A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

neet
neet

Kicsit bővebben:
Zsiga édes. :D ÉS Marcit egyenlőre nem zavarja a körme, de nem is akarom megvárni, h panaszkodjék.

Lányom és unokatesója nem allergiásak a méhekre, darazsakra. Sajnos a napokban mindkettőnek volt ilyetén élménye, volt sírás, de a Fenistil (reklám :lol: ) csodát tett. Amikor a kis Balázsnak kihúztam a talpából a fullánkot, azt hittem, rózsatövis, akkora volt. Majdnem elájultam, amikor anyu szólt, h szerinte az fullánk, ráadásul kiabált is a kisfiú rendesen, hogy bogár, bogár! :cry: :roll: Egy hős az a srác, utána gyalog hazasétált a strandról, ami nincs is olyan közel a házhoz! Pedig a krém csak otthon került a tappancsra. Esztert még itthon csípte meg egy dög zümi, le is teszteltük a Fenistilt (varázskrém) és wow. :D
neet
neet

Nuk,
Pesti Barnabás élelmiszeripari középsuli, és a cuccaikat hivatalosan nem vehetem el, de azért el szoktam, és majd anyukádnak odaadom, ha bejön érte... de sajna az ofők nem ilyen genyók, és ők visszaadják helyettem. :roll: :?
neet
neet

Drágáim,

ti annyi mindent tudtok... nem tudja véletlen, valaki, hogy ki ma az ügyeletes szülésznő?.......

fájósMacska
macskanyu

mertmivel az enyém Pécsen nyaral..... :roll: :(
macskanyu

Macs! avagy mész szülni :?: :lol: 8)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi,

semmi nem lehetetlen.... de nem kiabálom el... deazért ez már jóval erősebb, mint jósló :wink:
macskanyu

Nuk,
Állatok terén hasonlóan érzek, de ezek a fránya gyártók, csak ilyenből csinálnak üveges cuccokat. Alig találok csirkés vagy pulykás cuccot, pedig már nem egy márkához ragaszkodok :?
A husos dolgokat pedig még nem merem én csinálni, mert tudnám ennyire pépesre gyártani, bár lehet, h csak én vagyok ennyire béna :roll:

Neet,
Hős Balázs és Eszti :D

Kép Kép
curse

nagyjából olvasatva

Tinu! Nuk! Gesztenye van cukor nélküli, s ráadásként még bio is (cora és tesco-ban láttam idáig)

Nuk! Én kéééééééérek biobarackot! Imááááááááádom!!!
Kutymedence! :lol: A csajod éééééééééééédi! :lol:

Deni! Fijjjúl nagyon édik! :lol: :lol: :lol:

Akata! Még régebben írtad – csak elfelejtettem írni – hogy a vízalámerülés szerintem nagyon nagy szám! :lol: Nálunk azt hiszem „el lett rontva” ez az uszinál :roll: :oops: .

Fibi! Éljen éljen a nem elkiáltott jóhíreknek. Én úgy tudom nem jár szocpol használt lakásra. Ha bővíteni szeretnétek akkor már igen!
Lehet hogy már írtad, s én nem olvastam. Hogy alszotok? Mindenki egy ágyban?
B mit szólt hogy Ábel cicizéséhez?

Neet! Nekem is volt egy hasonló álmom! :lol: :shock: :lol: csak én kb a 36héten jelentettem be (s volt pontos időpont is 8) )!

Curse! belépő: hát én nem vagyok nagyon jártas a környéken. Gondolom azon az egy helyen négyszáz. Örülök, hogy minden rendben a kiscsajjal! :lol: S nagyon ügyi vagy!!!

Dominófiúnak ++++++++++++++

Fanni lány oooooolyan nagylány! :lol: S csúcs a pisilős kép!!! :lol:

Zsugyu képek is szuperek! :lol: Ugyanilyen uszógumink van, s Angi nem hajlandó beleülni.

Mása! Micsoda gyors szülés! A közös szopiztatókép a kedvencem! :lol: S Levente nagyon édes! :lol:

Látom a múltkori filozofálgatásaim senkit nem fogtak meg. Sebaj! :mrgreen:

HVG-nek én is hinni szoktam. Naiv vagyok?

Madártéma: Hogy lehet itthon tavat „teremteni”?

Ha már hústéma: Anginak még nem adtam húst. Nehéz biot találni (meg ugye mi lassan haladtunk). Idáig csak mangalicát és marhát találtam.szerintetek?
gödibarbi

Macs,
Tyűha :D :D :D Igzi nagyon!!! :D :D :D Hajrá, ha az!!! :D :D :D

na én most L, jóccakát!!!

