A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok!

Zsuzsi: nagyon jó lenne addig szülni, amíg bent lesztek ti is. Hát én nagyon gyúrok rá, no de nem is mondok ilyeneket, mert már csak azért is rácáfol majd ez a kis rosszaság.... Mindenesetre majd küldök sms-t, ha bent leszek. Remélem elmentettem a számodat, mindjárt meg is nézem. :wink:

Dorka: köszi a vígasztaló szavakat, szerencsére nem mindig van világvége hangulatom, csak néha-néha. Amúgy az én bébim már így is nagyon nagy, 36. héten aztmondta a dokim, hogy 3000 gr felett van, sőt mekockáztatta, hogy 3300 gr...képzeld el, azóta....még ha nem is volt jó a saccolás, akkor is... BPD 36. héten, 98mm, ez sem rossz... szóval ezekkel az értékekkel már bármikor jöhetne. Kezdek én is beletörődni, hogy végighordom, de azért túlhordani nagyon nem szeretném.

Eminek holnapra sok-sok drukk!!!!
H. Áginak javasolnám, hogy ne Hollandiában gyűjtsön tapasztalatokat, hanem látogasson el pl. Veszprémbe a kórházba :twisted:

annee: nektek is drukkolok, hogy holnap minden rendben legyen.

Andi anyuka: hol vagy? Pihensz a holnapi napra? Jól teszed. Holnap izgatottan várom az sms-t/sms-eket. Drukkolok nagyon, ügyes legyél. :D :wink:

Megyek dinnyét enni, remélem kihűlt. már Majd még jövök.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Annee! Örülök, hogy otthon van a kis drága! És minden rendben lesz, ne aggódj!

Egonnak volt kb egy hete egy rosszul sikerült buki, ami után kifeszítette magát és folyt a nyála. Persze, totál megíjedtem és felhítam a drnőt, hogy Egon epilepsziás és egy csomót sírtam. Szegénykém, annyira átvette az izgalmamat, hogy enni sem tudott, ketten sírtunk.... Azóta volt még egy pár buki, meg hasonló balesetek és reméelm, többé nem leszek olyan hülye....
Szal, csak azért írom, mert nagyon átveszik a bébek a mi érzelmeinekt.
molkata

Zsú: marci tündéri, édes pofi!

Manó: a holnap éjszaka nekem tökéletes lenne, Blankával is 24-én este indult a szülés, és 25-én 0.59-kor született meg. Szóval tök jó lenne, de én már nem élem bele magam semmibe :wink:

Móni

Kép
Kép
moni1973

Móni! Igazad van... :twisted:
molkata

bocsi, Marci természetesen nagy betűvel

Kép
Kép
moni1973

Csajok! Ez állati!
Most sms Hemejtől és mindjárt bőgök. Szal, bemásolom:

Heise Benjamin Alexander 2007.07.23.-án megérkezett 3240 gr, 51 cm.

Hemej! Tiszta szívből gratulálok és Isten hozta a kis Benjámint ebben a kinti világban. Sok tejcsit és gyors felépülést!!!!
molkata

Hemej
Szeretettel köszöntjük a világban Benjamint!! Gratulálunk, jó egészséget, sok tejcsit kívánunk!!
Zsú
Tündér Marci baba a kacsás body-ban!!!
Kata
Kíváncsi vagyok Egon hogy bírja majd az utat!
Lynia Eminek
Drukkkkkkk! Várjuk a híreket!

KépKép

KépKép
szivvi

Éljenek a júniusi-júliusi topik mamik
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Hemej: Jajj de jóóóóóóóóóóóóóó :) Gratula nektek :D Jó egészséget és sok boldogságot az egész családnak!

Mennem kell, apa hív :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hemej!
Sok szeretettel gratulálunk Benjámin érkezéséhez! Legyen benne sok örömötök!

Manó!
Samura nem jó a newborn pelus. Sem a Huggies, sem a baby love-os. Ez Libero 3-6 kg. Picit nagy rá de ez a jó méret.

Kinderke!
Megy a drukk neked, szorítunk!

Orsinak is!

Kata!!
Te meddig adtad, hány napig az Infacolt??? Minden etetésnél cseppentettél?

Na szal hüvelyesek kilőve, Samunak fájt a pocója, jó nagyokat pukizott és volt egy jó nagy fosika. Nem kísérletezek rajta. :oops:

Jó éjt!
torolve_20131003125716

Nahááát...

