építik be a teraszt, és a lakás egyik oldala gyakorlatilag hiányzik, így már nálunk is 30 fok van a nagyszobában :x de a kisszoba, és a konyha még legalább hűvös

Aki strandol, az végülis hogy megy a vízbe? Tamponnal, vagy anélkül? Mostmár mindkét verzióra hallottam negatív és pozitív dolgokat is, csak hogy jöv.héten a Balcsihoz hogy készüljek :roll:

Kép
bfagi

köszi aranyosak vagytok. Hát eddig jól bírtam a meleget de mára már 28 fok van a lakásban, este alig tudok aludni, de remélem nem tart sokáig ez a meleg.
kérdésem: valahol hallottam/ olvastam hogy nem lehet háton aludni. Lehet vagy nem ti mit tudtok róla? Háton tudnék jól aludni.
kitartás mindenkinek.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk!
Korábban már "értekeztem" erről.
A növekvő méh folyamatosan nyomja az anya vérereit, vénáit. Ha a hátadon fekszel, akkor nagyon nyomja ezeket a nagy ereket, ami miatt a kismama vérellátása akadozik.
Nekem ezért szokott nagyon hamar elzsibbadni a kezem, vagy a lábam. A babára nincs hatással, "csak" a mamára.
Kicsit lehet háton feküdni, de ne sokáig, mert így is dupla annyit dolgozik a szivünk, nem kell még, hogy jól meg is szivassuk a kis motorunkat azzal, hogy nem juttatunk neki elegendő vért.

Bfagi! Erről is írtam már korábban, én uszodavízbe belemegyek (fertőtlenítik + vízforgató van benne), de természetes vízben nem. (Kivétel a tengervíz, de oda pocakosan nem jutok el).
A tampon nekem is kétséges, én most nem dugdosnék semmit. Lehet, hogy gátat szab a fertőzéseknek, de az is lehet, hogy megszívja magát, és pont utat enged a baciknak.
Hát én nem mennék be a Balcsiba.
De szerintem kérdezd meg a dokidat, vagy a védőnőt, biztos, ami biztos.

Kép
Kép
Kép
gremese

Hajni Engem is tegyél bele 30+6 nap 2007.09.21 VAlter Szt. Imre nincs. Köszönöm szépen.
Más! Ma tapasztaltam előszőr hogy dagad a lábam és szó szerint fáj. Mit csináltok vele valami kellemes masszázs, vagy hideg lábzuhany, vagy mit? :roll:

Kép
hajagosné szabó éva

Bfagi, Éva betettelek benneteket. :)
Valaki még??

Kép
Vendég

Miléna:
isten éltessen sokáig.

pocakképek nagyon jók. :)

Emese:
szép a gyűrűd. :)

Fürdés:
én fürcsizek strandon, balatonba is belementem végül, tengerbe is.
Nem lett bajom.
Tampont én nem tuszkolnék. :oops:
Vendég

Ventillátor, fagyi! Kell ennnél több???? 8)

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, te aztan tudsz elni!! :D :D

Aniko, nagyon szep a klipetek!! Azok az intim csokok...mintha senki nem lenne korulottetek... :oops: :oops: :wink:
Vendég

Hello Lányok,

köszi a bíztatást, nagyon szeretném, ha sikerülne jó dokit találnom. Első körben megnéztem egy hozzánk közeli kórházat, ami nagyon szimpi, bízom benne, hogy valaki elvállal. Ma felhívtam egy másik dokit is, holnapra kapok választ :roll: Aztán nekiállok a folytatáson gondolkodni... Ha összejön, itt szeretnék szülni, ha nem, akkor megnézek másik kórháza(ka)t is. Okés, hogy mindenképpen kibújik az a baba, de azért örülnék neki, ha sikerülne előre leszervezni az optimális körülményeket. (Max csatlakozom Anitjához és otthon szülök Apával :lol: :lol: :lol: ) Mint írtam, azért akarok váltani, mert minden tényező összejött, ha csak egyikkel vagy másikkal lennének fenntartásaim, akkor lehet, hogy nem foglalkoznék vele. Éva, egyet jó, ha tudsz az Imréről: a vajúdásnál nem lehet bent veled senki, csak a szülésnél. Ez totál objektív dolog, a többi már inkább szubjektív. Azt hiszem nálunk ez az egyik fő probléma, úgyanis a férjem pont vajúdásnál szeretett volna velem lenni, szülésnél nem. Őt spec be sem engedték körbenézni az osztályon. Ja, és pl. pont emiatt a kórházi tartózkodás alatt meg sem érintheti a babát, csak üvegajtón keresztül nézheti.
Igyekszem újra magamba szívni a pozitív energiákat, csak szeretnék minél előbb pontot rakni az ügy végére... ...úgy rohannak a napok, és csak egyre nehezebb lesz az ügy.
Hajni, milyen jó, hogy eddig nem kértem a kórház javítását a tábliban. Most már sokadszorra írhatnád át :lol:

Vadvirág, szép nagy méretek!

