A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

AndiKép
Én irigyellek ezért a 49 kilóértKép Tudok adni párat, ha kell. Az a lényeg, hogy a babóca jól érezze magát. Az elhízás veszélye Téged nem fenyeget.

GittaKép
HurkiKép szedett itt Bromot, próbáld meg Õt elérni, hátha van neki. Szerintem semmiképpen ne hagyd most abba, felborítja a hormonrendszeredet.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

GittaKép
Igen, valamit kellene tenni, mert ha abbahagyjuk, akkor hirtelen megugrik az értéke. Érdekes, de nekem nincs hányingerem tõle(illetve a legelsõ alkalomkor volt) Este veszek be mostmár egy felet csak, mert a múltkor 2,2 ng/ml volt, jó alacsony, aztán ez a hormon is csak kell a szervezetnek. Másféllel neked mennyi? Olyan sokat szedsz? Igaz gyors a bomlása, így nagyon változó lenne, ha több napig néznék.
Na, eltértem a tárgytól... Szóval van nálam Bromo néhány dobozzal, elküldjem esetleg postán az egyiket, vagy felszaladsz érte, vagy hogy? Recept az jobb lenne tudom, és könnyebb is az eljuttatása hozzád, esetleg felirathatok a dokimmal, igaz e héten nem kell mennem, de elszaladhatok. Vagy a körzetihez is, õtõle hogy szoktad kérni? Ismeri ezt a gyógyit, vagy csak megkéred írja fel, vagy hogy?

Nikie
nikie

Doris! Pénteken akarok tesztelni, már csak nyomokban van vérzés, addigra elmúlik. Nincs értelme addig tesztelni, amig vérzek.

Gitta! Megértelek, mert én is szedem és nagyon figyelek rá, hogy ne fogyjon el. Nem érted a dokidat, mi az hogy fél év? Nekem másfél év kell szedni, igaz már csak napi 1/2-et. De a vérvétel szerint kell még mindig, mert ha lecsökkent az adat 1/4-re már akkor is magas lett. Erröl a fél év max. szedésröl még én se hallottam. Az sem igaz, hogy csak rákosoknak kellene szednie, szerintem keress másik orvost mielöbb. Nekem volt hogy felirta a háziorvos, szerintem próbáld meg ott, ha a nödokid már ilyen.

Nikie! Eleinte nekem is ilyen sokat kellett szedni pár hónapig, mert lassan ment le a hormonszint.
Jó hogy neked csak elsö alkalommal volt hányingered, én a wc-ig is eljutottam, jól meggyötört pár napig, igy én is félek abbahagyni.

Karmen
karmen

Vanda,
Mail címedre írtam emilt.
Doris,Andi28,
Aranyosak vagytok, de ami történt azt sajnos nem lehet meg nem történté tenni. Soha nem fogom elfelejteni és talán majd egy következõ baba hozhat enyhülést fájdalmunkra és mérhetetlen bánatunkra, olyan dolog történt velünk aminek igen kicsi %-os az elõfordulása, de velünk megtörtént és ezt nagyon nehéz feldolgozni...Köldökzsinór probléma miatt elvesztettük a kisfiunkat a szülésre kiírt idõpont elõtt 3 nappal. Mostanában merészkedtem csak ide vissza olvasgatni benneteket, passzívan és még maradnék is passzív háttér-olvasó.
Örülök a sikereiteknek (DORISKépKép) és hálás vagyok hogy annak idején majd'1,5 éve rátok találtam
Puszi:
Breki
Breki

Karmen,

Én azért még drukkolok Nektek!

Breki,

Nagyon rossz hallani, hogy valami baj történt veletek. Nagyon sok erõt kivánok!

Gitta,
Légyszi dobj le az aljára 1 cn. Miért is gondoltam, hogy rögtön elsõre sikerül, én kis naív! Egy kicsit padlón vagyok, de majd legközelebb már talán nekem is lehet egy picike szerencsém.

Pusz
Alma
Alma

Jo reggeltKép

Gitta
Ne szomorkodj, minden jo lesz a vegen és el is felejted ezeket a bosszúságokat. ( Persze könnyen mondom én ezt, bevallom nem is tudom, hogy birnék ennyi tortúrát. Csodállak benneteket, nagyon sok erõt tudtok adnia többieknek a kitartásotokkal )
Ha majd irod a tablicskut elrontottam: már 4c vagyok és most 33cn.

Doris,
Örülök, hogy minden rendben. Nem tudom mikor kellett volna megjönnie, mert mióta abbahagytam a bogyót, nem jött túl pontosan. De kb. hétfõn azaz csak két napot késik, de én már múlt héten csináltam egy tesztet, és két csik. Mondjuk én úgy tudom, hogy már a 5cn körül van a tüszõrepedésem.
Tudom, hogy az egészség a fontos, de azért én már naaaaaaaaagyon kiváncsi vagyok, hányan is vagytok.

Kármen,
annyira szoritok, mindig kereslek, hogy mi is van. Kár hogy a következõben csak hétfõn tudok idejönni addig remélem, már jó hirek várnak.

Szép napot mindenkinek
Mese
Névtelen

BrekiKép
Jaj nem is tudom mit írjak, én annyira sajnálomKépKépKép Minden porcikám beleremegett, ahogy olvastam a soraidKép Nagyon drukkolok Nektek, hogy mihamarabb beköltözzön a babótok a pocidba és minden rendben legyen. Sok erõt és kitartást kívánok!!!

VandaKép
Örülök, hogy jelentkeztél. Picit, ha úgy gondolod mesélhetnél magadról.

