A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Jó Reggelt!

Andi, jó fürcsizést a tóba! Hővel hogy állsz??

Boni, tegnap reggeltől estig nem voltam itthon! :wink:

Katica, akkor ma nagyon szép leszel, érezd magad jól az esküvőn!

Melcsi, babaképek??? És hogy vagytok?

Snufi, helyileg hol van ez a játszóház? Tudom már írtad de én elfelejtettem!

Szilcsi, hogy bírod a meleget?

Ceni, még egyben vagy??? Nem sokára kibújik Zalán.

Megyek piacra míg hűvösebb van! Ja és Zsúék ma jönnek haza!
kata05

SZiasztok!

KAtám vegyé nekem dinnyét, oszt dobd be! :wink:

Andi AZ én fogadott apósom is Velencén lakik, oda szoktunk járni hétvégente :lol:

Kiscsillag! :lol:
Vendég

Kata:sztem a tóhoz nem megyünk,mert a kertben van egy nem túl nagy de medence.Testvéremék is jönnek,ráadásul kutyával.Este 9ktől hússütést terveztünk boronatárcsát,nem tudom a meleg miatt kinek lesz kedve a husok mellett üddögélni :lol:

Boni:majd eccer rendezünk velencei talit :wink: :cry:

na,itten a hőm,de ma már nincs megérzésem,semmi:
Kép
vedresandi

Andi de legalább kibírtad teszt nélkül! vagy csak titkolod? :lol:
Vendég

Boni:tényleg nem teszteltem.... :!: MEgmondanám,én azt is vállalom,ha gyenge vagyok,de most eszembe se jutott újabb egy csíkosra kelni.
vedresandi

Összeszedem a gyerekem,és megindulunk....korábban akartam,de nekem sem sikerült a felkelés.
Kitartás ebben a melegben

Kép
vedresandi

Nekem erotikus lesz! :lol:

Andi tudom, tudom :lol:
Vendég

Jó reggelt!

szép napot mindenkinek! kitartást a mai meleghez is! mára 42 fokot mondanak :?
az esküvő szertartása egy parkban lesz, remélem nem kapok hőgutát közben :?

kati
katica30

Jó reggelt!

Már csak 1 órát dolgozom és megyek haza csicsikálni!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Kati(ca) remélem jól fogjátok magatokat érezni!

képet nem teszel ruciról, frizuráról?
Vendég

boni: vasárnap majd rakok képet. visszük a fényképezőt, aztán kattintgatunk :lol:

kati
katica30

Sziasztok!

Együttérzek minden dolgozóval! :wink:

Katica! Jó bulizást! :lol:

Andi! Még mindig tuti hő! Jó utat! Mikor is hallunk rólad? :roll:

SZEZSO???????????????????????????????????????????????

Snufi! Ti már összepakolásztatok?

KAta! Raksz fel otthoni Marcis képeket??????

Íme "csoda szép görbém"! :roll: Egy valami lelkesít csak! Cickóim fájnak mint állat tegnap óta! Ez is valami! :roll:

Kép

Kép
bettike
Eger

bettike +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Bettike, Andi: drukk. Még nem pakolászok, este lánybúcsú, aminek az egyik szervezője én vok, így már indulok is a helyszínre, díszíteni, salit gyártani, .....

Cuppp.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok Lányok,

gyerkőc alszik, asszem lefáraztottuk egy 3 órás hajnali sétával, sajna csak akkor lehet normálisan kint lenni, 6:30-kor indultunk.

Bettike, jó lesz ez, szurkolok, hogy felkusszon.

Boni, jó lesz ez :wink:

Andi, a Te görbuszod is még mindig nagyon ígéretes :wink: Türelem és két nap múlva már érdemes tesztelni szerintem.

Katám jól vagyunk, minden ok. Zsúék hogy vészelik az első napokat?Jól van?

