A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Evu! Jót tett veled a terhesség :) Itt is szép vagy, szép nagy szemeid vannak, de az anyává válás lágyított a vonásaidon :)

Áfonya! Én is erre tippelek, de ez már a 20-as heteim elején kezdődött... ha érted mit mondok.. valamikor a huszonvalahanyadik héten, az elején...
És attól tartok, hogy még rosszabb lesz. Ha pl. picivel többet eszek, akkor már veszedelmesen fáj és moccanni sem tudok.

Előbb írtam Masikának, csak közben elszállt: 2 szavazat jött Blankára :)
Cuki és én szavaztunk.

büngyike

Sziasztok !!!!

Tila , Áfonya nektek is üdv a fedélzeten !!!! :P

Most értem haza , mostanáig lótás-futás volt a napom, de olyan jó érzés van bennem ,hogy legalább 1 hétre való dolgot elintéztem !
Reggel párocskám 7 -kor felpattant a biciklire, és eltekert dolgozni. Én lementem a háziorvoshoz, begyűjteni a táppénzes papírokat+ elintézni a belgyógy. vizsgálatot, de előbb EKG-ra küldött, csütörtökön vár vissza.

Utána be a munkahelyemre, ahol olyan nosztalgia fogott el, hogy 2 órát ott voltam . Még egy kicsit dolgoztam is ,mert van egy új kolléga ,akinek időnként elkel a segítség. Ha nem lennék terhes , most én lennék a főnök bár nagyon nehéz lenne megint megszokni napi 8-10 órás hajtást . Mondtam is ,hogy min. 3 évig ne várjanak vissza.

Még dél előtt elintéztem az EKG-t is, ahol a csajszi megnyugtatott, semmit nem jelent ha már előre tudjuk fiú babánk lesz -e vagy lány, mert elég sok a téves prognózis, neki is mást mondtak .

Missi : Gratulálok Samu babához !!!!!! Hogy őszinte legyek semmit nem veszek ki az UH képről, de amikor a mi kukinkat mutogatták akkor is csak bólogattam , látni semmit nem láttam, pedig 4 szemmel néztem :wink:
Vigyázz magadra ,és próbálj jó sok dinnyét enni , hátha csak víz van benned .

Masi : Lényeg ,hogy jól éreztétek magatokat, majd a következő évfordulón vacsi helyett is szexelhettek :D :D
A Lili név nagyon gyakori ami nekem sem tetszik , mert nem szeretnék tucat nevet a gyereknek , bár mi már évek óta lestoppoltuk a Dóra Lilit, amin nem is változtatunk ! Remélem 2 év múlva , mikor nekilátunk a kislánynak már kevésbé lesz népszerű .
A Farkas vezetéknévhez a Dorka és a Liliána is passzol, nehéz kérdés ...... mintha a Dorka bájosabb lenne ..... ?!

Evu : Isten hozott a 100- on innen klubb soraiban !!!!!!
Kép

Kép
sheepy

Hát sajna ez egyértelműen víz! :? De nem tudok sok mindent csinálni vele!!!De nem akarok befeküdni egy napra sem!!Úgyh remélem "meghálálja"a diétám!Ma neki is álltam...kevesebb kaja,no csoki,no cukor,csökkentett Na-s víz..stb..talán megúszom!! :?
Na nekilátok,talán tudok még lementeni pár képecskét a dvd-ről.. :)

Missfried
Kép
missfried

Nektek amugy nem dagad semmitek??Nálam a boka a kínos!Öcsém milyen volt a lagziban!!!Le is fotóztam,majd megmutatom!!Kb Nelly az elefánt :) :D :shock:

Missfried
Kép
missfried

Sheepy, ott a kis níl ami mutat a kukacra! :) Nem látszik?? :roll:

Missfried
Kép
missfried

Nyíl..na :)

Missfried
Kép
missfried

Cuki : Nekem az a 3 óra autókázás nagyon hosszúnak tűnik ! Oda -vissza ennyi ,vagy csak 1 irányba ?????
Ilyen melegben kín autóba ülni, pláne ,ha nincs túl nagy motivációd.
Meg ugye tényleg ott vannak az előzmények. Szerintem ezt mindenkinek meg lehet érteni ,hogy Neked és Pankának is pihenésre van szüksége .
Ha meg ezt nem tolerálják, hát az nem is érdemli meg a társaságodat !

