A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nyunyi,
Örülök, hogy rendben megy minden! :D

Gil,
Ment a pü! A pajzsmirigy uh teljesen olyan, mint pl. a terhességi, bekenték zselével a nyakam, és hajrá!

Hát nekem nincsenek jó híreim! :( Megcsinálták az uh-t, aztán az orvos diktálta az asszisztensnek a diagnózist, először nem is figyeltem, mert egy szóval nem mondta, hogy ez most az lenne! :evil: De ha jól vettem ki a szavaiból, pajzsmirigy műtétet emlegetett, mivel elég nagy és vannak felette kis ciszták. Szóval baromira el vagyok keseredve. Majd megyek még egy vérvételre, hogy a hormon értékeim változtak-e, aztán augusztus 21-én megyek a doktornőhöz, és akkor kiderül minden. De tuti jól hallottam. Kész vagyok, annyira be vagyok tojva.
Így szinte biztos, hogy halasztanunk kell. :cry:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe

Köszi szépen! Válaszoltam! Sajnálom, hogy nincs minden rendben :( :( :(

Gabi
Az jó lehetett :wink: Sharonnal találkoztál? Szicília nagyon klassz!!!! Melyik városban lesz a szállásotok? Egy hétre mentek? Mi 1-én indulunk, sajna pont közben jön majd a mikulás.... Neked is, nem? Nincs vmi módszer kicsit siettetni vagy elodázni?

Nyunyi
Szuperrr!! Mindjárt itt a várva várt nap!! A fiúknak előbb kell odaérni, mert még felturbózzák a fickókat :lol: :lol:

Vikkata
A szurkálás jó jel! És ügyi vagy már a szurikkal! :wink:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Manda
apukádnak én is jobbulást kivánok :oops: :oops: te meg csak ügyesen :lol: :lol:

Vikkata
nekem is szurkált rendesen amikor kb 20 tüszöcske éregetett odabenn :lol: :lol: olyan jo hogy már te is közeledsz :lol: :lol: drukkolok nagyon :lol:

Rebe
hát nem jo hirekkel jöttél,azért reménykedek hogy valamit nem jol hallottál :oops: :oops:

Gil
állitólag a tömény citrom eltolja egy jo pár nappal a mensit :oops: :oops: jó nyaralást :lol:

Gabicsibe
neked is jó nyaralást,szuper lesz biztos,én is ugy mennék valahova,de a háziko vásárlás és a lombikok jol elvitték a pénzünket :oops: de majd jövöre remélem :oops:

bibar

Gil

Igen sajna nekem is akkor lesz meg,pedig idén elakartam kerülniSajna nekem sincs erre ötletem :(
Taorminában lesz a szállás.Sziciliában élő távoli ismerőssel konzultáltunk és ezt a rész ajánlotta ha nem csak strandolni akarunk.Mi pedig szeretjük a látnivalókat ha már odáig elutazunk.
Sharonnal sajna nem tudtam találkozni,nem úgy jött ki a lépés.De talán ezen a hétvégén.

Rebe
Ez az orvos nem mondott semmit?Remélem nem lesz semmi baj!!

Kata
Küldhetnéd felénk is őket :wink:Ez egy égi jel :D
gabicsibe

Gabicsibe!Köszönöm szépen,remélem igazad lesz!!!!!!!!!!! :roll: :wink:

Vikkata!Köszönöm a dicséretet!!!Már én is nagyon várom!!!!!!!!!!!! :roll: :wink: :P

Rebe!Köszike!

Gil!Köszi az infót,olyan 8-30 ra bemegyünk! :wink:
Hány nap múlva derül ki ,hogy sikerült e???? :roll:
:roll: Ugy várom,már!!!!! :)

Krisztike!Te merre vagy????????????? :) Remélem minden oké nálatok!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Túl vagyok az első, nyaralás utáni munkanapon… Nem is volt olyan szörnyűűű :? :wink: De már jó itthon lenni! :lol:

Sehike,
Nagyon aranyos és helyes kiskrapek Martin! :D

Viki,
Őszinte leszek, a sárvári fürdőtől sokkal többet vártam. Persze nem rossz, de ha lesz rá lehetőségetek, akkor inkább menjetek át a bükfürdőibe. Kb. 15-20 km, igaz drágább is az élményfürdős belépővel együtt, de szerintem sokkal jobb, és sokkal nagyobb is!

Manda,
Hurrááá! Ügyi vagy!!! :D
Szorítok Apukádnak, hogy hatásos legyen a kezelés!!! De meglátod, minden rendben lesz!!

