A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!!!

Na, épp tegnap dicsekedtem egy kicsit, hogy nem dagadok - erre ma rteggel olyan pufi lett mindkét kézfejem, hogy az ujjaim sem hajlanak be... :shock: A gyűrűm se jön le, abban aludtam és ma ráragadt a mancsomra...Mindjárt benyúlok a hűtőbe... :P

Kiskolbi!
Nagyon csinos vagy, nem pici az a pocak :lol: !

Vadvirág!!
De ügyesek vagytok a kiscsajokkal! És milyen nagyok!! Nekem is van ikres ismerősöm, de neki alig 1 kilóval jöttek a világra a bébik, 7 hónapra...persze behozták a lemaradást :lol: ! Csak így tovább, gyarapodjatok csak!! Jaj, olyan izgi lehet egyszerre két manócskát érezni a pocakban! És ők játszanak is egymással, vagy külön vannak ébren? El sem tudom képzelni... :lol: :lol: :lol:

Én már 4. napja nem alszom, zombi vagyok...Ti hogy álltok a kávéval? Én néha egy kis gyengét megengedek magamnak tejjel...

Bfagi!
Már jövő héten mentek a Balcsira? Mert akkor még esetleg felhívhatnád a dokit, vagy akár én is megkérdezhetem, szerdán megyek...De az lehet késő Nektek...Ugyanis minden orvos más véleményen van a tamponnal kapcsolatban. Én azt hiszem nem használnék. Inkább minden fürdés után gyors zuhi és azonnal tiszta és száraz bugyi...

majd jövök még!
pusssz
kispocc

Sziasztok!

Ma így keltem: :evil:
Izzadok, mint a ló, nem hűl le a levegő, olyan lett reggel a fejem, mint akin egy fényes lehúzható maszk van, az ujjaim fájnak, alig bírom behajlítani.
Az a "legviccesebb", hogy bárhol érek magamhoz (na nem úgy!!!!! :lol: ), tehát ha ujjal benyomom a bőröm a kezemen, lábamon, vagy bárhol, fehér folt marad a helyén, ami lassan tűnik el.
Ez a víz!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.............................

Kolbikám! A te testalkatodhoz képest tökéletes méretű a pocód!
ÉS NE GYERTEK MÁ AZZAL? HOGY: UGYE NEM KICSI A POCIM?????
NEEEEEM! Mindenkinek tök tuti méretű vazze!!!!!!! :wink:

Nna! Egy kicsit dilaj vagyok ma reggel......... :oops: :lol:

Ikrek: Én néztem róluk egyszer egy ismeretterjesztő filmet.
Nagyon édes dolgokat képesek csinálni.
Ha két külön burokban vannak, akkor simogatják a másik arcánál lévő burkot, és így érintkeznek, játszanak.
Lökdösik egymás kezét, lábát, és a másik reagál.
Ha szomorúak (de ez az egyes terhességnél is így van), megfogják a köldökzsinórt, és odabújnak hozzá.
Az ikrek tudnak eltérő személyiségűek is lenni (naná). Mutatták, hogy az egyik baba nagyobb és erőszakosabb volt a pocakban, ő a kisebb tesóját terrorizálta, rugdosta, gyötörte. A kisebb tesó próbált félrehúzódni, és a méhlepénybe temette arcát, ott talált megnyugvást. Az életben is ilyenek lettek, a nagyobbik határozottabb, erélyesebb, a kisebb olyan bújós, és a kedvence egy kispárna volt.....
Szóval ők elszórakoztatják egymást.
Ja, és akik a burkot simogatták, nekik az volt az életben a kedvenc játékuk, hogy elbújtak a függöny két oldalán, és kukucskálósat játszottak. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Jo reggelt!

Szoval, az elorejelzeseknek megfeleloen alakulnak a dolgok..Szakad az eso, sotet van.. :twisted:

Emese! Vuduzok am!! Van egy foldgombunk, azon terelgetem az esot arra feletek. Latom a hazadat is, ott a medenced.. :D Szoval pufi vagy ma, mi? :?

Kispocc! En minden reggel 1 capuccinot iszom. Azt olvastam, hogy ez olyan kis mennyisegu koffein, hogy el sem jut a babahoz. (persze, tudod, hogy van, az elsonel eszem agaban se volt.. :? )

Niki
Vendég

Niki! Vuduzzál ezerrel, mert itt deglünk meg! :shock:
Hát annyira látványosan nem vagyok pufi, mint szegény Silka, de érezni az árvizet. Lezuhanyoztam, már majdnem be tudom hajlítani az ujjaimat. JEEEEEEEEEEE!!!!! :roll: :lol:

KV: Én - miután elmúltak a rosszulléteim és a büdös-kávé érzésem -, visszatértem a reggeli hosszú kávéhoz. Az még nem árt, csak ha - ha jól emlékszem - egy nap 2-3-at iszik az ember.