Hemej! Nagy nagy gratula, jó egészséget, sok tejcsit! :D :D
Vendég

Hemej, gratulálok Benjamin születéséhez. Jó egészséget, és sok-sok tejcit kívánok.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Gurgi: nadine nem küldött még sms-t?
Basszus én is vettem newborn pelust, de szerintem mi sem tudjuk majd használni, pláne, ha így haladok....

No mindegy, ez legyen a legnagyobb baj.

Lehet, hogy ha túlhordom a bébit, legjobb lesz, ha egyből a midit viszem magammal a kórházba :shock: :D ( 4-9 kg) Biztos, ami biztos :D :D :D

Kép
Kép
moni1973

HEMEJ!!! GRATULÁLUNK A KIS BENJÁMIN ÉRKEZÉSÉHEZ! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK-SOK TEJECSKÉT A KISLEGÉNYNEK!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Atyavilág! Míg a szokásos esti műsorszámunkat nyomatjuk (7-10 között min 3x enni) pottyant egy béb a zuhanyból.

Benjámin drága. Isten hozott ebbe a világba. Hamar ügyeskedjetek anyáva, legyen rengeteg tejecske ennivalód, sok egészségetek, s irány haza..

Na, zuhanyfeladat változott, Andi csak kell az erősségen csavarjon.

Amúgy nem tom mán pontosan ki hiányolta Melindát, de marhára ráérzett a dologra.

Pussz.

Kép
kissmanó

Na, itt vagyunk újra, de nem sokáig, mert mindjárt jön az esti fürdés és etetés. Voltunk egyet sétálni. Kint kicsit jobb a levegő...

Szilvi! Én is kiváncsi vagyok az útra. De ez a hét is mozgalmas lezs. Minden nap lesz vmi ügyezni való és hát minden újat nehezen fogadunk... :D

Gurgi! Én kb 2 hétig. De végül az Espumisan-t is kipróbáltuk. Ugyanaz szinte. Elvileg bármeddig lehet adni a babáknak, mert nem szívódik fel, de mikor jobban lett én abbahagytam. És minden etetés előtt. Egon már szerette az ízét :-). Aztán végeztünk egy babamasszázs tanfolyamot. Azt ajánlom mindenkinek. Amikor nyűgös a hasa miatt megmaszírozom és elalszik, majd óriási kaka és puki hegyek jönnek
:lol: :lol: :lol: Szal, megkönnyebbül. És a mozgásfejlődésükre is jó.
molkata

Sziasztok!

Nem offolok már szét mindent, de a fődhivatal szívat minket, sz@rakodnak az adásvételivel, visszadobták, de látszik, hogy el sem olvasták, mert szabályos minden :shock:.Tököm tele van velük!!! Pont ez hiányzott! :evil:

:cry:

BPD: engem is érdekelne...
Emivel 35 ös fejkörfogat volt,3100 g- hát, vágtak jó nagyot, nem tom, szakadt-e volna, de sok varratom volt. BPD-t nem tudom, de kisebb, mint az öcsinek.
Most két hete BPD 97mm, becsült súly 3447g. :shock: Szerintem ebből nem túl esélyes a gátvédelem :cry: ...

Csajok, én leszek az utolsó, aki szül? Sehol semmi. Néha picit fáj a hasam alja, de az a súly miatt simán lehet. Viszont kapunk kölcsön testvérbabakocsit, nem kell vennünk.

Hemej, gratulálok! :D :D

KépKépKépKépKép
uxi

Jaj most, hogy belegondoltam, hogy nagy lesz a feje, elment a kedvem az egésztől. Basszus, inkább legyen császár, mint mégegy olyan gátmetszés :shock: ! És mi van, ha szakad a régi vágás helye, mert nem bírja majd? Ott gyengébb a szövet, mégiscsak egy forradás.

KépKépKépKépKép
uxi

Üdv!

Tanuljuk az újszülött-ápolást :P Ma már hangosan sírt is Ádám, feladva a leckét.

A mellem 2 nappal ezelőtt szét akart robbani, tiszta kemény volt. Ma már teljesen ruganyos, tej is van, remélem, így is marad. Nektek milyen a melletek??

Nadine-Kati!
Kicsi a világ. Ma még nem olvastam vissza, h mi van veletek, de szurkolunk.