Gabicsibe,
Tele volt a schönbrunni kert? Atyaég! Ahhoz azért tényleg kell ám embermennyiség :shock:
A kastélyba már nekünk sem volt időnk (meg erőnk) bemenni, de egyszer ősszel, vagy tavasszal szívesen visszamennék az egészet megnézni! :D
Irigy-birigy Sziciliáért! :wink: De megérdemlitek!!! Majd kérünk sok, szép képet!!! :D
Ja, mi is kb. 5 gólyát láttunk a nyaralás alatt, én megelégszem eggyel, úgyhogy aki szeretne… Gabién kívül van még 3 :wink: :lol: :lol: :lol:

Nyunyi,
Örülök, hogy minden rendben volt ma a bmc-ben! Drukkolok neked nagyon!!! :D

Vikkata,
Grat a tripla szurihoz! Látod, megy ez… :lol:

Rebe,
Nagyon sajnálom, hogy nem kaptál jó híreket! :( Drukkolok azért, hogy ne legyen műtét, és hogy ne kelljen e miatt halasztani!!!!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Tud valaki valamit Krisztiről?? :roll: Én már nagyon izgulok itt miatta..

Gil, Bibar, olyan tündérek vagytok, hogy így drukkoltok nekem. Bibar nekem is annyit számolt dokibácsi :D :wink: remélem ez is egy JEL..

Gabicsibe! én ha az én gólyám felhasználtam :lol: :lol: , a következőt Neked küldöm.. Ha jól számolom pont jó lesz neked akörül.. :wink:

Hát lányok most már tiszta babonás leszek itt, mindenhol csak JEL-ek vesznek körül.. :D :wink:

Köszi Zsókuci a dicséretet.. :D Majd egy óra múlva kotyvasztom a köviket! :wink:
torolve_20130114141731

Zsókuci!

Köszönöm szépen!!!! :wink: Remélem sikerülni fog!!!!

Lányok a szurik miatt szurkál nekem is a pocikom,????!!!Tegnap ota érzem néha! :roll: :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vikkata!Én is nagyon izgulok a Krisztike miatt!!!Merre van?? :roll: Remélem ö is jó hirekkel jön! :roll:

Szerintetek,medencézzek,vagy vigyázzak nehogy fel fázzak!?Olyan 23-25 fokos kb a víz! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ez a gép dilis..Írtam egy hosszú hszt, és kilépett...
Sziasztok!
Szóval sok szép tüszőm van, szép nyálkahártyával.....20-astól, a 15-ös méretíg van minden.....(10 fölötti darabszám)Holnap is mennem kell....
Ismét láttam a kedves doktorom nevetni.Olyan kis édes. Ugyanis volt egy kis valami amit látott az UH-n, és azt mondta, ha nem tudn, h stimulálv avygok, azt mondaná, az egy baba....De a végére kiderült, csak egy álterhesség( :roll: )
Én pedig erre azt mondtam, még szerencse!(Nem tudom,miért, ez csúszott ki a számom).És akkor nevetett...
Nem tudom, mivel tudnám megköszönni kedvességét...Igyekezni fogok, de amit csinál, arra nincs szó, és nem lenne elég a pénz....
Sajnos a transzfert már nem ő csinálja.....
Szóval holnap reggel ismét BMC.Egyedül, párom dolgozik.
Most elmegyünk, megcsináltatom az EKG-t, mert holnap vinnem kell.A petefészkeim majd leszakadnak..:Úgy fájnak már!

Majd még jövök....

Babyke!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!! Kép
Vendég

Sziasztok!

Krisztike!Örülök,hogy ilyen jó hirekkel jöttél,gondolom olvastad hogy én is megyek 26-án! :P Sajnos nem taliztunk!!!! :cry: Lehet ,hogy láttalak,ott ült valaki a kávé automatánál,és mintha hasonlitott volna rád,de nem mertem oda menni!!! :oops: :oops: :oops: Te voltál?Holnap mért kell menned? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Köszönöm a dícsérő és bátorító szavakat!!! Nagyon aranyosak vagytok!!! Puszi Nektek 1000-szer!!!!

Kriszti
Szuper eredmények! Gratula! Drukkolok nagyon! Hát nem semmi lenne, ha mégis baba lenne ott! :wink:
Meddig tornáztál? Ebbe a két hétben még lehet, igaz?
Én is járok, csak annyira féltem a hasam, már bebeszélek mindent, pedig csak ma kezdtem a szurizást. Teljesen normálatlan vagyok! :lol:

Kata
Hát remélem jól szúrom, de ha nem akkor is így fogom, így jó volt, csak egy picit csípett az elején, aztán semmi.
Nagyon ügyes vagy a hármas szurival! Hú két hét múlva már én is a nyomdokaidba lépek, remélem. :wink:

manda

Nyunyi!
Hajrá 26-a!!! Tuti szerencsét hoz!!!!!!!!!

manda

Sziasztok csajok!

Elösször is köszönöm szépen a szíves fogadtatást itt a fórumon!

Kriszti 78!

De jóóóó akkor minden rendben!

Ez azt is jelenti egyben,hogy a héten még létrejön a leszívás?

Nekem mennem kell 26-án!Vérvétel,vizelet,ultrahang stb.Nem tudom,hogy fogom kibirni az utat Pestig étlen-szomjan,ugyanis ha nem eszem jön a hányinger brrrr.!

üdv.