Miléna, boldog szülinapot!

silka
silka

És, hogy lássátok, ma már jobb kedvre derültem, teszek föl egy lábképet Gremese után szabadon.
Azért a Michelin baba lába hozzám képest kutyaf....a. :lol: :lol: :lol: Kép Szerintetek vizesedem egy "kicsit"? :lol: :lol:

silka
silka

Silka, nem semmi, de a Michelin babának nincsenek ilyen szép és pirosra lakkozott körmei ám!!! :lol:
Megdöbbentett, amit a Szent Imréről írtál, fogalmam sem volt, hogy így mennek a dolgok... pedig Bp-en a legbaba- és kismamabarátabb kórháznak tarto(tta)m...

Gremese ihletet adott, megyek jégrémezni.

Kép
Kép
irina

Silka!
Vazegli Ödön! Ez nem semmi. Én ezentúl bedugulok!!!! :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jézusom Silka! De a vérnyomid rendben van, ugye?

Én is fagyit akarok!!! Sokat!!!

Kép
Kép
timi26

Gemese! Imádom a képeidet, mind olyan vagány!
Silka! Huha a lábad az oda van, de fel a fejjel vagy lábbal és pihentesd, ha minden igaz az jó megoldás. Szt. Imréről ezt így nem tudtam én is azt hittem hogy a vajudáskor a férjem bennt lehet, hiszen a szülésznők is arról regéltek hogy az mekkora segítség hogy a férjed ott van miután te nagyon már a tudatnál sem vagy. A szt. Imrés topikosokat még le kellenne infóznom, de az gáz ha így van.
Hajni20! Köszi hogy beírtál.

:D :cry: :D

Kép
hajagosné szabó éva

Irina, ha tudnád mennyi munkám volt benne, hogy így hozzáférjek a lábfejemhez! :lol: Következő pedi/lakkozást alsó hangon 1 órára saccolom :lol:

Emese, nekem is az ujjaimmal kezdődött, utána durvult így be a lábam. Persze ez nem jelenti azt, hogy Nálad is ez következik. Sajnos anyukám felkészített rá, ő is így járt mindegyik terhességénél.

Gyorsan lecsekkoltam a vérnyomásomat, 109/67 P99. Akkor ez rendben. Húúúúú!

Éva, az infot ott mondta a szülésznő, mert valamelyik topikban olvastam és direkt rákérdeztem... :( Mikor megindult a szülés, tesznek át az 5 ágyas vajúdóból a szülőszobára, oda mehet a kísérő. Szerintem iszonyat nagy a zsúfoltság és ezért próbálják meg a szülőszobákat a lehető legjobban tehermentesíteni. Ha meg képben vagy a vajúdóval kapcsolatban, lehet, hogy eleve később indulsz a kórházba, hogy legyen melletted valaki, tehát megint kicsit tehermentesítették a helyiséget. (Az utsó 2 mondat már csak az én feltételezésem)

silka
silka

Mindenkinek köszönjük szépen a csajszik dícséretét, édesek vagytok! :):)

Gremese!
2004-ben pontosan 10 nappal érkeztek korábban a hivatalosan kiírt időpontnál a bébik. :):)

Éjjel DVD-t néztünk itthon és egyszerre 23:40-kor a semmiből 5 perces fájásaim lettek, így gyorsan elindultunk a kórházba.

20 perc alatt odaértünk, megvizsgáltak, picivel később burkot repesztettek, majd ezt követően 30 perc múlva 00:01-kor könnyedén megszületett természetes úton (gátmetszést alkalmaztak) Jázmin. :):)

Isteni a mostani kép is. :):) Még, még... :):)

Irina!
Kíváncsian várjuk a Péterfy Híradót... :):)

Silka!
Szuper hogy Te is csatlakoztál az őrültebb fotózók közé... :):)

Tényleg csak így érdemes megközelíteni ezeket a kisebb-nagyobb problémákat. :):)

Ha tartósan hűvösebbre fordul az idő, akkor gondolom sokkal jobb lesz a helyzet.