VirágKép
Örülök, hogy Te is bekukkantgatsz néha. Hogy vagy, hogy áll a házfelújítás? Nálunk már minden romokban, még jó pár nap és akkor ölt majd magára megint valami jobb külsõt a nappalink.

AndiKép
49 kiló? Most már lassan én is irigyellek, én mostanában kezdtem el enni, de nem ám keveset. Eszméletlen mennyiségeket meg tudok enniKép Örülök, hogy újra láttátok a babót, nagyon jó érzés látni, ahogy mocorogKép

GittaKép
ez a doki teljesen lüke.

pusza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Lányok!
Köszönöm a segítségeteket! 1 óra múlva elmegyek a rendes nõgyógyászati rendelésre (a dokim nincs a héten Kép ), megpróbálok ott feliratni, hátha sikerül. Egyébként meg Pesten szokták felírni. Ott kaptam egy papírt, amire felírhatja a háziorvos is, csak annak fél év az érvényességi ideje. Majd kedden kérek újjat. Kép Ha nem sikerül, akkor jelentkezem!

Nikie!
Még levélben is érdekel 5 szem tabletta, ha nem jönne össze! Kép Mindenesetre elöbb megpróbálom a nõgyogyinál. Hátha. Kép

Még soha nem centiztem ki ennyire a bogyót, elfelejtettem, hogy a biztonsági tartalékom nyitottam ki, ezért fogyott el. Kép Mindig szokott legalább 2 dobozzal otthon lenni.

Breki!
Szívenütött, amit írtál. Teljesen megértelek. Kicsordult a könny a szemembõl. Nem tudom, ehhez mit lehetne írni, amitõl könnyebben éreznéd magad. Semmit. ... bízz...

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lányok!

Légyszi dobjatok le engem is az aljáraKép
Alice
Alice

DorisKép

Olyan jó, hogy ismét irogatsz és ráadásul babásan !! Kösz az együttérzést, igazából jobban viselem mint gondoltam, de azért már számolom a napokat. Hova költöztök ? Svájcra emlékszem, de nem vagyok benne 100%-ra biztos. Szeretnél ikreket?

GittaKép

Sajnálom ami veled történik, remélem tudsz gyogyit szerezni.
Mindenképpen válts háziorvost, az a négy hónap köhögés kicsit sok.

Breki

Tényleg nagyon tragikus ami veletek történt, rettenetesen sajnálom.Kép

Egcsi
egcsi

Lányok Kép
most, amikor várom, hogy végre megjöjjön... most nem akar Kép a szervezetem néha egyáltalán nem értem. Pedig már annyira szeretném, hogy megjöjjön, akkor végre elindulna a következõ ciklus.

Doris Kép
Mikor derül ki, hogy hány baba van a pocidban?

Bogár Kép
Olvastam tegnapi eseted a wc-kagylóval... AZt hiszem már mindannyian nagyon szívesen ölelgetnénk Kép (Persze akkor, amikor erre tényleg sor kerül, nagyon utálni fogjuk Kép)

Breki Kép
nagyon sajnálom, ami veletek történt. Remélem egy hamarosan beköltözõ pocaklakó enyhíti majd a fájdalmatokat, és mindenért kárpótol bennetek. Drukkolok, hogy minél elõbb túljussatok ezen! És sok sok pozitív energiát küldök felétek Kép Kép Kép Kép Kép

Én most éppen itthon vagyok, mert ma egyetemen kellene lennem, de elmaradt az óra, és nem mentem be dolgozni, így is már annyi túlórám van, hogy ihaj! A mai napot magamnak szentelem Kép Kép Kép

Kellemes napot mindenkinek, az ablakból figyeljétek csak, mert kinn hideg van! Így üvegen keresztül gyönyörû! Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Doris! Te már dolgozol? vagy otthonról netezel? Nekem azt mondta a doki, már lehetne dolgozni akkor is ha terhes vagyok, de szerintem jobb még pár hét pihenés akkor.

Breki! Nem ismertelek, de nagyon sajnálom ami történt, adj idöt magatoknak, hogy feldolgozzátok, utána meg jöhet majd egy egészséges kisbaba.

Lányok! Rita nem túl jó hireket irt. Kissé vastag a baba nyaki börredöje, igy mintavétel kell, hogy megállapitsák, hogy Down kóros-e a baba. Sajna csak a hónap végére tudja meg az eredményt.

Andy jól van, magas a cukra, igy megint kell cukorterhelést csinálni nála. Amúgy a baba már sokat rugdos.

Nekem annyi, hogy szinte teljesen megszünt a vérzés, lehet hogy akkor már csüt. tudok tesztelni. De csak halvány remény van. Már beletörödtem a kudarcba is, várom akkor a köv. lehetöséget.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen
Ezerrel szorítok!!! Ha megvan az eredmény azonnal jelentkezz!
Breki
Rettentõen sajnálom. Egy nagyon picit át tudom érezni a helyzeted. Engem azért császároztak meg 13 óra vajúdás után az 1. babónál, mert nem akart elindulni. Mint utólag kiderült az amúgy is nagyon rövid köldökzsinór kétszer a nyakán volt és el sem tudott indulni. Akkor csak az öröm volt bennem , de késõbb ilyen rossz tapasztalatokat hallva, belegondoltam, hogy lehet hogy csak hajszálon múlott egy pár dolog.
Andi
49 kg - sosem voltam annyi. Adok neked szívesen egy kis pluszt.
Zseby
zseby

Drukkolok, és izgulok nagyon hogy minden rendben legyen RitávalKép Azt hiszem volt már ilyen egy másik lánynál régebben, és a köv. mérésnél már minden rendben volt. Így lesz nála isKép

KarmenKép Még mindig magas 37 felett? Akkor még talán van remény. Tudod vérzés mellett is lehet babóKép

BrekiKép Tényleg szörnyû, nagyon sajnálom, pihenj sokat, és újult erõvel belõle hamarosanKép

GittaKép Írj mailt a lev.címeddel, ha kell a gyógyi. Nehogy a nemlétezõ bromo miatt ne sikerüljön a baba!