Császárosok! Hogy van a sebetek?

Uxi: Ugyanott vágnak majd. Engem is ugyanott vágtak Violával mint Bogival.... Bogim is 35-ös fejkörfogattal született és 1 év kellett hogy helyreálljak altájon :shock: . 1 hosszú év :cry: :shock: :x :evil: :cry:

ceniko
Szeged

Uxi: ne aggódj, nem te leszel az utolsó!!!!! itt vagyok én is.... :lol: :lol: :lol:
Nekem is voltak gondolataim a császárral kapcsolatban az elmúlt napokban. Amikor már 3-4. napja volt az az elviselhetetlen hőség, arra gondoltam, hogy ha még aznap szülnöm is kellene, hát nem bírnám... néha olyan erőtlennek éreztem magam, borzasztó....és akkor arra gondoltam, ha mennem kellene szülni, könyörögnék a császárért. ( de ez a negatív időszakomban volt)
Egyébként én ma sem vettem észre, hogy különösebben lehűlt volna a levegő. lakásban alaphangon fél órája még 29 fok volt :evil:

Andi: nagyon drukkolok!!!!! Remélem tudsz aludni éjszaka, a nagy izgalomtól :wink: :wink:

Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Isten hozta az új babókákat!

Annyit gyönyörködöm minden fényképben! minden baba olyan más, és annyira éééééédesek!

Mindig megelőztök a témákkal, szóval mire felvetném már kitárgyaltátok :D Most a légzésfigyelő kapcsán jöttem volna, mert épp másodszor volt téves risztásunk (angelcare), mikor a szívbaj rámjön, és rohanok. Most is álmomból vert fel, és annyira bepánikoltam, hogy most meg nem alszom, pedig egy óra múlva szopi.

Tejcsi 3. napja szoptatunk, eddig nem volt egyértelmű sikerszotri - csak bimbóvédővel megy, meg tegnapig kevéske volt, - ma már elés volt a kicsikének, és az első nap, hogy nem fogyott. Bár ezek a digitális mérlegek idióták. Elhatároztuk, hogy csak naponta egyszer, fürdi előtt mérlegelünk, de kíváncsi voltam egy szoptatásra. Erre 25 perc cuppogás-nyelés után, a dög mérleg kevesebbet mutatott, mint előtte. Szóval így mit higgyek abból amit mér???

Ja, kérdeztétek, 11.45- kor jött Zalán. És akkor a pontos adatok:
37+5 napra született
Fejkörfogat 36 cm
Mellkörfogat 34 cm
Apgar: 10/10
Ez a táblázat csúcsszuper!!!!!!!!!!!!! Nagyon köszönjük!!!

És akkor az alvó kicsikém

Kép

Kép
Kép
emma1976

Móni
Azért a szülőszobán nem lesz 40 fok :D Én is megmondhattam, mit szeretnék, 25 fokra hűtöttük. Meg nekem a szülés előtt 4 napig annyira nem volt erőm, hogy 3 pelenkát kivasaltam, és feküdni kellett... de a szülésnél a hormonjaid úgy beindítanak, hogy el sem hiszed :D

Kép
Kép
emma1976

emma: persze, tudom hogy a szülőszobán nem lesz hőség, és épp gondoltam arra is, ha netán beindult volna a szülés, biztosan mindent másképp láttam volna.... :wink: ez csak egy gondolat volt, sajnos amikor az ember hullámvölgyben van, eszébe jutnak eféle butaságok is :roll:

Jó éjt,

Móni

Kép
Kép
moni1973

húúú, és a lényeg: Zalán gyönyörű bébi, a kis puszilgatni való pofijával. Milyen súllyal született? Blankám is nem sokkal a 37. hét után született, 2800 grammal, és 48 cm-rel. Kis csöppség volt :D

Bezzeg a kisöcsi..... :lol: :lol:

Kép
Kép
moni1973

Jó reggelt!:)

Kéretik nagyon drukkolni mára Nekünk is! Tömzsikét megszúrják, remélem jó eredményt hoz a vérvétel. :roll:
Sajna a 2 nagyot nem tudom hová tenni igy magammal kell vinnem őket. :?

Emma: Zalán baba csodálatosan szép! Gratulálok! :D
Vendég

sziasztok!

Hemej gratulálok nektek és sok tejcsit!

