A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Porc:én meg vizuális tipus vagyok
Kép
vedresandi

PURC (bocsi,melléütöttem :oops: :oops: :oops: )
vedresandi

Snufi, nagyon szép a nyaklánc. Épp itt volt az Uram mikor olvastam, neki is kell egy ilyen :lol: Azt mondja autószerelés közben tök jól fel tudná vele szedni az elveszett csavarokat :lol: :lol: Ne haragudj, hogy leírtam, de én sikítottam a röhögéstől. Főleg azért, mert tök komolyan gondolta :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Andi, akartam neked írni, h én is a te kerületedben lakom!!
kata05

Kata,
ártatlan kérdés? Ezt te se gondolod komolyan. Ha elismered hogy te is megsértődnél, már nem lehetett bántó szándék nélküli. Elfogadom a véleményed rólam. A sajátomat inkább nem írom le. És gondolkodom azóta is hogy mi a fene a bajod velem. Még nem jöttem rá mit ártottam.
Vendég

Purc: elsőre is értettem!!!! (érettem a viccet)

De szerintem szép nagyon. Igazából hiszek én minden sz@rban :lol: :lol: :lol: ,.... hátha. Na, ártani nem árt, és még lehet hogy használ is, emellett dekoratív, kell ennél több? :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Kata:olvastam amikor a tűz volt.Ha jól emlékszem aggódtak érted.
jól emlékszem???
vedresandi

Áfi: pl. ha vki nagyon hisz a Gynevacban, nem kell letámadnod, hogy felesleges pénzkidobás, humbuk az egész. Mert vszínű nem az, ha orvosok írják fel, és sok meddő nőnek sikerült teherbeesnie. Ez csak egy példa volt. Kata ilyesmikre gondol, nem saját magára, szerintem.

snufi

Szijjasztok ;)

Áfi drága, Katának igaza van abban amit leírt. Tényleg mindig megcáfolsz minden véleményt, de ami igaz az igaz, kell valaki aki kicsit visszazökkenti az embert :) :)

Én úgy vagyok vele, hogy elolvasom mert szerintem minden vélemény vélemény aztán ha nem egyezik az enyimmel nem fogadom meg ;)

KAtica, Roli fosik :(
Hiába issza a Normaflort, nem nagyon hozza rendbe a beleit...

Snufi, nagyon szép kis nyaklánc, a hatását majd tőled megtudjuk!

Madarász honlapján lehet olvasni erről az alváslaborról. Ha valakit érdekel.
Én sok jót nem hallottam róla, bár nekem olyan miatt volt ott ismerősöm akinek nem aludt a gyereke (pici) és ott a legjobb tanács a sírva hagyás (majdcsak beájul az a gyerek...) volt.

Melcsi, képek?
Mi van Babanccsal?

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Bocsi, de összeesküdött ma ellenem a babanet, én nem küldtem el kétszer. TUDOM TUDOM a hiba a USER-ben van, na de kérem, ez már nem lehet véletlen :lol: Lehet nem kéne ma már többet írnom :oops:

Snufi, ő nem tudta, hogy ez egy gyógyító nyaklánc, csak azt látta, hogy mágneses. :lol: :lol: Utána ő is csodálkozott, hogy erre van. Na jó bocsásd meg neki, csak egy informatikus :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Andi, ő a hugi volt én a másik Palotán vagyok! :lol:

Áfi, nyugodtan írd le a véleményed rólam, gondolom nem lehet vmi jó!!
És én nem bántó szándékkal írtam, és semmi bajom nincs veled! Sőt k...a izgultam miattad hogy teherbe tudj esni és rohadtul örültem neki mikor sikerült! Csak azt az egyet nem tudom hogy miért nem tudod el fogadni más véleményét! És nekem nincs negatív véleményem rólad, mert egy dolog miatt én senkit nem fogok negatívan látni, sőt élőben nagyon szívesen találkoznék veled!
kata05

Snufi,
Letámadni??? :shock: Mi van???