Nikie
nikie

Lányok!
Köszönöm a kedvességeteket, sikerült bogyót szereznem! A doki rendes volt, szó nélkül felírta! Kép
Viszont leszerepelt elöttem a szakmai "hozzáértésével" vagy nemértésével. Kértem, hogy így a 12. napon nézzenek meg uh-val, hogy végre beállt a ciklusom 28 naposra és van-e rendesen tüszõérés. Mindkét oldalon számos 6-9 mm-es! tüszõ látható talán 1 db domináns is van. UH-s doki szerint PCO gyanú, amit én már tudtam. Nõgyogyi szerint abszulúte semmi gond nincs, MINDEN! a 12. napnak megfelelõ! Kérdem én a sok 6-9 mm-es tüszõm jó?????????? Szerinte igen! Tudtommal ilyenkor már legalább 1 db 15-20 mm-esnek kellene lennie. Most jól vagy rosszul tudom? Ja, és azt mondta, semmi nyugtalanságra nincs okom, majd csak jön a baba valamikor. Na ja. Kép De így mikor? Azt hiszem a jövõhéten elmegyek a nõgyogyimhoz, és megbeszélem vele, hogy a következõ ciklusom legyen megtámogatva clostival. Elveszítettem már erre a hónapra minden reményem, már csak a menzit várom. Kép Mondjuk, az is igaz, hogy ebben a hónapban nem is igazán érzem, hogy szurkálna odalenn. Kép

Na, elég a panaszáradatból, mára már túl sokat panaszkodtam. Kép

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

...csak csendben olvasgatlak mostanában benneteket.

Breki, borzasztóan sajnálom. Leírni sem tudom... Nagyon sok erõt kívánok Nektek!

Doris Kép
Nagy gratula! Mikor derül ki, hogy hány babó lesz?

Pusz
Noémi
noémi

Breki! Ez annyira szörnyü! Kép Sosem nyugodhat meg az ember, ha végre sikerült a baba? Kép Gyere közénk minél gyakrabban, ha ez segít! Kép
Orsi! Ne aggódj! Akkor is örömmel fogod ölelgetni a WC csészét, mert tudod, hogyha Te pocsékul vagy, akkor a baba vígan ficánkol odabennt. Kép
Gitta! Örülök, hogy sikerült bogyót szerezned! Kép
Alma, Alice! Sajnálom, hogy megjött. Kép De tudjátok, a remény mindig újra indul. Kép
Karmen! Hány napig volt vérzésed? A drukk még mindig megy. Kép Remélem Ritának csak elírták az érteket. Nekem mértek Tapolcán is, és tegnap a növédelmiben, hatalmas különbség van a kettö között. Ne aggódjon, biztos csak elnéztek valamit. Kép
Lányok! Köszönöm a kiló felajánlásokat, de nem akarlak bennetek megfosztani attól, ami a tiétek. Kép Amíg a babának nem gond, hogy én csak 49 kg vagyok, addig nem aggódom. Ö szépen fejlödik, és ez a lényeg. Kép Keveset eszem, de legalább változatosat és egészséges dolgokat.

Puszi!
Andi
andi28

Andi Kép
biztosan semmi gond nem lesz a kilókkal, majd elindulnak, ha úgy gondolják. Ha jól tudom félidõig sokan cask 1-2 kg-t szednek magukra... A csésze ölelgetéstõl meg nem félek, biztosan jó móka lesz Kép Ti mostmár egészen sokadik héten vagytok, ugye??? A pocidon már látszik a babó? Mikor találkoztunk, akkor még éppen nem lehetett semmit látni. Olyan jó, hogy jön a nyár, és mindenkinek majd büszkén mutathatod a pocid Kép Kép Kép
Én mostanra sikeresen megszabadultam 5 cm-tõl, így rámjön a 36-os nacim.. azt hiszem itt a fogyókúra vége, mostmár csak arra figyelek, hogy meg is maradjak ennyinek... vagyis... hogy elkezdjek pociban gömböjödni Kép Kép Kép Kép Kép

Olyan szépen süt a nap... de olyan kutya hideg van... brrrr! Meleget szeretnék már egy kicsit Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nikie! Igen, de ahogy irtam, én hónaljban mérem. Máskor mégis mindig 36,5 a höm, ez jóval magasabb. Most fürödtem, nyomokban volt vérzésnek nyoma, igy reggel lehet hogy tesztelek, ill. valoszinü. Nem remélek csak nagyon picit. Sok barátnöm vérzés mellett lett terhes, de én ekkora szerencsét nem várhatok, de megnézem azért.

Andi! Edelweiss is alig hizott, aztán milyen szép nagy kisfiú lett.

Karmen
karmen

KarmenKép
Köszönjük a szegedi híreket!!! Ritának csak elmérhettek valamit, mert nagyon sok ilyet hallok mostanában. Az István-kórházas topikban is írta valaki, hogy az én hülye volt dokim elmérte, ezzel okozott nekik 2 hét idegességet.

Hogy áll a hõd ? Még mindig 37 felett.

GittaKép
Hát oda se menjél nõgyógyászati kezelésre, ahol azt mondták, hogy minden rendben. Abszolút PCO-s tüneteid vannak. Azért szuper, hogy tudtál Bromot szerezni, de amellé valóban nagyon kellene még a Closty.