Andrisnak megy a drukk a jó eredményhez!

Dorka! tejlefagyasztáshoz én jégkocka zacskót használok, az is steril és nem érintkezik a levegővel, eddig én is a medelát használtam de az nagyon drága,

Pocakosoknak megy a drukk!++++++++
Emi

Kép Kép
emi_25

Na mit hallgat a hüle anyuci fülessel a fején mikor Tömzsikéje alszik? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tululitululituuuuu..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jóreggelt!!!

Annee: Mennek a drukkok Nektek a szuri jó eredményéhez! Nyugi, általában én is viszem a gyerekeket magammal mindenfelé, főleg nyáron ha nincs ovi. Hát hova raknám? Akinek nem tetszik.... :evil:

Emma: Nagyon cukkker Zalánotok :) Ti becézitek valahogy? :oops: Csak mert nemrég hallottam, ahogy valakik leZalánkáztak egy Zalán nevű gyerkőcöt. Asszem pofánverném ha valaki így nevezné a fiamat :evil: :oops: :lol: Valami borzasztó, vagy csak az én fülemet zavarja? :shock: :oops:

KinderAndinak mennek a drukkok, egész éjjel rá gondoltam, amikor épp nem tudtam aludni :oops:

Gurgi: Neked fog szólni Andi ha lesz valami??? Milyen volt az éjszakátok a bableves után???? 8)

Nadineról van valami hír??????? :shock:

Uxi, Móni: Kitartás már csak mára mondanak, ennyire nagyon hűdemeleget. Holnaptól vagy 5 teljes fokkal "hüsibb" lesz...
Ez rám is vonatkozik, mármint a kitartás :lol: Csak hol lehet olyat kapni?? :oops: :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok!!!

Jó Reggelt!

Andi, mennek a drukkok! Nekem is eszembe jutott, hogy egy hete ilyenkor már vajúdtam.

AZ adatokat a Dorka e-mail címére írjuk vagy ide?

Ná, nekem fáj, vagyis inkább húzódik össze. De legalább már közlekedni tudok anélkül, hogy összepis magam.

kispiskóta

Jó reggelt!

Rájöttem, hogy ma villámgyorsan vennem kéne egy 70*140-es kiságyat :shock: .
Nem tudjátok, hol van nem túl drágáért (max 20-25 e?):?:
Apukám feljön Bp-re kocsival, el tudná hozni, úgyhogy ki kéne használni a lehetőséget. Viszont nincs időnk nézelődni...

Enikő: de jó, 5 fok is valami... Kitartás: van már választásunk?
:wink:

Emikém annyira bújós lett az elmúlt pár napban, lehet érzi, hogy nemsoká jön a "konkurencia"?

Nekünk holnap este letelik a 40 hét, ha a fogamzást vesszük alapul. Szerintetek tudja a baba? Mert akkor szerdán irány kifelé!8)

KépKépKépKépKép
uxi

Andi, drukkolunk!

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok Csajok!

Emma! Tündéri ez a baba! A tejcsivel kapcsolatban, ezeken én is kersztülmentem. Ne izgulj, hamarosan beáll. Nekem először nagyon sok lett, majd mostanra Egonhoz igazodott :-)

Emi nagyon haláli. Pár perce írta, hogy csúszik kb 1 órával a császárja, mert egy másik csajnak elfolyt a magzatvize és azzal kezdik. A beöntésre azt írja, hogy csúcs és utánna egyfolytában röhögött :-).

Szal, csajok, így készüljetek. A beöntés csúcs! :lol: :lol:

Egon megint kapott egy masszázst és ettől minden baja elszállt. Úgy alszik, mint egy kis angyal. Akik tudjátok, tanuljátok meg!!! Nagyon jó!!!

Annee! Megy a drukk és nagyon várom, hogy jelentkezz!!!

Zsuzsi! Hol vagy? Holnap...

Ná! A sebet már nem is érzem. Hamar gyógyul. Sokszor el is feljtem... :D
molkata

Ti megmossátok a melleteket szopi előtt?

Ebben a kánikulában is jártok sétálni a bébekkel? Amúgy a melegtől függetlenül milyen gyakran és egy alkalommal menny ideig jártok sétálni?