Én múlt hét végén kimentem anyósomékhoz , kb. 1 1/2 óra utazás, de megmondtam ,hogy márciusig ne is várjanak , mert annyira nem hiányzik a társaságuk + a rántott csirke sültkrumplival ( 8 éve minden alkalommal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Telefonon úgy is beszélünk, ha meg látni akarnak jöjjenek Ők .

Kép
sheepy

Missi : tiszta hülye vagyok !!!!!!! Még a felirat is ott volt, de nem vettem észre !!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Asszem kiveszem a lencséimet, és vissza a szemüveg !

Biztos az a baj ,hogy nem sok kisfütyist láttam eddig, és valahogy mindig a nagyobb dolgokra asszociálok . Azt meg ugye hiába lesem ezeken a képeken .... :P :P :P

Kép
sheepy

Csajszik! Ide klikk: http://www.metnet.hu/

büngyike

Sheepy! Édes vagy, ahogy jellemzed az anyós-látogatást :)

Missi, várjuk a további fotókat :)

büngyike

Büngyi!
Valszeg nekiszorítja a baba valamilyét…nekem a köldökömtől balra fáj rettenetesen időnként. Kiderült, ott a térde, az fáj. Időnként megnyomom, az nem tetszik neki, de legalább nem fáj

Csim!
Mint kiderült, nekem a popsija van a jobb oldalon, azt öltögeti, és mozgatja. Most nincsenek éles rúgások, és még mindig alszik! Időnként megmozdul, volt reggel csuklás is, de szerintem folyamatosan alszik

EVu!
Nem hiszem el! Nézd meg a tegnapi képedet! Hát olyan szép legyél mindig!

Ágica
Kép
ágica_26

Büngyi!
jó az oldal!
húzok is el egy óra múlva! nehogy elázzak! még a végén elolvadok mint a cukor, vagy növök 10centit!

Ágica
Kép
ágica_26

Megy Debrecen felé is, ne aggódj. Majd küldök :)
Ha mást nem, akkor kapsz a lehülésből. Azért az sem rossz.
Köszi a dicséretet a pocakra. Remélem a férjem is így látja
:roll: Újabban ezek a beceneveim: Dagi, Pufi, Pocak és hasonlók :)

büngyike

köszi csajszik, en azert szeretnek (közel) olyan lenni majd egyszer megint,mint Mini elött..egy csini fiatalos anyoca :lol:
es nemetül fogok bezelni Minivel+magyarul, ti mit gondoltok erröl?

en voltam babysitter es müködik, a minibaba ertette a magyart es persze e nemetet is, nagyon muris volt 8)

rantott tök volt az ebed krumplipürevel, de csaka tök ment le :D

En a Dorkara szavazok :lol:

Missi, nekem most szerencsere leallt a labdagadasom, nagyon soat kell inni es sok kemenyitöt bevinni, krumpli!! valahol olvastam egy eleg komoly forumban :lol:

en kaptam is Laci anyukajatol bio krumpli levet..hat mit ne mondjak milyen ize volt, de segitett, a dagadas elmult, söt gyomorsavra is jo!!

jajjjjjjjjjjj de varom az esöt!!!! :D

Cukika, csini vagy a kepen :D

Minike nekem is a köldökömnel bulizik mindig, de most pl. a jobb mellem alatti bordamat piszkalja :D

annyira kivancsi vagyok milyen lesz meglatni elöször :D

ti mit gondoltok a termeszetgyogyaszokrol? en most ezen gondolkodom, hogy ebbe az iranyba kellene mozgolodnom, pl. kinezologia..nem akarok mar irodaban ülni..uncsi
es tanulasi vagy hajt :D

nem megyek meg haza, de hamarabb, mint a melo vege..

este lebbencs...nyami
Vendég

Evu!