Kiskutyáim úgy fekszenek a konyhában, meg a folyosón a hideg kövön, mint akit elütött az autó. :shock: Szegények ők is kivannak.

Babuka is mocorog, jót tett neki is a zuhany.
Képzeljétek, olyan drága, mert reggel a buksiját simiztem (jó reggelt simi), és a kezecskéivel visszasimogatta a hasfalamat. ÚGY IMÁDOM! Annyira kis cukorborsó, és elképesztő, hogy lehet vele kommunikálni. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok Kismamik!
Tényleg jó termékeny ez a fórum. Emberfia 1 napig nincsen, és alig győzi visszaolvasni :D

Timi: köszönöm az infot, akkor ott találkozunk? Remélem párom is el tud majd jönni. Nem kell külön bejelentkezni úgye?

Anitja: Igen, emlékszem rád, rögtön kiszúrtam a táblában, hogy Nektek is Pankátok lesz, ha nunis lesz.
A paradicsomleves isteni friss pariból és pillanatok alatt kész! Hagymára rakod felkockázva, felöntöd vízzel, só, bors (ha van friss bazsalikom vagy oregánó azt is hozzárakod a végén), fokhagyma, ha megfött összeturmix és kész is. Pírított kenyérrel nadon finom tud lenni!
Imádom a tengeriket, gondoltam is, hogy 1. szülinapra meglepem a kiscsajt eggyel
:oops:

Úszás Én tegnap voltam strandon, és ISTENI volt. Ha zárt a méhszáj dokim szerint nyugodtan bemehetünk bármilyen vízbe (kivéve bányató). Én nem használnék tampont, sztem felesleges, úgyis megszívja magát, akkor meg minek? Ha terhesség előtt nem kaptatok el semmi nyavalyát, most se fogtok! Ilyenkor még erősebb a szervezet, és védi a babókat! Nagyon vigyázzatok és kenjétek magatok ezerrel, mert én leégtem annak ellenére, hogy szinte végig árnyékban voltam.

Kiskolbi: dokim aztat mondja, hogy a haskeményedés a melegtől van.

Felújítók, költözök csak az lebegjen a szemetek előtt, hogy milyen jó lesz, ha kész lesz!!! Júniusban én is átéltem, egy kicsit kikészültem a végire :oops: , de most olyan széééééép!

Hajni: légysziiiii én is akarok a táblába! köszönöm
Anesz/Panka/IX.29/Jahn/nincs tesó

KépKép
anesz74

Sziasztok!

Mára is megvolt a körút. Kiszaladtunk apóshoz, kaptunk sok fini kovi ubit, parit, borsót. Visszafelé akkora dugó lett a mi kisvárosunk főútján, (piacnap van), hogy egy 2 km-es szakaszt 10 perc alatt tettünk meg. Nem semmi. A légkondit most én is áldottam a kocsiban. Megyek kipakolok, összetakarítok kicsit, aztán pihi.

Tampon: én tettem a strandon, de tök száraz maradt. Ami azt jelenti, hogy nem feltétlen folyik be oda is a víz.

Vizesedők: kitartás, még mindig esküszöm az aloe gélre. Semmi vizem nincs, pedig a 29. hét körül volt nekem is rendesen.

Pusszancs!

Kép
Kép
timi26

Hurrá! Le tudtam venni a gyűrűmet én is, és simán lement a dagság az ujjamról! Letusoltam én is és hajatmostam, na meg elmosogattam hideg vízben :lol: ! Babókám is rugdal, én már nem tudom, komolyan mondom mikor mit dug ki a pocimon, pedig azt mondta a doki már 26 hetesen, hogy fejvégű, de úgy pörög ez a gyerek, hogy az eszem megáll... :lol: ...Na mindegy, mindig átsimítom az egész hasamat és kész, így mindenhol érinthetem...Férjem mindig ad neki puszikát sokat, azon keseregtem tegnap, hogy én még sosem tudtam egy csókot nyomni a kis Medvire. Na majd szülés után! :lol: :lol:

Niki!!
Küldd felénk villámgyorsan azt a rossz időt! :lol: Hideget és esőt akarok most... :roll: :lol:

Köszi a kávéinfókat, megyek és hörpölök egy hosszút... :P

puszi!
kispocc

Sziasztok Pocakhordók!