Kép Kép
curse

Macs! +++++++++++++++++++++
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gödibarbi

Sziasztok :)

Soosoo,:)
én is emléxem Rád :) Gyere amikor csak tudsz, és írj magatokról ;)

Indi,
remélem Domicsek már sokkal jobban van! ++++++++++

Deni,
Fiúk szuperédesek :)

Zsugyu,
annyira szépek a gyerekeid :) Lehet, hogy nálunk is három lesz ;) Az ollyan jóóóóó lehet :) Nemde?!

Köszönöm a dicséreteket :) Jól esett. Rakok fel friss képeket is, csak ma kicsit off vagyok má'

Recca,
szerncsére azonnal rácuppant a cicire Levente :) Az a furcsa, hogy anno az Orsim nem akart szopni azonnal és másnap a csecsemősök "rányomták" a cicire.... ráadásúl úgy, hogy a lányom szinte nem is kapott levegőt...... Gondolom emiatt a rossz élmény miatt nem fogadta el :? Leventét én tettem mellre. Tök jól megy neki, pedig nehezen emelkedik ki a bimbim :roll: De a fiam igazi pasi ;) :mrgreen:

Gabi,
pancsizós lányod :mrgreen: De jóóóó Neki ;)

Neet,
szegény Marci :cry: ++++++++ neki, meg nektek is hozzá!
Kullancsok :evil: :evil: :evil: :x :x :x főleg a zacsiban..... :shock: :x

Ma anyóséknál voltunk.... Lányom élvezte :) én nem annyira :oops: 8) Mindegy hol ülök bent a lakásban...... :?

Na, megyek pihizni.
jóccakát :)
szmagdi

jaja..röviden, az előzmények:

du moziban voltunk, 5 órás előadás. Akkor a 2,5 órás üldöge ellenére jócskán lent volt a hasam, de éreztem is a jóslókat. aztán csak nem múlt, mire hazaértünk. Itthon még séta, terasz-üldöge, egyre erősebb, hoszabb rendszertelenekkel, majd kád víz.. azóta nem csak hogy sokkal jobban fáj, hanem sűrűbb is, bár totál rendszertelen.
szülésznőm szabin, dokim tegnap óta nyaral..... hmmmm.....

de még elmúlhat azért.... :lol: :lol: :lol:

majd akkor drukkoljatok, ha beírom, hogy bementük a H-ba.. :lol: :lol:
macskanyu

Macs,
WOW 8)
Ha felhívod a H-at, ott nem mondják meg, ki ügyel??? Vagy ez hülyeség, mármint felhívni a H-at, hm? :roll:
Mindenesetre++++++ :)

Mása
szmagdi

Macs,
nálam is hasonlóan ment, emléxel?
Húúú ez izgi! ha úgy érzed, enkább menjetek be....... :roll: 8)
de inkább nem okoskodok :oops:
szmagdi

Gyerek nyöszörög.....
L
szmagdi

Macs! tudom már nem sok van hátra a mai napból, de tök jól hangzik: 07.07.21. :lol:

Mása! mi nem ismerjük egymást, de a szopis sikereidnek aaaaaaaaaanyira örülök! :lol:
gödibarbi

macs! szerintem kérdezd meg H-t. ha tényleg menni kell akkor jól esne - nekem legalábbis - tudni kit vizualizáljak. persze éljen a sponteneitás! az ügyeletes dokit tudod?
gödibarbi

Macska,
hány hetes vagy? Nem kéne még bent maradnia kismacskádnak? ++++
neet
neet

Barbi,

ha kell mennem, akkor minenképp betelefonálok. Egyenlőre egyre erősebben fájok, de még nem megyek be, mert nem érzem, hogy kellene indulni.. Víz, nyák még nem ment el, fájások nem rendszeresek az erősségük dacára sem.. ha már nyöszzörögni kezdek, akkor bemegyek...
macskanyu

izgiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:
gödibarbi

neet,

Kép
macskanyu

de nem toloncolhatom vissza, ha egyszer ki akar jönni... egyébként tuti, hogy Harry Potter indítota el, mert azt néztük és ögtön a főcímkor elkezdett kifelé törekedni, igaz, akkor még a hasfalamon át. Mondtam is Apának, hogy a gyerek is mozizni akar... :lol: :lol:

áááááááá........

