Indi

Szegény Dominónak sok ++++ Balcsi szupeeer!

Hova mentek?
Votiv

Jelentem mi kényeztetjük a madarakat, mert nálunk állandó fürdőhelyük van: a kutyaitató

(hiába teszünk ki más tálba is vizet, csak az kell nekik

). Szuper, hogy Lilike már teljesen tünetmentes!

A mindenféle "szag" is elmúlt? Isti már nem a rácsos ágyban alszik, hogy átmegy Hozzátok éjjel? (vagy simán kimászik?) És akartam már kérdezni, hogy ha Lilike felsír (mert pl. éhes) éjjel, arra Isti nem ébred fel? (Mondjuk nálunk még várhat a közös tesó-szoba, de nem lesz könnyű 2 gyerkőcöt visszaaltatni, ha ébredés lesz... vagy egy idő után "meg sem hallják" a tesót?)
Rec

Ti hogy bírjátok víz nélkül?? Van vmi fejlemény kút-ügyben?
Akata

Köszi az oltásos hsz-t, én is be tudok parázni a média által felkapott rémhíreken, jó hallani a "másik" oldalt is
Soosoo

Persze, hogy emlékszünk!

bennem is élénken él a Bikás parki játszóterezés meg a pocakos hajóramászásod

HOgy vagytok?? magatokról is írhatnál!
Curse

2 ill. 1,5 dl egyszerre?! wow! az nem semmi!

és mennyit fogyott Adél? mert pl. Bálintnak is féléves koráig nőtt hihetetlen sebességgel a súlya (akkor 10kiló volt), aztán tökre lelassult, alig nőtt havonta (volt hogy 2x is megmérték a rendelőben, hogy többet mutasson pár dekával a mérleg

). Szóval nem biztos, hogy gáz, ha 2 hónapig nem nő Adél súlya, persze a dokik a "növekvő tendenciát" szeretik...
Zsugyu

Link tényleg jó
Tinu

Bocsi, de a 6,5 kilós "nehéz" Tündérkén olyan jót derültem (csak mert a 2hós Bencénk 6,4 már

és nehogy félre értsd, ez nem "bezzegelés" akar lenni, csak tökre megértelek, mert nekem is nehéz néha Őkelme

)
Neet

Balcsi tényleg szupi lehetett ebben az időben! és miért jöttetek haza? nem lenne most ott jobb ebben a melegben?
Gabi

Hű mekkora medence!

Dorka nagyon kis édes

És Te hogy vagy? Hányinger van még?
Johi

Nekünk hétfő és péntek egyaránt megfelel

és még térkép sem kell
Fibi

Szoc.pol.-ról fogalmam sincs

Házhoz drukkkk!!! Jó Bajázást!