Amint látom, mindenki ráfolyik a számítógépre. :? Velem sincs másképp. Iszonyúan fáj a fejem, egész nap csak fetrengek meg iszok. Még a kaját is próbáltam úgy megtervezni a hétvégére, hogy a lehető legkevesebbet kelljen a konyhában izzadni. Éjjel megint kivörösödve ébredtem, kiszáradt szájjal, tocsogó testtel... nem tudom, meddig kell még ezt kibírni, de tegnap este csak keddről szerdára virradóra ígértek lehűlést. :evil: :evil: Az még ooolyaaan messze vaaaan! Niki, nem tudnád kicsit megrugdosni a felhőket, hogy jöjjenek gyorsabban? Pls!!! :oops:

Köszi a pocidicséreteket, igazából tudom, hogy magamhoz képest nem is pici, csak úgy "abszolútértékben". :) Máté különben jól elfér, jókat nyújtózkodik bele a bordáimba meg a hólyagomba (jaj, úgy imádom! De tényleg! Már alig várom, hogy megszülessen, de ez a sok dobolás odabentről nagyon fog hiányozni!!! :( ). Viszont, hogy a belső szerveim hol vannak, azt nemtom... szerintem nincsenek is... :shock:

Kávé: imádom az ízét és az illatát, csak kedvtelésből iszom, sose a hatása miatt. Amúgy se bírná a gyomrom. A kedvencem: kávé sok tejjel, mézzel és rengeteg jégkockával!!!!

Ja, íme két kép, ez lesz Máté kicsiny birodalma (még üres, de nem sokáig):

Kép
Kép

Majd még jövök, muszáj hűsölnöm egy kicsit! Pusszancs![/b]

Detti
KépKép
kiskolbi

Jaj, lanyok, ha ez a felhokuldes rajtam mulna...tenyleg nagyon sajnallak titeket! :cry:

Silka! Merre vagy? Remelem minden rendben! :?

Lanyok, szerintetek az normalis, hogy a hasam egy honapja semmit nem nott? :?: Akkor sem volt nagy, 94 cm, es most mar a 34. hetben vagyok, es meg mindig annyi...ti hogy alltok ezzel? Nem hinnem, hogy a babukaval valami gond van, mert szinte a nap 24 orajaban rugdossa a haz falat.. :? Szerintetek?
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Már nagyon régen jelentkeztem! Remélem ez még nem kizáró ok. Én még dolgozom és kicsit sok volt a meló az utóbbi időben. Sajna egyenlőre csak itt van internetem, de gondoskodom róla, hogy othon is legyen maj, mert különben hoy tartanánk a kapcsolatot.

Amíg el nem feletem szólók, hogy szombaton 17 órakor az NG csatornán lesz az Élet az anyaméhben című film. Aki meég nem látta az feltétlenül nézze meg mert szuper.

A képek amiket felraktatok szuperek. Azt hiszem a topic fotósa díjat Emese viszi!!!!

Majd én is igyekszem csinálni valAmi újabb képet.

A meleget eddig elég jól bírtam. Azt hiszem az idei nyár legjobb beruházása a távirányítós ventillátor volt.

A lakásfelújítókkal és házépítőkkel teljesen együttérzek. Mi még csak a kivitelezőt próbáljuk kiválasztani, de ez is nehezebb mint gondoltam.

A férjecském meg pont most van a Brendonban. Kiadtam a feladatot, hogy vegye meg a légzésfigyeőt, mert most használtpelusgyűjtőt adnak mellé ajándékba, ami egyébként kb. 8.000,-Ft. Tesóméknak nagyon bejött ez a pelusgyűjtő.

A héten voltunk 4D-n. Sajan nem sok mindent láttunk mert a mi kis hercegnőnk még faros és a fejét teljesen oladalra fordítja. Szóval csak úgy üldögél a pocakomban.

A doki nekem is azt mondta, hogy elSŐ ránézésre "kicsi" a hasam., de hát én sem vagyok valami nagy termet (159 cm). A mérések szerint Bogi 1400 gramm körül van. Szerinetm ez azért nem roszz.

Most csak ennyi minden jutott eszembe. Igyeksze sűrűbben jelentkezni.

Pusszantás mindenkineK!!!!! :lol: :lol: :lol:

Andi
Kép
amona

Sziasztok csajok! Nagyon meleg van de szerintem ez mindenkinek feltünt.
Silka! Köszi Szt. Imrés infókat, mert ha a vajúdásnál nem lehet ott a férjem, akkor én a kocsiba vajudok. Izsákról Bp-re durván 1,5 óra az út addig meg majd el leszek valahogy. A lábad nem semmi de én már láttam sokkal rosszabat is úgy hogy nyugi. A lényeg hogy a vérnyomi rendbe legyen.
Csajok: Rengeteget termeltetek. 8.22-től ülök itt és végig olvastam a 2007 július ill 2007 aug. tegnapi termeléseit. Júliusiba szinte már majdnem mindenki túl van a nagy eseményen, illetve vannak olyanok akik jóval előbb elvégezték a természet dolgait.
Én holnap elmegyek strandolni korábban indulunk hogy legyen árnyék , hely, mivel tényleg ki szeretnék már szabadulni ebből az otthoni légkörből, nagy meleg óta sehol nem voltam.
Pusszantás mindenkinek és kitartás!