Regi!
Nagyon izgalmas, drukkolok és várom a híreket. :):)

Okos babácskák, nem várták meg hogy megindítsák a szülést... :):)

Anikó!
Klassz a klip. :):)

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a dícséretet! Remélem néhány kellemes pillanatot okoztam nektek a felvétellel. Igen, a párom katona.

Silka!

Hasonlóan néz ki a lábam, mint neked, csak a lakk színe más. :lol:

Gremese!

Így aztán ki lehet bírni! A csendélethez már csak az én vizes lavorom hiányzik. :oops:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Silka!
Nagyon durva a lábad! Orvos mit mond rá?

Én meg a vizelet miatt remegek, mert fehérjét találtak benne, de szerencsére a várnyomásom épphogy csak súrolja a százat.

Gremese!
A fotódról eszembe jutott az első terhességem, amikor még csend és béke honolt körülöttem. Most próbálnám csak megtenni. Petyka egy energia bomba, újjabban nem hajlandó délután aludni, úgyhogy én estér már csak vonszolom magam. :?

Vadvirág te hogy csinálod?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Jesszusom, Silka,
nagyon durva a ´lábad! Egyébként tartok töle, hogy hamarosan én is ilyen fotóval kápráztathatlak majd benneteket, ugyanis nekem is elkezdödött vizesedni a kezem meg a lában is. De csak a jobb oldal :shock:
A gyürümet már én is hasonlóképpen viselem, mint Emese, a lábamon is látszik kicsit már. Az elsö terhességem végére apa 46-os papucsába fértem csak bele!! :shock: Úgyhogy most sem várok kevesebbet!

Emese,
én is mingyá fagyizok egyet, csak elötte még betermelem a tonhalas pizzát! :wink:

Vadvirág,
tényleg szép nagyon a csajócáid, gratulálok hozzájuk! Nem semmi szüléseid voltak eddig, nagyon nagyon irigyellek érte! :wink: Biztosan ez is jól fog majd menni minden gond nélkül! :wink:

Andi,
nálunk is ugyanez a helyzet, Ábel nem alszik napközben én meg estére megkukulok, úgy fáj már mindenem a sok rohangászástól. Még szerencse, hogy azért eljátszik magában is, akkor kicsit tudok pihizni. :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Anikó!
Nagyon jó a klip!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Gremese!
Mármint Jázmin esetében 01:00 a helyes időpont, Dávid született 00:10-kor, Márk Marcell meg 02:00-kor... :):)

Andi!
Én azok közé a szerencsés Mamik közé tartozom, akiknek a férje leginkább otthonról dolgozik és maga osztja be a munkaidejét.

Szóval pontosan fele-fele arányban osztozunk a napi teendőkön... :):) Így simán ki lehet bírni.

Ráadásul minél több gyerkőcünk van, Ők annál jobban eljátszanak egymással, segítenek egymásnak, tanítják egymást, stb.

Szóval csak elvétve kell közbelépnem... :):)

Motiot!
Köszi, édes vagy! :):)

Nektek is fantasztikusan élménydús, szuper jó szülésetek lesz!!! :):)

Vadvirág
Vendég

Vadvirág!
Egyébként mikor írtad, hogy DVD-ztetek, meg 5 perces fájások..... Elkezdett kalapálni a szivem, komolyan azt hittem, mostanról beszélsz, és már a kórházban vagy. Tiszta hülye vagyok! :shock:

Beke Andi!
Nálunk is "vadvirágos" a helyzet, apa itthon dolgozik, így mindenből ki fogja venni a részét. Ő már nagyon várja! Ha meg jön a kistesó, akkor még nagyobb segítség lesz. :wink:

Niki! Büszkék lehetünk kis Magyarországunkra, ugyanis egész Európában itt volt ma a legmelegebb, 40 fok. :shock:
De ennek még nincs vége, holnap holnapután 42 fok is lehet. :shock:
Vuduzzá má ide egy kis esőtöt!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok Kismamik!

Hát már megint nem voltam 3 napja, de azt hiszem megérte: végre találtunk egy jó albérletet Budakeszin, hamarosan költözünk, és végre beszereztük Máténak a babamobilt meg a kiságyat is, amiben majd álmodhat gyönyörűeket! :D :D :D

Amint megígértem, törlesztem a tartozásomat, és teszek fel pocis képeket (fej persze lemaradt, de olyan csapzott vagyok, hogy talán nem is baj. :oops: ):

Kép Pici poci
Kép Ruha teszi a pocit!!!

Mazsola: bocsi, de végül nem mertem elmenni az előadásra, mert előtte voltam délelőtt az Intersparban, és annyira megviselt a hőség, hogy azt mondtam, nem merek kimozdulni többet... Pedig jó lett volna.