Zsebibaba74
zsebibaba74

Rebe :cry:

Sehike
Köszi a jelölést!

manda

Sziasztok!
Kriszti, szépek a paramétereid!!! Lehet, hogy a héten meglesz a leszívás??? De jó neked, már irigykedem picit :D
Ma én is arról ábrándoztam munkából hazajövet, hogy milyen jó lenne, ha spontán terhes lennék, Szűcs doki meg közölné, hogy ez kész CSODA. Álmodik a nyomor... :D

Nyunyi, gondolunk Rád 26-án! De jó lesz!! Nehogy végig álld a sort! Az beavatkozásnak számít, akkor soron kívül kell menni a recepcióhoz. Egyébként a medencénk a vizet ereszti, nem pedig a levegőt (sajnos). Férjem épp most vizsgálja.

Gabicsibe, de jó lesz nektek egy kis pihi! Én is úgy hallottam, hogy a tömény citromlével tudod késleltetni a mensit. Szicíliának pedig biztos jó az atmoszférája a baba nemzés céljából, ugyanis az unokatesómék ott hozták össze az első fiukat :wink: Hajrá!!!

Gil, próbáld Te is a citromlevet!

Én is lefoglaltam ma a szállásunkat. Szeptember 2-án megyünk Zalakarosra. Kényeztetés, pihi, kaja. Rákészülés a szeptember közepétől kezdődő szurkákra :D

Vikkata, ügyes vagy! Készülj fel, fog még jobban is szurkálni, ahogy nőnek majd a tüszőid. De mindent a cél érdekében.

Manda, neked is biztos menni fog. Nem lehet ezt olyan könnyen elfelejteni. Vagy ha igen, gyorsan belejössz.

Rebe sajnálom. Azért nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi komoly. Ha pedig emiatt kellene 1-2 hónapot csúsznotok, akkor inkább. Utána pedig ha egészséges vagy, a baba is könnyebben Veled marad. Fel a fejjel!

Sehike, visszajelöltelek! Nagyon szép a nagyfiad!

Zsebibaba, üdv közöttünk! Sok-sok szerencsét!
süni76

Sziasztok lányok!Megjöttem!:)

Elmúlt a gyomoridegem,végre.
Hát nem sok jót mondott a doki,csinált egy röntgent,közben betömött egy másik fogamat,kibírtam szuri nélkül pedig mindig kérek!:)
Aztán kész lett a röntgen és kiderült tiszta genny a fájós fogam gyökere úgyhogy azt mondta döntsem el kihúzzuk vagy talán a szájsebészeten kitisztítják 17 ezer ft-ért.
De az csak időhúzás lehet, a lombik miatt mindenképp a húzást javasolja.Szerdán megyek legközelebb,addig döntök.
hát....mindig van valami nehogy nyugodtan legyünk:(

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat!:)

Gil:
Hát ezzel én is így vagyok,hogy a nőgyógyászt már úgy megszoktam,a fogászat 1000-szer rosszabb,pedig a dokim tündér:

Estrella:
Örülök,hogy te vagy,hát ebbe a nagy fogrettegésemben,eszembe se jutott az email címed megnézni:)))))

Zsókuci

Kérek szépen a Gólyádból ha még maradt,hátha szerencsét hoz,lassan egy hónap és kezdek én is!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi
Köszi a drukkot,gyönyörű helyre mentek ,de meg is érdemlitek élvezzétek minden percét.:)
A héten én is így voltam minden napom azzal telt hogy magamat nézegettem,megjött-e már mert esedékes volt pont a nagy melegbe és persze pancsizás közben.
De aztán mintha tudta volna késett egy hetet,pedig ennyit nem szokott!:))

Rebe
Nagyon nagyon sajnálom és remélem csak félrebeszélt ez a doki!!
Szorítok,hogy minden jó legyen!!!!!!!!!!!!!

Kata
20 tüsző az nem semmi,feszíthet a pocid.Nekem Martinnál pont ennyi volt /ez is JEL!?/És SIKERÜLT!Én leszívás előtt már csak bénán tudtam járni úgy feszített a hasam!
Ügyi vagy a szuribeadásban,lassan jön a nagy nap,nagyon drukkolok!

Nyunyika!
Nagyon örülök a jó hírnek még 3 nap és ott lesz az a pici babóka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krisztike
nagy gratula a sok-sok tüszőcskéhez!!!!!!!!!!!!!!
Olyan jó hogy egyre többen közeledtek a nagy naphoz,lesz min izgulnunk.Persze ez kellemes izgalom azért!:)

Manda:
Örülök,hoy megtaláltalak mégegyszer:)))))))
sehike

Nyunyi! Sztem biztos jelent valamit anyukád halála. Én hiszek az ilyesmiben.

Gabicsibe! Jó nyaralást!!!!!Érezzétek jól magatokat!

Rebe! Sajnálom.....de gondolj arra, hogy meggyógyulsz, és majd egészségesen várod a kisbabádat!

Zsókuci! Köszi az infót a fürdőről! Wellness szállodába együnk, tehát lehet, hogy ki sem megyünk a fürdőre, mert 4 csillagos szálloda, lesz minden. Eszem iszom, dínom, dánom.. :lol:

Kriszti! Örülök, hogy minden oké. Mennek a drukkok holnapra!

