Szép napot mindenkinek!
Márkaanyu
Nagyion sajnálom ,hogy ilyen rossz dolgok árnyéolják be a napjaitokat.De bizakodj ,és próbáld magad tartani/ami nem tudom nekem ,hogy menne/ mert biztos sokat segít a párodnak is.
És ha bármikor beszélgetni szeretnél itt a vállam
vigyázz magadra nagyon!!!!!!!!
Diegó
Tudod nagyon irigykedek.Ti már átélitek ezt a csodás dolgot amire még nekünk picit várni kell.A szopiba mielőbb belejönnek a babák hidd el.
Mégegy:
Nagyon szép ,és megnyugtató a környezet /lakás/amiben éltek.És a babaszoba valami fantasztikus.Biztosan Sabine nagyon fog örülni a meglepidnek.Én ahogy olvastam soraid meghatódtam ,olyan aranyos gesztus
És ami biztos jó helyre születtek a kisgézengúzok és jó szülők lesztek az tuti!!!!!!!
Sabine-nakmeg mond meg mindneki idetartozik továbbra is .......hisz együtt növesztettünk

és együtt is babásodunk
A képek meg csak jöjjenek,sosem elég belőlük.......
Minilizának---------------Máténak mielőbbi gyors felépülést kívánok és ,hogy felhőtlenül élvezzék végre egymás társaságát otthon.
Anyuméknál aludtunk ,de már mindhárman.Ez a- óra alvás nyugodtan sokkal pihentetőbb mint hittem volna.Diusék nagyon jól érezték magukat Velencei tónál ,de este is mégégette fejüket a nap.
Apját lehet sikerült győzködnöm ,de nem kiabálom,el.........talán valamit hasznosít az LG összeköttetéséből
Ma este kivisszük Diust tesómhoz és kint marad pár napot,mert táboroztat.Már nagyon várja a kisasszony.

"végre jó sok programom van"csak ezt hajtogatja...............
Gyorsan felmosok,felfrissítem a levegőt ......
[/b]