Szerintem mindenki szeretne visszacsinosodni :) Ez a normális. Sokan még vékonyabbak lesznek szülés után, mint előtte. Mondjuk ezt nem tudom hogy kell csinálni :roll:
Az anyaság ad valami plusszt, szerintem nem normális, ha valaki ismét bakfisnak néz ki egy gyerek után. Tapasztalataim szerint a kerek csípő, telt cici, nagyonis vonzó egy férfinak! Talán még jobban megfordulnak majd utánad az utcán ;)
Szóval, az az egészséges, ha a nő nem hanyagolja el magát szülés után, és megpróbál - lehetőségeihez képest - csinos és vonzó maradni.

Természetgyógyásztat okés, de annyi kókler van manapság :(

CUKI! Túl vékony voltál azon a fotón! Szülés után nagyon szép leszel meglásd! :)

büngyike

Akkor magas vagy vagy erős csontozatú :)
Szerintem is 70 kiló körül jó lehetsz majd. Meglátod, egy kis akarattal pikk-pakk lemennek a kilók.
A volt osztálytársnőm 19.-én szült egy egészséges kisfiút. Se torna se szülésfelkészítés, és 2 óra alatt meglett a baba! A szülésznő sokat segített, pedig azt nem is fogadta, csak aki jutott neki.
80 kilóval ment szülni. Tegnap már csak 64 volt!!!!! A baba pedig 3200-al született. Pedig végig hatalmas gyereket mondtak az orvosok! Nem is vett 56-os ruhát. Most el kellett menjen bevásárolni, mert az 56-os is nagy a gyerekre :lol:

büngyike

Hát ez az,hogy nekem meg épp azt mondja mindenki,hogy napi fél-1 l víznél többet nem szabad ilyenkor inni(és ez levessel együtt értendő :? )De ez hülyeség ilyen időben!!És a dokim mondjuk ezt nem mondta!Amugy se vizelet nincs(eddig sosem volt-és épp ma is néztk)a pisimben,sem a vérnyomásom nem magas..egyedül ez a vizesedés van!!Szóval annyira talán reméljük nem kell aggódnom!De pénteken vissza kell mennem hozzá,majd kiderül!!Azért félek ám kicsit! :cry: :roll:
Na felteszek pár képet ha sikerül :)

Missfried
Kép
missfried

Jajj miket írok!!!Vizelet a pisimben :D :D Szóval FEHÉRJE na :wink:

Missfried
Kép
missfried

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Na van itt arcocskás képek..piciny tündér turcsi orrú Samukánk :) ,kis talpak..,mégegy kuki kép(ott a kereszt ahol a kuki)..és az adatok!

Missfried
Kép
missfried

http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=468

Missinek!

edesek a kepek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! micsoda arcocska :lol: tünderi
Vendég

Jaj, azok a kicsiny talpak :) Nagyon-nagyon szép, Boldog szülinapot! Ez szép ajándék :)

büngyike

Hát köszönöm!Amugy tényleg énis inkább magamat látom benne!De majd kiderül... :)

Missfried
Kép
missfried

Missi, nagyon édes a pofija, tündéri. Én a 2D-s képen nem nagyon látom, hol van a kuki, tudom a keresztet kell nézni... A mi picinknél is a doki mutatta, hogy egyértelmű fiú, látja a tipikus háromszöget, de én nem nagyon láttam miről beszél. Na de ez a munkája, biztos tudja mit beszél...

Csilla
csim

Köszi csajok!!Evu, kicsit azért ez a cikk megnyugtatott... :) reméljük nem lesz gond!!!

Missfried
Kép
missfried

csim az előző oldalon volt mégegy kukis képem!!Ott jól látszik és odarajzoltam egy kis nyilat is :D !!!

Amugy vki még írta h ő is akkor megy uh-ra mikor én!!!Nála mi a helyzet???Képek?? :)

Missfried
Kép
missfried

Missi!
Nagyon szép a kisfiú! Nekem nem adtak csak az arcáról képet…tényleg hasonlít rád!

léptem, sziasztok
holnapután jövök!

