A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Sziasztok,

Riella tovabb fejlesztem Niki uj elnevezeset. Kukorigolyo!!!!!! :D :D
Tok jo, hoyg vegig aludtatok az ejszakat, beallnak szepen a dolgok tuti! ;)
Mi is nevetve ebredtunk.......illetve mikimaki, en orjongve. Csak a lenyeg: 4-kor kutyank ugat, es ezt sztereoban hallom a fulem mellett levo adovevoben, amivel Ricsiket hallgatnam mikor ebred!!!! Igy keltem: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Aztan 5-kor Ricsike kelt, utan 6-kor elaludt es 8-ig mindaketten nyomtuk, aztan mosollyal keltunk es hat ilyenkor mar kit erdekel, hogy hajnalban a kutya keltett. Azert hajnali 4-kor komolyan fontolora vettem, hogy vajon egy lapattal csapjam-e agyon a kutyat vagy engedjem ki a kapun es fel is ut le is ut!!!! :shock:
Ja ma nalunk is volt kopes...de nem tej, hanem cumi. :) CUmival aludt most el Nyufedli es mikor beneztem hozza az agy masik vegeben volt a cumesz!!! :lol: :lol: Hogy csinalja nem tudom, egyszer szivesen elkapnam a pillanatot! :)

Ma remelem jo nap lesz. SOk dolgom nincs a vasalason kivul. Tegnap kitakaritottam, kajam van...hawaii dije napfeny lesz ma!!!!! ;) Remelem Ricsike is ezt tevrezi! :D
Na megyek teregetni, meg benezek! :)

Kép

Kép
lorcika

Szia Bogyra, jo hoyg jelentkeztel! :)
Huu kemeny projekten vagytok, nem lehet semmi most ilyen munkalatokat vegezni, amikor az emberbe csak hálni jar a lelek ilyen melegben!!!!
De az jo, hogy mar jobbak a napjaitok Levivel! Nem tom mi lehet ez a kekseg!!! :shock:

En sem csokkentettem a gyogyszeradagot, csak elfelejtem bevenni neha!!! :-o Jahh fogyas...khmmm..hat en nem is tudnek, amennyit eszem!!!! Nassolok egesz nap..na jo kb. 2 napja nem egesz nap, csak fel nap. :D Szerintem hiztam, de megint fenyegetoen nez ram a merleg, igy inkabb a kozelebe se megyek!!!!! :D :D Meg nem vettem ra magam a fogyira, akkro mit altassam magam, hogy jajj fogyni kene, de nem tudok. Szarok bele, ha elhataroztam magam, akkor nekiugrom a fogyonak. Na es ugye az is szerepet jatszik ebben, hogy jovo heten megyunk Mosonba baratnomekhez, akinek anyukaja istenien foz es rengeteget..hat hulye vagyok en, hogy most kezdjek fogyozni??? :shock: :lol:
De az tok jo, hogy neked igy lementek a kilok.
Melegseg, hasmenes, etvagytalansag? Hmm...eppenseggel delelottoneknet most nem eszik tul sokat....hasmenes nincs, este egy orbitalis kaka es ennyi, melegnek meg...hat meleg..meleg van! Na azert figyelem.

Na ahoyg hallom felebredt es gugyorog. Sziasztok.

Kép

Kép
lorcika

Nos beszéltem a gyermekorvossal, kérdezte tőelm hogy biztos nem cianózis-e... hámondom szerintem nem, mert az ajka szép piros és a szájnyálkahártyája is szép. AZtán rájöttünk hogy a heim pálban megultrahangozták a szívét is és semmi gondot nem láttak, úgyhogy nem is lehet cianózis. Szóval arra jutottunk hogy vagy a cumi fogta neki meg, de ezt kétlem... vagy egyszerűen csak vékonyka a bőre és ebben a melegben kitágultak az erecskéi és áttetszenek...

Úgyhogy megnyugottam, ha most nem lett volna meg az UH, mert eredetileg nem akartam annyira.... egy csomó olyan dolgot kideít ami vagy elmúlik, vagy nincs is helentőslge de baromi ijesztően hangzik... ki a franc akar ilyenen stresszelni. DE ha most nem lenne meg, tuti a szélütés kerülgetne ismét, hogy szívbeteg a gyerkőc... huhhhh ezt megusztok... töröltevégig bogyra izzadságtól csepegő homlokát.

De most futok a konyhába, kicsit rendezkedni.... amúgymeg nem soká jön az anyósom, tökre ide szokott állandóan leventézik! :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Tegnap elobbre hoztuk a furcsit, 9rol fel 9-re, fel10-kor mar aludt REGGEL 7-IG!!! :D :D :D

Hat ez hihetetlen jo!!!!!!!!!!Ettol most annyira happy vagyok!!! :D

Reggel elmentunk boltba, hazaertunk, lassan kene ennie, de cumival jol elvan, majd jelez.

Meg is foztem, gulyaslevest+turos csuszat csinaltam, meg vasalnom is kene, ezek am a jo dolgok 40 fokban.

Csajok ugy nez ki vasarnap megint kikapcsolodunk egyet, rabizzuk babot mamara, es elmegyunk strandolni egyet, adunk lefejt tejet a fagyasztobol.
Csak igy lehet hogy a hosszu orak alatt az en tejcim tolti majd meg a medencet.

