-ot küldök!2003.04.10 22:17

)az F-eket összeszamoltam sikeresen és én zellerre gondoltam:
Nagyon fogok drukkolni holnap!!!!!Addig is Tominak sok-sok gyogy

és de jo,hogy evett!! 

Voltatok dokinal és elküldtek titeket a Laszloba??

Lencselevest csinaltam hozza! 

2003.04.10 22:40
2003.04.11 06:05
Szegeny Tomi!
Szegeny Te!
Nagyon, nagyon, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen Tomival es vegre elfeledhessetek ezt a remalmot! De tenyleg ne edd magad azon, hogy miattad tortent! Ki lathatta elore hogy ez fog tortenni? Egyaltalan tuti, hogy a babauszason szerezte? De ne hibaztasd magad, mert ilyen erovel mashol is osszeszedhette volna... Hidd el, minden rendben lesz es Tomi pikk-pakk meggyogyul! Kuldok neked sok-sok
es drukkolok a holnapi dokihoz! 2003.04.11 08:28
A Péter persze nekem is tetszik, bár eredetileg mást akartam, de apa olyyan konzervatív ezen a téren.
Meg a Gergelyhez nem is olyan könnyû jó keresztnevet találni. Amik tetszettek, az mind foglalt volt, igaz az egyik uncsitesóm is Peti.

Olyan jó! Érdekes, hogy mindezt úgy, hogy a kezében szorongatta végig a báránykáját és nem volt hajlandó elengedni.
2003.04.11 08:59
De azért még küldök szemölcs és virózisûzõ(vagy mi a manó) extra gyogyókat!

Remélem azért láza nincs hozzá. Dupla adag extra gyogyókat küldünk!

Az elsõ pontosan a gázrózsára esett. Gondolhatjátok micsoda látvány volt, na meg a bûz, amit a ráégett tésztának köszönhettem. Ezután lassan belejöttem a dobálásba, sõt legtöbbször a nagy lendületemnek köszönhetõen visszaesett ugyanarra az oldalára!
A lényeg, hogy néhány azért sikerült és mi is ettünk belõle nem csak a kutya...
NYAM
Ilyen késõi kelésre már nem is emlékszem!
Igaz mostanában napközben is képes 3-4 órát durmolni, pedig nem beteg. Lehet, hogy a fogai miatt aludna ennyit? 2003.04.11 09:00

ilyen a hangulatom. Remegek, és sírok örömömben. Most telefonáltak az iskolából, hogy az 58 felvételizõ gyerekbõl 21. lett a Pityu, és 28 gyerkõcöt vesznek fel a mateg tagozatra. 

2003.04.11 10:30

Így legalább van siker élménye, volt értelme a küzdelemnek és persze fontos a matek tagozat is a következö pár évet tekintve! 

Lánynak pedig a Kíra 

2003.04.11 11:30
Aki már látta a gyerekét sugárban hányni...

nagyon szomorú!!!2003.04.11 11:39
Hétvégén kitalálunk vmit!
Ha bárány, hát bárány!
Bárcsak Máté indulna már el! Már 14. hónapos és még csak vezetve. De így is tökéletes!
Na ugye!
Bár tudnék, de nem sütök, mert lány vagyok, így aztán csak akkor eszünk, ha apósom vagy apum süt.
Andris nem egy konyhatündér
Viszont sokszor elmosogat helyettem!

2003.04.11 11:59
2003.04.11 12:09

Rékának pedig gyógyokat! 

Ne aggódj, hogy nem eszik, ha iszik rendesen, akkor nem lehet baj még az egyheti koplalûás sem, fõleg, ha szopizik, akkor még több sem árt meg! Hagyd szopizni, amennyit csak kér, inni pedig úgy ityasd, hogy egyszerre mindig nagyon keveset (néhány kanálkányit), de ezt akár 5-10 percenként is! Így kisebb az esélye, hogy kihányja! Nem tudom, kaprtatok-e gyógyszertári port, ami ásványi anyagokat, sókat tartalmaz (Ármin nem itta meg, elég vacak az íze), ha azt megissza Ráka, jó, ha nem, az sem baj: a teájába tegyél kicsi cukrot, és egy icipici sót is (ne érzõdjék az ízén, csak legyen benne) ez is jó sópótlás! Adhatsz még neki reszelt alma, narancs, répa, cékla levét, hátha elfogadja! És ne aggódj, hamarosan rendbe jön! Rajtam õsz óta már háromszor tört ki ez az undokság, szerencsére Ármin csak egyszer kapta el: nagyon vacak, de elég gyors lefolyású! Kitartás!!!!! 

És nem muszáj bevinned a kórházba, kimegy az ügyelet is! Nálunk egy nagyon kedves doki járt már kétszer is, készséges volt, kedves, udvarias, amennyire féltem az ügyelet kihívásától, annyira megnyugodtam a doki láttán - és még pénzt sem fogadott el!
Garamvölgyi Kálmán (?) a neve, ha hozzátok is a Heim Pál küld ügyeletet, lehet, hogy nektek is õ jut! De remélem, nem kerül rá sor! 