Ágica
Kép
ágica_26

Missi,
nagyon nagyon helyes baba!!! :D :D

Mi most indulunk dokibácsihoz, hozok én is képeket este, igaz csak sima 2Dseket.
Vendég

Csajok , ezt most találtam :

"Tartson gyümölcsnapot, kivitelezése: vesz 2 kg almát és addig nézi, amíg le nem megy a nap. Az almából ehet, mást semmit..."

Missi : itt az egész oldal , hátha hasznos infók is vannak, bár Evu megelőzött :wink: : https://www.babanet.hu/faq/terpan05.php

jó látni ezeket a képeket....... a babókám is ilyen szép nagy volt már 1 hete, de mi csak jövő héten találkozunk :(

Hűűűűűű, lehülés !!!!!!!! Itt már kavar a szél rendesen , csak úgy lobognak a függönyök !

Ha a nosztalgiánál tartunk , nekem a régi lábak hiányoznak :
Kép

de addig nem nyugszom, míg ez a szoknya megint rám nem jön majd ,addig viszont 100 kg-os is lehetek , nem érdekel ,ha a babának úgy tetszik .

Missi : az orvosod a szalonnát komolyan mondta ? Pont úgy nézel ki , mint aki esténként jól beszalonnázik és elrág hozzá egy-két vöröshagymát :P

Büngyi : Nagyon jók az új pocakos fotók! Jól megindult a növekedés nálatok is ! A korábbin még alig látszott valami. Direkt készül mindegyik kép ebben a ruhában ? Gondolom így jobb összehasonlítani utólag .... vagy ?
:wink:

Kép
sheepy

újak:üdv körünkben!
missi:ari a kis tökös!!!!!evu .nagyon sokat ihenj,és vigyázz magatokra!!!!!
áfonyaa:képeket várjuk!
egyébként szavazós nyerteseknek este megy a vihar,csak győzzétek kivárni! :) itt nálunk már tombol a szél,csak a baj az,hogy trópusi fuvallat van,forró levegőt fúj :cry:
geosel.klara

cuki, en az afp utan 1 x voltam, aztan most volt a cukor vizsgalat, kov re a 32. heten megyek, majd a 37. heten es kesz

bungyi tetszik amit a baratnodrol irtal, remelem velunk is igy lesz

missi, gratulalok a csodszep kisfiuhoz !! nagyon jok a kepek

shep, de jo ez a kep, ez regi ? nekem estere dagad be a labam, ha nem hordom a kompr. combfixet, remelem szules utan minden a regi lesz

afonya, udv itt

agi, jo pihit
bogyogyorgyi

egyebkent ami nekem nagyon hianyzik, az a regi "fejformam", mert sztem az arcom valtozott rengeteget..

Kép

akarhogy is, ezeket nem nyafibol mondom, hanem nekem ez tenyleg nem tetszik! de mint irtam mar, nincs gaz, most lenövesztem a hajamat es utana megnövesztem a hajamat :D
lesz tennivalo rendesen :lol:

ma egy ilyen napom van es kesz..nosztalgiazok..

itt viharnak semmi jele csajszik :cry:
Vendég

Hú....jó sokat írtatok reggel óta, alig győztem visszaolvasni.

A diétáról: utoljára jól leszúrt a védőnő, hogy sokat híztam (szerinte 3 kg az utolsó hónapban, szerintem 2 :x ), és figyelmeztetett, hogy "nagyon vigyázzak arra, hogy mit eszem: egészségesen kell étkezni, DE: diétázni tilos". Erre én: Mégis mikre gondol? A válasz: semmi kenyér, lisz, cukor, a fagyit felejtsem el, sok zöldség, grillezett hús, néha gyümölcs, de ne dinnye, vagy barack, hanem alma!!
Hát nem ezt hívják diétának?
Amúgy a védőnő min.120 kilós. :evil:

tila
Kép
tila

Hol van a beigért eső és lehülés??
Itt 37 fok van 8)

tila
Kép
tila

evu, nagyon jo a kineziologia es hat kicsit kellemesebb elfoglaltsg mint egy irodaban ulni. tok jok a regi kepek, de az arcod meg szebb lett most, szerintem, jot tett neki egy kicsike gombolyodes..mas nem mondta ??

cuki, edi a regi fot, hany eves vagy ott ?

