A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lippa!
De a lányoknak mindenképpen ott kell lenni. Ha van kedvtek, nálunk is találkozhatunk majd a társasház udvarán van játszótér, a lányoknak biztosan tetszene.
Nefke
nefke

Nefke!
Milyen kicsi a világ....
Szuper lenne talizni,a lányokat ha akarnám se tudnám otthon hagyni(nincs kire) :D .Persze nem is akarom :) !
Jövőhéten megyünk a Balcsira szerdától,utána következő héten találkozhatunk v.mikor. A játszótereket pedig imádják a Csajok :wink: .

Jó strandolást hétvégére!
Lippa

lippa

Ok, Lippa!
Egyeztetünk, mert mi meg lehet, akkor megyünk anyosékhoz, de majd megbeszéljük, majd számot cserélünk!
Nefke
nefke

Nefke ok,elküldtem a számom priviben :D !
Lippa

lippa

Most én is csak bekukk!

Megjártam a bankot,mostm mosok,meg sül a hami!Mindjárt jön haza kisördi és megyek lefekszem vele egy kicsit csicsizni! :wink:

Hu!Holnap 3 csajszinak kell majd szurkolnunk!Nem tudom mennyire lesz idöm holnap gép közelben lenni,mert a kicsi fönök asszonykámmal,festjük a boltot! :) Káosz lessz ,holnap!!!!!!!!!!! :oops: Na m,egyek ,mert lejárt a gép és teregethetek!Pusza csajszik!Olyan 17-18 fele jövök!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok csajok!

Én még új vagyok itt!Nem tudjátok véletlenül,hogy vannak itt Dunaújvárosból is?
zsebibaba74

Estrella!
Lexiék jövőhéten jönnek ha minden igaz......

Szia Zsebibaba!
Én az egyik vagyok dunaújvárosból...Sokan vagyunk.A táblázatunkból tájékozódhatsz...(azt hiszem előző vagy az az előtti oldalon van)

Húúú, olyna meleg van a konyhában...Megigértem munkatársaimnak, mivel ma megyek utoljára(remélem), főzök..:Nos, készül, csak közben szakad rólam a víz..:rizi bizi, sült burgonya, rántott husi, rántott csirkemell, és mustáros oldalas....Gondolom, elképzelitek! :shock: :lol: :lol:
Vendég

Kriszti78!

Köszönöm szépen a segítséget!
Megpróbálok tájékozodni!
Amugy ismerős vagy, így képről!

Nekem a dr. Wiegant Péter az orvosom!Neked?
zsebibaba74

Nekem Szűcs a dokim.....
Mindjárt írok privit...
Vendég

Lippa!
Köszönöm szavaid!!!Bízom nagyon a babaeső megnyitásában..... :wink: :lol:
Gyönyörűek a lánykáid!!Főleg a hisztis képek!!!!!!!!!Nem is gondoltam volna, h tudnak hisztizni!!!!De oylan szépek így is!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Lányok, lejárt a műszakom.. :lol: :lol: Most voltam itt remélem utoljára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Pusszantás Mindenkinek, most már csak otthonról szeretnék jelentkezni! :roll: :D :D

Manda ezt véletlenül elküldtem neked privibe is.. :roll:

Kép
torolve_20130114141731

Kép
Sziasztok csajszik, mindenkinek szép délutánt!

Pfű de jó, hogy tanácsot adtatok Nefkének! Mert nekem pont ugyanez lett volna a kérdésem. Nem szeretnék a nyaralás alatt összeszedni semmit. :oops:

Vikkata,
Hát elég bunkó volt a főnököd! :twisted: Talán tényleg jól tetted, hogy aláírattad vele azt a tájékoztatót! Én is azt mondom, az ördög nem alszik.
Szorítok, hogy már ne is kelljen visszamenned! :D Tök jó a vonalzód! :wink:

Elan,
Már lehet, hogy nem olvasod, de vigyázzatok magatokra és pihizzetek jól!

Nyunyi,
Jó festést nektek holnapra, már amennyira ez lehet jó meló!

Zsebibaba,
Üdv közöttünk!

Kriszti,
De fini kajákat csinálsz, csorog a nyálam! :D

Holnapi BMC-seknek (Kriszti, Vikkata, Erika) megy a drukk!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Megjöttem én is!Lányok olyan jót aludtam!!!!!!!!!!!!!! :P

Üdv Zsebibaba!Jó helyen jársz elég sok csajszi dunaujvárosi!És mindegyik egy tündér,kérdezhetsz bármit ,mindig válaszol rá valameik !!!!!!!!!! :wink:

Krisztikém!Minden tiszteletem a tied!!!Ennyit fözni és ilyen melegben!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Ügyike vagy!Én is alvás elött sütöttem husit,csavarni lehetett a polombol a vizet! :x Mentem zuzuzni,UTÁLOM EZT A MELEGET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Vikkata!Nagyon ari a vonalzod!!!!!!!Ügyike vagy!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe!Köszike!Nem sok kedvem van hozzá,de megcsináljuk!!!Van klima!!! :wink: Látom ma nagy nap van a vonalzod szerint!!!hajrááá! :wink: :wink:

MEGFÖLÖKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kata

mindenképpen rakd hűtőbe a merionalt!