kb. 2-5 perc....hmmmm..... na majd meglássuk, a vak is ezt mondta..
macskanyu

tényleg...rajzolnom kéne valamit......
macskanyu

jó ízlésű gyerek :lol:

csík: teljesen rendben van az időzítése és egészséges is lesz, ha most akarna jönni :lol:
gödibarbi

mit jelent az hogy rajzolnod kéne vmit?
gödibarbi

szüléspakkot?
gödibarbi

Barbi,

642. oldal a banyaneten, ebben a topikban és megvilágosodsz.... a szülés eklőtti napokban és a szülés elején mindenkinek rajzoltam paint-el valamit, aki és amit kért... :) ez olyan nosztalgia dolog...
macskanyu

azt már bepakoltam... :mrgreen:

ha bemegyek, mindenképp beírom id, hogy bementünk, ha nem akkor békésen alszom... legalább is megpróbálok aludni kicsit.. hátha.... :)
macskanyu

megvilágosodtam :mrgreen: kérhetek? :lol: ha igen kutyát kérek! :lol:
s te már akkor tudtad, hogy Dia Füli lesz? azt hittem az már kinti történet :D
gödibarbi

Macs! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

sajnos Isti rákezdett a hányásra este, ez olyan rossz :( megyek és dajkálom... lehet, h napszúrás? :roll:

votiv 8)
votiv

szegény Isti! +++++++++++++ neki
napszúri: lehetséges :?
gödibarbi

Rögvest... :mrgreen:
macskanyu

no hörri Macs. :wink:
nem baj ha nem várom meg. mönni slíp. plíz!
gödibarbi

csaj nyösz. megy B
gödibarbi

Macs,
++++++++++++ és :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D és én egy dióbelet kérek :mrgreen: :lol: no jó nem is ;) hanem eeeeegy.....macit :D

Vot,
++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok! Megint majdnem egy új babára tétem haza! :)
MIndenki jól van?

Macs+++++++++++!Ez már nagyon a vége-úgy tűnik. Ügyesek legyetek! :)))))))))

Kicsimnek már 2 foga van, barackot eszik, meg rizspépet (az almától szörnyen fájt a hasa, és nem tudott kakilni), most jön majd a krumpli és a répa. És négykézláb "kutyázik"! És integet, egyre többször, szinte hihetetlen. És szegény folyton a mini házban volt, nem mertem kivinni az uv-re... Nagyomat meg alig lehet kivakarni a Dunából meg a medencéből. (Jövő 7en meg megyünk a Balatonra, mi lesz ott!?)

rídonli#

Kérdés: sztetek a fél éves gyerekemet meg lehet már mártani kicsit a Balcsiban? Most ezen dilemmázok...

Hozzátápi (kicsit korábban volt szó róla):
1.én is csak vizet adnék, bár Mecsek tea hasfájásra, gyógyszernek ok. (Cukor citrom nem.)Később jöhet gyüm.lé is, de szokja meg a vizet. enyim most sok vizet iszik, ebben a melegben. (A Nagy ilyenkor is csak szopizott, a Kicsi vizet kér, van, hogy csak után aszopik.) Ha kap már vmi kaját, ahhoz jó megkínálni egy kis vízzel.
2.enyim is igény szerint szopizik, azaz összevissza, és kb.délben adok neki kaját, sokszor akkor, amikor mi is eszünk, a szopitól teljesen függetlenül. Kár ezen a kaja kiváltja a szopit dolgon görcsölni, mert előbb utóbb úgyis ki fogja váltani. Azt találtram ki, hog ykb.havonta emelem majd a kajálások számát (6.hó 1 kaja, 7.hó 2 kaja...de azért egyszer majd megállunk! :)), szopi meg marad igény szerint.
Meg van veszve a nagyok kajájáért, mindent ki akar venni a kezünkből. És rettentően élvezi, hogy ő is odaül velünk az asztalhoz.
rídonli#

Még 1-2 dolog, aztán megyek aludni (csak még csillapítanom kell az elvonási tüneteimet):

Tinu, Tündi édes a vonalzós fotón!!!!
Mi is őszibarackban és rizspépben utazunk (együtt nagyon fini!) Kismama újságos hozzátápis táblázat sztem nagyjából jó, én mind2nél azt követem, bár vannak egyéni eltérések (pl. alma nálunk egyelőre kilőve). És ha elutazunk, akkor nem fogom új kajával terhelni a picúrt.

És láttam még itt pár képet kutyafuttában, minden gyerek nagyon gyönyörűséges!

Arwen?
Zuzi?
(Őket nem láttam megjelenni, de télleg csak átfutottam 2-3 oldalt.)

