A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

...hát akkor jóccakát!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Kispiskóta, csodaszép Marci baba, mégegyszer nagyon nagyon sok gratula hozzá, és gondolom most már a rossz emlékek is feledésbe merülnek :D

Melcsi, persze jöhetnek a képek dögivel :lol:

Szezso, jó nyaralást.

Andi keddre drukkok :wink: ++++++++++++++++++++++++++++

Csillag, na akkor nemsokára lombik, HAJRÁ!

Ha esetleg gondolkozna valamelyikőtök, hogy könnyűszerkezetes házat épít, NE TEGYE! Halljátok egy polcot nem lehet normálisan felfúrni, így polcunk nem lesz... A pelenkázó rögzítése egy napba telt, mert mindenféle akadályokba ütköztünk, ugye simán nem lehet a falba fúrni, mert gipszkarton semmit nem tart, megtaláltuk a gerenda rögzítést, ami nem fa, hanem féééém :shock: Na ahhoz kellett fémfúrószár, és most azon aggódok, hogy csak nem fúrtunk át a szomszédba, mert olyan pics@ vékonyak a falak, ne tudjátok meg... ELEGEM VAN! Úgyhogy lehet képet sem teszek fel, mert most fogalmam sincs, hogy a gipszkarton kibírja-e, fémbe meg csak nem fúrok bele egy képet :? :oops: Valahol gerenda rögzítés van, de itt úgy látszik fém...
Bocsi, hogy panaszkodok, de ez iszonyat ami itt van.... Biztosan könnyedén meg lehet oldani, csak tudnám hogy :?:
SZUUUUUUUUUUUUUUUUSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Purc

Kép

Kép
purc

Jó reggelt :!: :!: :!:

Ez a fránya Ferty nem akarja megadni a nekem járó pé-met :P :P
Íme:
Pedig szerintem a 11cn volt a pé
Kép

Egyébként más nem hőmérőzik,hogy nem tesz fel hőgörbét :?:

:wink:

Kép

Kép
edinka

Drága Purc SZÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

Remélem sikerült megnyugodnod!
Vendég

Edinka szerintem még mindig nem volt!

amikor legalább 36.7 36,8 lesz a hőd, akkor elmondhatod, hoyg volt

addig is bújjatok össze apával! :wink:
Vendég

Boniko :lol:

Én azért gondolom,hogy lehetet már pé-m,mert én nagyon alacsony hőmérsékletű vagyok.
Az előző hónapban is 36.7 fölé nem ment,és volt pé-m a 13cn-on mert szépen látszodott rajta,azt hiszem fel tettem azt is pár napja :roll:
Végülis mindegy,apát igy is ugyis elkapom 2 naponta :wink:
[/b]

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Sz..rul vagyok! Nem élet ez így, ilyen hőségben! Egyszerűen nem tudok aludni, forgolódok, folyik rólam a víz! És különben is! :twisted:

Edinka! Próbáld ki, hogy a holnapi és holnaputáni napra beírsz 36,7-et, hogy ad e pé-t! Hátha az megnyugtat, ha látod! :wink:

Egyébként még akad köztünk, aki mér! :lol:

Kép

Kép
bettike
Eger

Katica! Ma rakok összes táblát!

Snufi! 1-2 tesztet azért csomagolj! :wink:

Boni! Ez nem volt túl hosszú beszámoló! :roll:

Andi??????????????????????

Kép
bettike
Eger

Edinka valakinke nem mutatja ki agörbe a PÉ-t :lol:

Bettike egyre jobba görbéd! extrahipermegadrukkhegyek! :lol:
Vendég

Bettike CSAK NEKED!