Kép
lukrécia

Lukrécia!
Ment pü!
Kriszti!
Te egy hős vagy ilyen melegben ennyi mindent sütni!
Vikkata!
Szép a vonalzód!
Nyunyi!
Nem semmi a barinőd!Nagy gratula neki!
Elan!
Jó utat és a gumit ne hagyd otthon!

Holnapi BMC-s járat szotítunk nektek!
Vendég

Benszike!Ugyi!!! :wink:

Rakok képet kisördimről!Most csináltam rólla alvás közben! :wink: Kép KIS ÖRDI ?CSICSIZIK!!!! Ö az én kis életem!!!!!!!!!!!!Már ö is szeretne kittetot!Igy szokta mondani!Cumi az csak csicsinél!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :x

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Üdv. Zsebibaba!

Én lennék a másik dújv-i, de még vagyunk, csak fele nyaral, a másik fele meg ritkán ír. :)
Írj valamit magadról: mióta jársz oda, miket csináltak eddig, hol tartasz...stb.
Vendég

Lányok!!!!

Mindenki el van tünve?! :oops: Most végeztünk a kerttel,idáig beton törmeléket pakoltunk apával és ördikével!Ugy el fáradtam hogy csak na! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ja !Ugye muszály ezeket most csinálni ,mert egy hét és ilyeneket már nem csinálhatok :wink: És utána remélem még 9-hónapig! :roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!

Elköszönök mára!Holnap csak reggel jövök!Utána majd ha végeztem! :wink: JJJJJJJJJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓCCCCCCCCCCCCAAAAAAAAAKKKKKÁÁÁÁTTTT :!: :!: :!: Szép álmokat!

Krisztike!Vikkata!Jezsoerika!!!!!!Hajráááááááá!Drukkolok!!!!! :P :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó Reggelt lányok! :)

Nincs viz ,nálunk!!!! :shock: Tök jó elfogyott a viz,mármit csőtőrés van! :shock:

Merre vagytok csajok!?Sehol senki!Ma én sem leszek mert festek egész nap,és nem viszem a laptopkám! :( De ha haza jöttem jövök! :wink: Megyek mert szuri és indulás festeni!!

Hajrá bmc-s járat!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok LÁnykák!
Csak egy gyors bekukk. Ezen a héten anyósomék telkén vagyok, itt meg ritkán van csak net, nagyon akadozik. MOst épp van, remélem, elég arra, hogy egy rövid üzit küldjek. Nagyon köszönöm az évfordulós köszöntéseket!!!! És a szép képeket is!!!

Az elmúlt napokban nem tudtam írni, de nagyon drukkolok a mai játékosoknak, remélem, nem kell sokat várniuk és jó híreket kapnak!!!!

Kitartás mindenkinek a hőséghez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok csajok!

Mégsem festünk,fönök asszonykám meggondolta magát! :lol: De sajna ma igy viszont egésznapos vagyok!!!! :shock: Nagyon nincs kedvem ,hozzá de ez van!Még mindig nincs viz otthon ,szegény kisördi,meg apa viz nélkül vannak! :oops: Ilyen melegben!Van otthon ásvány viz azzal mosnak kezet szegények,ördike meg meg akarna fürdeni melege,van!A medencét meg nem engettük fel,tegnap lett kész!KÁOSZ!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Kép

Nyunyi
Ilyen melegben,hogy nincs víz :shock: Szerintem meg örülj,hogy elmaradt a festés!Én megsem mozdulnék egésznap ebben a melegben,nem hogy fessek!!

Madrin
Irok pü-t
gabicsibe

Gabicsibe!!

Sajna csőtőrés van! :evil: Örülök ,végül is hogy nem kell festenem csak azzal hamarabb telik az idő!Most találta ki a fönökasszonykám,hogy csak 15-ig legyek nyitva!Ugyhogy ennek örülök!!! :wink: Megkezdem a vissza számlálást 3-nap és mehetek az uh-ra!!!!Alig várom már!

Remélem a csajszik mind jó hirrel jönnek!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

gabicsibe köszi válaszoltam is :wink:

bibar,

Neked is köszi a választ, valahogy éreztem hoyg nem úszom meg,pedig lélekben elköltöttem magamra :)

Velem semmi nincs, eszem mindent amit ajánlanak :) Reggel 2-3 percet vesz igénybe a sok vitamin bevétele :wink: :wink:

Várom hogy hűvösebb legyen mert szeretnék már egy jót aludni.
madrin

Madrin!Egyet értek veled én is várom már hogy hüvös legyen ,aludni akarok egy jót!!! :wink:

Olyan álmos vagyok ,nemrég ittam egy kávét,de csk egy órát hatott!Fáradt vagyok aludni akarok!!!Montam páromnak,megyek veszek egy klimát!Lehet azt kéne!