Ejjel is igy hogy nem kel, reggelre szetdurrannak a cickoim.
Na de ennyi bajom legyen, csak tartsa meg azt a jo szokasat. :lol:

Ti is igy jartok reggelre?

KépKép
horilda

Sziaztok!

Bogyra, hála égnek, minden rendben Levivel!
Kopogd le gyorsan és értékeld, h. végre valami jó is történik:)
Szép lesz a konyhátok, ez is csúcsszuper, csak addig....konyha nélkül leszel?

Ilda, milyen ügyes Elina, ilyen sokat alszik.
Emma nem alszik egy huzamban ennyit. Most éjjel, oda is mentem a kiságyához és bedugtam szájába a cumisüveget, h. igyon, igyon.
Napközben is rengeteget iszik ebben a melegben, nem is csodálom. Aztán meg úgyis kipisili. Rengeteget pisil.

Na lépek, olvasgatok egy kicsit míg alszik.

Kép
niki30

Lanyok, nalunk kezd ez a "nem kakilas" rendszeresse valni. :(

Multkor 6 nap utan homerozessel kijott, aztan ket napig magatol produkalt, es azota - ujabb 6 napja megint semmi.

Szerintetek miert lehet ez???
En ertem, hogy anyatejeseknel elofordulhat, de azert aggaszto.

Amugy ot nem zavarja, nyugodt kis baboca, figgetlenul attol, hogy kakilt vagy nem.

Most megint adtam neki egy par korty cukros kamilla teat, de lehet hogy a homerozes marad. :?

KépKép
horilda

Sziasztok,

na eddig bírtuk, tegnap estére leköltöztünk a nappaliba, nem bírni az emeleten, itt lent csak 27 fok volt fent meg 31!!! Kicsit féltem hogy Zsófi azt hiszsi majd a bölcsőben nem kell hosszan aludni, de ugyanúgy átaludta az éjszakát mint fent a kiságyában :) Ma megint alvós nap lesz, (kivéve reggel 6-9 ig, amikoris úgy járt a lába, hogy ha felállítottam volna tán még az Északi sarkörre is elért volna.... hogy van ennyi energiája ilyen dög melegben??? :shock: ) na a 9es kajcsi óta alszik, csak enni kelt fel.

Ilda, jól nyomjátok, milyen gyakran eszik Elina? Én 3-3,5 óránként megetetem , akkor is ha még nem rí érte, mert amikor ritkábban etettem (megvártam amíg gyömöszölte már a kezét) akkor nem aludta át az éjszakát akkor is kelt enni :roll:
Én is mindig tejben úszok reggel , ma is 4kor arra keltem hogy lefagy a derekam, feküdtem a nedves lepedőn, kénytelen voltam fejni hajnal 4 kor :evil: persze tudom inkább több mint kevesebb tejci legyen, visszaszívom a :evil: -t :)

Bogyra, akkor most nincs konyhád??? De jó , nem kell takarítani :wink: De tényleg, hogy csináljátok?

Lorci, ezt a cumieltűnőset én már kifigyeltem párszor. Volt hogy a kezével addig hadonászott, hogy beleakadt a cumiba és pikk kikapta a szájából, és a következő mozdulattal eldobta a francba az ágy végébe... repült a cumi, mintha szárnya nőtt volna :lol: még kettőt kapálózott, aztán nagyot sóhajtott és bealudt :lol: nagyon mókás volt :)

Én is kínálom Zsófit a cicizések közt teával, de nem mindig fogadja el... csak tudja mi kell neki... :roll:

Riella, nem hiszem el, nem ti csavartátok ezt a frizut :wink: :) nagyon cuki :lol:
pici76

Pici,

3,5 orankent eszik, van mikor bir 4 orat is, de ha igy elalszik, mint ma akkor van hogy 3 orankent mellre teszem, ha nem is sir, mert akkor nagyon csuszna a furcsi, azt meg nem akarom.

KépKép
horilda

ja Ilda én is így csinálom, hogy a fürcsi nagyjából kijöjjön fél 10 -10 közé
pici76

Sziasztok Lányok,

megint csak minibekukk,mert a babám olyan éberen alszik ebben a melegben :( .

Niki, akkor bocsi félreolvastam, cumit értettem cici helyett.... :wink:

Bogyra, légy türelmes, mindig történnek rossz dolgok is, baleset ebben a melegben, nem is csodálom és különben is, az elentétek vonzák egymást, ez tényleg így van :wink: Csak türelem, persze tudom, könnyű ezt mondani....

Doo, én is csak lestem, mert azt hittem, hogy még nyugodt szívvel ott hagyhatom a nagy ágy közepén egy pillanatra, amig beugrom a fürdőbe....A taktikát megfigyeltem:bal láb kitámaszt, két három próbálkozás és simán átfordítja magát hátról hasra....velem és apával is megcsinálta egyszer, úgyhogy minden szemünk rajta :shock: :shock:

Nyaralás téma: kedden miután írtam, hirtelen felindulásból elmentünk Dunakilitire a babyvel egy napra. Szuper volt. Élvezte, persze ő nem fürdött (csak itthon fürdetem kint pancsolóban, muszáj ebben a melegben) de mi tudtunk felváltva és már nagyon hiányzott.
Este velünk aludt, semmi gond nem volt. Egyébként itthon is és anyuéknál is elalszik ha mellette vagyok....