És neked is nyugigyógyokat is! 

) - viszont csak két F-et találtam meg (holott szoktam vállalni korrektorkodást
) - ezek szerint én egy máskéánt gondolkodó idióta vagyok????? 

2003.04.11 12:17
Annyira izgultam, hogy úgy mutatkoztam be a dokinak: Bognár Tamás
Ezzel aztán meg is alapoztam a vidámságot
Megvizsgálta tetõtõl talpig - Tomi ránevetett -, megnézte az összes leletet, és azt mondta, hogy bár minden betege ilyen egészséges lenne, mint ez a kisfiú. Az összes tünet - amelyek egyébként, mióta nem szedi az Isoprinosine-t, javulnak! - el fog múlni, amint kiürül a szervezetébõl a bogyó. No gyógyszer, no vérvétel, no pisivizsgálat, csak Vitacolant szedjünk. Eszik, amennyit eszik, azt, amit akar. Aluszékonyság: tavasz van
Szemölcsök: idõnként le kell szedetni, majd elmúlik, de nagyon hosszú idõ alatt. Semmi gond. Különben az orvost jó szívvel ajánlom, bár ne legyen rá szüksége senkinek! De már ránézni is megnyugvás.
Szerintem is a legjobb báránykába kapaszkodva járni
Tomi is szokott cipelni magával mindenfélét, nehogy elessen
2003.04.11 12:47

, de jó, hogy a biztosítós része simán megy.
Nem tudom, miért nem mondják azt, hogy bizonyos összeg felett nem adnak pénzt, és hogy mi is lesz pontosan a menete. Andris szerint akkor senki nem venné fel a hitelt.

2003.04.11 12:57

, Rékának meg sok gyógyit

!
Nekünk is fizettek, amikor belénkcsapott a villám, pedig elõször be sem akartam jelenteni. 
Elhiszem, hogy most jó a kedved!
) 2003.04.11 13:14

.
, meg a bejárat elõtt is. És sajnos senki nem csinál semmit.
!
2003.04.11 13:32

Örülök, hogy ilyen kedves dokit találtatok, aki nemcsak orvos, hanem EMBER is tud lenni! Ha izgul valamiért az ember idõnként még azt is elfelejti, hogy fiú-e vagy lány.
De a bemutatkozással legalább sikerült magadban is feloldanod a feszültséget. Bevallom, nem bírtam ki kuncogás nélkül.
, a kutyánk igazi mindenevõ. Már a palacsintasütés megkezdése elõtt szépen leült az ajtó elé, bízva a bénázásomban.
Remélem hamar megjön az étvágya Rékának. 

2003.04.11 18:43

)

Ó és hogy egy kicsit sikerült megnyugtatnia annak a kedves és lekiismeretes orvosnak! 

2003.04.11 18:51

2003.04.11 19:50
Aranyos vagy, de nem is tudom a mobilszámod!
Köszi, de azért lesz Telkinél közelebbi is, aki segít, ha nagyon kell! Bár lehet, hogy apa nem megy sehova, mert õ is ugyanúgy néz ki, mint Réka!
(errõl biztos mindenki ráismer
) 2003.04.11 20:03
répa
zöld
kalapács
3F
De apának 6F lett

2003.04.11 20:48
én biztos még alaposabban körbejárom atémát mielõtt belevágok.
Biztosító
Nálunk üvegkár volt (mindkét lakásban a felújtásnál) és elég volt nekik a számát bevinni, majd kiutalták a pénzt, X. összegig nem megy ki a biztosító elég a számlát vinni (99-ben ez 10ezer ft volt) gondolom most jóval több. 2003.04.11 21:40

Közölte, hogy ez azért sikerült, mert mindenki drukkolt neki, és õ is azt üzeni, hogy köszöni szépen.

Nagyon-nagyon boldog.

Ja, meg apa meglepte a fiacskáját egy telefonkártya feltöltõ kártyával. Ennek is borzasztóan örült.Azt mondta, hogy ezért megérte ez az egész 2,5 hónapos tortúra. Mondjuk nem szoktunk így jutalmazni, hogy ha 5-öst hozol haza, akkor ez és ez lesz, de ez most egy kivételes alkalom volt.
Értelmi szintje egyre magasabb Beának. MINDENT megért, az már más kérdés, hogy nem mindent csinál úgy ahogy kell. Ja, és orrot is tud fújni, vagy legalábbis próbálkozik vele. Önkiszolgálsá van anya zsebébõl, és irány az orr fújás. 