Mindenkinek jó hétvégét-

Pussz
Melcsi

Kép
melcsi6

Csajok, most voltak itt egy alapitványtól, pénzt gyüjtenek egy gyerkőc őssejt beültetéses gyógyítására. Adtam nekik egy 500-ast, apu tombolt, hogy lehetek ilyen hülye, holnap majd 3an fognak kopogtatni, hogy adjak pénzt............ :twisted:
Jól össze is kaptunk. :(
Nem kártyázom, nem iszom, semmilyen káros szenvedélyem nincs, szerintem megengedhetem magamnak ezt, még ha nem is lehetek benne biztos, hogy oda teszik a pénzt ahová gyüjtik.
Mindenesetre szorítok annak a kisfiúnak, hogy megggyógyuljon.

Kép
melcsi6

melcsi én is adtam már ilyenre, ilyenkor arra gondolok, sosem lehet tudni....

Tesókám lánybúcsú? az király. amikor nekem volt lánybúcsúm mindnekinek lett egy szép velencei arcfestése( iwiwen fent a kép)

ja egyébként ma már fenn volt a hőm 37 nél 4.45 kor(fél órával előtte mint szoktam mérni. ferty betette Pé szerdára (doki kedden látta 20 mm es tüszőcskét!) :wink:
Vendég

Sziasztok :lol:

Megszertném kérdezni,hogy a Ferty automatikusan beteszi a pé-t vagy előtte valamit be kell állitanom??
Én a görbémen ugy láttom,hogy már volt pé-m de még nem tette
oda a Ferty :roll:
Sokat olvasom ezt a topicot,és szivből kivánom,hogy mindenki babás legyen minnél előbb :D

Kép

Kép
edinka

Edinka, üdv. A ferty automatikusan beteszi a pé-t, legalábbis én soha nem állítottam be semmit rajta! Van hogy 3-4 nap után teszi be csak a vonalat! Tedd fel nekünk a görbédet hogy mi is megkuksizhassuk!! Sok sikert!

Melcsi, jó bírják az első napokat! Igaz sokat is segítünk neki!! És hát egy nagyon jó férje van, aki mindenben partner!

Bettike teszek majd képet, de itthoni még nincs hisz ma jönnek csak haza! És a cickó fájás egy tuti jel! :wink:

Boni, melegedsz-melegedsz! :lol: Jó Balcsizást.

Kép
kata05

Katám! most látom, hogy visszatért a gólyás tickered! :wink:

Edinke görbét kérünk! :lol:
Vendég

Hát igy nézz ki a görbém aztán lehet,hogy még nem is volt pé-m :roll:
De én a 11 cn láttom a pé-t :roll:
Szerintetek :?:

1185017218.36.doc

Kép

Kép
edinka

ez meg a mult hónapi,ami annyira biztató volt de mégis megjött a fránya :evil: :evil: :evil: :evil: 1185017410.1.doc

Kép

Kép
edinka

Edinka, sztem még nem volt pé-d, enm ugrott meg a hőd, de elképzelhető, hogy ma lesz!!! Szval apára fel!! :lol:

Kép
kata05

Edinka szerintem még nem volt PÉ ed. amikor a hőd felmegy legalább 2 tizeddel az alaphődhöz képest, és fenntmarad legalább 3 napja akkor mondható hogy megvolt aPé
Vendég

A múltkorin szépen látszódik a pé!!!

Kép
kata05

KAtám megyek belecsobbanok A tonba! ha enm jönnék holnap este, akkor a green peace-esek visszadobtak a vízbe minket! :oops:
Vendég

[color=violet]

Hát,akkor ma elkapom apát :wink:
De fájnak a cicijeim meg a pocim,ez bizató :wink:

Bonikó,kata05 :D

Ti mióta probálkoztok babával?
Nincs még babátok vagy a kistesót tervezitek :?:

Nekünk a lányunk Viktória elsőre össze jött,abbahagytam a
gyógyszert,"pihentünk" 3 hónapot és a 4.hónapban össze jött Vikim :wink:
Sokan azt mondják,hogy nagy szerncsénk volt,hogy elsőre "sikeült" teherbe esnem :roll:
Ezért is érintett nagyon szarula amikor mult hónapban teszteltem egy negativat,mert annyira reménykedtem,hogy a kistesót is sikerül elsőre össze hozzni,ám nem :cry:
Megsirattam,és fogatkoztam,hogy a következő ciklusban nem csinálok semmi,a véretlenre bizom.
:roll:
Na,gondolhatjátok....
ez nem tartott sokáig,mert megint hőmérőzök.
Egyszerűen nem tudok másra gondolni mindig ott motoszkál a fejemben,hogy talán most van az a pillanat amikor el kell kapnom a férjemet :lol:
Mindegy....
remélem sikerülni fog...előbb-utobb de inkább az első
:wink:
[/color]

