Nuk: aranyos a mosolygós Réka.
Indi: drukkolok, hogy rendeződjön a dolog, én csak döbbenettel olvasom, hogy ilyenek megtörténnek... ++++++++++
Ha lehet meghívót kérni, én is kérnék szépen. Köszike...
Neet: egyetértek veled az olvasásról írtakkal, mert én pl. ha elolvastam a könyv végét, akkor már nem éreztem sokszor értelmét a többinek. Megjegyztem csak kötelező olvasmányokkal tettem még gimiben. Mostanság olvasni sincs időm, legyen az az első 100-200 oldal vagy akár az utolsó. Sajnos....
Mása: Utólag is boldog Névnapot neked.
Szrek: milyen kencét küldjek neked? a szokásosat vagy amit beszéltünk, hogy találjak ki neked valami testápolót. Jöttök a talira nem?
Macs: hú ez már nagyon igzi. A derék és egyéb fájdalmak nem annyira, ezekhez kitartást.... de nemsokára lesz egy tündéri ketteskéd és ez mindent megér.
Zoo miatt irigymirigy.....de sajna úgy néz ki, hogy nem jön össze, de ha dánok lemondanak, akkor rohanunk...
Barbi: csajom egy igazi húúúúúúúús zabáló, én pedig nyers hússal nem nagyon érintkezek, igy ő csak üvegeset kap ebből. (Holle, Sunval, bio Hipp), na megyek is a mókusok elé gyorsan.
Deni: fiaid nagyon helyesek. Apa amint meglátta Bencust, azt mondta, tiszta apja.
Tali: család kicsit kavart, és lehet, hogy Fannit pénteken elviszik uncsitesózni és mivel itt úgyis bizonytalan volt, hgoy mikor legyen... Igy a tali legyen jövő héten HÉTFŐN. Ez igy fixnek tűnik és gyertek ám.
Kerty party Nálunk: Július 30-án kora délutántól..... Kérlek írjatok emailt, ha jönnétek vagy privit. emilcímem: johanna1975 kukac chello pont hu. Csak, hogy helyileg be tudjátok lőni Deni környékén lakunk.
Hétvégén ismételten átrendeztük a lakást, nem bírunk magunkkal.... és persze egy hónap múlva teljes lakás festés, brrrrrrrr rossz belegondolni.
Johi