Nagyon sajnálom ha valaha is bárkit megbántottam az ellenkező véleményemmel. Biztos sokkal jobb lenne ha mindenki helyeselne mindenkinek, legyen szó bármiről. Majd csevegek a melegről, abban mindenki tuti egyetért.
Vendég

Kata:családban marad :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Purci: egy percig nem haragudtam, én is vizuális típus vok... :wink: :lol:

snufi

Snufi, találkára nincs több időpontod??
kata05

És pont ez az amit én hangoztatok h nem kell mindennel egyetérteni, és helyeselni, el kell mondani a te álláspontodat is de nem a másikra erőltetve!! Hagyjuk meg az esélyt a homeosoknak, a Suttogónak, és a légzésfigyelőnek!!
kata05

Áfi,
lesz még terhelés? Remélem jó lesz az eedménye és leszálnak ezügyben rólad.
Megyek mérek egyet, most vagyok kajci után egy órával :)
De ahogy elnézem az eredményeket (szinte mindig 7 felett) én se úszom meg a már 3. terhelésemet...

Cs.-

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Húú mire jöttem vissza!

Tesókám, hol lehet venni ilyen nyakláncot?
egyébként nagy,mamám vett hugomnak egy mágneses karperecet, mert mindig fájt afeje. 2 hónapja hordja. hétvégén kérdeztem tőle, hogy használ? azt mondta igen, pedig nem nagyon hitt benne! :lol:

Áfi drága ilyet többet ne írj, hogy 1 nem olvasod, 2 nem írok többet! ezen már átestél egyszer mással is!
Ahogy Tesó is írta, Katánk ilyenekre gondolt, mint a gynevac, álomfejtés, jóslás, stb. kell az eltérő vélemény, de el is kell fogadni mások eltérő véleményét. ezért vagyunk itt mindannyian.
Tudjuk, hogy segíteni szeretnél, és fontos a véleményed, úgy, ahogy Katánk véleménye is!

Ne vitatkozzatok! Irgumburgum!

Purc ez tényleg ari volt :lol:
Vendég

Na megnéztem. 1 órával étkezés után 8-as lett. Ez szörnyű :(
És a vacsim, 1 kifli (25 g szénhidrát) 1/5 pari kb 5 g. CH. Szóval a megengedett 30 gramm. brühühühühü :cry:

KépKép
Kép
csikken

Babink üzeni, hogy puszil mindenkit, amint tud jelentkezik!
Vendég

((((((((((((((((((((((((csikken)))))))))))))))))))))))
Vendég

Jó éjszakát topikbarátaim! :lol:

Igaz barát!

Az igaz barát
hogy ki az igaz barát?
az, kinek megérted minden kimondott

és elhallgatott szavát
kinek a szeme számodra nyitott könyv
és ha ezeket a szemeket elönti a könny
akkor te adod a válladat hogy kisírja magát
s közben halkan megkérded:mi bánt?
ki elmondja neked minden baját
s te meghallgatod és segítesz megoldani a gondját.
kit sose akasz túlszárnyalni,legyőzni
kit sosem tudnál igazán mellőzni.
akit tisztelsz,s érdekel hogy mi van vele
s a bajban mindig kiállsz mellette.
nem érdekel hogy kis hibát követett-e el,vagy nagyot
a bajban akkor is barátok maradtok.
és miyen érzés ha neked van egy igaz barátod?
felemelő dolog,nem gondolod?
ha van egy ember ki megérti minden bánatod
s neki elmondhatod minden gondolatod.
kivel érzed hogy nélküle nem vagy egész
ha ő nincs,a fél éned elvész.
ki minden esetben kitart melletted
s a vállára hajthatod a fejed

ha a sors sírásra késztet.
kivel megbeszélheted minden dolgodat
kiről tudod,hogy a hátad mögött

rólad sose mondana rosszat.
kinek látványa mindig örömet okoz
s ő csillapítja a fájdalmad,

ha a sors kegyetlenül felpofoz.
ki biztat s reményt önt beléd
s ki minden bajban megállja a helyét.
ki sosem szól le,s megbecsül
és kiálltok egymás mellett rendületlenül.
az igaz barátság hatalmas érték
hogy mekkora,arra nincs is mérték.
az igaz barátot szeresd,becsüld meg,

és éreztesd vele hogy milyen fontos
mert ha nem vigyázol rá,

a sors ilyen értéket hamar elkoboz.
ezt jól jegyezd meg,

mert sok dolgot elveszíthetsz az életben
de az igaz barát mindig ott lesz,

és nem hagy elveszni a végtelenben.
Vendég

,,Egy kapcsolat igazi próbája, hogy bár nem értünk egyet,

nem eresztjük el egymás kezét.,,
(Alexandra Penney)
Vendég

Hahó!
Áfonya! Igazad van abban, amit leírtál! Biztos , hogy van sok olyan eset, amikor semmi sem segít, se a légzésfigyelés, sem az időben érkező orvosi segítség, rejtélyes okból kifolyólag elmegy a baba. De van számos olyan eset, amikor ez elkerülhető a monitorozás segítségével. Mint például a mi esetünk is, de mivel két teljes napot tölöttünk a Madarászban, számos olyan szülővel volt alkalmam beszélni, akiknek a miénknél sokkal "komolyabb" tünete volt: Riasztás után az elkékült csecsemőt vette ki az ágyból az éjszaka közepén, és ők maguk lélegeztették a mentő kiérkezéséig, nagyon sok ilyen kismamával hozott ott minket össze a sors, és ezeknek a babáknak az életét a monitorozás mentette meg, és az azután következő alvásvizsgálat, és orvosi ellátás. Egyébként kimondottan ajánlják kis súlyú babáknak (a mi első figyelőnket egy koraszülött babának vették meg, orvosi javaslatra), koraszülötteknek.
EGyébként a mi babánk nem volt bukós fajta, tehát ennek még a gyanúja sem merült fel előtte. Szépen szopott, gyarapodott, és sosem jött vissza semmi. Azért nem is gondoltunk előtte erre. Lehet, igazatok van, hogy ha nincs figyelőnk, akkor észre sem vettük volna! DE lehet, hogy nem. Ezt sajnos nem tudjuk. Az biztos, hogy ott, bennt több 15 mp-es légzéskimaradása is volt (3-4 mp a normális )(ilyenkor már a vér oxigénszintje is erőteljesen csökken).
Sziasztok!
kipkopp

Kurvááááááááááááááááááára melegem vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!! :evil: :shock: :x :evil: :shock: :x :evil: :shock: :x :evil: :shock: :x :evil:

Bocs :oops: muszáj volt kikiabálnom magamból :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceni csatlakozoooooooooooooooooooooooooooooooooooom!

K...a betondzsungel! semmi levegő nincs! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vendég

Most már itt se nagyon van levegő.... de legalább érzem, hogy nyár van :lol:

Lányok, ez a vita eléggé meglepett. Nem is nagyon értem, mert teljesen természetesnek találom, hogy mindenkinek van saját véleménye. És azt is, hogy nem váltogatja, ha valaki egyszer mást mond, hiszen feltételezem, hogy jól átgondoltan alakította ki. Én a magam részéről mindig érdeklődve olvasom a különböző megközelítéseket, tök jó, hogy több szemszögből is lehet látni egy-egy témát. Csak a veszekedés nem hiányzik a végéről. Nekem legalábbis.

Pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó éjt! :wink:

snufi

Ja Boni: rendeltem. De neten is lehet. Csodaszépek vannak amúgy, csak én nem akartam csicsásat, inkább ilyet, mert ezt állandóan hordhatom, szinte mindenhez megy. Amúgy Uramnak meg kaucsukos karkötőt vettem, mert porckorongsérve van, fáj a dereka mindig. Majd beszámolok, van-e hatása. De az ő karkötője is nagggyon jól néz ám ki. :wink:

snufi

Jó reggelt!

Ime egy kis frissitő mIndenkinek!

Kismamiknak kitartás!

Kép
Vendég

Jó reggeltet!

Boni,ez tényleg frissítően hatna... :lol:

FÉl hetes vizit eredménye,pont mint tegnap:
Kép

(na,elindulok dolgozni)
vedresandi

Sziasztok!

Hihetetlenül szar volt az éjszaka, annyira meleg volt! áááááááááá
Vizes törülközővel aludtam! :roll:

Kép

Kép
bettike
Eger

Andi szépen fennt a hőd! javaslom, 1-2 napot hagyjál ki a tesztekkel :wink:
Vendég

Bettike én is carul aludtam. borzasztó!
Vendég

Délután dobok egy táblát! (Jó Snufi?) Egyébként csini lánc!

Andi! Most azt csinálod, mint én egyszer, hogy addig pisilsz még 2 csíkos nem lesz! :wink: Drukk! +++++++++++++++++++++++++

Szilva????????????????????????????????????????????????????

Zöldi! Haza értél anyukádtól???

Kép
bettike
Eger

Mindenki Kidőlt?
Vendég

Na én itt,végre elindult a munka mára,megint van kóbor net.

Bettike:nem csodálom,hogy szar éjszakád volt.Gondolom gatyarohasztó meleg.Nálunk is 30 fok volt éjjel.klimánk nincs,csak ventillátor,de lósz@rt nem ért.

Boni:most már legközelebb csak kedden tesztelek,holnaptól úgyis velence anyósnál.Na ott nem fogok neikállni,mert ha esetleg.....akkor ne elsők között tudja mán meg :wink: :lol:
vedresandi

Adi nagyon helyes! :lol: akkor majd pozitív lesz :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mi ez a civakodás? :( áfi: Kata véleménye nem a személyed ellen szólt, hidd el. Mondjuk, szerintem nagyon unalmas lenne az élet ha mindenki mindenben egyetértene. Mindenkinek van véleménye, és lehet, hogy ez néha különbözik. Néha viszont tényleg én is tartok áfi véleményétől. Néha tényleg tökös csaj tud lenni. :lol: :lol:

bettike: itt vagyok, viszont a mensi az nincs. Vagyis barnázgatok tegnap óta, ami a mensi közeledtét jelenti. De semmi gáz, szeptember a mi hónapunk lesz. :wink: Hogy áll a görbuszod?

sonjus, szezso: merre vagytok? Mi van veletek? :roll:

zöldi vagy aki kompetens ebben: hogy kell használni zöldi tesztjét?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Jó reggelt!

Hú mik történtek tegnap este!

Snufi szép a nyaklánc, de nekem szerencsére nem kell, így is megáll rajtam a kiskanál, nagykanál, villa stb. Hi-hi-hi (olyan mágneses vagyok). Elárulod, hogy milyen gyógyszert írt ki a homodoki? vagy titok?

Andi akkor várjuk a keddi +-ot.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

snufi: bocsika, megakartam dícsérni a nyakban lógodat, csak az előbbi hsz-omból kimaradt :oops: Nagyon szép, vigyázz ha fém közelébe kerülsz. Fel ne tapadj a hűtőre :lol: :wink:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

LÁNYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Mizu Boni Tesó?

snufi

Klarissza: nem tudom, titok. Nem mondta, én meg nem kérdeztem. :oops:

Áfi: ez jó, belevaló tökös csaj. Van már fasza csajunk,... tökös csajunk,.... :D

A hozzátapados poénokból köszönöm, ennyi elég, hahaha. :D

Amúgy velem sműemmi, döglődöm, kúrva meleg van, egyedül vok a játszóházban (egész héten egyedül voltam), gyerekek tök nyűgik, hisztisek voltak délelőt,... mondjuk megértem, csak elfáradtam nagyon... :roll:

Most már csak egy kiscsaj van, ő meg alszik. :wink: Remélem legalább 3 órát!!! :D

Kati: :?:

Coca: :?:

Kata: zsúfolt a nyár, ezért mostanság nem nagyon van szabad délutánom, csak estém. (az meg gáz nektek, kijönni.....este...) De a játszóházba napközben is jöhettek!!!!

snufi

Igen Boni! Tessék! :D

Szilva! Nyomj egy tesztet! :wink: Görbuszom egy kicsit fentebb! Épp ugrál!

Andi! A forróság még elmegy, de apjukat 3-szor szedtem le mamaról! Nem úgy! :lol: Álmában állandóan bújt, meg ölelgetett! Reggel mondtam is neki, hogy kitartó, jó lenne ha télre is megtartaná ezt a tulajdonságát! Persze neki fel sem tűnt, hogy szószerint összeragadtunk az éjjel!

Kép
bettike
Eger

Bettike: Ja! Jó! :wink:

snufi

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Már itt is van!

Elég gyér az eseménytáblánk! :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike!

Bonikoék Július 22-23 Siófok pihizés
Július 28 indulás Isztriára
Augusztus 4 . érkezés MAgyarországra
Augusztus 10-12 Szülőkhöz utazás
Augusztus 24 Szülinap
Augusztus 24-26 PArádsasvár Romantikázás
Augusztus 27 2.házassági évforduló

folytassam? :mrgreen:
Vendég

ja és valószinűleg a következő ciklusban nem lesz átjárhatósági, mert azt ciklus első felében szokták, akkor pedig a csillagszemű dokibácsi szabin lesz, így a 2. ciklusbna, kb 09 2. hetében

ha nem ,akkor a szülés várható ideje 2008 04 .11 :mrgreen:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?