BrekiKép
Mélyen elszomorított az esetetekKép Nagyon sok erõt kívánok a feldolgozásához. Azt hiszem a hiányt csak egy másik baba fogja tudni pótolni, ami biztos hamarosan összejön.

CatEye

Cat
Kép
cateye

ÓÓÓ Breki!
Emlékszem rád, nyomon követtem a küzdelmet a babáért és alig akartam hinni a szememnek. 3 nappal elõtte? Nem értem!Kép Egyszerüen felfoghatatlan, hogy ilyen megtörténhet, nem volt semmi erre utaló jel?
Kívánok sok-sok egészséges kisbabát nektek, és biztos, hogy egy újabb csöppség enyhíti a fájdalmatokat. Tuti biztos. Volt kb 1 éve a friss kismamákban egy lány aki a már megszületett 2 hónapos kicsijét veszítette el, elfelejteni soha nem fogja, de azóta van egy életerõs és egészséges kisfia aki bearanyozza az életét. Kívánom, hogy nálatok is így legyen.

Andi!
Ha majd megszületik a kisbabád rájössz, hogy egy merõ aggodalom lesz az életKép Ha nem akarod magad kikészíteni akkor léci a baba 1 éves koráig ne olvass bele a Bõlcsõhalálos topikba... Én megtettem és napokig nem mertem aludni, ott ültem a kicsi ágya mellett és halgatóztam, hogy lélegzik e még.

puszi és sok zebrát!
sasha

Kép
sasha

GittaKép
Örülök, hogy tudtál szerezni gyógyit. "Majd csak jön a baba valamikor." Hihetetlen ez a mondat, már elég sokszor hallottam, felelõtlenség, a legkönnyebb ezt mondani. Ez számomra azt jelenti: "Kit érdekel?" A vállát nem vonogatta? Ne is mérgesíts, én biztos szóltam volna valami "szépet"Kép Úgy-úgy menj el a saját nõdokidhoz, õ remélem sokkal emberibbKép

Ja, és Bellával amikor beszéltem, neki is hihetetlen történetei voltak. 2 vetélés közben, után is nagyon flegmák voltak az orvosai. Beával dumcsiztunk vele, és a fejünket fogtunk!Kép És azt mondta a dokija, hogy 1 vetélés csak 1, majd a következõ sikerül, és nem kell tenni semmitKép És azért mondhatta ezt, mert a szabály sajnos az, hogy 2 után kötelezõek a kivizsgálások. Nem tudom, ki hozta ezt a törvényi részt, de biztos nem volt észnél!Kép

KarmenKép Esetleg mérdd meg a hõd altájékon holnapra, és teszt igen, az jó leszKép

További szép napot! Kép

Nikie
nikie

Na, ezt akartam: Kép
nikie

Cat! Reméljük nem lesz neki gondja, de akkor is elég kellemetlen ez a mintavétel. Sajnálom szegényt, mert az eredményig még sokat kell izgulnia.

Doris, Nikie! Feladtam, nem méregetem, tesztelek ha neg. elfogadom. Addigra ki kell mutatnia már ha lakik bent valaki.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok LányokKép
GittaKép
Sajnálom ami történt. Szerintem a szimpla nõgyógyászatra kellene lemenned a rendelõben, és elmondani mi a helyzet. Ott biztosan felirják a gyogyit. Az viszont jó hir, hogy végre kiderült a köhögésed okaKép(Látom Neked is eszedbe jutott már a nõgyógyászat...) A 9 mm-nem olyan rossz. Nekem a 15. napon volt 15 mm körül és ez jónak volt mondható. Légyszi javitsd a koromat 30-ra mert februárban átléptem ezt a bûvös határt a ciklusaim számát pedig majd visszaszámolom egy októberi táblázat alapján és leiromKép
AndiKép
Igazán jó érzés lehetett látni a kalimpáló babócátKép Hát nekem a másik irányban vannak súlyproblémáim... 3 hete még 56 kg.voltam most meg már 60 vagyok. És ez már sajna nem a viz de nem is a babó hanem a hájpárnácskák. Igyekszem odafigyelni mit eszem.
Drága BrekiKép
Megkönnyeztem amit irtál... Ez iszonyatos és feldolgozhatatlan és azt sem tudom mit is irhatnék.... Kép Életemben nem hallottam még errõl a rendellenességrõl. Iszonyatos belegondolni, hogy mit érezhettetek és mit éreztek most is... Nagyon sajnálom és sok-sok erõt kivánok a feldolgozásához. Mekkora az esélye annak, hogy ez a probléma újra elõfordulhat? Ha a baba egy héttel hamarabb megszületett volna akkor egészséges lett volna? Ne haragudj, nem kell rá válaszolnod ha nem szeretnél...Kép Köszönöm a jókivánságokatKép
KarmenKép
Nagyon drukkolok csütörtöki vagy pénteki teszthezKépRitát nagyon sajnálom az idegeskedés miatt és drukkolok Nekik, hogy minden rendben legyen. Andy biztosan boldog a rugdalózó babócávalKépNeki is drukk a cukorszint miattKép
Ha nem vérzel csütörtökön nyugodtan tesztelj, ki kell, hogy mutassa az eredménytKép Én nem dolgozom a punkció óta mert azén kolléganõim (nagyon-nagyon rendesek)tudják és velem együtt izgulnak a sikerért. Én úgy kerültem cégen belül erre a területre, hogy mikor kiderült az elõzõ területen, hogy lombik elött állok, akkor a felajánlott állást visszavonták és utcára akartak küldeni. Valaki viszont emberséges volt és segitett helyet találni olyan emberek közt akiknek aranyból van a szivük. Megállapodtunk, hogy ha sikerül a terhesség akkor már nem megyek többet dolgozni ha nem sikerül akkor viszont május 1-tõl felmondok mivel Svájcba költözünk. Most itthon vagyok egyedül és a dobozkupacokat kerülgetem. Elkezdtem csomagolni, de mit mondjak...nem haladok valami õrült tempóban. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz de nem panaszkodomKépTe már mennél dolgozni? Ilyen betegséges idõben kár ezt elkapkodni.
AlmaKép
Kitartás! Nem szabad elkeseredniKép Remélem mielöbb sikerül majdKép
MeseKép
ÉN is nagyon kiváncsi vagyokKép Nagyon jó, hogy a pozitiv teszt mellett a menzid sem jött megKép Ezt bizony a babuci okozzaKép
AliceKép
Fel a fejjelKép Neked csináltak már HSG-t, lapart...stb?
EgcsiKép
Igen, jól emlékszel, Svájc középsõ részére költözünk. Szeretnék ikreket de kicsit félek is tõle...Kép Ki tudom-e hordani a sok mûtéti elõzmény miatt, nem lesznek-e koraszülöttek, elférnek-e és nem lesz valamelyik babának végtagproblémálya a szûk hely miatt...stbKép
OrsiKép
Hétfõn megyek UH-ra a nõgyógyászomhoz de lehet, hogy még nem fog látszani a babák száma. Akkor legközelebb 23.-án kell mennem a Kaáli intézetbeKép
NoémiKép
Köszönöm a gratulációtKép Talán hétfõn kiderül a titok de 23.-án mindenképpKép