2003.04.11 23:02
2003.04.12 11:09
Csak egy kiflit, de nagyon örültem neki! Azóta se fosi, se hányás! Igaz, már nem is iszik sokat. De ebédre megevett egy kevés fõtt krumplit és délelõtt majszolgatott kekszet is! Többet evett ma délelõtt, mint az elmúlt 3 napban együttvéve!
A bemutatkozásodon jót nevettem!
Nagymamád miatt! Az én nagyim is 90 évesen halt meg, õ volt az elsõ családtagom, aki meghalt!
Beteg volt, tudtuk, hogy meg fog halni. Talán ezért nem is nagyon sirattam, mikor megtudtam. De a temetésen már kijött belõlem minden és azóta is nagyon sokat gondolok rá! Idõvel már Te is fogod tudni kezelni az érzéseidet. Emlékezz a szép dolgokra!
eredmény: 11, 4F, répa, sárga kalapács
De amin Ti mentetek keresztül Zsanival, az tényleg rémes!
Mi 3 nap kórházzal + egy-két vizsgálattal megúsztuk, bár kb. 3 hónapos koráig randa zöld volt a kakija. Nálunk inkább a mellem sebesedésével lehetett összefüggésben, mert szinte egyszerre múlt el a két probléma! 2003.04.12 11:48
Most egy darabig nagyon furcsa lesz minden,hosszu ideig nap,mint nap mas érzések lepnek majd el.De tovabb kell tudni lépni és nem szomorunak latszani marcsak a gyermekeink miatt is.

Remélem nem kiabalom el!Csak egyszer ébred,vagy egyszer sem.Viszont napközben még mindig elég összevissza alszik,de majd csak kialakul.
2003.04.12 12:48
Kicsit kipurcantam, mert a héten zh-t is írtunk, Csenge meg kb. egy hete alig aludt (ez nála azt jelenti, hogy szó szerint szinte semmit)... Maximum az olvasásig jutottam, de az sem jött össze minden nap...
... és még írunk vagy 3-at... hasonlóan szenya témából... vagy még olyanabból)
ott is nézünk majd házakat .. ha már egyszer Budajenõn is ..
)
a Csenge sem passzol ...
) Ami hangzásban jó, az nekem nem tetszik ... (lánynévben pl. az Emese) Ami biztos, hogy ha Csengu fiú lett volna, akkor Attila Csaba lenne (és a Csabát használnánk...) .. .úgyhogy következõ gyerkõcnél fiúnév van... lány nincs .. az Emese csak akkor jöhet, ha jön az 5. gyerek, és az IS lány ..

fõleg ha jön a nagyanyós is, és lenne egy fiúnk is ... de remélem elõbb találunk házat, minthogy meglesz a III. Z.A.

... Csengussal még most is úgy indulunk el, hogy a két kezében van valami ..
pedig már elég régóta gyalogol ..
(babakocsiban már vagy 4 hónapja nem ült...)
2003.04.12 13:25

2003.04.12 18:31

Jó, hogy legalább ezzel nincs több gond, mármint az ügyintézéssel.
2003.04.12 18:41

Rékának!!!!!! Hajrá Zafi, szerintem már kifele mentek belõle, úgy sajnálom, hogy bejött a "jóslatom", és Réka hányt

Az, hogy már enni kezdett, a lehetõ legjobb út a gyógyulás felé. 

Ha lány lenne, akkor Dóra, ez már évek óta el van döntve, mégha "tömegnév" is.
, szerintem nagyon zizi volt, megijeszthette Dorkát, ilyen még sosem volt...
Üt (na jó, nem nagyot...), dob, lök, tol és egyébként is...
Ugye elmúlik??? Remélem, ez is csak egy "korszak" a többi közül...
2003.04.12 19:35
Nekem a fürdõs meg a szomszéd a kedvencem!
Délután is evett még kekszet és vacsira már majdnem egy egész krumplit megevett Réka!
, most aztán jól kirúgok a hámból!
2003.04.12 20:19
Ma egész nap megint alig evett és volt 2,5 hasmenés is. De nem pánikolok!!! Este bekevertem neki a tápocskába egy kis Smectát, remélem, segít.
Gyönyörû fehér-világoskék hullámos papagáj. Nagyon barátságos, érdeklõdõ madárka. Remélem, jóban lesznek Kivivel
2003.04.12 20:31
!
. Jaj, és én is kérem a jó pasikat!
. A nappal meg nálunk is így volt egy idõben - kb. 3-4-5 hónapja -, hogy teljesen változó idõkben aludt el, volt, hogy kétszer is, így alig lehetett szervezni vmit, de aztán szépen kialakult.)
, mennek még a gyógyik:

a nagymamád miatt. 2003.04.12 20:39

Engem is nagyon megviselt a nagymamám halála...
Tominak mennek még gyógyik
2003.04.12 21:20

Képzeld ma én is levágtam a haját elöl megint mert már a szemébe hullott, pont úgy ahogy írtad, ma volt elöstör, hogy nem álmában nyírkáltam ! 

2003.04.12 21:27
Drukkolunk!Csengének küldök sok-sok alommanot!

2003.04.12 21:31
(Az orvosi mellett elég jól lehet.)
). Küldd légyszi a savate@elender.hu címre!
Én a Mangó nevet akartam javasolni, de a tietek jobb! Köszi a Petõ doki infot, csak azt nem írtad, hogy ezek szerint ez magánrendelõ? Van ultrahang készüléke is?
De õ legalább láthatta Dorkát, nekem mindig fáj a szívem amiatt, hogy a nagyszüleim nem érték meg Barni születését 

Illetve egy nagypapám igen, de õ nagyon elvarázsolt világban él
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint