Szuper az összes újabb fotó!!!

:)
A Mi legfrissebb képeink:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=13167&page=4
Kiskolbi!
Igen, Stifler Mamája... Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó!!!

Regi!
Tényleg mi a burkoló neve? Milyen nevet kaptak az ikrek?
Ugye a 37. betöltött héten születtek a babácskáik?
Miért kellett volna náluk hétvégén beindítani a szülést ha nem folyik el a magzatvíz magától?
Nagyon ügyesek voltak, szívből GRATULÁLOK Nekik!!!

Gremese!
Kitaláltam neked egy (szerintem testhez álló) feladatot: békauszonyban és bikiniben kérünk szépen legközelebb nyári fotót...

Hihi! Te őrült nőszemély...

:) Én még azt sem szívesen hallgatom, hogy állandóan azt mondják minden TV csatorna összes híradásában hogy hőség riadó van és hogy Magyarországon van a legmelegebb jelenleg - meglehetősen nehézkes így pozitívan gondokozni a kánikulát illetően...
Inkább jeges képeket keresek, elképzelem milyen klassz lehet most ott ahol hűvösebb van...

Még szerencse hogy a kocsiban van légkondi, különben végig nyafiznák az utazásokat a gyerkőcök.
Itthon bugyiban vannak, virág spriccnivel hűsítik magukat, rengeteg folyadékot isznak, többször kellemes hűvös zuhanyt vesznek, stb., de így is rettenetes hőség van - jövőre nálunk is szükség lesz klímára a lakásban, ez egészen biztos.
(Milyen rossz lehet nekik, hogy fogalmuk sincs mikor enyhül az idő - legalább mi tudjuk hogy szeptemberben egészen biztosan...)
A strandon is csak reggel 7-től 9-ig volt kellemes hűvös, utána kitört a hőség, így 11-kor már indultunk is...
Szerintem télen meg azért nem ideális várandósnak lenni, mert az óriási pocaktól nehezen tudja a Mami le- és felvenni a csizmát, harisnyát, plusz még azt a rengeteg cuccot, ami a mínuszban szükséges egy-egy nagyobb sétához.
Miléna!
Klassz hogy kiléptél a "fej nélküli lovasok táborából", isteni az avatar fotó is!

Vadvirág