Szombaton 15 órakor bevágtuk magunkat autónkba, és levágtattunk Siófokra! Egy barátunknak ott van 2 nyaralója, és mi megkaptuk a tetőtérit, ahol teljesen el vagyunk szigetelve mindnekitől, lehetet rosszalkodni :oops:

VAn egy 9 éves kislányik, akivel rengeteget jétszottunk, fürödtünk. Este jól beboroztunk . VAsárnap felnőttek FOrma ' et néztek, éN nem, Én levittem kiscsajsit a strandra, és mivel óriási hullámok volta a készülődő vihar miatt nagy on kitrcsi volt. persze 2 nap rövidnek tünhet, de azért Mi nagyon élveztöóük mind a közös pihizést, mind pedig a külön kettesben töltött időt!(utóbbit talán jobban :oops: )

Vasárnap este átmentünk Velencére, felkötöztük szörfdeszkát autóra(párom hozza horvátba) és otthon folytattuk romantikázást!

OFF
Vendég

na ez jól siekrült kitrcsi = kircsi
Vendég

Betti :lol:

Tényleg szupi a görbéd :lol: :lol:
És az én hőm elbujhat a tied mögött :oops:
Ti mióta probálkoztok?

Egyébként ad akkor pé-t ha a 14cn ra a 36,6 helyett csak 36.5 irok be.
Akkor kidobja,hogy a 11cn volt a pé.
És most vagyok a 5 DPO-n :lol:
De hát mért csapnám be magam :roll:

Egyébként a mérésem lehet,hogy nem olyan pontos,hüvelyben mérem digitális hőmérővel addig amig sipol :shock:

Ma is meleg napunk lesz....megyek megcsinálom a kiscsajomnak a medencéjét 8)

Kép

Kép
edinka

Jó reggelt!
Nem indultunk este haza Velencéről,így adtam magamnak egy nap szabit.Úgyis rám fért.

Boni:üdv újra itthon. :)

Edinka:a ferti ilyen gonosz,de igaza van a lányokmak,nem volt még PÉ-d.

Bettike:mától küldöm hozzád a 9 hónapig tartó hőfenntartó energiákat.

Az én görbém meg alattomosan lement 37,04re,hogy holnap onnan bukfencezzen a halálba :wink: :lol: :lol: :lol:
Kép
vedresandi

vedresandika! még Velencén? volt vihar? mert amikor ott voltunk tegnap, nagyon erős szél fújt!
Vendég

Hát ma bealudtam. Nem mentem napfelkeltét nézni. Majd este megnézem visszafelé az egészat...

Jó reggelt!

Purc! Ez naggggyon gáz! Én nagyon meg lennék lőve, ha nem rakhatnék a falra semmit. Agyrém! Éljen a vályogház!

Edinka! Miből gondolod, hogy volt már pé? Hát, én nem mérek már egy ideje...de azért maradhatok? :wink: :lol:

Boni! Most akkor Isztria, vagy más? Rosszul emlékszem, hogy nem kaptatok szálláshelyet? Vagy monnyon le az agyam?

Bettike! Én a nagy hőségtől való szenvedésemben mindig arra gondolok, hogy szegény dolgozók, akiknek nem holmi bicajozós napfelkelte nézés miatt KELL felkelniük, nekik milyen sz@r lehet. Most Te sem dolgozol, ugye?
Lassan leporolhatod a tesztjeidet.

Boni! Jól hangzik, amit műveltél a minap! :wink: ...sógorod nem is volt ott? :lol:

Áááááááá Andi! Nem tetszik a görbéd végeeeee! :twisted:

Új csajok!
Coca is vezet egy táblát, amelyben fellelhető a topiktagok összes publikus adata. Ha gondoljátok, titeket is beírhatlak. Név, cím, e-mail, iwiw, MSN/Skype, telefonok.
És egyben frissíteném is! Akinek változott benne valami, vagy szeretne kivetetni/berakatni új adatokat akkor szóljon!

Kép
zölddisznó

Boni:vihar nem volt de szél igen,ami hol erősebb volt,hol kevésbé viharos.Jól sett,mert huzatot csináltunk a házban és tudtam aludni végre.

Zöldi:nekem se tetszik a végem... :shock:
vedresandi

Zöldi Isztria!