Kép
vikike0429

Manda!Sünike!Nagyon köszönöm a drukkokat!!!!Puszi nektek!!!!!!! :D Nagyon arik vagytok!!!

Zsebibaba!fent vagy iwiw-en???ha igen küld el nekem,az adataid és bejelöllek!Én is 26-án megyek a bmc-be,!!!!!talizhatunk! :wink:

Sünike!Ha fent vagy te is iwiw-en küld el pü-ben az adataid és téged is megkereslk! :wink:

Lányok!Olyan jó ,hogy itt vagytok nekem!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sehike kedves!!!Remélem igazad lesz!! :) Ugy várom már!!!!

Vikike!én is igy gondolom,anyukám nagyon örült volna még egy babának!!!!!!!!!!!!!Csak fáj,hogy már nem láthatja!!!!!! :cry: de szerintem figyel fentről egy felhöről ,és boldog lesz ha lesz még egy kisunokája!!!!!!!! :P

Csajszik én mára elköszönök,mert álmos vagyok,és még pancsi van ördivel!!!!JJJJJÓÓÓÓÓÓÓÓÓCCCCCCCAAAAAAAAKKKKKKKKÁÁÁÁÁÁÁÁTTTTTTTTT!!!!! Kép Sziasztok!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Egy benézés. Most nincs időm visszanézni.
De lenne egy kérdésem.
Zsókuci jó ötletet adtál nekem.
A neten egy kicsit szétnéztem. Találtam olyat, hogy
"Közalkalmazotti munkaviszony megszünése", mivel az vagyok.
Szóval azon belül van olyan, hogy "Felmentés alóli védelem"

"A felmentési védelem a közalkalmazottaknál széles körű, nem lehet a felmentést gyakorolni például:
1. keresőképtelenség, betegszabadság, tappénz,
2. GYES, GYED, szülési szabadság,
3. lombikbébi-programban való részvétel,
4. külföldön nemzetközi szervezetnél végzett munka, külszolgálat,
5. ösztöndíjas tanulmányút
ideje alatt.
A védelem fennállása szempontjából a felmondás közlésének időpontja az irányadó."

Kérdésem: az inszem is a lombikbébi-program közé tartozik?
Ha valaki ért hozzá az tájékoztaton róla.
Próbálok majd tovább kutakodni a neten a témában még.

Bocs a hosszú monologért, de lehet hogy mást is érdekel.

Sziasztok

Holnap jelentkezem.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

SZiasztok!
Akkor mit kell csinálni a citrommal? Tömény gyári citromlevet kell inni? Vízzel higítva nem használ? És mikor? mennyit?? Ez nem csak legenda, vmelyikőtöknek használt már?

Kriszti
Ez szuperül hangzik! Szépek a számaid!!! További drukkok mennek!!!!!!!

Nyunyi
Az inszem utáni 17. napon kell menni, sajna ritkán jutunk el addig..

Sehike
Nem irígyellek.........

Gabi
Az tényleg csodaszép........... Na, kipróbáljuk ezt a citromlevet??

Süni
Te is mindig álmodozol?? Ismerős a dolog........

gil

Na, talán képben vagyok...De nem igérem.

Nyunyi!
Igen, én is voltam a kávé autómatánál...De nem sok ideíg.Vérvétel után leültem, és ittam egy kávét.Utána előre mentem, és a recepciónál ültem..De én nem láttalak! :( Úgyhogy legközelebb gyere oda!!!!!

Holnap farmerszoknya, barna cipő, és vajszínű táska.....a többit nem tudom...
Holnap azért kell menni, hogy mennyire érnek a tüszők, meg akarja nézni...A hormonszintem még nincs beállva...Tüszők azok jók.És nehogy túlstimus legyek.De szerdán nem lesz leszívás, pedig reménykedtem....De a héten tuti meglesz.Már csak azért imádkozom, h péntek legyen, mert csütörtökön párom dolgozik, és nem olyan egyszerű eljönnie.....
Köszi mindenkinek a drukkokat!!!Olyan jó érzés!!!!

Katám!
Válaszolok!!!!!! :wink: Nagyon ügyi vagy! Uye mire nem jó egy inzulinos fecsi????? :roll: :lol: :lol:

Sehike!
Én is izgulok...JObban mint Ti!!!! :lol: :lol:

Sünikém!
Miért ne közölhetné Veled ezt a jó hírt a drága dokink???Ne légy pesszimista!!!!!!!!!! :roll:

Rebe!
Sajnálom aműtétet(Már ha az lesz).De gondolj arra, hogy egészséges leszel, és tényleg semmi nem akadályozza meg a baba érkezését!Tudom, mondani könnyű..... :(

Gil!
Én fahéjas dolgokat szoktam enni.Pl. tejbegrízt, de azt úgy megszórom fahéjjal, hoyg már fertő...Nekem be szokott válni, 2-3 napot csúsztat a dolgon.....