Puszi: Doris
doris

Doris Kép
Kívánom, hogy annyi baba legyen, amennyit szeretnél. Vágysz ikrekre? Gondolok majd rád hétfõn Kép

Cat Kép
Holnaptól drukk megy!!!! Majdmesélj, hogy hány tüszõcske nõtt meg szép nagyra Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Persze, de félek is tõle nagyonKép Hétfõn talán kiderülKép
doris

Breki! Kép
Válaszoltam a leveledre!

Gitta! Kép
Látom már késõ, de talán ha lesz ilyen legközelebb, hasznát veszed. Én is szedek Bromocriptint, és egyszer balga módon elfogyott, vény meg sehol, dokim elérhetetlen. Remegve szégyenkezve bementem a gyógyszertárba, beálltam a sorba, és mikor sorra kerültem elhebegtem, hogy nekem nagyon kell ez a gyógyszer, de vény nincs. A hölgy nagyon kedves volt, vény nélkül kiadta, csak ott kellett hagynom a teljes árát (1400 Ft körül) letétbe. Nevem, címem felírták, egy hét múlva vittem a vényt, és akkor visszaadták a pénzt.

Bogár! Kép
Köszönöm érdeklõdésedet, nagyon aranyos vagy. Kicsit megmosolyogtam, hogy most akkor leírjak-e mindent, vagy kezdjek tiszta lappal, és az utóbbi mellett döntöttem Kép Szóval régen aktív babanetes voltam, BrekivelKép DorissalKép SiennelKép EdelweissalKép KakukkfûvelKép LorávalKép CaldeávalKépKarmenKép bár TeKép akkoriban még ritkábban írogattál,- és a végtelenségig tudnám a neveket sorolni.. Aztán a sors úgy hozta, hogy itt kellett hagynom ezt az egyébként nagyon kedvesKép topicot, de a háttérbõl néha-néha nyomon követtelek benneteket Kép
Most ezután majd be-bejövök hozzátok Kép hogy együtt szurkoljak veletek a babóértKépebben az igazán összetartó csapatbanKép. Magam még nem vagyok újból a babaprojekten, ezért egyenlõre maradok amolyan félig-topicosKép

Doris! Kép
Hogy vagytok?KépKépKép Úgy örülök, hogy megint tudsz írni! Még itthon vagy, vagy már Svájcban?

Puszi mindenkinek
Vanda

Vanda

Kép
vanda

OrsiKép
Köszi a drukkot, holnap beszámolok, hogy mi volt.

DorisKép
Ne izgulj a babócák miatt. A természet majd elrendezi, és biztos meglesz mindegyiknek a helyeKép Irigyellek a lojális kollégák miatt. Én már nem tudok mit összehazudni (nagyon utálom), hogy miért nem dolgozom, mert nekem nem fogadnák ilyen megértõen. De azért optimista vagyok, és bízom benne, hogy ezeket a kegyes hazugságokat megbocsátják majd fentKép.

NikieKép
Hol csinálják az inszemet majd ? A gyógyszerezést már tudod ? Remélem azért sor sem kerül rá, mert meghozza ez a ciklus a sikert. Otthon vagy még, vagy dolgozol ? Örülök neki, hogy jó kedved van!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

VandaKép
Még itthon vagyok 27.-éigKép
CatEyeKép
Nyugi, az Égiek elnézik hisz nemes cél érdekében füllentünkKépNekem ezúttal szerencsém volt, de volt néhány hónapom amit a Lányok is végigasszisztáltak itt velem, amikor azt hittem az utcára kerülök...de végül nagyon nagy szerencse értKép

doris

Lányok,Köszönöm a soraitokat.
Doris,
Nagyon nagy,teljesen egészséges közel négy kilós kisfiú volt, de sajnos nagyon hosszú volt a köldökzsinór ami többször rátekeredett és sajnos meg is tört (ez utóbbi okozta a halálát). A nagy számok törvénye szerint ez nem ismétlõdhet meg, de mi arra sem gondoltunk, hogy ez velünk megtörténik. Mivel egészséges volt, és semmi más baja nem volt optimista vagyok egy következõ babát illetõleg, de ha belegondolok, hogy ez okozta a halálát és egyébként egészséges volt és élhetne akkor örjöngeni tudnék.
Sasha,
Semmi jel nem utal rá. A dokim az összes létezõ vizsgálatot megcsináltatta,(flowmetria, két naponta CTG) gondozott és igen odafigyelt terhességem volt. Annyi volt a 'jel', hogy reggel - 3 nappal a szülés elõtt -amikor felébredtem akkor nem mozgott és mivel aggódtam bementünk a kórházba, ott pedig már csak a halálát tudták megállapítani. Egyetlen egy kérdésre keresem azóta is a választ, bár tudom, hogy erre soha nem kapok feleletet senkitõl..miért velünk?
Breki
Breki
Breki