Kép

Kép
edinka

Edinka MI már 2 éve próbálkozunk, már a KAáliba járunk.

Kapd el APát, veszteni nem vesztesz vele! :lol:
Vendég

Edinka, magam részéről első babát várok közé tartozom! Mi majdnem egy éve próbálozunk, és talán mostanra jutottam el a nem görcsölök rá dologra!! Bár még nem 100%-os!! :lol: Kb. fél évig hőmérőztem, de meguntam meg idegesített is, és mivel érzem a pé-t így hőmérő nélkül is tudunk időzíteni.

Gyere gyakrabban szívesen várunk! A csajok is! Csak most bizti pancsolnak vhol!! :lol:

Kép
kata05

Kata! Cickó fájásnál egyből rád gondoltam! :roll: Te olyan cickó fájós vagy! Ez ugye kb. 100 %, hogy pé utáni jel? :lol: Egyébként marhára be is vannak durranva! (Apjuk megjegyezte, hogy hű de kemény!) :D
Egyre jobban fájnak egyébként! :roll:
Nekem egyébként ez csak azért furi, mert a 11 ciklus alatt (mióta próbálkozunk) eddig 1-szer volt ilyen és utána 3-4 nap múlva megjött! Na abba kell hagynom az agyalást! :D (De olyan jó! :oops: )

Edinka! Üdv! Szerintem sem volt még pé-d! Így apára fel! :wink: Az érzést pedig mindannyian ismerjük! Én kb. február - március óta igyekszem nem hőmérőzni! (Jelzem eddig nem sikerült leállni!) :lol:

Boni! Csobbanj helyetem is!

Melcsi! Köszi! Én is szoktam adni ilyenekre pénzt! :roll: Hátha még is jó helyre kerül!

Snufi! De jó! Lány búcsúztató! :D :D Énisakarok! (Ahogy te szoktakd!) :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, nekem 100% hogy pé utáni jel!Mindig fáj! Bár hallottam olyat, akinek előtte is! Talán Szezsónak volt?
Nekem 1-1.5 hétig tutkó fáj!

Kép
kata05

Köszi Kata! Hát valahogy majd csak lesz! :) Van tipped az érzékenység csökkentésére?

Kép
bettike
Eger

Halihó Csajok!

Boni: Balatonátúszol? :lol:

Kata, jó az emlékezőkéd :lol: nekem szokott pé előtt fájni a melltájékom, szinte jobban, mint a progitól a luteális fázisban...

Bettike: dolgoznak a hormonjaid :wink: szerintem a progitól fájhat, mert nekem az ösztrogéntől a ciklus első felében csak simán fáj, de nincs megduzzadva meg ilyenek...A progitól viszont igen.

Ma vacsoravendégeink lesznek!!! A menü: csirke Margarita, egészben sült fűszeres újkrumpli, kukoricasaláta...Nyami.

Na, mennem kell krumplit mosni :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Köszi!
Akkor benevezek augusztusi babásnak! :oops:
Jó főzőcskézést! És jó lenne, ha magadról is írnál!

Kép
bettike
Eger

Bettike: nem tudok semmi érdekeset írni magamról...semmit nem érzek, illetve a szokásos kis alattomos görcsöcskéim mindennap meglátogatnak... most annyira nem vagyok rákkattanva a témára, ha nem sikerül, akkor 1,5 hónap múlva műtét, ami remélhetőleg már a babához vezet... :lol:
Szerintem simán lehetsz babás!!! Én mindig is úgy gondoltam, hogy az a ciklus, amiben babás lesz az ember, az valahogy más, más dolgokat érez az ember, mint a szokásosak...
Mivel hormon okozza a cicifájást, tenni nem nagyon tudsz ellene, de nekem pl. kicsit jobb ha leveszem a melltartómat :oops:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Napocskásat...!!!