Zsókuci!
Csodaszép helyeken jártatok!!Nagyon szép képeket hoztál....Biztos nagyon jó is volt!Én az idén lemondtam a nyaralásról(persze egy cseppet sem bánom) :wink:

KÉpzeljétek, a gólyákat én is láttam hétvégén.De legalább vagy 10-et!(Jó, tudom, most van itt az ideje, de tavaly egyet sem láttam) :lol: :lol:
Én is égi jelnek veszem! :lol:

Na, befejezem, mert sok leszek.... :lol:
Vendég

Gil!
Én inkább 100 X fogdoki!!!!!Annak ellenére, hoyg a Szűcs doki, és a magándokim is aranyos.... :roll: :lol: :lol:

Sehike!
Tényleg tündéri a kisfiad......Egyszer majd mi is dicsekszünk!!!!

Manda!
Én mindig 90 fokban adom be..Nekem úgy nem fáj....(Persze a betegek nem panaszkodnak) :lol: De úgyis kitapasztalod!!!!

LÁnyok!
Tudom., nagyon babonás vagyok,devisszakerültem a 2. helyre!!!!!!!!!!!!!!Úgy örülök!!!!(Ez fog szerencsét hozni, remélem)

HOlnap ha hazaértem, dobok egy táblát, és elküldöm mindnekinke újra, a frissített adatokkal.....
Remélve, hogy szerdán már nem kell mennem, és sokáíg tudok aludni!

Voltam most bent a melóhelyen, és hát, azt hittem elsírom magam. Mondta a kolleganőm, hoyg nagyon hiányzom, a beteghordó fiú is...Pedig csak 1 műszakot voltak nélkülem...Annyira jólesett.MOndták, menjek gyakrabban....Amikor tehetem, megyek közzéjük!!Imádom őket! :lol:
Vendég

N,a mégis dobok egy táblát:
Viszont az email címekre csak holnap megy..... Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok,

Kriszti,
Hajrááá!! Mennek a petikenövesztők++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D:D

Kata, Nyunyi, Manda,

Nektek is mennek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D:D

Sehike,
Más még nem jelentkezett a gólyáért, úgyhogy szívesen adok belőle :wink: :lol: :lol:

Gil, Gabi,
Úgy tudom van erre gyógyi – mármint, hogy késleltesse a mensit. Szerintem kérdezzetek rá dokinál, vagy olvassatok utána. A citromléről ezt találtam: „Mensi előtt két héttel kell inni naponta legalább két deci citromlevet. Tisztán! Nem valami jó, de hatásos!” Egy másik helyen meg azt, hogy nem hatott…
Na szóval ennyit találtam hirtelen :D

Viki,
Jaaa, az más!! :D :D Nem tudtam, hogy ennyire szuper helyre mentek :wink: Mikor mentek, és mennyi időre? :)

Erika,
Neked pedig ezt találtam:

„Reprodukciós eljárások lehetnek:
• testen kívüli megtermékenyítés és embrió-beültetés,
• a házastárs, illetve élettárs ivarsejtjeivel vagy adományozott ivarsejttel végzett mesterséges ondóbevitel,
• ivarsejt adományozásával történő testen kívüli megtermékenyítés és embrió-beültetés,
• embrióadományozással végzett embrió-beültetés,
• a női ivarsejt megtermékenyülését, illetőleg megtermékenyíthetőségét, valamint a megtermékenyített ivarsejt megtapadását, fejlődését elősegítő egyéb módszer.
Az NM rendelet mellékletében részletesebben felsorolja ezen eljárási típusokat.”

Na, mára ennyi voltam, megyek fürcsi, aztán alukálni! :D Szépséges álmokat mindenkinek! :D Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Lányok, annyira aranyosak vagytok, hogy vigasztaltok. Próbálom magam nem stresszelni, nem könnyű, de túl leszek rajta. Örülök is neki, hogy szerdán elutazunk nyaralni. Legalább nem ezzel fogok törődni. Meg hát tényleg igaz, hogy ha én teljesen egészséges leszek, sokkal nagyobb az esély a babóra!

Kata,
Nagyon ügyi vagy a szurikkal! :wink:

Gabi,
Szép helyre mentek! Egy ismerősömék ott voltak most nemrég, azt mondta nagyon meleg volt! :wink:

Kriszti,
Gratula a sok tüszőhöz és a szép nyálkahártyához! :D

Süni,
Jó lesz nektek Zalakaroson! :wink:

Sehike,
Örülök, hogy túl vagy a fogdokin! Nem lehet először gyógyszeresen kezelni a fogad, és utána gyökérkezelni? Nekem is gennyes volt amikor elmentem, nekem ezt csinálta a doki, és így megmenekült a fogam!

Jó éjszakát!!!!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jóreggelt Mindenkinek!

Tegnap nem tudtam vissza olvasni, de most sikerült.

Rebe:Sajnálom, hogy nem kaptál, jó hireket. Fontos, hogy te meggyógyulj! Lehet, hogy utána gyorsan jön a baba.