Bringa, mi is anyuéknál vagyunk, a tetőtérben lakunk, így kénytelnek voltunk leköltzöni hozzájuk...

Pici, nekem is kell szoptatnom este legalább egyszer, mert különben reggel elönt az ár....és hát ugye én nem fejek egyáltalán.

Mennem, kell sír a baby, jövök amint tudok.

Lorci puszi neked is és mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Ricsike ma tiszta koma...bar ez rolam is elmondhato. :) 10 perc cici utan bealudt...en meg vele :D es felorat hunytunk, aztan felkelt, 5 perc cici es most megint alszik...de mintha mocorogna...szoval lehet ez lesz ma estig. :)

Melcsi Aron hiper szuper! :)
Jajj lanyok errol jut eszembe, tegnap hazafele vervetelrol, hallgattam a Danubius chilit es az volt a tema, hogy On rakna-e a gyerekre ilyen gyerekporazt, ha bevasarlokozopontba megy vagy ahol kell. Egy noci betelefonalt, hogy o hasznalna, mert a kisifa 6 honapos koraban maszott, felallt, 9 honaposan mar rohant, 1 evesen meg felmaszott valami letrara, szoval a gyerek hiperaktiv totalisan!! :) Es ahoyg eloadta a dolgokat a csajszi annyira vicces volt! Pl. ugy maradt csak meg az etetoszekben a gyerkoc, ha kikotottek a labait!! :D Eloszor csak az egyiket, de rajott, hogy a masik szabad labaval boldogan hadonaszthat es addig ficergett-mocorgott, hogy kihuzta a masikat is! De a legjobb az votl, amikor valami olyan helyen voltak, ahol nem lehetett elengedni a gyereket es jobb hijan gumipokkal odakotozte egy poznahoz!!!!!!!!! :lol: :lol: Betegre rohogtem magam ezeken a sztorikon. Lehet, hogy csak eltulozta a csajszi, de az eloadasmod az nagyon tetszett. A studioban is fetrengtek a rohogestol micsoda gyerek lehet ez!!!! :D :D
Azert ilyen hiperaktiv gyereket nem kivanok senkinek...ez kemeny lehet!!! :shock:
Melcsi te hol laksz, hogy Dunakilitiben voltal? Ismerem a helyet, mert Moson melle szoktunk menni Mariakalnokra baratnomekhez, ahova most is megyunk jovo heten.

Ilda de jo, hoyg mentek napozni. En nem vagyok ugyan napimado, de most annyira mennek strandra vagy mittomen hova, valami fa alatt ucsorogonek, ahol emberek maszkalnak, sut a nap, csillog a viz....de nem tudom el tudunk-e menni most hetvegen valahova.
Ez a kaki dolog ijeszto, ez meg egy felnotnek is durva, nemhogy egy ilyen kis babanak. Doki mit mond?
Marha jo sokat aludt Elina!!! Szerintem Ricsike is birna 6-ig, mert szokta, de a hulye kutyara szerintem o is felebred. Nem tudom ma este mit csinaljak a kutyaval....korbe szikszalagozom a szajat!!!!!!!

Kép

Kép
lorcika

Ilda, tényleg ügyik vagytok a stand miatt.

Lorcika, Győr mellett, így hozzánk nagyon közel van :D Már lefoglaltam szeptemberre egy hetet Hévíz mellé ahová minden nyáron megyünk, már alig várom, szerintem nem lesz gond a picivel.

Mikor Angliában laktunk én minden második gyerkőcön ilyen pórázt láttam. Akkor nagyon nagyon nem tetszett. Én soha nem tenném a gyerekemre, de lehet, hogy bizonyos esetekben szükség van rá, nemtom. Soha ne mondjam, h soha igaz? 8)

Itt volt vihar, de rettenetes a hőség még mindig, este szerintem kinti benti fürdőzés után alszunk csak.

Stella, én sem adok vizet, meg teát a babónak, néha kételyek gyötörnek, hogy jó-e ez így, de a szopis tanácsadónő barátnőm ezt tanácsolta. Ja és milyen a házas élet? :D :wink:

Legi, merre vagy???? Emlékszel amikor már csak ketten irogattunk a topicba és már a végét jártuk? Most meg már rég túl vagyunk rajta....

Én úgy élvezem az anyaságot!!!! Pedig van rendesen baj a családban, olyan a kisfiam nekem, mint valami gyógyír minden rosszra ami bennünket ér folyamatosan.

Puszi nektek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi, én is élvezem az anyaságot mindennel ami vele jár.
Ma például k...va nyűgös vagyok. Ez a meleg engem jobban kikészít, mint Emmát. Bár ma ő is alig alszik. Csak fél órákra sunyt el és ennyi.
Ráadásul 5 napja be vagyunk zárva a lakásba, ilyen időben nincs értelme lemenni, kész kínzás lenne.
Úgyhogy ma ráparancsoltam apára, vigyen el minket egy légkondis bevásárlóközpontba, mert menten megőrülök itt a meleg lakásban.