Kép
hajagosné szabó éva

Niki!

Ne aggódj, szerintem normális, hogy nem nőtt a pocid körfogata. Már a legelejétől azt figyeltem meg, hogy periódikusan nő. Most az enyém is stagnálni látszik, de gondolj arra, hogy ilyenkor biztos "minőségi" változások zajlanak odabent, aztán majd jön megint a mennyiségi gyarapodás (rohamosan).

Vizesedők, dagadósok: jegeljetek, lábat-polcoljatok, és legyetek vízben, amennyit csak lehet. Ja, és a zöldtea nagyon jó vízhajtó! Kitartás!

Detti
KépKép
kiskolbi

Kispocc!
Köszi! :):) Van úgy hogy egyikük alszik, a másikuk nem, de olyan is hogy egyszerre alszanak, vagy éppen mindketten ébren vannak, szóval mindenféle variáció előfordul... :):)

Regi!
Erre nagyon kíváncsi leszek...

Az Anitja által küldött cikk szerint akkor lehet biztosan tudni hogy egypetéjűek, ha egy placentán osztoznak.

Na persze olvastam olyat is, hogy igazából az az egynek vélt méhlepény tulajdonképpen kettő volt, csak nagyon közel egymáshoz, stb. és a születésükkor aztán kiderült hogy cseppet sem hasonlítanak egymásra a bébik, csupán annyira mint bármelyik testvérpár - szóval igazából kétpetéjűek voltak, holott egypetéjűeknek gondolták Őket (a placenta alapján) a várandósság során. :):)

Nekünk teljesen mindegy a nemük is, meg az is hogy hány petéjű ikrek, csak éretten és egészségesen érkezzenek hozzánk - ez az egyetlen fontos számunkra. :):)

Részemről azt tekintem egypetéjű ikerpárnak, akik egy neműek, úgy hasonlítanak egymásra minden tekintetben mint két tojás, azaz teljes mértékben egyformák minden szempont alapján és idegen szemlélő számára szinte lehetetlen őket megkülönböztetni egymástól...

Mint pl. Dominika udvarlója, aki szintén egy egypetéjű ikerpár egyik tagja. :):) Én sosem tudom melyik melyik. Hihi!

Vadvirág
Vendég

Kiskolbi! Koszi a nyugtatast, aranyos vagy! Azon nevettem, hogy a ket kispocaku hogy nyugtatgatja egymast.. :lol: :lol:
Vendég

Niki!
Csak nem küldöd azt a hüvit...... :?
Ezért most jól leírom ide neked, hogy a legutóbbi mérésnél 93 cm volt a pocakom, most meg 100 cm. :twisted:

De ne aggódj, úgyis a végén ugrik meg! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese! Mast sem csinalok, csak buvolom a foldgombot!!!! :?

Jaj, amiatt is aggodom, ha a vegen megugrik (marmint a hasmeret) Elso alkalommal nem kentem semmivel a hasam, mondvan, nincs rajta semmi csik...aztan az utolso 2 hetben szepen tele lett... Most kiderul, mit tud a Vichy krem, kenem ezerrel...es hat megint szep pocakkal indultam, mert 4 eve csinaltattam egy hasplasztikat (a hulye fejemmel) igy ossze tudom hasonlitani.
Sokszor olvastam, hogy hiaba kenjuk, mert ez alkati dolog...na, majd most kiderul.. :?
Vendég

Niki! Tényleg alkati dolog, de amit én ajánlok mindenkinek, az a has bőrének edzése. Dörzsölni kell. Nekem van szivacsom rá, meg a türivel is átdörgölöm, olyan jól esik. Utána meg bekenem.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Igazán csinik a pocak képek.

Anikó!
Jól sikerül kisfilm volt.Tetszet.

Miléna!
Utólag is Boldog Születésnapot!
Kép

Én is csak akkor látom a lábam ha kicsit előre hajolok.

Úgy néz ki mi is fogunk kicsit újítani a lakásban
tervezünk egy kisebb festést a következő két héten belül.

Kiskolbi!
Szuper a szobácska de majd be bútorozva is kérünk képet.