Manda: Örülök, hogy apukád jobban van. Az utókezelések meg gyógyítják. Jó szurizást.

Vikkata: Jó szurizást.

Gabi: Nagyon szép helyre mentek üdülni. Jó pihenést.
Kérünk majd képeket.

Süni: Jó pihenést. Hasznáj ki minden szolgáltatást.
Egy jó masszásért mit megadnék :oops:

Zsebibaba: üdv köztünk. Ez egy nagyon jó társaság.

Sehike: Köszi a jelölést. A fiad nagyon szép. Sajnálom hogy a fogaddal igy jártál. Kivánom, hogy hozd meg a helyes döntést.

Nyunyi

Hajrá 26-a :!: Te tényleg előttem jársz. Anyukád szerencsét hozz nektek. Fentről figyel, vigyázz rátok. Mingyárt itt a nagy nap!

Krisztike

Hajrá péntek! Lehet, hogy mindenkit leelőzől? Remélem ma is jó hireket kapsz! Mingyárt itt a nagy nap!

Zsókuci: Köszi az infót. Próbálok tájékozódni. Ez a téma számomra még ismeretlen, de kezdek belejönni.

Jó munkát, jó pihenést, jó nyaralást!
Jó szurizást, akinek kell megy a tüsző növelő++++++++++++++++++++++++++++++++

Jerika

Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Este bealudtam, azért jövök csak most. :?
Tegnap egész nap úgy éreztem mintha egy nagy lufi lenne a hasam, és tompán szúrkált is. Remélem ez jó jel.

Kriszti:
Ügyes voltál, remélem ma is jó hírekkel jössz. :)
Sehike:
Hát nem irigyellek. Mondjuk Krisztivel ellentétben én inkább a nőgyógyászt választanám a fogorvossal szemben.
Rebe:
Sajnálom amit a dokit mondott. :(
Süni:Vannak még csodák, hidd el! :)
Nyunyi:Gondolok majd Rád!
Zsebibaba:
Neked is mennek a drukkok 26-án, ügyes legyél, és el ne ájulj! :shock:
Lexi:
Ha hazaértél írjál ám mi van veletek!
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Kriszti! Köszi a táblát!!!!! :wink:

Zsókuci! Pénteken megyünk, de már vasárnp jövünk is haza.....Párom nem tud (vagy nem akar) meglenni a munkája nélkül...... :evil: :evil: Na, mindegy , ez a 3 nap is biztosan jó lesz.

Kép
vikike0429

Szép napot Mindenkinek!!!

Kriszti, Kata
Valamelyikötök nem érzett szédülést és émelygést a decától? Nem tudom, hogy a szuritól van-e vagy mástól, de ma reggel a szuri beadása után fél órával olyan nem jól kezdtem érezni magam és azóta is egy kicsit.
Nem emlékszem, hogy két éve volt-e hasonló, de hát ugye a rossz emlékek nálam előbb halványodnak. :wink:
Remélem, már többször nem fordul elő.

manda

Vikkata,Zsebibaba!Látom ti is 26-án jöttök bmc-be!Lehet talizunk!!!! :wink:

Ja bocsánat!Jó reggelt mindenkinek!!! :wink:

Gil drága!Köszi az infót!remélem,sikerülni fog!!!! :roll: Tudods csak pozítivan!!! :wink: Azt monta a doki,mível már voltam spontán terhes ,nagyon jók az esélyeim!Remélem igaza lesz! :wink:

Krisztike!Legközelebb,bátrabb leszek!!! :wink: De tuti ,hogy a héten ,meg lesz a leszívásod!!!Mindjárt babás leszel!!!Kismami!!!! :P :) :P Párom,azt monta,hogy 26-tól itthon lesz egy hetet,szabin,addig viszi más a céget!Most mi vagyunk a legfontosabbak!!!!! :) Édike!!!Most néztem,a táblázatot,én vagyok az elsőőő!!!! :roll:

Zsókuci,Jezsóerika,Estrella!!!Köszönöm ,nektek is a drukkokat!!! :)

Rebe Drága!!!Szurkolok neked,nagyon!!!Kitartás minden rendben lesz!!!Lehet mütét után spontán babás leszel!!! :) Érezzétek jól magatok!!! :wink:

Lányok!Olyan jót aludtam!!!Nem volt dög meleg!!! :wink:

Ezeknek a tüszörepesztöknek,lehet érezni a hatását?! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szép jó reggelt!!!

Viki
Még mindig nem vagy túl jó passzban, nem? 3 nap nem sok, de néha két hétnek tűnik, ha klassz dolgokkal tölti az ember! Kívánom felérjen annyival!

Manda
Remélem, nincs semmi gond, és talán csak a melegtől volt. De majd a Decások megbízhatóbb válasszal jönnek.

Nyunyi
Hát persze, hogy sok esélyed van!!!!!!!!!!!!! Tuti sikerülni fog!!!! Magamra és Gabira értettem, hogy nem szoktuk a 17. napig bírni.