Masi,
nem baj, hogy nem volt szex, fo hogy boldogok voltatok, nekem a Farkas Lili jobban tetszik, a Dorka kicsit "mely " a Farkashoz. pl egy Kelemen Dorka az jobb, mint egy Kelemen Lili,,mert az meg tul "magas" maganhangzos..szerintem jo az egyensulyt megtartani. Es mind a ketto nepszeru nev, de mindegy, mert ha nektek ez tetszik ,akkor az a fo ! es szepek is :)
bogyogyorgyi

Cukika!
A befordulásról: mi 2 hete voltunk 4D-n, mondta a nőci, hogy már be van fordulva, és ez általában már így is szokott maradni.
Ehhez képest tegnap voltam a dokimnál az aktuális 2D-n, ahol a lába volt lefelé, a feje meg jól fent. Egész este ott nagyon lent rugdosott, már könyörögtem neki, hogy mozduljon el onnan, mert nem tudom mimet birizgálta, de nagyon kellemetlen volt.
Ma "nyúlkálós" vizsgálaton voltam: megint a feje van lent.

Szerintem állandóan bukfencezik, forog össze-vissza. :P De érzem is, mert az utóbbi napokban nagyon aktív, szinte le sem áll.

tila
Kép
tila

Köszi Sheepy! Igen, növögetünk! Szándékos ugyanaz a ruha, egy barátnőmtől kaptam az ötletet. Mondjuk a fényképezőállványt sem ártana megjegyezni hová is teszem, hogy mindig ugyanolyan távolságból fotózzam magam.

Evu! Én már mondtam, hogy most sokkal szebb vagy! Lágyabbak lettek a vonásaid! Hidd el jól áll!

Tila! Ez valóban diéta, amit előírt :) Mi a baja a dinnyével? Sok benne a cukor????
Én ennék almát, de az meg fog :? Így is ezért bliccelem el rendszeresen a vasat :twisted:

Bogyo! Tuti így lesz velünk is ne aggódj :)

büngyike

Nekem az utóbbi 1 hétben kezdődött a csepegés, előszőr nem is tudtam mi az, mert meztelen voltam (keksz után), és egyáltalán nem tej állaga volt, hanem inkább olyan, mint a víz. Azt hittem, hogy leizzadtam a testápolót, vagy ilyesmi (nem mintha olyan hevesek lettünk volna).
Mikor rájöttem, hogy a tej az, jót röhögtünk, de azóta kicsit feszélyez, hogy mikor jön megint....nem túl romantikus.

tila
Kép
tila

Büngyike: Igen, szerinte a dinny, meg a barack csupa cukor!!
De én ezeket sokkal jobban szeretem, mint az almát, amit egész évben ehetek.

Megmozdult a levegő!Lehet, hogy tényleg lesz valami az esőből? :D

tila
Kép
tila

Nekem is volt már tejcsöpögés. Főleg szeksz után, ahogy Tila írja :)
Szerintem nem gond. Csak ne kezdjük el piszkálni az a lényeg, mert méhösszehúzódásokat eredményez és az pedig koraszülést :?

büngyike

Sziasztok!

Jó sokat kellett visszaolvasnom! Elkezdtem a 4 hét szabimat, most a szüleimnél vagyok, rendesen kényeztetnek, a nővéreméktől tudok írni. Élvezem a medencében való lubickolást, így próbálom elviselni a hőséget, örülök, hogy nem BP-n főlök a 36 nm-n! De látom, hogy mindenki a hűvősebb levegőre vágyik, talán majd ma!

Pénteken voltunk 4D-n, nagyon édes pofis képet kaptunk, de csak aug. 6. után tudom feltenni. És képzeljétek, majdnem 2 héttel nagyobb a koránál, 1030 gr-ot becsületek, meg is ijedtem rendesen, hogyan fogom megszülni! Még tokája is van :) A köldökzsinór a nyakánál volt, ettől is parázni kezdtem, na meg találtak egy cisztát a méhlepényben... De ma beszéltem a dokimmal, aki szerint ennek nem kell jelentőséget tulajdonítani, elő szokott fordulni. Ugye erről még senki sem hallott?