Lányok még nem jöttetek meg a bmc-bő,l!!???? :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szép Kép -ot mindenkinek!

Hű csajok, nagyon meleg van. Az előbb ki kellett mennem boltba a jó kis légkondis irodából, hát ezt hittem elájulok.
Na meg arról már nem is beszélve, hogy a lakásban éjszaka 33 fok volt! Kész vagyok tőle, alig bírtam valamit aludni! :evil:

Nyunyi,
Hát remélem lesz mihamarabb vizetek. Most anélkül azért elég durva!

Hahó, BMC-sek, hol vagytok? Mi volt ma?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!

Még nincs viz! :twisted: Már felhivtam a vizeseket,azt monták hogy dolgoznak a hibán!!Szerencsétleneknek sem lehet egyszerü ebben a melegben!Én is k.o vagyok,ha ki kell mennem, a kocsim a tüzö napon jó lesz mejd bele ülni!Csajok még nem jelentkeztek!
:wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!

Hogy tudok magamnak msn-t csinálni???Valamit le kell töltenem ahoz????Az msn az olyan mint a chat?! :oops: Nem vagyok egy számitogép zseni! :roll: Köfike! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Én hazaértem...Kiizzadtam mindent!
ERika, Kata!
Örülök, h megismertelek benneteket!!!!!!Csak kár, h Erikának ment a busza......

Kata!
Sok sikert a kotyvasztáshoz.
Nálam minden ok, hétfőn újabb uh!!!De már nem éjszakából megyek....Méreteket, adatokat nem mondott, emelt egy kicsit az adagomon.Mondta, ugyanúy indul, mint a tavalyi.(az szetm jól indult)Olyan édes volt!!Akárhova álltam, mindig útban voltam, arra ment, én meg tök kómásan eléálltam mindig. Második alkalommal elnevette magát.Nos, én még a másfél év alatt nem láttam nevetni!Nagyon aranyos!!!!:lol: :lol: :lol:
Most lepihenek, mert fél 8 fele mennem kell a betegemhez.... :shock: :? Majd még este jövök, bár korán fekszünk, reggel korán indulunk...

Hűvös délutánt nektek.
Vendég

Kriszti!
Jó,hogy minden rendben volt!
Nyunyi!
Helyes a fiad!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Én is megvagyok ám! Csak első volt a kaja készités.
Rólam annyit, hogy felszivódtak a cisztáim. Nem kaptam gyógyszert. De igy csak a következő menszinél kezdjük az inszemet. Kérdeztem a dokit, hogy érdemes-e, és Ő mondta, hogy egyet próbáljunk meg.

Nagyon örülök, hogy megismerhettem Krisztit és Katát.
Nagyon aranyosak. Jó volt velük személyesen is találkozni.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Erika

Hurrá,hurrá!!Meglásd ez a 2-3 hét gyorsan elfog telni!!

Kriszti
Hát igen nagyon jól áll neki a mosolygás,csak gyakrabban kéne :D
Izgi,mindjárt itt a nagy nap!
gabicsibe

Rebe,Sharon

Ment pü !
gabicsibe

Jerika!
Hát az nagyon jó,hogy gyógyszer nélkül eltűntek a ciszták!Drukk a mielőbbi kezdéshez!
Vendég

Benszike!

Köszi a dicséretet! :wink:

Krisztike!Akkor mi talizunk hétfőn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P De jó!Örülök ,hogy minden oké nálad!

Erika!

Neked is nagyon örülök!Kitartás ,mindjárt ti is keztek!!!!!!!!! :wink: :P

De jó hirek idáig!Vikkata merre vagy!? :P

Most én is eltünök de este majd jövök! :wink:

Van végre víííííííííííííííííízzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!!

Én is vagyok.. Kriszti, Erika tündérek vagytok.. :D :D Jó volt veletek találkozni.. :wink:

Én is élek, most ébredtem fel, kicsit lepihentem, ugyanis bár a lányok nagyon édik és nem árultak be :wink: , de én elég rosszul lettem reggel.. :oops: Még el is sírtam magam a véradóban a lányoknál.. :roll: Tök cikis volt így utólag.. :oops: Aztán a vizsgálat előtt már színem se volt, meg lezsibbadtak a kezeim, így előre engedett egy lány, drága Szűcs doktor pedig pártfogásába vett.. :) Végülis túléltem.. Krisztike+ Erika meg visszarázták belém a lelket, így mire eljöttünk már jól voltam teljesen. :wink:

Amúgy nálam is minden okés, van egy csomó növésre váró tüszőm, még két napig decát szúrok duplán (kicsit még magas az FSH-m), utána indulhat a stimu.. :wink: Szóval minden okés.. :wink:
torolve_20130114141731

Vikkata!
Jobbulást és óvatosan ebben a melegben!Neked is gratu a petékhez!
Vendég

Szia Estrella!