A bimbóvédőt mi is használjuk, mert szopitanuláskor beleharapott a ball mellembe, úgyhogy apát küldtem is rögtön bimbóvédőt venni. Sajna viszont mire meggyógyult, úgy rászoktunk, hogy most már nem tudunk nélküle szopizni. :(

kétfiús anyuka
babdorka

Jégkockazacskó??? Még nem is hallottam ilyenről. Hogy néz ki? Hol lehet ilyet kapni? Mennyibe kerül?

kétfiús anyuka
babdorka

Babazene nálunk is megy ám naponta többször is! :lol:

kétfiús anyuka
babdorka

Kicsit alábbhagyott egyébként a tejfagyasztási mániám, amikor Bori írta, és aztán olvastam is valahol, hogy a tej minősége / mennyisége hónapról hónapra változik mindig a baba fejlődési igényeinek megfelelően.

Tegnap Balázs is eljátszotta kétszer is, hogy pelus le, új belus berak alá, majd trotty... :lol: Még be sem csuktam, úgyhogy legalább a cseréhez nem kellett kinyitni. :)

kétfiús anyuka
babdorka

Hello!

Itt vagyok! Háhá, holnap kórház! :D Csütörtökön Pannaaaa!!!!
Jippiájj!

Kinderke nekem is az eszemben járt egész éjjel. Alig aludtam, nem tom mééé... Lehet, hogy izgulok??? :roll: :roll: :P

Kata: Emi szerintem egy hős. Basszus, szegényt tök feleslegesen fektették be... brrrr :evil: :evil:

Én nem akarok beöntést!!! :oops: :oops: Az kötelező? Műtét előtt úgysem eszem legalább egy napig! Nem akarooom!!! :shock:

Kép
zsuzsi**

Jó reggelt!

Nemrég ébredtem. Nagyon jó éjszakánk volt. Samu már magától ébred, így beálltunk az igényszerinti szopira (már nem kell ébresztgetnem) éjszakai szopi max 20 perc az egyik cicin, után büfizik de már álmában.

Nadine eddig még nem küldött sms-t. :shock:

Enikő!
Tegnap este volt egy nagy sírás, hasfájós. Jó nagy kaki volt utána. Szal hüvelyesek kiiktatva az tuti.

Lányok!!!
Nektek is fáj a bimbó amikor ráharap, mármint szopi kezdéskor???
Utána már oké, de amint elkapja lever a víz.
torolve_20131003125716

Zsuzsi
húú, 2 nap és a karodbantarthatod? de jó!!! a beöntés nem gáz!!! Lehet, hogy perverz vagyok, de nekem inkább jó mint rossz :D

Dorka
Ti is bimbóvédővel? Az az igazság, hogy nekem még néha így is fáj, meg a kórházban Zalán nem nagyon tudta bekapni a cicit, és ezzel tök könnyű. Tudom, nagy a veszélye, hogy rászokunk, de inkább így anyatejcsi, mint e nékül no szopi, nem? Bár a védőnő engem is kiosztott, hogy a cél ezt elhagyni, de én úgy örülök, hogy így kezd menni, nem akarok megint változást
Mellmosás: én forróvizes pelenkával szoktam áttörölni, tisztítás és mellfellazítás céljából

Enikő
Hát igen, nem egy becézni való név. Zalán és Zalánbaba néven fut, egyebet nem tartunk alkalmasnak. De annyira tetszik ez a név!!!

Anne
Tömzsikének drukk

Kép
Kép
emma1976

Mi is használunk mellbimbó védőt, és még így is van, hogy fáj.

Ezt a sétát én is kérdezni akartam már. Merthogy tegnap volt a védőnő, aki azt mondta először 10 prcre vigyük le, ezt csak azért nem értem, mert kinn ugyanolyan idő vn, mint benn. És ráadásként ugye egyfolytában szellőztetünk. Ti, hogy csináltátok?

kispiskóta

nadine megszült, beraktam a táblába!

kétfiús anyuka
babdorka

Nadine!

Isten hozta Petrát a nagy világban, sok boldogságot kívánunk!!
torolve_20131003125716

NADINE!!!

SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK AZ ÚJ JÖVEVÉNYHEZ, KICSI PETRÁHOZ!!! SOK-SOK TEJECSKÉT!!!

Kép
zsuzsi**

Jajj de édes Petra :lol: Gratulálunk Nadine-nak :lol:

ceniko
Szeged

Zsu!!