Egyébként mostanában elég sokat keményedik a pocim. Nem tudom, a melegtől van-e, vagy csak keveset pihentem, de kicsit beparáztam. Mondta a dokim, hogy ez most már gyakoribb lesz, de nem tudom, mi a normális... végülis Máté még most is sokat mocorog, remélhetőleg Vele minden rendben.

Majd még visszaolvaslak Titeket, és amint tudok, újra írok!!!

Puszi Mindenkinek!!!

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok Mammikák!
Miléna! Nagyon boldog szülinapot Neked! Képzeld, nekem február 8.-án volt, pont amikor 1 hétig kórházban voltam Gergővel, mert véreztem, és görcsoltem. Sebaj, jövőre bepótoljuk, nem igaz? :lol:

KöszegiTimi, Banita, Fleur! Nagyon csinos kismamik vagytok, a bálna pedig az óceánok mélyén van :lol: Mi kismamák vagyunk, és a legnagyobb Kincsünket-Kincseinket :lol: (Vadvirág, Gica) hordozzuk a szívünk alatt.

Vadvirág! Gratulálok a szép Babaméretekhez, azt pedig nem értem, hogy miért nem tudják megmondani, hogy egy-, vagy kétpetéjűek-e a Lánykák. A méhlepényből nem derül ki?
http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=10132
itt egy cikk, itt olvastam erről.

Anikó! Igazán gondosan megtervezett esküvőtök lehetett, látszik, hogy ez a munkád :lol: Olyanok vagytok, mintha egy romantikus filmből léptetek volna ki, nagyon szépek!

Silka! Jól gondolod, az egyik barátnőm nemrég szült a Tétényi úton, és (bár közel laknak a kórházhoz) az utolsó pillanatban mentek be, akkor már rögtön a szülőszobába. A szülésznővel pedig telefonon tartották a kapcsolatot, így ő is tudott segíteni, hogy mikor induljanak. Egyébként az Imre inkább Mamabarát, Bababarát kórház összesen kettő van tudomásom szerint Budapesten: az István, és a MÁV, bár a MÁV-ot most inkább "mammutszülészet"-nek kezdik csúfolni (ha elkészül, 95 ágyas lesz csak a szülészete :shock: )

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Kiskolbi! Nem is pici az a poci! :lol: :lol: :lol:
Csinos vagy nagyon!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok !

Miléna : Nagyon sok boldog szülinapot !

Kép . Kép .

Silka : nagyon sajnállak a lábad miatt.

Gremese : te aztán tudsz élni.

Na megyek pihizni. Szép estét.
20200310173350

Anesz : augusztus 7-én 14 órakkor lesz a dél-pestibe szülésfelkészítő. Nővérszállóba ahol szülésznő tartja az előadást.
Előadás után szülőszoba látogatás lesz.

:D :D :D :D :D :D :D
20200310173350

Hu, Emese, akkor ebben az egyben rekorderek vagyunk, vegre!!!
Mindjart csinalok egy Magyarorszag-vudut, megy az eso!! Holnap ugyis megint nagy eso lesz itt :twisted: :twisted:

Kiskolbi! Szerintem teljesen jo pocimeret, az enyem sem nagyobb.. Bar en inkabb a fenekemet novesztem a lanyom szerint.. :oops: :oops: Orulok, hogy sikerult klassz alberletet talalni!!

Na, en megyek, apuka var.. :wink:

Jo ejszakat

Niki
Vendég

Sziasztok pocakosok!!

Hát előszöris köszönet mindenkinek a szíves fogadáshoz!

Szóval pár szót akkor magunkról: 32 hetet töltöttem be, a várandóságomat örömmel jelenthetem ki abszolút problémamentesen töltöttem/tük:) már mint ha a konkrét testi tünetekről beszélünk: nem hánytam, nem vizesedek, nem voltak rosszulétek, nincs magas vérnyomás és a babóval is minden rendeben van volt:) Na jó kezdeti émelygések, cigifüsttől és hűtőszagtól volt persze , de abszolút elviselhető volt.
Ami volt: érzelemingadozás végig, aluszékonyság aaz elején
És még ami a kisért minket: lakás eladás, albérletbe költözés (jó végül úgymond barátoknál- szentendrén egy házban ahol egy külön bejáratú apartman van....ház keresés hónapokon keresztül, sajnos volt stressz is jócskán ami a ház keresés projecthez társult, a feszültség miatt
összetűzések párommal, aztán "happy end " ház találása szentendrén bár 64 lépcsős és Szentendre végén úgyhogy én nem vezetek még sajna:( de hát van jó levegő stb.. és persze hitel felvétel ami egy újabb aggodalomra ad okot.... nah de most aztán végképp aggodalmaskodó letteem az elmúlt hónapok során..