Magamról annyit,hogy a Dr.Wiegandt Péter az orvosom.Első és remélhetőleg az utolsó lombik elött állok!

Még az előkészítő stádiumban tartok,szúrom a Decapeptyl nevű injekciót.Jövő héten pedig kezdődik a stimulálás.:-)))szóval végre-valahára ELKEZDÖDÖTT!

Az intézetről amúgy jó a véleményem...nagyon "rendik",segítőkészek, az ott dolgozók:recepciósok,növérkék,doktorok stb.

Neked ki a doktorod és hol tartasz éppen?

üdv.

Zsebibaba
zsebibaba74

Kriszti:
Gondoltam rád a nagy melegben. Örülök hogy minden oké. És tök jó hogy taliztál a csajokkal.
Zsebibaba:
Végigcsináltam az 5 inszemet, és most indultunk volna a lombikkal, aztán spontán terhes lettem. Most kezdem a 11. hetet. Itthon vagyok, pihennem kell, mert vérezgettem. :(
Örülök, hogy te is jelentkeztél a városból. Sokan jártunk, járunk innen, csak nem mindenki jelentkezik. Szoktunk városi talit is tartani, legközelebb gyere el te is! Sok sikert a lombikhoz!
Vendég

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!!
Hétfőn jövök!!

Sziasztok
gabicsibe

Vikkata!Örülök ,hogy minden oké!Nagyon szurkolok neked is! :wink: Én is megyek hétfön ,és megtudom melyik nap lesz az imszem! :lol:

Gabicsibém!Neked is jó hétvégét!Puszika!

Lányok,remélem hétfön talizok a Krisztikével!!! :roll: :wink:

Mára elköszönök!JÓÓÓÓCCCAAAKKKÁÁÁTTT mindenkinek!Holnap jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mai BMC-s csajok, de jó hogy mindhármatoknál rendben volt minden! Örülök nektek! :D

Gabi, Jó pihit neked a hétvégére!

Mindenkinek szép hétvégét! Ha tehetitek strandoljatok ebben a nagy hőségben! Ha valakinek dolgoznia kell, kitartást kívánok!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Na, csak beugrottam gyorsan elköszönni, ugyanis holnap nem leszek gép közelben, mert keresztelő lesz...vasárnap meg a családdal töltjük a napot, így csak este jövök...

Katica!
Sok sikert a szurihoz!!!!!!

Gabi!
Igen!!!MIndjárt itt a nagy nap!!Egyre jobban félek!!!!!!!!!!!!!! :roll: :lol:

Nyunyi!
Hétfőn olyna fél 9 fele érkekzem....Ismét egyedül, párom dolgozik.... :(

Na, gyorsan átnézem atáblát, és dobok egy újat, hogy a hétvégén ne hiányozzon senkinek!
Kellemes pihenést mindenkinek!
Vendég

Vikike!
Jól írtam, ma Te vagyis Ti is voltatok??????Vagy valamit elnéztem? :roll: :lol: Ha igen, bocsik jó lett volna találkozni!!!
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép

Zsebike!
Betettelek téged is, ha nem gond...csak pontos időpontot nem tudtam, mikor kezdtél szúrni, és mikor mész.....

Estrella!
Pusszantalak, és vigyázz magadra!!!Bízom!!!Erősen bízom!!!!!!Csak jó jöhet!
Szép hétvéégét!!!
Vendég

Szép Jó reggelt! 8)

Krisztike!Nagyon remélem ,hogy talizunk,hétfőn!!!!! :wink: Érezd jól magad a mai napon! :wink:

Mindenkinek kitartást ,ebben a hőségben!Megyek én is dolgozni!

Jó strandolást .......stb,mindenkinek! :P Délután olyan 16-fele ,mi is betámadjuk a medencét!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Tegnap voltunk a Bmc-ben.
Vikkata! Én ültem melletted a véradóban az ágyon, és mondtam, hogy mindjárt felállok, feküdj csak le. Én sejtettem, hogy Te vagy az, mert a fényképek alapján felismertelek.
Még ez előtt is már láttalak, egy szemüveges lány köszönt el Tőled a recepciónál. Ő nem tudom, ki lehetett.....

Most akkor nálunk egyelőre ennyi. Jövő hónapban az itteni dokim megcsinálja a hsg-t. A tegnapi eredmények miatt meg majd jövő héten kell telefonálni.

Kép
vikike0429

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?