Na megyek veszek egy élénkítő zuhanyt.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Niki: hát kábé. Gyártjuk itt az elméleteket, hogy nyugtassuk magunkat. :lol: De mi kicsik tartsunk össze! (Amona, csatlakozhatnál harmadikként! :D ) Az én derekam kb 63-65 centi volt induláskor, most 87 cm a pocak. Százalékosan nem olyan rossz... igaz, semmit se szélesedtem, csak csúcsosodok előre. Hátulról senki nem mondaná meg, hogy babát várok.

A csíkoktól én is tartok. Hát majd meglátjuk. :roll: Johnson's géllel szoktam kenegetni, de ebben a hőségben enélkül az olajos izé nélkül is épp eléggé folyik rólam a víz! Azért néha bevállalom. A dörzsizés tényleg jó érzés... :wink:

Horcsog: rég hallottam Felőled, biztos elkerültük egymást! Megígérem, majd teszek fel képet akkor is, ha már bent lesznek a bútorok. :wink: De azért elég vicces, hogy végül azt a lakást vettük ki, amit legelőször néztünk meg, ráadásul még babaszoba-dizájn is dukált a kisebbik szobához!

Rotyog a borsófőzi, megyek folytatom a saját pácolásomat a konyhában... :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Csíkok: nekem sincs még striám, eddig... :lol: Én AVON-os krémmel kenem be, de nem minden nap, mert utálom a szagát...Inkább én is dörzsikézem!

Én jó kis zsufa lettem magamhoz képest: 60 cm volt a derekam körfogata, most 98 cm. És nekem is előre nő, hátulról semmi nem látszik!Ez majdnem 40 centi eltérés :lol: , de szerintem az itóbbi időben énnekem is stagnál...
Egyébként tudok olyanról, akinek tök picike pocakja volt, és meg nem mondtam volna hogy 3800 grammos babát rejt a pici poci :lol: ! Ennyit a pocak nagyságáról :lol: :lol: Egy a lényeg: egészséges babáink legyenek!!
kispocc

Na, hát a csúcs az az volt, hogy a párom anyukája a párom öccsével 5.5 kilót hízott egész várandósság alatt. És szült egy 3800 g-os babát. :shock: Ezek után mondjon mindenki akit akar, nekünk ekkora és kész!!!! :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Úgyértem, "amit akar". :oops:

Detti
KépKép
kiskolbi

Hát lányok! Én eddig bírtam ki strand nélkül. Most mindjásr felkerekedünk (csak megsül a rakott krumpli) és irány a víz. Nem bírom másképp elviselni ezt a hőséget. Bár képzeljétek! Vannak felhők! Ó micsoda gyönyörűség!
Mindenesetre felhívtam a dokimat, hogy mit szól a strandoláshoz. Azt mondta, hogy csak nyugodtan! Canesten krémmel kenjek be egy tampont, azzal menjek be a vízbe, és a nap végén vegyem ki. Hát így fogom csinálni. Ez a tampon dolog is minden orvos szerint más! Hát ki tud ezen elmenni!

Csíkok!
Nekem még nincs. És semmi speciálisat nem is használok. Csak vagy babaolaj vagy testápoló. De be kell vallanom, ezt sem minden nap. Ebben a nagy melegben UTÁLOM magam kenegeni.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Niki! MÉG MÉG!!!!! Nagyon jól vuduzol! Igaz, hogy 40 fok van, és a levegőn való kintlét felér egy epilálással, de FELHŐK takarják el a napot!!!!! Fúj a szél, de nem lehet kintmaradni, mert a hajam is leolvad.
Ügyi vagy!!!! :mrgreen:

Kép
Kép
Kép
gremese

Lányok!

Az építkezésünkön holnap aljzatbetonoznak, úgyhogy anyukámmal épp az 50 fokos konyhában főzünk a dolgos kis családnak... :shock: ÚRISTEN!!!!Ha nem jönnék vissza, megfőttem a konyhában a pörkölttel és nokedlivel együtt :lol: ...A bugyimon is folyik a víz... :oops:
Itt is fújt az előbnb a szél, de valami forró trópusiféle lehetett :lol:
[/b]
kispocc

Én is látom a felhőket, de csak az internetes időjárásjelentőben. :(
Amilyen szerencsénk van, idáig nem fognak eljönni!!!

Az én pocim most 113 cm. Nemrég még 110 volt.