ÉS van szállás is, de azé agyat ne mosass :wink:
Megvan a búvárszemcsid? mert akkor az kellene! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Boni, tök jól elvagytok mostanában :) Így csak ki lehet bírni :)
Purc, mi is agyaltunk pedig a könnyűszerkezetes házon, de szerencsére tégla lett a házunk, még úgy volt, hogy a közfalak gipszkartonból lesznek, de végül az is tégla lett :)
Andi, ennek tényleg nem biztos, hogy jó vége lesz, ha így folytatod! De még bármi lehet, még így is magas a hőd! Ilyenkor kell nézegetni a ferty-n ronda görbéket :)
Coca, a korán kelést ki lehet bírni, csak lehetne délben sziesztázni egyet :)
Bettike, király a görbéd :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

ja Sgorom Kedden , csütörtökön itt volt, de szobájában kuksolt! de utána miénk volt a pálya :lol: :wink:
Vendég

Stella ! hát NEkem is feltűnt már! eddig is elvoltunk, de az utóbbi időben egyre job! HÁt nem gondolnám magunkról, hoyg 2 éves házasok leszünk augusztusban! a mostani állapot inkább a 3 hete vagyunk együtt érzés! :oops: :lol:
Vendég

Boni! Rettenetesen röstellem, de nem találom. Foggalmam nincs, kinek adhattam kölcsön. Pedig profi felszerelés - még búvárboltos koromból. Sajnálom, bocsi!

Kép
zölddisznó

Zöldi semmi baj! ne rösteld! majd veszek páromnak valahol (majd amíg szörfözik, addig meg én búvárkodom!
Vendég

AZÉRT MÉG AGYALOK, MERT BOSSZANT, HOGY NINCS MEG.

Kép
zölddisznó

sziasztok.

mi is hazajottunk,vegre.tegnapi napot teljesen ataludtuk.

kispiskota,gratulalok marci babahoz:)

bettike ha lesz tabla engem javithatsz,3cn.nem tesz jot nekem a helyvaltoztattas,26 napos ciklusom lett :roll: :roll:

Kép
monyo83

szia monyó! milyen volt ? 2 hónap múlva kezdődnek a vizsgálatok?
Vendég

Helló Monyó! Azért jó volt, ugye? Majd mesélj!

Stella! Szólj a főnöködnek, hogy déltől kettőig nem akarsz dolgozni!

Kép
zölddisznó

jó reggelt!

edinka: szerintem sem volt péd a hőd alapján. mindig egy időben méred?

purc: nyugalom! hol akartok majd házat itthon vagy ott?

bettike: szépen alakulsz :lol:

andi: tesztelni nem fogsz?

coca: napfelkeltét nézni? nincs az kicsit korán? :lol:

boni: ó, nemsokára mentek nyaralni! hogy leszel meg babanet nélkül? :wink:

monyo: milyen volt? képeket nem raksz föl?

stella: most nézem, hogy szegedi vagy. megírod priviben, hogy merre laksz, hol dolgozol?

rólam: fél tízkor felébresztett az uram, ahogy ment dolgozni. nem is tudom, hogy miért. :roll: itt még mindig meleg van, 30 fok van a lakásban.

kati
katica30

osszesegeben jo volt,csak kb 40 fok volt a szobankban igy a napi program az izzadas volt:(kimozdulni nem nagyon birtunk mert szetsultunk.
arra mindenkepp jo volt ez a 2,5 nap hogy meggtalatam onnmagam,rajottem hogy a kulsom nem tukrozi a belsomet es ezen valtoztatnom kell.
mindjart rakok kepet.

Kép
monyo83

Hahó!

Monyó: nagyon kiváncsi vok!

Purc: mi könnyüszerkezetes házban lakunk, és vannak polcaink, képeink a falon, höt jobban tartja )hideget is, meleget is télen - jóval kevesebb a fütésszámlánk, mint a téglaháznak), férjem épitette, ha gondolod, megkérdem, mivel csinálta,....

Kati:te is igértél képet.

Áfi: ?

Boni: örülök, hogy jól éreztétek egymást! :wink:

Mi holnap utazunk, jajj, de várom! :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Kati! Nálam 28 fent, 25 lent. én nyertem! :lol: ...hát igen. A napfelkelte korábban van, mint a naplemente. De ma már csak az jutott.
Monyó! Kíváncsian várjuk!