Kép
niki30

Melcsi akkor ertem Dunakilitit!! ;)
En is imadom a babazast! Annyira jo erzes, plane amikor az emberre mosolyog, meg csak te tudod megnyugtatni, mert megiscsak te vagy az anyukaja, probalok minden percet kielvezni. Olyan megmagyarazhatatlan az egesz amit erzek, nem is tudom megfogalmazni, csak azt tudom hogy nagyon nagyon jo! :)
Tenyleg Melcsi hogy van anyukad?

Niki jol teszed ha kimozdulsz, en is szinte bent vagyok egesz nap, max. a viragokat locsolom meg kint. Holnap majd atmegyunk anyumekhoz, meg igazandibol nem is tudom meg mi a terv, de valamit kene csinalni.

Kép

Kép
lorcika

sziasztok!

bogyra, ha neked lennék, én nem vennék be egyelőre homeó bogyót (nekem is bejött különben, nem azért) -, mert sztem könnyen újabb mellgyuszi lehet belőle, ha folyton felüllövöd a kereslet-kínálatot. csak nem éhezhet levente, ha cicistopot vezettek be nálatok! :roll: :lol:
Vendég

basszus, aztán nem tudtam visszajönni, mert szarakodott a babanet. :evil: most meg már nemtom h miket akartam írni...
bébim még durmol (még szopizni sem ébredt fel kb este 10 óta):shock: én meg felébredtem és egészen jó hüsi levegő jön be :D
na de most azért csak felébredt...
Vendég

Sziasztok!

Oltári meglepit kaptam tegnap apától,egy MEDENCÉT !
4,5x 0,9 m és már tele is van vízzel,éppen tegnap kértem meg hogy ma vigyen el Kecskemétre éjszakai fürdeni,mire beállított ezzel és közölte,hogy nem kell Kecskemétig menni....annyira szerettem volna egy ilyet,és vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.
Éjfélig engedtük a vizet bele,aztán apukám reggel folytatta,és innen fentről extra jól néz ki,és nagyon örülök.
annak meg külön,hogy a golyókám megint átaludta az éjszakát,ebből arra következtetek,hogy ez már rendszer lesz,nem csak megmutatom anyának hogy ilyet is tudok,egyszer!!!
Elúszott hosszú levél összefoglalója:
Megy valaki a babanetes talira????
Azt találtam ki ,mit szólnátok,hogy ha mindenki feltenne egy képet a babójáról 1-2 hetes korából,meg 1 mostanit,hogy megnézhessük,kinek mennyit változott,mekkorát nőtt stb.....
minden nap változnak,és szerintem látványos lenne megnézni,milyen volt milyen lett,NEEM??????????????
Mindenki írja büszkén,velem együtt hogy hány kiló,milyen hosszú,de mivel nem egyformák a babák,ezt olyan nehéz belőni,viszont fényképen más!!!!Kezdem is a sort aztán megyek,mert ébred a lelkem!!
Jó hétvégét mindenkinek!!!
Kép ilyen volt az első fürdés itthon Kép fürdés előtt baba masszázsra várva

KépKép
riella77

Szép jó napot!

Riella, micsoda ötlet, de klassz! Én benne vagyok. Nyomatom is a képeket!

Képzeljétek, Macska átaludta az egész éjszakát! Hát ilyen sem volt még.
Este fél 10 körül értünk haza a shoppingolásból, úgyhogy a fürcsi elmaradt, pici cici, aztán 10-től aludt 5-ig. 7 órát basszus. Hihetetlen.
Úgy örülök. Aztán 7-től szintén aludt 10 óráig. Most megint beájult.

Kép Kép

Kép
niki30

Sziasztok Lányok,

Lorci, köszi ari vagy, anyukám rendben van most (kopp-kopp), most apu lett beteg......Nagyon rossz,hogy ennyi baj ér minket mostanában....

Riella, egy szavad sem lehet, de aranyos a férjed!!!!!! :) A medencékről mindig a Bad Boys 2. jut eszembe.....szuszáááááá :D Látta valaki?

Nagyon jók a képek Riella, Niki, nagyon édesek a babók. Én sajna nem tehetek fel képeket a kicsiről, apa letiltott róla :roll: .

Nálunk ma egy icipicivel kisebb kánikula van.....

Puszi mindenkinek és jó hétvégét.
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi, sajnálom, h. ilyen betegesek a szüleid!
Azért légy erős és légy mellettük!

Hogy-hogy nem engedi az urad, h. képeket tegyél fel Áronról?
De kááááár!:(

Kép
niki30

Sziasztok!

En is dobok kepet, az elso meg a korhazbol, szoval 2-3 naposan,
es ket ujabb kepet, majdnem ket honaposan.

Jajj mennyit nott tenyleg!

Hajra lanyok, mindenki nyomja azokat a kepeket! :D

Ja ma van am pindurunk nevnapja!

Hat Elina ugye nincs benne a naptarban, szoval a neten neztem meg, szegeny majd ha nagyobb lesz a kis baratai sem fogjak tudni, de majd ugyis megtanitjuk neki.

Kép Kép Kép

KépKép
horilda

Sziasztok lanyok!