Breki
Nagyon megrázó, amit írtál, és, ha õszintén végig gondolom, nem tudom, hogy hogyan lehet ezt feldolgozni. Olyan kérdéseket nem szabad feltenni, amikre tudjuk, hogy nincs válasz, mert magunkat emésztjük fel vele. Ugyan teljesen más szögbõl, de sajnos hasonló tapasztalatom nekem is van, bár nem mint leendõ anya éltem meg, így valahol tudom, hogy min mész át. Nagyon kívánom, hogy lassan beköltözzön egy babóca a pocidba, és minden de minden fájdalomért kárpótoljon benneteket!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok,most rohanok, sajna de egész nap hiába vártam, hogy letöltse a gép a BabanetetKép
Csak azt akartam irni, hogy én balga, múltkor jól elirtam a Duna TV-n a müsort,mert azt irtam, hogy Április 10, szerda...Na, most az egész világon április 10-e csütörtök...Remélem senki nem gubbasztott a tv elött szerdán,mert csütörtökön lesz.Bocs mégegyszer, azt hiszem kezdek egyre jobban hülyülödni.KépFöleg ha hallanátok micsoda baromságokat álmodom, a férjem külön jót szórakozik a történeteimen, és csak halkan megjegyzi, hogy 1 millió év alatt sem tudna ilyen baromságot kitalálni,mint amiket én naponta szállitok álom formájában neki...KépKép
Na pusz, megpróbálok vissza is olvasni, de lehet csak holnap.
Barbi

Kép
Kép
barbi

Cat! Nagyon szoritok, ma kell menned ugye?

Na ma reggel mégis megmértem az ébredési höt a hüvelyben, mivel már nincs vérzés 37,5 volt. A teszt neg. lett. Viszont a dokim amikor kérdezte nem fájt a mellem, most meg elkezdte. SZóval tök megbolondult a szervezetem. Ma már nem is használom az Utrogestant, kiváncsi leszek igy leesik-e a höm.

Breki! Tudom nagy most a fájdalmad és nehéz lehet róla beszélni, de UH nem látták ezt?

Doris! Nekem elég bizonytalan most az állásom, ezért kellene visszamenni dolgozni, mert ha történne valami rossz, akkor is visszavegyenek. Ha hetekig itthon maradnék akkor kirugnának szerintem. De csak akkor dolgoznék, ha az orvos is azt mondja, nyugodtan lehet!!

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!

Nemrég csatlakoztam hozzátok, viszont már 2 éve olvaslak titeket minden nap, és nagyon drukkoltam mindenkinek a 2 csíkért. Mi 10 hónapja próbálkozunk, de sajnos a fogamzásgátló teljesen leállította a peteérésemet, ezért esélyem sem volt teherbe esni. November óta járok orvoshoz, de mivel 2-3 hónapos volt egy ciklusom, csak márciusban kezdhettük el az elsõ clostys hónapot. Nagyon reménykedtem, hogy sikerül, 2 nagy tüszõm is lett, amit ma 2 hete repesztettek meg. A hõm szépen felment, igaz nem úgy mint az eddigi babásoknak. Tegnap 37,2-t mértem (az alaphõm 36,4), a melleim pedig nagyon feszülnek. Ma reggel nem bírtam tovább a bizonytalanságot, és teszteltem, pedig csak holnap kéne megjönnie. Képzeljétek, pozitív lett. Kép Amint megjelent a kontroll csík, rögtön követte a másik, és 1-2 perc alatt majdnem olyan erõs lett, mint a kontroll. Lányok, én annyira boldog vagyok, de egyben félek is. Szedem a Duphastont napi 3*1-et, remélem elég lesz. Köszönöm, hogy drukkoltatok, és megoszthattam veletek életem legnagyobb csodáját. Kívánom, hogy mihamarabb Ti is átéljétek, és boldog kismamák lehessetek!

Betta
betta
Nagykozár

Karmen,
sSajnos ezt nem lehet látni, mert a köldökzsinórt nagyon gyakran pont a baba takarja, ez az a ritka fatális véletlen ami velünk megtörtént.Ennyi.
VAnda,
mail ment.
Breki
Breki

Jó reggelt mindenkinek!

Betta
Nagy gratula, vigyázz magatokra nagyon!

Képzeljétek lányok - remélem nem haragszik meg rám Mese, hogy megírom mi van vele, de annyira örülök - Mesének 6 mm-es a babója a tegnapi UH szerint.

Karmen mikor mész dokihoz?

Doris
Kíváncsian várom mivel jelentkezel hétfõn.

Velem azóta semmi változás. Tegnap reggel 37,1, ma 37,2 volt a hõm. Elvileg ma kellene (nem)megjönnie. Tesztet majd hétvégén csinálok újat. És hét elején kell jelentkeznem a potenciális fõnökjelöltemmnél. Hát remélem nemleges válasszal. Egyébként semmi tünet, sem mellfeszülés, sem pedig émelygés. Mondjuk az elsõ terhességem sem vettem voln észre ha nem marad ki a mensim.