Katica:kitartás az esküvőn....nem irigylem a menyasszonyt most ebben a nagy hőségben!(képeket várjuk :wink: )Mi a jövő héten megyünk eskem beskemre.Média esküvő lesz szerintem :evil: ,de majd megpróbálunk beilleszkedni.

Bettike:vagyogatok ám.Most leültem dolgozni kicsit,de már odakozmáltam.2-3 órát bontottuk a rendet a kertben,van ott egy medence.Nem túl nagy,de a célnak megfelel.Lejött hugicám is a pasijával.
A cicim nekem is fáj,de sztem a progitól.A babaás cici fájás nem ilyen ami nekem van :( ,erre az egyre emlékszem,de meglátjuk.

Edinka:én nem vagyok görbeszakértő,de abból nem szokott baj lenni,ha elkapod a párod :wink: :lol:
vedresandi

Andi, kinek az esküvőjére mész? Ismert?

Kép
kata05

Kata: judy esküvőjéremegyünk,mert anno a párom volt a turné managerük,én meg Judynak vokáloztam pajkos gyerekkoromban,amikor először indult a popfesztiválon. :lol:
vedresandi

Eltűnős coca újra itt.

Coca irigy minden vízközeli láblógatósra. Úgyhogy nem tétlenkedem, nyergelek, és kigurulok én is Lupára.

Reggel óta vesegörcs, 2 nospa+algopiryn azért elmúlasztotta. Most már csak tompán fáj.

Cicifájósok! Nekem nem szokott. Amikor a lombikos biokém volt, akkor fájt először életemben. (Vagyis a régi-régi terhességemre nem emlékszem)

Hát én nem bírnék ma esküvőzni. Az egyetlen cipőfajta, ami ilyenkor rámjön, az a papucs, meg a sportszandálom. Csecse lennék szépruhában + strandpapucsban :lol:

Kata, és egyéb bicikliző népek! Azonnal szóljatok, ha bicajozni szeretnétek! A Római nagyon közel van bicajjal :wink:

Kép
zölddisznó

Szia Zöldi! :D
Na azért a bicajozás se semmi ebben az időben.Emelem kalapom...én vállalom,hogy egy tunya lusta dög vagyok bojler testtel :lol: 8)
vedresandi

Én már 2 hete nem mozoghattam semmit, mert a drága aggódó család a műtét után eleinte ágyhoz kötözött, aztán később megenyhülve kódolták a bejárati ajtón a zárat, most meg már csak meg kellett ígérnem, hogy még nem emelgetem a bicajt, ergó maradok a seggemen. De ma megtörik a moratórium! Nem bírom tovább tétlenül!!!
Égjen a zsíííír!

Kép
zölddisznó

Kata, dejó, hogy mennek haza ma Marci babáék :P

Coca, szerintem egy light bicózás tök nem árt, és ha fáj a hasad, azt úgyis érzed. És tudsz lassítani.

Andi, ne dolgozz annyit, megárt a végén, inkább strandolj. Én nem bírnám ki Velencén, hogy nem megyek ki a strandra :oops: Mondjuk a Velencei tavat nagyon nagyon csípem, oda bicóval szoktunk letekerni, csak 60 km oda, marha gyorsan odaér az ember.

Bettike drukk ezerrel, azért a görbéd kezdi összeszedni magát, ez jó jel. :wink:

Melcsi, én mindig adok, na jól van, hogy pofátátlanok akkor nem, de különben általában adunk, érdekes módon főleg azóta mióta kijöttünk. Egyszer mondtam nemet, de akkor nem is figyeltem mit akarnak, és egy boltban a pénztáros mondta, hogy nem adományozok-e, le sem esett a dolog, azt hittem valami hülyeséget akar rámsózni, és nemet mondtam, na akkor nagyon nagy lelkiismeret furdalásom lett utána. Ha holnap jönnek többen, akkor azokat elzavarjátok max. Képek?