Kép
Kép
timi26

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hello Lányok,

itt vagyok, csak "hűsöltem" a 30 fokos hálószobában :D Szopipárna láb alá, kicsit mintha segített volna. Doki egyébként nem szólt egy szót sem a lábamra, mondjuk kb hétfő óta durvult be ennyire.
Niki, le akartam Neked fotózni a 40 fokot mutató hőmérőt, de mire rászántam magam és kimentem a teraszra, a 2 db felhő miatt már "csak" 37 fokot mutatott. Az meg már nem is olyan nagy szám manapság itthon :lol: Igazán havazhatna két-három órát :wink: (Mondom én, aki utálja a telet meg a hideget)
Azt találtam ki, hogy éjjelre bevizezek egy törit és magamra rakom. Segített elaludni, de sajnos az első átfordulásnál lepottyant, reggelre meg tiszta víz lett a lepedőm. A semminél jobb :lol:
Kiskolbi, nagyon csincsi a pocid és szép lett a szoba is. Lányok, szerintem ne aggódjatok a méret miatt. Aki szép sudár termetű, annak naná, hogy nem lesz 140-es derékbősége. Aki meg eleve husisabb, persze, hogy jó nagy görögdinnyét növeszt a szülésig :lol:
Kávé, én sem vagyok egy nagy koffeinrajongó, világ életemben az ízélményért ittam napi egyet. A terhesség első 6 hónapjában nem kívántam, de aztán ittam valahol ilyen 3 az 1-ben típusút, arra totál rákattantam azóta. Napi 1 kv, ha el nem felejtem. Szerintem ez még nem vészes.
Csíkok: szóval, ha eddig nem jött elő, az még nem jelent semmit??? :shock: Pedig már kezdtem megnyugodni.

silka
silka

Helló Lányok!

A klíma itt sem javult, felhő egy szál se. :evil: Biztos csak délibáb volt, amit láttatok. :lol:
Nem tudom, hogy az árnyékban mennyi lehet a hőmérséklet, mert a mi hőmérőnket süti a nap, de ott 48 fokot mutatott. :shock: Gondolom, akkor árnyékban itt is olyan 40 lehet... :roll:
Silka: vigyázz a tappancsaidra! Mi lenne, ha a törölközőket (kicsiket) a bokádra kötnéd? Talán nem jön le olyan hamar, és a lábaidon is segít... szerintem egy árva kis próbálkozást megér. Hátha bejön. :wink:

Anitja, Kispocc: kitartááás! Már "csak" 4 nap, és jön a lehűlés! Csak addig grillcsirke lesz belőlünk... :shock:

Detti
KépKép
kiskolbi

Aki egy kis hűsölésre vágyik - ice hotelek:

Kép

Kép

Vadvirág
Vendég

MEGKÖVETLEK TITEKET! TÉNYLEG FELHŐS AZ ÉÉÉG!!!!!!! Juhíííí!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi! Itt még dörgött is... de semmi... nálunk 39fokot mutatott árnyékban, most 37-et :(

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hát a strandolás mégis elmaradt. :cry:
De legalább fúj a szél, és tiszta felhő az ég. Ennek ellenére még mindig 36 fok van.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Niki!
Kicsit megnyomhatnáda vudut....
Most megy a híradó, ezt csak neked fényképeztem:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Azért az durva, hogy még SOHA nem volt Magyarországon ilyen meleg, mint ma!
Tényleg hősök vagyunk. Ez most már biztos. :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kiskolbi, köszi az ötletet, azt hiszem este megpróbálom :wink:
Vadvirág, istenien üdítők a képek. Behunyom a szemem és elképzelem milyen lenne most ott az oszlopok között sétálgatni.... Hmmmm!!!
Emese, úgy látom fényképező nélkül meg sem mozdulsz :lol: :lol: :lol:

silka
silka

Silka! Itt van az asztalon, bármi történik, csak felkapom. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Nyűglődés a tetőfokon!!! :shock: :shock: :shock:

Köszönöm a jókívánságokat! :D

Csini vagy kiskolbi és szép a szoba!

Ice-hotelt akarok!!!!!!!!!!!!

Van klímaberendezés a lakásban,de mivel úgyis jön a baba és nem gondoltuk,hogy ilyen meleg lesz nem is nézettük meg.A ház 2 éve épült,a lakásban nem laktak csak néha aludt itt valaki.Tegnap nem bírtam tovább és éjszaka bekapcsoltuk....Klímás kismamik!Ha nem nagyon volt a klíma használva,max. nyáron 1-2X,akkor is ki kell a szűrőt cseréltetni?Félek valamit össze ne szedjünk,de nem tudom erre a kis időre érdemes-e kicserélni...Ránézésre még csak porosnak sem látszik a szűrő.Egyébként nem megy egész nap,eddig kb. 2x kapcsoltuk be 1 órára.Aki ért hozzá légyszi adjon tanácsot!Előre is köszönjük!

Csíkok:Szomorúan jelentem,nálam kezdődik a pocimon... :cry: Ennyit a kencékről,én első perctől kenem ....Jelenleg Avent striamegelőző csodaszerrel. :roll:

Így néz ki a kezdődő csík:
Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Dobok egy pocifotót is...A kezem szintén csíkokat hivatott leplezni a csípőmön. :oops: Pedig azt is kenem. :(

Olyan nehéznek érzem ma a pocimat és sokat járok pisilni.Nem tudok felkelni az ágyból úgy mint eddig. :shock: Új technikát kellett kifejlesztenem.