Csak bejelentkezem, hogy meg elunk :). Hala meggyogyultam, volt egy nagyon csunya gyomorhurutom, majdnem megkattantam bele :(, anyuek lattak el egy hetig Domot, de most mar jol vagyok hala! Kint vagyok anyumeknal Erden, megiscsak jobb kerteshazban ebben a melegben, meg nagyon jo, hogy anyuek segitenek :). Azert tudok most irni, mert a parom kijott hetvegere utannunk, es elhozta a laptopot, mert itt nincs net!
Remelem, hogy jolvagytok es minden rendben mindenkivel!
Mi megkaptuk kedden a 2 honapos oltast, hat egy pokol volt az elkovetkezo harom nap, de most mar helyrerazodtunk vissza! :( :)

Mentek valamerre nyaralni? Mi egy honap mulva, de mar nagyon varom! :)

Ugy nez ki Domonak aug.ban lesz a kereszteloje, de lehet, hogy mivel nagyon meleg van most nyaron halasztjuk szeptemberre!

Puszi mindenkinek es nagyon vigyazzatok magatokra ebben a hosegben!

Liza

Kép
elizabeth25

én nem tudok képet feltenni, mer még mindig béna vagyok :cry: :cry: egyszer sikerült csak, aztán amikor megint kartam, akkor a leírás ellenére sem sikerált :evil: asszem menthetetlen vagyok... :roll: pedig én is úgy büszkélkednék néha :D meg bemutathatnám a kiságyból lábkilógós sorozatfelvételünket is :lol:

melcsi, ezt én sem értem h miért tiltott le a párod Áron megmutogatásáról :shock:

mindenkinek nagyon helyesek a bébijei! nekem olyan hihetetlen h mennyit tudnak változni - nem is gondoltam korábban h ez ennyire gyorsan megy! :shock: emléxem, mire hazaértünk a kórházból, már nőtt egy picit a tokája és először azt hittem h képzelődöm :shock: :lol:
Vendég

liza,
gyomorhurut?! szegény :shock: :cry: szerencse h már kilábaltál belőle.

mi lehet a többiekkel is? gabibaba is rég jelentkezett már, legi is csak nagyon röviden írogatott mostanában. meg anidoék is sokat eszemben vannak. akiket kifelejtettem volna: ők is hiányoznak!!
Vendég

Tényleg, Gabibaba merre vagy?
És a többiek?
Doo, biztos babáznak.

Doo, mi nem megy? A lekicsinyítés vagy a beillesztés?
Segítek. Ne már, h. ezért ne mutass nekünk szuper fotósorozatot!

Kép
niki30

Doo, igen, Domcsi elkapott egy virusos torokgyulladast, nekem meg a virus a gyomromra ment ra! Nagyon/nagyon beteg voltam! De most mar jolvagyok! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Jó ötlet a kép. Teszek fel én is.
Nehezen viseljük a melegek sokszor fürdetjük balázst és szinte be vagyunk zárkózva. Az étvágya is változó néha nagyon keveset eszik, néha meg rengeteget. A súlya 5015 gramm. A teát issza nem győzöm adni neki.
Kedden oltás remélem nem fog belázasodni. Napról napra édesebb sokat mosolyog és gőgicsél néha be nem áll a szája. Imádom!!! Kép Itt kábé 2 hetes. Kép mostani. Kép
És még néhány kép ha nem baj :) Kép Kép Kép Kép
KépKép
rena10

Sziasztok,

Jo otlet ez a kep felrakas, tenyleg mennyit valtoztak a babak!!!! :)
Ma votlunk szuleimnel...Ricsike meg hol aludt, hol mosolyogva fent volt..viszont alig evett, inkabb ivott. Aztan estefele mar nagyon nyugos lett, 8-kor furdettunk, utana szopi...ami alatt sokat sirt..nem tudtam mi van, aztan adtam neki vizet, attol megnyugodott, es be is aludt a cicin, utana meg belenyomtam 40 tapot almaban :D, mert alig evett tenyleg, ugyhogy most beajult. Remelem reggelig huzza! :)
Jaaaa reggel 180 fokos fordulatot tett, ugy ebredt, hogy a feje ott volt, ahol a labanak kellett volna lenni!!! :lol: :lol: Hogy csinalhatta??? :shock: :shock:

Riella tok jo, hogy kaptal medencet, nagyon jo otlet! :)

Elizabeth jo, hogy mar jobban vagy, ez kemeny lehetett!! :(

Na rakok fol en is kepet a Nyufedlirol.

Kép 1 naposan

Kép 4 naposan

Kép majdnem 2 honaposan!

Kép

Kép
lorcika

Ja 3 kiloval szuletett, 2,73-al hoztuk el a korhazbol es most a keddi mereskor 4,52 kilo volt!!!!!!!!!!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Édesek ezek a gyerkőcök.

Balázsról is marha jó ez a sorozat.
Én tök imádom, mikor ezzel telik meg egy oldal, csak képek, csupa csupa édi-bédi manócskáról. :lol: :lol:
Rena emlékszem is erre a fotóra Balázsról az első hetekből. Azt néztem, h. basszus h. megtartja a cumit. Akkor még Emma egyáltalán nem bírta. Most is néha fogni kell neki.

Elinának meg milyen cuki a rucija, kis csajszis.

Ma végre sikerült lemenni sétálni, 7-fél 9-ig lennt voltunk. Aludt is egy kicsit a macska.

Láttátok már ezt a képet?

Kép

Jó éjszakát!

Kép
niki30

Lorci iszonyat édes ez a kölök. (nem sértődsz meg, h. ezt írtam?)
A 4 napos képen is nagyon tetszik, a két hónaposon meg egyszerűűűen....tök kis helyes. Jó pali lesz szerintem.

Kép
niki30

Koszi Niki. :) A 4 naposan kis morci feje van zabalnivalo! :)
En meg pont azt neztem most, hogy a kismacskad azon az alvos kepen mennyire bajos!!!! :)
Nagyon szepek mindannyiunk babai, meg kell hogy allapitsam! Pedig en soha nem voltam ez a gyerekektol elolvado tipus, de jol sikerult ez a generacio! ;)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok,

csak gyors bekukk, mert mindjárt indulunk nyuszi első hosszú útjára, szülinapi családi party lesz... 150 km-re innen...
most csak annyit hogy a fényképes ötlet nagyon szuper, és bár csak gyorsan tekertem végig a képeket, nagyon édik, holnap jobban átnézem, és majd én is teszek fel Zsófiról. Így első ránézésre, asszem Lorci Ricsije változott a legtöbbet, nem ?:)
Riella, neked meg kiskókuszgolyó helyett nagy kókuszgolyód lett :lol:
pici76

Lanyok nektek hogy allszanak a babak ejszaka? Hogy birjak ezt a meleget? Domcsi nagyon nyugos! :(

Kép
elizabeth25

hm, sztem is lorci bébije változott a legtöbbet: eleinte nyufedli, mostanra meg már tisztára robert redfordosan sármos :D (vagyis annál jobban, mert sokkal fiatalabb :wink: )

niki,
a beillesztés nem megy. lekicsinyítés OK, oszt végül mégis az írja ki h a feltöltésnél hiba történt :shock: :evil: pedig legi és bringa olyan jól leírták h mit csináljak :oops: :oops:

meleg: Viktória egyik nap elkezdett üvölteni, amikor szoptatni akartam - rájöttem h a nagy összeizzadás zavarhatja (jobban, mint az éhség és a szomjúság :shock: ), így azóta fekve szoptatom, többnyire a nagyszoba szőnyegére terített pléden. n1 óta alszik ott, röpke 3 és fél órája! eddig 3x felébredt szopizni (egyszer nekem "sikerült" felzavarnom :roll: ), de nyomban vissza is aludt. már kitakarítottam, amit akartam és nem járt túl nagy zajjal. remélem, nem lesz meg a böjtje ennek a nagy szundinak - úgy, mint tegnap, mert csak 11kor volt hajlandó elaludni és f8kor már kész is volt az alvással. basszus - uannyit aludtunk!! :shock: na jó, ő napközben sokkal többet :lol:
jaj, nekem a mellem között izzad a legjobban :shock: tök idegesít... pedig nem mondhatnám h akkorák h egymást melegítik :roll: :oops:

már értem h egy barátnőm mire mondta azt h azt utálja legjobban h mióta anya, azóta mindenki a gyereke viselkedése után ítéli meg őt. totál kiakaszt h minden egyes sétánknál vki megjegyzi h "jaj, szegényke h sír" v "jaj, de eltörött a mécses!", múltkor meg: "éhes a kicsike!" erre mondom h nem, éhes, mert most evett, mielőtt elindultunk. "akkor meg nyűgös!" na ne mondd, magamtól rá nem jöttem volna! :evil: :evil: :evil: nem értem, miért gondolja mindenki h beszólhat. meg ilyenek h "vagy éhes v tele van a pelenkája - más baja nem lehet" (ezt egy öregasszony mondta) - hát, csókolom, sztem meg lehet, mert még egy újszülött sem csak 2 funkcióval jön a világra.
pedig tényleg csak addig hagyom a kocsiban, amíg odaérünk a ligetbe - ez 5 perc és találunk egy padot (még plusz 2 max). de ezt a távot is képes torkaszakadtából végigüvölteni. asszem, kissé nehezen szokik hozzá a dolgokhoz :shock: :? de azért nem panaszkodom - volt olyan h teljes perceket képes volt sírás nélkül kibírni! sőt, múltkor egy saroknyira lakó anyósoméktól haza tudtunk jönni úgy h nem bömbizett egyáltalán!! :roll: :D :D
Vendég

Doo, ne vedd fel szerintem a"környzet zaját".
Úgysem tudja senki megmondani, mi a baja Viktóriának, csak Te. Sokszor még ugye Te sem. Szóval ne hagyd kiidegelni magad a sok okoskodó boszitól. Jó?
Nem érdemes.
Én ilyenen nem is hergelem magam, had mondják a magukét. Az én gyerekem úgyis más, mint az övék, úgysem tudhatják, mi a baj.

11-fél 8-ig aludt Viki? És ez kevés nálatok?
Nálunk a a 6 óra alvás már csúcsszuper rekordnak számít!

Mindjárt leírom Neked a beillesztést.

Kép
niki30

Na, képet úgy illessztessz be, h. a beíró mező alatt van a Melléklet feltöltése. Katt.
Kiugrik egy ablak, ott rányomsz a tallózásra...az újabb ablakban megkeresed a képet, amit fel akarsz tölteni.
Arra rákattintassz, majd azt mondod neki, megnyitás. Már ott látod, h. beillesztette a képet.
Aztán megnyomod a feltöltés gombot, vársz egy kicsit és bezárás.
Ennyi.

Remélem menni fog. Ha elakadsz valahol szólj!

Kép
niki30

Tudjátok mit találtam ki mára?
Hogy együtt fürdök én vagy apa Emmával.
Valószínű én, mert apa nem bírná a meleg vizet most.
Előtte letusolok és úgy beülni Emmával a nagykádba.
Vagy szerintetek korai?
Ti nem terveztek ilyet?
Vagy valaki már túl is van ezen az élményen?

Kép
niki30

Sziasztok!

Liza balázs is nehezen viseli a meleget nappal nyűgös de éjszaka alszik. Általában este 21:00-től reggel 4-5 ig, ma 6-ig aludt. Ilyen téren nagy szerencsém van még soha nem éjszakáztam vele, és a 2 hónap alatt éjjel is csak max-1-szer kellt fel. Na de nappal bepótolja néha :)
Niki nagyon jó ötlet az együtt fürdés nekünk zuhanykabin van azért nem próbáltam még. De már rég fürödtem volna ha kád van főleg mert balázs már majdnem kinőtte a babakádat.
Na megyek csinálom a dolgom amíg van időm. Kép
KépKép
rena10

RENA! De édesen alszik Balázs. És micsod kis bóbóca van nekíjjje. :lol:
Ok, megpróbáljuk az együttfürcsit.

Kép
niki30

Most nézem, amit feltettem Emmáról fotót, ott olyan, mint Hurbinyek. Háháháháhá...
De élőben nem ilyen ám. Nem is áll el a füle.
Csak most páromnak ez a kedvenc képe.

Figyeljétek csak!

Kép

Kép
niki30

Lányok, ma csinálok egy isteni rétest:)
Ez csak amolyan bedobom a sütőbe rétes. Mirelit. Lidl-be lehet kapni, isteni. Van almás, túrós, mákos. Most az almás van soron.
Ilyet még nem ettünk.

Na eldugulok....

Kép
niki30

sziasztok,
én is jövök a képekkel, bocs', ha sok, de rég voltam. :oops: :)

(nekem olyan színem van, mint aki 2 hetet nyomult a tengernél, pedig csak a kerti medencében úszkálok az etetések között. :wink: :lol: )

szóval, Marcika mininek meg mostanság. :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

ott a kürtős kali is, ami isteni lett.. :)
és az utsó képen Viki van, a szülőszobán készült. meg a rózsaszín pólóban is Viki van. :D Gergőkéám képei meg külön lemezen vannak, amit épp nem találok .. :oops:
Vendég

oltás ügyben arra gondoltam, hogy elhalaszto (csüt lenne a napja), de félek, ha belázasodik nem tudom lenyomni a lázát ebben a rohadék melegben..

barátnőm mesélte, hogy elromlott aklíma az örzőben és ott feküdt 7 kisbaba (frissen szívműtéttel operáltak) és 35 fok lett hirtelen és a gyerekek lázát nem tudták lecsillapítani, 39 volt szegényeknek. :cry:
Vendég

Sziasztok.

Ma eleg erdekes nap volt, nyusszoges, siras, nevetes, ivas ivas ivas, alig valami eves. :shock: Mondjuk nekem is, meg neki is kicsit hasmenese volt. Nem tudom mitol. Mondjuk tegnap anyukamnal iylen tejszines zoldseges teszta volt, lehet az nem tetszett a gyomromnak...es igy Ricsike gyomranak se! :( Most 8 korul furdettuk es keves kaja utan 9-kor bealudt...hat azt hiszem ma nem lesz reggel 5-kor keles...inkabb korabban. Kicsit lejebb mehetne mar ez a meleg....bar nalunk most mar van legkondi, de azert nem megy ejjel-nappal es csak meleg van, plane az o szobajaban!!!

Niki: stip-stop a hurvinyek, Ricsike az elso napokban teljesen hurvinyek volt, na meg kapanyanyi monyo!!! :D :D Apumnak van egy olyan kepe rola a korhazbol, amin a kis nyeszlett nyakan a kis golyo feje teljesen pont pont vesszocske feeling!!! :lol: :lol:
De szerintem is rengeteget valtozott. :)
A te babad viszont azon a kepen, amire azt mondtad hurvinyek, nekem ott csak igazan macska! ;)

Szerintem Dori Marcija is sokat valtozott. :)
Dori nem szegyelled magad kurtos kalacsos kepet feltenni??? 8) :lol: Arrol ne is beszeljunk, hogy csoki barna vagy!!! En hofeherke vagyok...1 torpevel! ;) :D

Niki a kaja rad is vonatkozik...mindjart ehen veszem, es ma nincs semmi nyammnyamm itthon!!! :?
Remelem jo votl az esti egyutt furdes. :)

Doo: Tenyleg ne is torodj ezekkel, vagy szolje be nekik...bar tudom azt se lehet mindig. :roll:
Nalunk anyukam kicsit ilyen beteg manias..mindig mindenki rogton beteg, ha mar nyosszent valamit. Ricsike is tegnap sirt, rogton mondja anyuakm, biztos faj a hasa. Mondom miert fajna a hasa??? A babak sirnak!!! Nem kell azonnal bebeszelni, hogy valami baja van. :roll:

Kuldok par kepet, a mai termesbol, szerintem szuperek! :)

Kép Jáccunk!!!