De ahogy elnézem, nálatok is folynak lakásfelújítások, albérletezések stb... Hhát ez ilyen.... És mi csak augusztus vége feleé tudunk beköltözni , úgyhogy szülésig az albi és majd utána....na jó nem ragozom..

Granda:
Hú köszi a segítzséget aranyíos vagy de Én biztos nagyon béna vagyok, de nem tom h ezt a vonalzót hol is kell elkészíteni.... azt írod miután elkészítettem , de hol?

Kispocc
10 kg a (ha jól emlékszema 31 héten) egyáltalán nem sok!!!! Az ideális 13-14 szokott lenni és ez szerintem pont annyi lesz majd a végére több gyümit és kevesebb nasit!!!!! :)mégha nehéz is...

motiot
hát érdekes úgy látszik minden országban más, van egy barátnőm Angliűában (pont ugynarra a napra vagyunk kiirva ) alig csinálnak ultarahngot talán 2 készül a ) hjónap alatt!!!!! szívhangot néznek, de az uht nem viszik túlzásba!!!

A lábdagadásra lábkörzéseket, boka előre hátra jobbra balra stb... ez nagyon jól hajtja avízet ... na és pesrze fölpocolni!!!!

Uhhh nagyons sokat írtam bocsánat abbahagyom!!! kitartásokat nekünk!! És bocs h nem tudok reagálni sokatokra, de huh nagyon ternmékenyek vagytok ! én meg dolgozom még és ilyenkloprra estére már nem bírok sokat ülni a gép előtt:((( fáj a derék

Mindenkinek pusz!!!

Kép
pola

csak gyorsan.. elnézést a helytelen fogalmazásokért és hibákért , de télnleg alig bírok a fenekemen ülni így ezért gyorsan írok és hibákat ejtek

Na psuz és Jó éjszakát mindenkinek!!

Kép
pola

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat!

Most nem írok sokat,ülni nem bírok mert manó a gyomromban van.Fekve pedig már a pocim miatt nem tudok... :lol:

Holnap majd jövök! :wink:

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Milénamoni
még talán nem késő bepótolni a bepóltolnivalót

Boldog Szülinapot kívánok neked!!!! :)

Kép
pola

Gremese!
Hát ebben a napok óta tartó folyamatos tikkasztó hőségben nem csodálom... :):)

Kiskolbi!
Nagyon csini kismami vagy, szép a pocakod! :):)

Anitja!
Érdekes a cikk, köszönöm szépen.

Hogy miért nem tudják megmondani az orvosok?

Hiszen eddig azt sem tudták (a legutóbbi 32. heti UH-vizsgálatig) hogy milyen neműek a bébik.

Tehát az első pont eddig és mostmár kizárva...
A második úgy szintén...

A harmadik jelenleg fent áll... De gondolom a vérvizsgálat akkor esedékes ha már megszülettek. :):)

A negyedik majd a születésük után kutatható... :):)

"Hogy lehet megállapítani, hogy egypetéjűek-e?
• Ha különneműek, biztos, hogy kétpetéjűek.

• Ha egy méhlepény volt, biztos, hogy egypetéjűek.

• Ha azonos nemű ikreket két külön lepény látott el, vérvizsgálat alapján lehet dönteni.

• Ha még négy-öt éves korukban is egyformák, nagyon valószínű, hogy egypetéjűek.

A két iker testsúlya között még akkor is jelentős különbség lehet, ha egypetéjűek, tehát genetikai adottságaik egyformák.

Egypetéjűeknél ez az eltérés néhány év alatt általában eltűnik: ők az idők folyamán egyre jobban hasonlítanak. Kétpetéjűeknél az idő múlásával többnyire egyre jelentősebbé válnak a különbségek."

Vadvirág
Vendég

Kiskolbi! Semmi gond! Csak már kezdtem aggódni! :? Bár sejtettem, hogy a meleg miatt nem jössz... Egyébként nem maradtál le semmiről szerintem, mert főleg arról volt szó, hogy az itteni kórházban mik a szokások.

Este nekem is bedagadt a lábfejem... :(

Vadvirág! Én ezt nem értem. Burkolóék már tudták szülés előtt is, hogy egypetéjűek... Remélem, jön ma, és akkor kifaggatom erről is. :wink:

Még 2 nap meleg (állítólag!)...
Kitartás Mindenkinek!!!!!!!

Regina
KépKép
mazsola7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?