Mi sztem csütörtökön lemegyünk sétizni..de legalább fél órára..
torolve_20131003125716

Emi25, jégkockazacskó! Istennő vagy, eszembe nem jutott volna… Köszi!

Uxi! RSben vannak jó Faktum márkájú bútorok. A rozi ágy 28e, de az titta fenyő, a bútorlaposok vsz olcsóbbak. Van boltjuk a reitter ferenc utcában, meg az m5 mentén, meg asszem b.örsön. www.faktumbutor.hu , de mielőtt indulsz, kérdezz rá a raktárkészletre!

Gát. Én csak tegnap néztem meg, h Főni fejkörfogata 36 cm volt. Ahogy itt olvaslak titeket, úgy látom, ez sok, és ugyebár felfelé nyomtam ki. Na, ehhez képest én már a műtét után 3 órával ültem, és 4 nap múlva tornáztam! Valamit akkor tényleg tudnak a borosék!!!! Nemtom hány varrat volt, kettőt láttam kiesni, és még kettő felszívódósat éreztem.

Séta. 20 perccel indítottuk (13 naposan), most kb egy óra, de nem mérem, hanem ahogy nekem jól esik, vagy az útvonal diktálja.
Az elmúlt napok extrém hőségében este 7kor mentünk csak le. Egyéb napokon csak a 12-15 között nem szeretek utcán lenni, ha hőség van. Ha nincs hőség, akkor csak arra figyelek, hogy a pocóka tele legyen induláskor.
Mellemet nem mosom szopi előtt. Kell a kiképzés ;)

Rita! Bimbófájás ugyanígy nekem is. Ha teli van, akkor ugyanígy fogalmaztam magamban: lever a víz. De ha papika közben kiköpi, és úgy adom vissza, akkor nem fáj. Ez utóbbi miatt én úgy döntöttem, normális.

Bimbóvédő! Én nem használok, csak a szopis oldalakon olvastam, hogy vigyázni kell, a baba orra, vagy az álla hozzáérjen a cicihez! (ez kivitelezhető egyáltalán???)
Vendég

Sziasztok!

Nadine!!! Gratulálok Petra babához. Jó egészséget és minden jót kívánok nektek!!!!

Remélem, hogy hamarosan Kinder Andi is csatlakozik a táblázat felső részében tartozkodó babás anyukákhoz. :wink: Tűkön ülök, várom az sms-t, de még nem jött....Reggel annyit írt az Andi, hogy bent vannak már a kórházban, és megvizsgálták, illetve hogy vannak fájásai. Gondolom azóta már zajlanak az események. Drukkolok, hogy minden simán, és gyorsan menjen. :wink:

Éjszaka keveset aludtam, azthiszem megint napközben fogom pótolni. Remélem, hogy bejön a meterológusok jóslata, és tényleg lesz délután, záporeső....Olyan jó lenne.

Zsuzsi: Te mikor mész holnap a kórházba? Remélem lesz helyed!Biztos az izgalom miatt nem tudtál aludni éjszaka.... meg azért elég meleg is volt. Orsiról semmi hír?

Megyek főzőcskézek, majd még jövök. Ha Andi ír, futok, és hozom a hírt.... :wink:

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Uxi: neked csak a 70x140-es kiságy jó? Ugyanis a Minimanóban ( XIV., Nagy Lajos kir. út) van egy tök jó 60x120-as, többféle fából kapható, jó masszív, és 19.900,- Ft.

Mi ilyet vettünk, a Minimanó oldalán megtudod nézni, de szivesen küldök neked át képet. Egyébként ha nektek nincs túl messze ez a bolt, érdemes oda elmenni, mert elég jó választék van, és nincsenek azok az egetverő árak.
Remélem még nem késő, és tudtam segíteni.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Bimbóvédő: nekem lelkiismeretfurdalásom van, hogy azt használok, de ha anélkül szoptatok, a bal mellem még mindig fáj. :( Pedig nem kéne ezzel szoptatni, mert cumi-bimbózavart okozhat. Amúgy Bori, igen, kivitelezhető, márminthogy hozzáér, igaz a bimbóvédőhöz, de hozzáér. Vagy a bőrhöz kénemindenképpen? Az lehetetlen, mert annál nagyobb a bimbóvédő. Jaj, úgy szeretnék anélkül szoptatni! :(

kétfiús anyuka
babdorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?