Zsókuci
Két deci tömény citromlé naponta két hétig :shock: :shock: :shock: Nagy ára van a dolognak, de köszi, hogy utánanéztél!

gil

Gil drága vagy!!!!Köszike a biztatást!!!!Neked amikor a tüszörepesztö szurit adtad ,éreztél belőlle valamit???Ma este 8 kor kell beadnom!Pregnylt kaptam! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gil! Jól látod, de alakulok.... :? Köszönöm szépen, remélem, tényleg jó lesz a nyaralás.
Ti mennyit vártok a következő inszemig?

Kép
vikike0429

Nyunyi
Nem éreztem semmit, úgy emlékeszem .Egyszer az Ovitrellenél, de a többi alkalommal semmit. Ne izgulj! De magadnak adod be? Mert az izmos szuri!

Viki
Sajna a nyaralás miatt kimarad a következő ciklus is, hacsak nem tudnám eltolni valamivel, mert első 3 napban nem fogok tudni menni... Úgyhogy szeptemberben megyünk, de ahogy neked is, sajnos az már problémásabb hónap... Ezért is akadtam ki úgy, hogy ez a ciklus cisztás lett. És ti most hogy álltok? HSG lesz? De miért a saját dokid csinálja pénzért?

gil

Gil!Azt monta a dokika,hogy pociba adjam,mert lehet oda is ,meg fenék,meg combiba is!A leírásában is ugy van! :) Köszike az infót még 1x!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok,most eltünök egy kicsit,de majd jövök! :wink:

Krisztikém!Szurkolok neked mára is!!!!!!!!!!!!!!!!remélem sikerül ugy a dolog,hogy pénteken kelljen mennetek!!! :wink: Pusza nektek!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe!
sajnálom,ha műteni kell,de a pajzsmirigy elég sok mndent befolyásol,reméljük ha kiküszöbölik a bajt,akkor minden rendben lesz már!
Nyunyi!
Reméljük édesanyád segít 26.-án nektek!
Drukkolok nagyon!
Kriszti!
Ügyesek a petécskéid!
Sehike!
Én kihúzatnám,mert ha létrejön a terhesség,akor az első 12 hétbne nem kaphatsz érzéstelenítőt!
Vendég

Sziasztok!!

Erika! Ne hagyd magad kirúgni, téged véd a törvény! Közalkalmazottként meg pláne! Én is az vagyok. :wink: Nekem van egy tájékoztatóm, én csináltam, hogy emberi reprodukciós kezelés alatt állok és ezek és ezek a törvények vonatkoznak rá, de aláírattam a főnökkel, tudod 1-2 hete írtam. Ha gondoljátok szívesen bemásolom ide is, hátha valakit még megóv az elküldéstől. Amúgy, ha nem írja alá, akkor add fel ajánlott tértivevényes levélben, azt át kell vennie valakinek.. :wink: Így a munkaügyi bíróság előtt egy perc alatt elintéznék. :evil:

Manda! Én sem vagyok százas a decától vagy a melegtől :oops: , nekem majdnem rókakoma és ájulás lett belőle a múltkor a BMC-ben, pedig nem vagyok egy rosszullevögetőslyány :D és ma reggel is vérvételen voltam a kórházban és utána olyan gyenge lettem hányingerrel. Ja és a fejfájásaim überdurvák mostanában. Azt persze nem tudom, hogy ezt a meleg okozza -e vagy a deca, de hát végülis szerintem lehet kis szédülés tőle.. :roll:

Nyunyi! Hajrá csütörtökre.. :wink: Én anno nem éreztem semmit a tüszőrepitől..

Rebe, sajnálom a híreket.. Biztos a Te leleteid mondták? Nem kéreztél rá?, egyáltalán mondtak valamit? Mert én tegap a háziorvosnál jártam úgy, hogy az asszisztens és az orvos is beszélt közbe telón, és kétszer kiszólt, hogy hány hetes terhes? És én meg már kínomba mondtam, hogy nem vagyok terhes, most lesz lombikunk. Mire az asszisztens, hogy tudom egy másik betegről van szó. :wink: Na csak azt akartam kinyögdörögni, hogy biztos rólad volt szó? Nem tudod megkérdezni valahogy, hogy mi lett az UH-d eredménye?

Kriszti!
mindjárt olvaslak.. :D

Lányok! két kérdés:körkérdés: :wink: ki meddig irrigált a leszívás előttig? Most még szabad? Másik kérdés: tapasztat valaki tojásfehérjés nyákot a stimu alatt?
torolve_20130114141731

Vikkata!
az a nyák a peteérérst jelzi!Ne ijedj meg tőle!
Leszívásig irrigáltam én is!Utána már nem lehet!
Vendég

Kriszti
húúú ez nagyon jo,már a héten leszivás :P :P mindjárt te is a kismamák táborát erősited :P :P drukkolok nagyon :P

Vikkata
szegénykém,átérzem mert nekem is állandoan fáj a fejem,nem akarlak elkeseriteni de nekem a terhességgel megtriplázodott a fejfájás :cry: :cry: ezt sok kismama ismerösöm is mondta :cry: :cry: sajna most sokkal gyakrabban fáj mint régen :cry: de nem baj,a cél szentesiti az eszközt :lol: :lol:
én nem irrigáltam soha :oops: :oops: tojásfehérjés cucc volt nekem is :oops: :oops:

bibar

Gil, Nyunyi
Köszi a segítséget!!!!