Zseby
zseby

Sziasztok!

Orsi! Igen, már kezd gömbölyödni a pocakom. Kép Párom talán büszkébb rá, mint én. Állandóan nézegeti. Kép Most már tényleg ne fogyókúrázz, hanem készülj szép nyugodtan a babára. Kép
Sasha! Köszi a tippet! Nem fogom elolvasni. Kép Aranyos vagy, hogy figyelmeztettél. Kép
Breki! Ezt a fájdalmat biztosan csak egy egészséges kisbaba tudja feledtetni. Kép Mennyit kell várnotok, hogy újra próbálkozhassatok?
Karmen! Sajnálom. Kép Nem néznek újra HCG-t vérböl?
Doris! Ne aggódj! Minden rendben lesz!!! Kép Veled együtt várjuk a hétföt. Kép
Betta! Gratula a kétcsíkhoz! A 3x1 biztosan elég. Kép
Cat! Ez szerintem nem hazugság, hanem védekezés az esetleges sok rossz ellen. Kép És ezt az égiek is tudják. Kép
Egyébként meg megy a drukk!
Vanda! Gyere gyakrabban. Kép

Andi
andi28

Szia Doris!

Már mindent néztek nállam és mindent rendben találtak.
Talán egyszer már nekem is sikerülni fog remélem.
Ha elmult elmegyek dokihoz és megmondom neki hogy nézzük meg a petécskéimet hogy minden rendben van e velük.

BettaKép
Szeretnék GratulálniKép nagyon vigyázz magadraKép

Karmen!
Nem kellene elmenned dokihoz?????? Milyen tesztet csináltál???? mi a neve????

Na én most megyek és szenvedek egy kicsit mert iszonyatosan fáj a hasikám KépKépKép

Puszi mindenkinek
Alice
Alice

Betta! Gratulálok, vigyázz magatokra nagyon!

Zseby! Arra gondolok, hogy azért magas a höm mert ez nem igazi menszi volt, szerintem várható nemsokára megint, kb. másfél hónap múlva kell menni UH-ra, akkor megbeszéljük azt is, hogyan tovább.

Andi! 2x néztek, a doki szerint már a tesztnek ki kell mutatnia ennyi idö után. A vérvétellel csak hamarabb szerettem volna megtudni. Hány hetes terhes is vagy már?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen
Sajnálom. Pedig épp azt akartam mondani, hogy elég nagy a hibaszázaléka a teszteknek (itt a rendelõben is ezt írta a doki), és lehet hogy ilyennek vagy az áldozata. Ha viszont a vérvétel is megerõsítette, akkor...
Egyébként milyen tesztet csináltál? Én legutóbb a RapiPreget, és nem is reggeli elsõ vizeletbõl.

Alice
Ebben a hónapban tuti meglesz a babóca, szorítok nektek!

Doris
Hogy érzed magad? Mikorra leszel kiírva a kalkulátor szerint?

Zseby
zseby

Sziasztok Lányok!

Doris Kép
Nagyon-nagyon örülök neked. Még nem írogattam ide, de mindig olvastam a Babanetet, amikor még tudtál írni az elõzõ munkahelyedrõl. Sokszor annyi erõt adtál és olyan jó volt olvasni a soraidat. Úgy örülök, hogy sikerült neked, és boldog babavárást kívánok!

Breki,
Nem is tudok mit írni. Szörnyen sajnálom.

Én ebben a hónapban végig mértem a hõmet, ahogy a dokival megbeszéltük. Tegnap voltam nála a görbémmel. Azt mondja, kicsit megkésve, de volt peteérés és a sárgatest fázis is megvolt, de nem tökéletes. Ezért felírt egy csomó gyógyszert, amit a következõ ciklustól kell elkezdeni szedni (Bromo, Closty, Utrogestan). Leírta pontosan, hogy milyen kombinációban. Nem tudom, egy kicsit bizonytalan vagyok, mert olyan soknak tûnik. Fõleg a Bromotol ijedtem meg, mert arról sokat írtatok itt. Õ két ciklust akar így megcsinálni. Viszont sokan írjátok, hogy a Bromot folyamatosan kell szedni. Kinek van tapasztalata?

Köszi, Alena
alena

Sziasztok!

Alena!Kép
Nem, ez a Bromo ügy nekem sem tetszik így! Nézett hormon szintet és magas a prolaktinod? Akkor kell csak szedni. Mennyit javasolt és milyen dózisban?

Betta!Kép
Gratulálok! Kép

Doris!Kép
Mivel eddig nem tudtam netközelbe jönni, neked is most gratulálok, már nagyon megérdemelted! Tavaly szeptemberben engem és Laurát te hívtál át a Terhesség magzatelhalás után c. topicból. Azóta már Laura is terhes, remélem én is követlek majd titeket.

Bár most vagyok a 28. napon, feszül a mellem, de csak az Utrogestan-tól, ezt biztosan tudom, de tegnap és tegnap elõtt is többször rövig igeig mensi-szerû fájdalmat éreztem, de vérzés eddig még nincs. Mégis a fájdalom miatt azt hiszem ez már nem lehet terhesség.

Karmen!Kép
Én is nagyon sajnálom, olvasgattam a történéseket veled kapcsolatban, de ha tudtam volna, hogy még mindig szeded az Utrot, akkor szóltam volna, hogy nálam mindig mellfeszülést okoz és a hõm is fenn marad tõle, megjön a vérzés, akkor abbahagyom és csak akkor esik le a hõm. Tehát szerintem a magas hõnek az Utro lehet az oka. Sajnálom.

Végezetül egy kis kedélyjavító, amikor ezt olvastam rögtön rátok gondoltam:
"...lehetetlen, hogy akár a baj, akár a jó örökké tartson, s ebbõl az következik, hogy mivel a baj immár soká tart, a jónak közel kell lennie." Cervantes

Üdv, Leone

KépKép
leone

Alena!Kép
Esetleg a görbédet is feltehetnéd ide, hogy megszemléljük!Kép

Leone

KépKép
leone

sziasztok LányokKép

BettaKép
Gratula a még pici pocihozKép. Ha az orvos ennyi Duph. írt fel, akkor biztos elég lesz. Mikor mész dokihoz, tudod vévétel, uh stb.?

LeoneKép
ez a mondás tökéletes, én is mindig ezt mondogatom magamnak, persze nem tudtam, hogy ilyen okos emberek ezt már megírtákKép

ZsebyKép
Már 6 mm Mese babója, nem a petezsákKép?!, mert akkor hatalmas bébije leszKép Persze nagyon nagy gratula nekik.

VandaKép
Megértelek. Kezdj tiszta lappalKép Igen, akkor én még ritkán irogattam (persze most már függõ lettemKép), nemsokkal utána jelentkeztél ki (olvastam is akkor, miért), ahogy elkezdtem ide irogatni. De lehet elfelejteni az akkori táblakészítõ kisiparostKép Mindenesetre örülök, hogy újra itt vagy ebben a tényleg jó kis csapatban és neked is, mint mindenkinek azt kívánom, hogy hamar majd a friss kismamikhozKép

CatKép
Ma van a Naaaagy NAPKép Ikreket kérünk!!! ugye most otthon pihengetsz?

pusza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

A fene nem ment el amit irtam.

Na megpróbálom újra.

Leone! 3 hete szedem az Utrot, de nekem csak tegnap óta feszül a mellem. Már abbahagytam, igy kiváncsi leszek mikor esik le a hö.

Alena! A Bromot azért kell folyamatosan szedni, mert különben megint felmegy a prolaktin szint.

Alice, Zseby! A Corax tesztjét szoktam használni, a RapiPreg-et, mert ez is 20 egységtöl már kimutatja. Ugy tudom ez a min. nincs érzékenyebb teszt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Leone Kép
Szívesen felteszem ide a görbét, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Sajnos nem tudom beszerkeszteni, úgyhogy csak írom a 10. naptól

10. 36,5
11. 36,4
12. 35,5
13. 36,6
14. 36,7
15. 36,5
16. 36,5
17. 36,6
18. 36,7
19. 36,5
20. 36,7
21. 36,5
22. 36,4
23. 36,6
24. 36,6
25. 36,7
26. 36,7
27. 36,7
28. 36,9
29. 37,0
30. 37,0
31. 36,9
32. 37,0
33. 37,1
34. 36,9
35. 36,9
36. 37,0
37. 37,0
38. 36,9
39. 36,7

Bocsi, kicsit hosszú.
Alena
alena

AlenaKép
Ha nem magas a prolaktinod akkor nem kellene a Bromo. Egyébként látszik a görbébõl, hogy ovulációs a ciklus, de meg kell támogatni a tüszõérési fázist is (hamarabb lesz ovuláció=Closty), és a sárgatest fázist is (Utro). magasabb lesz a hõd is attól.

BettaKép
Gratulálok, és egészséges babavárást kívánok.

LányokKép
Megvolt az inszemináció, most itthon pihenek. 3 nagy tüszõm volt, és már látszottak bevérzések rajtuk, most fognak repedni. Nem is ez a lényeg, mert az inszem menetrendszerû volt, hanem az, hogy beszédes kedvében kaptam el a dokit (BogárKép te tudod ez milyen ritka) utánna, és megkérdeztem, hogy lát-e esélyt az inszemre, vagy jobb lenne leigazolni, és mennék lombikra. Azt mondta, hogy a koromtól függetlenül most vagyok a legjobb idõszakban ahhoz, hogy sikerüljön. A 6 inszem alatt 5-bõl 2 párnak van sikere. Tapasztalata szerint a 3. inszemináció sikertelensége után kiborulnak a nõk, és amikor már feladják, és rutin-szerûen csinálják, mert a lombikhoz ez az út vezet akkor szokott összejönni.
Sajna nem igazolja le az inszemeket, végig kell csinálni azokat, ráadásul utánna van 3 hónap pihenõ is, de a bíztató az, hogy a lombikot is Õ fogja csinálni, mert májustól fele munkaidõben a BMC-ben dolgozik. Azt mondta, hogy a legjobb kezekben vagyok, mert Õ visz végig és így vagy úgy mindenképpen garantálja nekem, hogy lesz baba 1 éven belül.

Köszönöm a drukkot, és legyen szép napotok.

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok

Breki sajnálom, ami veled történt. Kivánok mielõbbi problémamentes kismamaságot.

Ma lesz 15.10-tõl a Dunán az elõadás, akit érdekel. Én felvettem hajnalban videóra, mert akkor is leadták és elõtte ébredtem fel, akkor meg úgy voltam vele, megvárom... Kép Most meg jó fáradt vagyok... Kép

Cateye, drukkolok, pihizz sokat.

Reggel teszteltem, és volt egy nagyon halvány 2. csikom, 3 nap késés után.

Gigi
gigi1

Cat Kép
Ez jó hír, hogy a dokid a BMC-ben is dolgozik, mert õ már ismer, és sokkal jobb, hogy nem kell mindent elõrõl elmondani. Persze, ezt csak feltételes módban akartam írni, hiszen úgysem kell majd oda járnotok! Kép Pihenj sokat, mi meg küldjük a drukkot!

Puszi, Alena
alena

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?