Anyuéknál esik az eső....Itt miért nem??Nagy vihart szeretnék,alig van levegő.

Nagy puszi mindenkinek és kitartás....Egyszer csak enyhül az idő. :wink:

Pocakom:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

...ami lemaradt.. :oops:

Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna, szép formás a pocid!
Nekünk nincs légkondink és nem vagyok szakértő, de úgy tudom nagyon veszélyes lehet, ha tisztiítás nélkül használja az ember. Ugye a párás meleg levegőt átszűri és lehűti, így a légkondi belsejében lévő szűrő folyamatosan nyirkos, ami a bacik táptalaja. Légionárius betegséget is lehet tőle kapni.
Hogy egy-két használat után mennyire áll fönn ennek a veszélye? Passz! De talán saját magatok megnyugtatására lehet, h érdemes tisztíttatni.

silka
silka

Csajok ajánlom figyelmetekbe az augusztusi topikban a 14,30-as Italomán által feltöltött képet.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Hahó!

jelentem, nemrég jöttünk haza egy kis sétából meg kávéházból a barátainkkal, mert már kezdett fázni, igen FÁZNI a lábam! Most akkor tessék nem megkövezni ezért az isteni érzésért, én is próbálom felétek kergetni a felhöket, remélem sikerül!
Kitartás, márt talán nem tart sokáig ez a höség otthon! :wink:
Itt most épp csepereg az esö és kellemes szél fúj, holnapra meg 19, azaz tizenkilenc fokot mondanak, holnaputánra meg 21-et :twisted:

Niki, akkor wuduzunk? :wink:

Miléna, csini a pocid! :wink: Csík tényleg nagyban adottság kérdése! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok, itt egy bagoly!! :?

Jaj, ossze-vissza forgolodtam nem birtam aludni...gondoltam, elolvasom, mit irtatok, este nem voltam...
Hat itt nalunk meg hatalmas fennakadasokat okozott a mai eso. Elindultunk du. a varosba, de a szokasos 10 perces ut 2 oran at tartott... :? az arkok nem tudtak elvezetni az esot, a kocsi feleig ert a viz egyes helyeken..mar feluton voltunk, amikor hallgattuk a radioban, hogy aki teheti, maradjon otthon...
Szoval nem volt semmi, pedig itt nem nagy szam az eso, de ez a mai...allitolag meg holnap is..egyes helyeken embereket kellett menteni.. :?

Hat lanyok, ti tenyleg a nemzet hosei vagytok!!! :)

Koszi, Emese a kepes beszamolot, tudom, viccnek szantad, de itt idegenben meg par kepet is epekedve nezek a magyar hiradobol.. :D foleg a pecsi tudositas.. :cry:

Ha nagyon raersz...kiolvastam az osszes magyar nyelvu konyvemet...fotozz mar le egy jo konyvet, persze laponkent... :lol: :lol:

Na, holnap talalkozunk!!

Niki
Vendég

Sziasztok!

Ahogy így elnézem, a topik futhatna akár lakásfelújítók néven is :lol: . Nálunk ma végeztek a festők a babaszobával. Egyenlőre még a fiúk alszanak itt (ez eredetileg az ő szobájuk volt), amíg nem készül el az emeleti szobájuk. Még függönyt kell venni, ha kicsit hűvösebb lesz akkor veszem a nyakamba a várost. Most megyek mert fárasztó (pakolós, takarítós) napom volt.

Csajok, tényleg hagyjuk már ezt a pocakméret kérdést! Mindenkié úgy tökéletes ahogy van :wink: ! Ez ugyanúgy alkati dolog, mint a striák kialakulása.

Sziasztok: Anita

És a képek (a nagyfiam ágya üres, mert a nagymamánál alszik, a kicsi meg a leendő babaágyban alszik, ami jelenleg még heverőként funkcionál) Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok, Lányok!
Én tegnap reggelre ébredve éreztem úgy, hogy elértem a tűrőképességem határát, ami a meleget illeti (31 fok tetőtérben), de ma reggel ugyanezt éreztem, tehát a jó hír az, hogy még nem értem el a határát! :lol:

Szépek a babaszobák, köszi a képeket mindenkinek!