Curse-rózsaszín a pelusban, hú, remélem minden ok lesz! +++++++

Indi, hazaétetek? És milyenek az állapotok?
Hű, druszáim popkornoztak (helyettem?)??!! Miről maradtam le? Fúrdal a kíváncsiság, de Apjuk már rámparancsolt, hogy irány aludni....

Ja, még 1 kérdés: rozsdamentes acél lábos kisbabának nem jó? Azt olvastam, hogy zománcozott kell. (A Nagynak volt is, de már nincs meg, és kéne venni, de nemtom milyet, inébb acélt vennék, de nem bizti,h jó.)

Télleg L, majd holnap olvaslak még benneteket visszafelé.
Jóéjt mindenkinek, Macséknak különösen! :)
rídonli#

Macsom,
mész azonnal szülni!!! :mrgreen: :mrgreen: HAJRÁÁÁÁÁ!!!!
kisün

Macs, merre vagy? :wink:

Deni, Lili már tök jól van, nincs tornacsuka se halszaga se :D ez azért fontos egy kishölgynek, nem? :D
Isti már rég mindig kimászik a rácsosból, evvan :wink:
most is épp a helyemen tartózkodik :P
de most van rá jó oka :roll: utoljára kb 1 órája felpattant, kihúzott a konyhába, és kért egy pohár vizet. jó jel!
csak sajna búvárvíz volt :?

a gyerekek nem ébresztik fel egymást szerencsére, Lilit hamar felnyalábolom és betömöm a száját cicivel, még mikor alig nyöszörög :D
szerintem simán kipróbálhatjátok az egyszobában altatást, nagyon hamar megszokják, és tényleg nem ébrednek a másikra - bár ez bizti gyerekfüggő is, de Isti szerencsére jól alszik, ha egyszer véééégre elalszik :D
most még az éjjeli keléseknél szvsz az a legfontosabb, hogy NEKED kényelmes legyen :wink:
- ne kelljen átvágni éjjel a lakáson, meghalld a nyöszögést stb,

na most elfáradtam, hrrr-hrrr

votiv 8)
votiv

Votiv,
Istinek +++++++++++ :) Nálunk sem ébrednek egymásra :D

Deni,
köszi, már a vége felé járok 8)

És egyébként is, mit keresek még mindig itt????? El aludni... :lol:

v
kisün

Jó reggelt :)

nem mentük szülni... hajnali kettőig csak sétálni tudtam, annyira fájt, aztán elmúlt az öszes fájás.... viszont olyan a derekam, mintha durunggal jól megvertek volna, a hasam alja, meg a combtövem meg mintha jól megtépték volna. Kicsit sétálok, aztán megpróbálok aludni.. holnap reggel nst, talán kiderül mi a fene volt ez és miért...

kitikkadt-fájós-értetlen Macska, aki valami mocsatos fronthatásra tippel, jobb híján...
macskanyu

Jé, Macska, ennyire elszaladt az idő? 38.hét? :shock: De amint olvasom, egyben még. Nst-re fel! :)
neet
neet

Macs: hát először szétizgultam magam, aztán meg most látom, hogy mégse. Sebaj, előbb-utóbb kint lesz a legkisebb Macs. :wink:

Kép
Kép
tinu

Nuk: én is hasonlóan érzek husi ügyben. Bár a jó múltkor ettem a Mongol Étteremben muflont, meg borjút is (valahogy nem raktam össze a fejemben, hogy a borjú egy kicsi tehén :shock: ), de aztán tökre megbántam, mikor belegondoltam. Annyira koncentráltam, hogy még véletlenül se egyek lovat, meg ilyenek, hogy elsuhantam a borjú felett. :oops:

Kép
Kép
tinu

Macsom,
Mirka majd csak kibújik :D Hajrá továbbra is!!!! :lol:

Ha elolvastam HP7-et, küldök privit annak, aki nem bíííííííírja ki 8) :lol: Jó hetet nektek!

v
kisün

Curse: ja, veletek álmodtam. Azt, hogy Érden jártunk a párommal és benéztünk hozzátok. Rózsaszín házatok volt, amit épp újítottatok fel. EGy kis zegzugos utca végén volt, és a ház is zegzugos volt, érdekes terekkel, de tök nagy és szép (belülről). Gyönyörű belső kertekkel. És a kerti kijáratnál volt a villamosmegálló. Szerintem jó álom volt. :D

Kép
Kép
tinu

Tinu,
a legjobb a ház végében a megálló :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Macsusz,
+++ és :D :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sün,