Missi
Gratulálok a kisfiadhoz, nagyon aranyos! A kukus képeken én nem szoktam tudni semmit sem kivenni, most is csak meregettem a szemeimet, ahogy Sheepy írta.

Cuki
Én 180 km-t autóztam a szüleimhez, de eléggé befájdult a hasam a végére, igaz, hogy nagyon strapás napunk volt és este 11-re értünk haza, ezért ne eröltesse senki a hosszú utat!

Ágica
Mi is Balatonfüredre megyünk jövő hétfőn 5 napra, szintén elköltjük az utazási csekkjeinket, már én is nagyon várom! Érezd jól magad!

Bogyó/Gerika
A meditáció szerintem is nagyon hasznos, egy angol könyvet szoktam olvasgatni, ami terhes nőknek készült. Én is ebben bízom a szülsénél. Ennek ellenére egyszer már rám tört a pánik, hogy nem fogom tudni, hogyan kell szülni....

Masi
Nagyon szép lett a festés, a párom otthon szintén ezen van, szegény csak a meleget bírja nehezen. De csütörtökön megyek én is takarítani, bár nem szeretné, ha sokat ügyködnék, így megígérte, hogy mindent megcsinál a festés után!

Evu
Mi egy napra vagyunk kiírva, én szeptembertől már nem dolgozom. Volt egy komoly beszélgetésünk a párommal arról, hogy én is agyon dolgoztam magam, szerette volna, ha még szeptembertől is korábban megyek el táppénzre, de szerencsére a 4 hét szabadságom megoldotta a helyzetet. Sajnos én is magánvállalkozásnak dolgozom, se légkondi, se víz, én még cégekhez is rohangáltam és most nagyon érzem, hogy meghalnék, ha most ott kellene güriznem. Vigyázz magadra vagy legyen melletted esetleg az a valaki, aki betanul utánad, én aug. végén már csak így fogok dolgozni. Tudom, hogy könnyű ezt mondani, de sajnos én is a bejelentett alacsonyabb fizum utáni táppénzre szavaztam a fennmaradó 2 hónapra...
Én is német-angolos vagyok, de arra jutottam, hogy nem beszélek egyelőre egyik idegen nyelven sem a gyerekhez (Angliában én is aupairkedtem), először tanulja meg az anyanyelvét, de persze majd tanítgatok neki mondókákat (a kiejtére ilyenkor a legfogékonyabbak). A kétnyelvűség akkor működik, ha az egyik szülő következetesen csak az egyik, míg a másik a másik nyelvet használja. Persze ha bizonyos szituációkban mindig csak a németet használod, működhet a dolog!

Üdv mindenki másnak is, csak már nem akarom szaporítani a szót!

Ja még az apás szülés: nálunk sem lesz az, és nem akarom erőltetni, de apa végig fogja ülni a folyosón, amolyan konzervatív módon:)

Legyetek jók!

Üdv

Évi

> Kép
evarga

Sheepy, a szalonna egy bizonyos dolog kapcsán jött elő.Ugyanis kb3-4 hónapja volt nálam a védőnő!Én épp szalonnás csirkemájat sütöttem... :wink: Még áradozott is hogy huu ezt hogy csinálom mert Ő is akar! :P Aztán most a dokinál pont bennt volt Ő is..és mikor előjött a szó a diétáról,megszólalt h persze mert én szalonnákat eszem! :D :D :shock: (Még jó hogy egyébként nem is szeretem sütve,igy persze nem is ettem)...én meg mondom hogy nemis igaz!!Én nem ettem!!A doki má röhögött!!Csak májat ettem!-Na de az is nehéz!!Óóóóó mondom fasza..vmit egyáltalán ehetek?? :D :? Na ezért volt a szalonna ügy!!