Én most egy kicsit eltűnök. Shoppingolás mazoista módon dél körül. Turkálók, meg ilyenek. Ügyintézés utazáshoz...Jövök majd vissza lehülni közétek.

Cupp!

Kép
zölddisznó

Szia Monyo! Ez akkor egy újjászületés lesz! Kíváncsi vagyok :idea: :wink: :!:

Katica:nem tesztelek,majd ha holnap még mindig fent lesz a hőm,de nem fog kelleni :?

Snufi:Krétán hova mentek?
vedresandi

Sziasztok!

Edinka csak súgva mondom én abban a hőnapban lettem terhes, amikor nem digivel hanem hagyományos hőmérővel mértem, ugyanis a digivel nekem sem rakott a ferty pé.-t, vagy nagyon későn rakta be és utólag bosszankodhattam rajta ha akkor pont nem voltam apával :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

snufi: rakok képeket mindjárt.

Kép Kép Kép Kép Kép

kati
katica30

Kati: Rólatok is!!!!!

Andi: Gouvesbe (Irakliontól 13 km)

Coca: sült malac leszel. :lol:

snufi

snufi: rólunk nem rakok fel a topicba, de küldök mailben neked.

kati
katica30

Snufi:juj,az nagyon jó kis hely.Én a szomszéd faluban voltam Analpsiben,és bejártuk kelet krétát.Hersonissosban van egy jó csúszdapark,és a tengerpartja az egyik legjobb.jujjjj most nagyon irigy,irigy. Ja, és nyugat krétán a rózsaszín homok.....gyönyörűűű!
vedresandi

nekem már a vonalzóm se látszik....Hmmm,ez talán egy jel :(
vedresandi

Tesókám, nekem is épít eggyet? :mrgreen:

Annyira jó Nektek,hogy holnap már indultok! Mi is már lázban égünk, már nincs kedvem dolgozni! :lol:

KAti ez szép lehetett!

Andi még nem feladni!+++++++++++++++
Vendég

KAti Nekem is! mert megérdemlem! :lol:
Vendég

Kati: várom.

Tesókám: naná! Ti is 1 hétre mentek?

Andi: 1 hét kevés lesz, sok szép hely van, olvastam róla, de majd vhogy szelektálunk....

snufi

boni: neked nem is tudom a mailcímedet...
így nem kapsz!

kati
katica30

Tesókám! igen 8 nap/7 éjszaka !
Vendég

kati :twisted: a közös listában benne van!
Vendég

Kép
a taborban,itt nagyon jol ereztuk magunkat:)

Kép
A tisza Zentanal,itt uldogeltunk estenkent.

Kép
a tisza es en.

Kép
itt ettunk mindig,egy padon ez volt a leghuvosebb hely amit talatunk,a ferjemen nem azert van rozsaszin karszalag mert azt szereti,ezt kellet hordanunk 3 napig.

Kép
monyo83

snufi, boni: elküldtem...

kati
katica30

Monyó: és milyen lesz az új külsőd?

Kati: szépen összeöltöztetek, jól áll neked ez a szin!

snufi

snufi: köszi. csomagolás kész? jó útat és jó nyaralást nektek!

kati
katica30

Kati: félig csak. Dolgozom épp, csak kiscsaj alszik, ezért netezek. (de nem otthon)

snufi

snufi majd ha elertem azt a pontot ami nekem is megfelel akkor teszek fel kepet.apro valtozattasokkal fogom kezdeni.az elso lepes 4fuggo,henna vagy tetko,mindenkepp fekete ruhazat,laza nadraggal,csak ez egyszerre sok lesz,foleg ugy elmennia boltba,rogton azzal jonne mindenki hogy szektas vagyok.

boni te kerdezted asszem hogy 2 honap mulva kivizsgalas,a vonalzo azt jelzi hogy a ferjem mikor megy spermavizsgalatra.

Kép
monyo83

monyó hajrá vizsgálat!

kati otthonról értékelem a képet :wink: ( itt nem tom megnézni)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?