Kép Mindjárt beájulok

Kép Szerintetek jó már rám ez a sapka?

Kép

Kép
lorcika

Dori Marci rengeteget nőtt cuki.
Niki majd írd meg milyen volt a fürcsi.
Lorcika mikor megláttam a képet Ricsiről amin mosolyog elnevettem magam-annyira édes. Balázs is ilyen teli szájjal szoott nevetni.
Úgy imádom mikor mosolyog és mostanába sokat nevet meg kacag hangosan.
Csajok nektek mennyit eszik a babó? Balázs átlag 120 vagy 90 gramm, 3-4 óránként. Attól többet nem nagyon bár hízik rendesen.
KépKép
rena10

Rena: De jo,hogy Balazs mar hangosan kacag. :)
Ricsike meg hangtalanul, de mar szerintem kozeleg a hangos kacaj (alig varom), mert neha ha nagyon nagyon tetszik neki valami, mar probalkozik a hangocska. Viszont egyre tobbet gugyog, magyaraz, nagyon edes!!Hat azt hiszem az en babom olyan 120 gr korul eszik szinten 3-4 orankent. Az utobbi napokban viszont 50-70-et nyomat, igaz van amikor 2 orankent...vagy ma eleg surun szopizgatott, volt az orankent is. Azert remelem visszaallunk a 3 oras nagyobb adag evesre!!!
Nektek mennyit alszik a babatok? Nekem eleg sokat (normal napokon).

Na megyek zuhizni, aztan ledolok.
Joejt mindenkinek.

Kép

Kép
lorcika

Lorcikám, honnan vetted észre, h. Ricsikének megy a hasa? Mert hiszen nekik így is úgy is híg a székletük.
Hallod egyékbént az én nagymamámnak is az a berögződése, h. sír Emma, akkor egyből: fáj a hasa.
A fürcsi jól sikerült. Előtte volt egy kis nyüsszögés, aztán betettük, nagyon furcsa volt neki, picit sírdogált, de aztán rájött, h. ez ugyanaz a fincsi vizecske, csak nagyobb kiszerelésben:) És anyával:)
Ricsike annyira szép. Nekem úúúgy tetszik. Ez a nevetős kép annyira jóó. Keretezzétek be!
Kire hasonlít egyébkén?

Dórikám, köszönjük a képeket. Marci is nagyon sokat változott.
Fincsi kürtöskalács, nyamiii...ne mutogass nekem ilyeneket.... :wink:

Ma este feltámadt a szelecske és még fél 9-kor nekiindultunk egy sétának. Egy jó fél órát sétáltunk, Emma végig figyelgetett, izgett-mozgott, vigyorgott, szóval nagyon élvezte. Végülis tele volt a gyomra, kellemes volt az idő, anya-apa ott volt mellette/előtt, a nap sem sütötte már és rengeteg érdekes dolgot látott. :D

De ma reggel nagyon béna anya effektust játszottam. Ugye a szoptatáshoz be van készítve a flakon ásványvíz. Nahát jól ráejtettem az arcocskájára. Volt ám visítás, hujjujjujjj! Én meg magamhoz szorítottam és mondtam, ne haragudj, ne haragudj, jól van, jól van.
Aztán egy perc után cicire tettem és megnyugodott.
Szal, én is béna vagyok sokszor ám.

Rena, Emma már nem is tudom milyen mennyiséget cuppant be. Olyan rég mértem az evéseket. Csak fürcsi előtt mérjük őt.
Az igazság az, ha nagy ritkán cumisüvegből kap, akkor 100-at becuppant, van h. többet is. De a mellemből? Passz. Szerintem 80 körül, de aztán franc se tudja. Mostanában 10-20 percnél tovább nincs a cicimen. Lehet h. ő sem éhes ebben a melegben, mint Ricsike?

Lányok, mit szólnátok, ha feltennénk majd családi fotókat? Ahol apa és a többi gyerkőc (már ha van) is rajta van.
Bár nekünk még nincs ilyen hármas fotónk.

Kép
niki30

Szerintem jó ötlet a családi fotó Niki, sokan félnek képet feltenni de ha már itt tartunk szinte mindenki fenn van az iwiw-en myvip-en is tehát mindegy, nem?! Nekünk sincs szerintem hármas fotó mert hol én hol a párom kattingat.
Bénaság: elaludtam Balázsal és képzeljétek a kezemmel fejbevertem jaj sírt is. Én is össze-vissza puszilgattam. És mostanába velünk alszik mert nem marad a kiságyban úgyhogy nagyon óvatos vagyok.
Lorcika én annyi hülyeséget énekelek neki a pelenkázón főleg tapsi tapsi anyának, tapsi tapsi Balázsnak....stb. és közbe tapsolunk és erre olyan hangosan kacag hogy általába csuklással végződik. Ha már megfogom a kezét vigyorog tudja mi következik.
KépKép
rena10

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?