Miléna, nekem ugyanilyen striáim vannak, egyelőre csak a csípőmön (mindkét oldalon). Én is megsűrítettem a kenegetést, de hogy őszinte legyek, nem hiszek bármiféle kozmetikai szer tartós hatásában, nekem még soha semmitől nem lett kevesebb ráncom, fokozatokkal szebb hajam stb. Sőt fiatalabb sem lettem! ;-)
A terhességi csíkot is próbálom a várandósság természetes velejárójaként felfogni, más nem tehetek. A férjem szerint nagyon szép (szerintetek normális?). ;-)

Kép
Kép
irina

Miléna, még valami: nagyon csinos a pocakod, és ez a lényeg! :D

Kép
Kép
irina

Jó reggelt minden hős kismamának és pocaklakónak!

Apának kétnaponta szajkózom, hogy a következő terhességet télen akarooooom!!!!! :wink:

Nem is tudom, kinek volt korábban a javaslata a vizes türi, de éjjel 3-kor bevetettem. Azzal törölgettem magam, végül hanyagul rádobtam a bokámra, és így el tudtam aludni. Pedig nálunk most "csak" 29 fok volt éjjel a szobában. :shock:

Asszem befizetek egy last minute szibériai útra..... :shock:

A babaszobák gyönyörűek, nagyon jó ingerek fogják érni a porontyokat. Majd az lesz a vicces, amikor elkezdenek magyarázni a falon lévő figuráknak. :D

Niki! A pécsi jelentés csak miattad ment. :)

Miléna! Továbbra is csinkó vagy, a striák tényleg csak alkati kérdés. Mit örököltél, mennyire rugalmasak a kötőszöveteid. Ami tényleg segíthet a dolgon, az továbbra is a dörzsizés. Tessék edzeni a pocót! És nem napoztatni, az is vékonyítja a bőrt!

Ma megyünk anyósomékhoz (szokásos szombati kaja, meg dumcsi), de már előre rettegek. (Na nem tőlük, imádom őket), hanem náluk 34-35 fok van a lakásban sötétítés és ventillátor mellett. :shock: :? Azt hiszem bekészülök türivel (apának is), amit majd vizezünk.

Képzeljétek, apa tegnap azt mondta, ha neki kellene kihordania a babát, ő már rég belehalt volna! El is hiszem. Úgyhogy ő emeli kalapját előttem, és előttetek is. Hiszen tudjátok ez hogy műxik, nekem három gyerekem van: a két kutyi, meg apa, és most készül az újabb. :wink: 40 fok van, és továbbra is háztartás, bevásárlás, takarítás, stb..... És így van ezzel mindenki.
És tudjátok minden tiszteletem az olyan kismamiké (is), akik nem nyavalyognak, mint pl. Vadvirág. Ott van 4 gyerök, apa, plusz a két kispicsusz, akkora lehet a pocakja, mint a ház, és csinál mindent tovább, mint eddig. És mindenki más is!
Tényleg Vadvirág! Vizesedjé má, fájjon má valamid!!!!! :twisted: :wink: :lol:

Irina! Apa nálatok tényleg nem normális! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Burkolóéknál mindkét kislány 46 cm és 2400 g. Még az újszülött osztályon vannak, de nemsokára átkerülnek az anyukájukhoz. 7-kor folyt el a magzatvíz, és 2-kor lettek meg a picik, úgyhogy nem volt könnyű menet. Apuka először nem akart bent lenni, a végén ki akart jönni, de már nem tudott, mert kellett a segítsége, de egyáltalán nem bánta meg. Szóval minden happy náluk! :lol:
Ja! És csak sejtették, hogy egypetéjűek. És nem teljesen egyformák.. De lehet, hogy csak tippeltek??? :roll: Azt végülis nem kérdeztem meg :oops: , hogy egy méhlepény jött-e ki. Majd bepótolom.

Kispocc! Gyenge kávét én is szoktam inni. Ebben a nagy melegben muszáj, mert különben nagyon megfájdul a fejem, egyébként nem kávézom. De úgy iszom a kávét, hogy egy bögrében kb. 3 mm kávé, a többi tej. Én úgy tudom, hogy napi 1 kávé megengedett, de többet nem szab! :shock:

Kiskolbi! De jó a babaszoba!!! :D

Délután megyünk unokatesómékhoz! Van medence a kertben!!! Hurrá!!! :lol: :lol: :lol:

Én mostanában nem mindig kenem be a pocóm... Így is úgy izzadok... Nem esik jól a krém. De én is úgy tudom, hogy inkább a végén repedhet ki, mert akkor nő hirtelen a pocc. Majd kiderül. :roll:

Mennem kell, lehet, hogy már csak holnap jövök.

Jó izzadást!!! :wink:

Regina
KépKép
mazsola7

Emese! Az én párom is azt mondta, hogy milyen csodálatosak a nők, hogy bennük fejlődik egy bébike! :lol:

Vadvirág! Burkolóéknál egy méhlepény volt!

Regina
KépKép
mazsola7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?