Nekem még sosem csöpögött tejcsi!!Reméljük azért lesz! :roll:

Missfried
Kép
missfried

csajszik, ma mar nem lesz idöm irni..holnap du, ha beertem az irodaba a korhazbol.

nekem nem volt meg tejcsi csöpi :lol: nix..

most meg befejezem a melot, aztan irany haza!! na, volt 3 csepp esö nalunk..szamoltam..es most süt a nap :cry:

bar Lacus eppen azt irta nekem, hogy nalunk otthon esik :lol:

na jo, lepek, csok
Vendég

Nyünyi..azaz SAMU :wink: csak 903 gramm...!Gramm ugye?Jól írtam.. :D

Missfried
Kép
missfried

Evi,most nincs idöm irnineked, de holnap, igerem!! :D

jo, hogy ujra vagy, regen jartal erre.

pusszancs
Vendég

Végre van egy kis szép,erre feszt beba@@a az ablakot a szél!!! :evil: ÁÁ meghozták a bababútort!! :) Csak az ajtókat még holnap teszik rá..!!

Missfried
Kép
missfried

Végre van egy kis szép,--->SZÉL na!Ma elirok mindent..

Missfried
Kép
missfried

Hali!

Megfőztem, takarítottam ,és most sül a süti amit apának csináltam.

Nekem is a jobb oldalamra helyezkedett el manóka, mindíg ott érzem, és mindíg másik testrészét dugja ki. Tegnap este úgy járt a pocakom, hogy apa azt mondta, hogy tényleg olyan mint egy kis alien.

A szavazást már nem tudom követni. De ha jól emlékszem 2Dorka 2Blanka és 1vagy 2 Lili? Na majd visszaszámolok. Nekem ez most tényleg dilemma, de majd megnézem a statisztikát is.

Missi: én már nem is merek mérlegre állni, szerintem már vagy 14kg híztam, de lehet, hogy többet is. Nem sokat foglalkozom azzal amit a védőnő mond, mert akkor szinte semmi olyat nem ehetnék amit szeretek, majd szülés után lefogyok (remélem)
Ki sem bírnám, barack és dinnye nélkül, Almát eszem egész télen!
Ma pont a szekrényemet pakoltam és vágyakozva néztem a csini kis nyári ruháimat, na de majd jövöre!!!!
Jó neked, hogy már megvan a bútor, hozzám csak szombaton jön az asztalos, mikorra lesz abból bútor nem tudom.

Nagyon édes Samu és tényleg rád hasonlít, bár apukáját még nem láttuk. Már én is szeretnék menni 4Dre de még két hetet ki kell bírnom addig.

Lányok! Kellene csinálni egy kis babanetes talalkozót mielőtt megszülünk. Bár elég meredek lenne összehozni, mert sokan vagytok vidékiek. De meg kellene próbálni. Vélemény?

Cuki: hát tényleg nem szép a pocid, megmutattam anyukámnak is, azt mondta, hogy neki ugyan ilyen volt utánnam, majd még szült 4 gyereket és most szinte semmi nem látszik rajta. Úgyhogy ne aggódj! Mostanában én sem szívesen mozdulok ki, főleg ha a világvégére akarnak menni a többiek. Most hétvégén Miskolctapolca lett volna a program, de meggyőztem Apát, hogy ne menjük. Mondjuk nálunk a pénz volt a fő érv, vagyis hogy nincs kedvem egy hétvégén 50eFT költeni, mert azt elkölthetem a gyerekre is. Na ez talált így nem megyünk csak medencés bulira, innen 10 perce egy másik barátunkhoz.
Egyébként a párod tényleg lehetne kicsit megértőbb, én azzal érvelnék, hogy nincs kedved egy részeg társasághoz, te úgysem ihatsz, nem tudsz hol lepihenni stb.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Itt van újra a táblázat!

De hol vannak a többiek, van aki már ezer éve nem jelentkezett!
Nikita, Ariel, Jutta, Okr, már régen nem hallottunk róluk!
1185292961.85.xls

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Na itt van Apuka is..és a bedagadt bokám :shock: :shock: :D
Kép Kép

Missfried
Kép
missfried

Jól néz ki mi?? :?: :roll: :? :? Mármint a bokám... :D (A cipő nem az enyém amugy..

Missfried
Kép
missfried

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?