Kata
Hát akkor nem csak nálam jelentkeztek ilyen tünetek! Jobbulást mindkettőnknek! :wink:
Én még sosem irrigáltam! :roll: Ezért nem is tudok hozzá szólni, de látom Benszi már válaszolt neked.
Nagyon jók az eredményeid!!!

Kriszti
Drukkolok ám nagyon!
Még akkor is, ha nem írom meg mindenkinek!
Nagyon szépek a tüszőid!!!! Ügyes vagy!
Most te koncentrálj a babóra, elhiszem, hogy nagyon jól esett amit a kollegáid mondtak, de neked most ez a feladatod, majd látogatod őket kismamiként!!!! :wink:

Viki
Nagyon jó nyaralást kívánok neked is!!!

manda

Bibar
De jó hogy látlak, köszi neked is a drukkokat!
Hogy vagytok?

manda

Benszi köszi, rossz lesz az irrigálás nélkül.. Bibar, köszönöm a választ! :wink: Jó hogy van mindig valaki, aki megnyugtat.. :D És hogy bírod a terhesség alatt nem szabad gyógyit sem bevenni, mit csinálsz? Nekem van úgy, hogy állandóan fáj a fejem mondjuk napokig egyfolytában. Bibar Te nem kérdezted anno, lehet gyógyit bevenni a stimu alatt? Quarelin, Algopiryn?

Manda http://www.pirulapatika.hu/210043094/betegtajekoztato
ezt most találtam.. :wink:
torolve_20130114141731

Benszike!Köszönöm,szépen!!!!Nagyon ari vagy!!!!Remélem igy lesz! :wink:

Vikkata!Köszi a drukkot,meg az infót!!!!Pusza :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Azt szeretném kérdeni hogy a leszíváskor elatatnak ugye.
Ehhez az altatáshoz is kell minden anesztes vizsgálat, ekg, stb stb?
MErt nekem májusban volt egy nagy műtét és akkor 1,5 napot vett ez igénybe :evil: :evil:
Most kihagynám, mert nem lesz rá több szabim.
madrin

Vikkata

Engem érdekelne a tájékoztató, amit készítettél.
Jó lesz pü-ben is. Köszönöm a tanácsokat.
Én még sose csináltam irigálást. Most emlitettem Szűcs dokinak, hogy hajlamos vagyok sajnos a gombára. Ő ajánlotta az irigálást és mondta a gyógyszer nevét, hogy mivel, de ahogy kiléptem az ajtón el is felejtettem. Tudtok benne segiteni?

Jerika

Kép
jezsoerika

Gil! Nem kell fizetni érte a saját dokimnak. Azért itt csináltatom, mert közelebb van, egyszerűbb.

Ma kellett telóznom az eredményért. Apának van bacija, kajálhat 1 hónapig antibiotikumot. :? Aztán utána újra vizsgálat.
Nekem meg gombám van- :oops: :oops: Király!!!Hogy mitől? Honnan???Mondjuk Apa baciját sem értem..... :cry:

Na, de akkor most kikezeljük magunkat, aztán 1 hónap múlva ism. vizsgálatok.....

Addig meg hsg.

Kép
vikike0429

Sziasztok csajszik,

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nem kell műtét! Annyira örülök!

Kata, köszi az ötletet! Felhívtam a doktornőmet, mert nem hagyott nyugodni ez az egész. Amikor ott voltam ennél az uh-s orvosnál, egyszerűen leblokkoltam. Annyira megzavart az, hogy nem mondta a vizsgálat végén, hogy üljek le, mint pl. a BMC-ben, és nem nekem kezdte el mondani a diagnózist. Ott álltam, mint bálám szamara. Pedig rólam volt szó!

Azt mondta, hogy nyugodjak meg, az uh-s orvos jól rámijesztett. Nem kell műteni, mert a leletemben nincs semmi különös. Igen picit nagyobb a pajzsmirigyem, meg vannak picike ciszták is körülötte - jól hallottam - , de nem nagyobbak mint lehetne, és ez általános dolog ilyenkor. Gyógyszerrel tökéletesen kezelhető.
Azért mégiscsak jobb így nyaralni menni! :lol:
Mindenkinek köszi a drukkot és az aggódást! :wink:

Vikike,
Jó pihit nektek a hosszú hétvégre! Nagyon remélem, hogy a gondod is megoldódik lassan! :wink:

Estrella,
Remélem a pocid már nem szúrkál, és jól érzed magad!

Nyunyi,
Jaj de jó, hogy ennyire pozitív vagy! Nagyon szorítok! :D

Manda, Kata
Remélem már jobban vagytok! Ez a nagy meleg is biztos befolyásoló tényező!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?