Puuusz.

Purc

Kép

Kép
purc

köszönöm a véleményeket,aranyosak vagytok :lol:
de majd alakul valahogy :wink:

Hónapokon,éveken kersztül várni egy babára,nem semmi kitartásotok van,de ugye mit tehet az ember :roll:
Én,meg itt "panaszkodok" 1 gyerek mellett hogy nem jön a kistesó :oops: :oops: :oops:
Az ember bele sem gondol,hogy igenis van ilyen,hogy nem vagyunk egyformák.
Valakinek egyből van/lehet babája és vkinek meg kell érte "küszdenie sok-sok utat megjárnia" :cry: :cry:
Azért kegyetlen az élet,hány gyerek születik meg ugy hogy nem is tervezték,nem is akarták a szülei és jött,vagy hány abortuszról hallunk :cry: :cry:Aki meg szertne,akarna nagyon babát annak meg nincs :cry:
Szomorú de igy van,vagy csak én láttom igy :?:
Az írásotok tele van lelkesedéssel,igenis sikerülni fog akarással :!:
Le a kalappal előtettek aki már nagyon rég probálkozik babóval de soha nem adja fel,és mindig lát reményt,mert láttni is kell :wink:

Veresandi :lol:

Drukkolok a teszteléshez,de tudod nem érdemes el siettni :wink:
De sztem neked a görbéd elég biztató :wink:

Emlékszem amikor Viktóriával terhes lettem ámélkodva kérdeztem itt a babanetes csajokat hogy mért is van 37,2 hőm :wink:
Ugye akkor mit tudtam én mi-mit jelent.

Én anno a babaprojekt előtt állók topicba irogattam utábba kerültem le a babások közé,de ha itt is "befogadtok" szivesen irnák ide is.
És együtt izgulnánk :lol:

Kép

Kép
edinka

Edinka, nem kérdéses hogy befogadunk e! Persze, gyere bátran!

Kép
kata05

Edinka! Egye fene, jöhetsz! :wink:

Na, mentem...

Remélem nem purc-anok ki a hőségtől! :lol:

Kata! Pusszantom a hazamenő új családtagot, és jó babázást Neked!

Kép
zölddisznó

Coca, pucanj ki nyugodtan :lol: Akkor van értelme a dolognak hihi :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Újra itthon, immáron hármasban! :D

Marci nagyon jó baba, szinte csak eszik, alszik. Sírni nem nagyon lehet hallani.

Most csak beköszöntem, amint tudok jövök.

Szüléstörténet: Egyenlőre nem lesz, mert még nekem is fel kell dolgznom, amint sikerül megírom.

kispiskóta

Kispiskóta! Gratulálok és pihenj azért a baba mellett!

Zöldi, jól vagy?

Boni, mit csináltok a hétvégén?

Bettike! Mizu veled?

babaimádó
Kép
babaimado

Helló Babimi!

Én már teljesen jól vagyok, köszi. Veled mi van? Dógoz, vagy szabi?

Többiek jól eltűntetek...

Kép
zölddisznó

Szijjja Bimi! Magadról miért nem írsz??????????????? :shock: Naaa!
Egyébként köszi jól vagyok! (99 % reménykedés 1% cickó fájás!) :lol:

Kispiskóta! Üdv itthon! :D

Edinka! Szerintem mindannyian pont így gondoljuk, érezzük, ahogy írtad! Üdv! :wink:

Andi! Én nagggyon csípném a munkád! :oops: Vagy legalább a közeget!

Le kell írjam! Délután oda bújtam apjukhoz, aki közölte, hogy: JÚJJ! Nagggyon meleg vagy! Nem vagy beteg, lázas? Mondtam neki, hogy nem! Erre ő: akkor terhes vagy! Mikor jönnek a hányások? (Itt már nagggyon röhögtem!) Megnyugtattam, hogy későn! Erre ő! Itt fekszem melletted és majd egyszercsak lehánysz? (Pasi, de már majdnem sírtam a nevetéstől!)

Mi lesz ha majd a fájások jönnek!
:roll: :D

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?