Sziasztok!
Egy kicsit jobb idő van, és a kedvem is jobb, aminek örülök.
Annyi mindent írtatok, képtelenség mindenre reagálni, de amik eszembe jutnak:
elsősorban édesek a bébik, tegyetek fel fotókat, ezeket nem lehet megunni....
zsú: őszintén remélem, hogy gyorsan túl leszel ezen a "szülés élményen", az biztos, hogy kell egy kis idő, és meglátod, már csak mosolyogni fogsz az egészen. Marci tündér!!!!!
gurgi: ti nem Újpalotán laktok?! Nekem úgy rémlik, hogy igen. És ha igen, remélem nem közel a Szentmihályi úthoz. Olvastam, és láttam is a híradóban, hogy milyen nagy tűz volt ott.
Borzasztó!!!! Sárgaság: a családban van egy két hónapos baba, ő is nagyon sárga volt, épp emiatt elég sokáig bent voltak a kórházban a születés után. Majd miután haza mehettek( 1 hét) még 2 hétig elég sárga volt Gergő bébi, majd egyik napról a másikra elmúlt
Előtej téma: nekem nincs, és anno a Blanka születése előtt sem volt előtejem, amit különösebben nem bánok, sőt.... semmi más nem hiányozna nekem ebben a hőségben, mint az előtej... majd jön az, amikor kell.... nem azon múlik hogy a későbbiekben lesz vagy sem, hogy már szülés előtt szivárog. Nekem Blankával a szülést követő 2-3. napon kezdett beindulni, majd amikor haza jöttünk, akkor indult el igazán a tej termelődés.
Köldökcsonk és fürdetés: én úgy emlékszem, hogy amikor leesett a köldökcsonk, mi már nem nagyon "óvatoskodtunk", ment a pancsizás rendesen. Szerencsére nem is volt vele gond.
Köszönöm a Blanka dícséreteket... jól esett ismét. Igazad van
Gurgi Blanka imád fotózkodni, úgy pózol, mint a nagyok. Fogalmam sincs, hogy ezt kitől örökölte, mert mi különösebben nem szeretünk fotózkodni.
Egyébként bocsi, hogy időről időre teszek fel róla képeket, de mindig látom a ti gyönyörűséges babáitokat, és úgy elérzékenyülök.... nekem még egyelőre ő a babám, ráadásul nincs is itt velem, és nagyon hiányzik, így próbálom magam valamiképp kárpótolni... úgyhogy bocsi lányok...
Egyébként délelőtt épp ezen borultam ki, hogy már 2 hete nincs itthon, csak egy-egy napot látom, mert én annyira úgy gondoltam, hogy korábban fogok szülni.... ne kérdezzétek miért, így éreztem...
No és amúgy is biztos feszültebb is voltam, meg ez a dög meleg is kikészített már, és eszembe jutott, hogy Blankát is feleslegesen "nyaraltatom", szóval ezeken úgy kibuktam, hogy csak sírtam, sírtam, és sírtam. De jót tett, mert utána közel sem voltam olyan feszült.
Zsuzsi: drukkolok neked, hogy holnap minden jól alakuljon, de miért is lenne másképp?! Jó nektek, ti már sínen vagytok Orsival, a héten randiztok a kórházban. Én csütörtökön megyek Nst-re, már nagyon várom. Zsuzsi, te szerdán mész be azt tudom, de mikorra tervezik a csaszit?
Orsi: ha csütörtökig meg lesz a babád ( ami szinte biztos) megnézhetem majd? Nem akarok tolakodó lenni, csak ha nem gond, akkor....
anne: orülök, hogy újra együtt a család
Andi: kitartás neked, nagyon együtt érzek veled, komolyan.... irigylem a türelmedet, de nagyon....én már a 38. héten sokkal türelmetlenebb vagyok... te meg olyan jól veszed az akadályokat

igyekszem ebből erőt meríteni

Írj ha bármi történés van akár éjszaka is, izgulok érted!!!!
Most elköszönök, zuhanyzom egyet, aztán lehet, hogy majd még benézek.
Jó éjszakát mindenkinek, a pocakosoknak, és a babáknak és szüleiknek egyaránt!!!!!
Sziasztok,
Móni