A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Rebe drága :!:
Ez nagyon jó hír,örülök neked nagyon :) ,és nagyon köszi ,hogy drukkolsz nekem :!:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vikike :!:

Sajnálom,hogy baci és gomba vész van nálatok,de a gyógyitól minden oké lesz :!: Kitartás kedves :!:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe
De jóóóóóóóóóóóóó!!!! :D :D :D Jó, hogy felhívtad és tisztáztátok!!!! Hajrá nyaralás!!!!

Vikike
:( :( Csúnya bacik, gombák!!!! Hessssssssssssss Vikiéktől!
Na, ez egy kicsit idétlen volt, de a lényeg, remélem, hamar kikezelitek és kezdhettek!!!!

Lányok
Szerintem a meleg miatt fáj a fejünk, én pl. két hete, de főleg múlt héten fejfájással keltem,.
Tegnap meg bedagadt a bokám, alig tudtam menni. Ilyen öreg vagyok???????????????????????? Nem csak az öregeknek dagad a lábuk a melegben????

Madrin
Ebben sajnos én nem tudok segíteni, de kivizsgálásnál nem lehet szabit kérni????

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Lányok.

Nekem ugy fáj a fejem,meg a tarkom,megörülök :shock: :!: Ez a b.... i időjárás kikészít teljesen :!:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gil :!:

Én is már igy keltem,buksi fájással :!: Tuti ettől a melegtől van :!:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vikike,
Fel a fejjel! Elmúlik majd! :wink:
Tudod, nálunk is ez volt. Hogy mitől? Fogalmunk nem volt nekünk sem. Apának kétszer is volt egymás után bacija. :oops: Mind a kétszer szedett rá pár napig antibiotikumot, de harmadjára végre bacimentes lett. Mi a második baci után védekeztünk gumival is, hogy ne fertőzzük egymást! :oops:
Szurkolok nektek nagyon!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lányok!!!!Köszönöm a bíztató szavakat. Nagyon bánt a dolog, de biztos túl leszek rajta.

Rebe! Örülök, hogy nem kell műtét!!!

Gil, Nyunyi! Sajnálom a buksi fájást! Lehet, hogy tényleg ez a hülye meleg teszi.

Kép
vikike0429

gil,
már szabit kértem amikor uh-ra kell majd mennem, szabit kértem a leszíváshoz, szabit kértem beültetésre, otthon fekvésre...
Egyébként meg szeretnék tényleg szabin is lenni :roll:

Csak azért ijedtem meg mert láttam hogy Kristi írta hoyg EKG-ra megy....
KOnkrétan az EKG viszgálatra 3 órát vártam...a Jánosban, maga a vizsgálat 2 perc volt, így is eg yöreg néni engedett előre,merthoyg neki kb 40-50 perce vizsgálata lesz :roll:

Gabicsibe ultra mega irigység :D :D
mi a baráti társasággal kb 5-ik vagy 6-ig éve minden évben oda készülünk de vhogy nem akar összejönni, most már nálunk Szícilia egy szállóige lett:)
Jó nyaralást biztos szuper lesz:)
madrin

Madrin

Bocsi, bocsi, betegállományt akartam írni! Az nem jár ilyenkor? Muszáj szabit kivenni?

gil

Rebe

Jaj de jó. Nem kell műteni, a gyógyi gyorsan helyre hoz.

Vikike

Sajnálom, hogy bacisak vagytok. Remélem gyorsan elmulik, és a következő vizsgálat már negativ lesz!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Vikkata
több orvos is mondta hogy algopyrint lehet bevenni babásan is,kb 3 szor vettem be,de csak akkor amikor már nagyon szenvedtem :cry: :cry: ilyenkor azt mondják hogy inkább vedd be mert a babának sem jó ha fájdalmad van :oops: :oops: azért ha lehetett akkor nem vettem be biztos ami biztos :oops: :oops:

Manda
köszi jol vagyok már :oops: :oops: az elsö 12 hetet próbálom elfelejteni :oops: :oops: nagyon nehezen ment az idö,migrének és hányás,és dög meleg :oops: :oops: de megéri :P :P a sogornöm is ugyanannyi idös terhes mint én neki meg semmi baja nem volt :shock: :shock:
drukkolok lányok :P :P

Rebe
szuper hirek,látod rosszul hallottad :P :P

Vikike
nekünk is az utolso lombik elött 2xis bacit találtak a páromnál.már nagyon kivoltunk,3.ra lett negativ és indultunk :oops: :oops: a gumi nálunk is játszott akkor végig :oops: :oops: jobbulást :oops:

bibar

Rebe
Nagyon örülök!!!!!!!! Hurrá! Akkor nyaralásra fel!!!!

manda

gil,
így egyszerűbb nem kell magyarázkodni.... :roll:
madrin

Kata
Köszi!!!! :D

manda

Helló!
Na mi van, senki nem dolgozik?? :D
Rebe, örülök a jó híreknek!!

Vikike, sajnálom, hogy bacisak vagytok :( Gyorsan kezeljétek ki, aztán uccu neki!

Madrin, sajnálom, hogy midenért szabit kell kivenned. Nekem januárban kb. 10 percet kellett várnom a Jánosban az ekg-ra. Még így is rendelési idő előtt behívtak. Mázlim volt. Szeptemberben meg kell ismételni vajon a vizsgálatot?

Nyunyi, már rég bejelöltük egymást az iwiw-en :D
süni76

Süni!Bocsika!!!!! :oops: Ez ciki!!!!Bocs még 1x!!!

Krisztike!!Mizúú???

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kicsit lepihentem, persze a fejem még mindig fáj.. :roll: Bibar, ez nem hangzott túl jól első 12 hét ügyileg :roll: , remélem már sokkal jobban vagy!

Erika! Átküldtem a Tájékoztatót.
Az irrigáláshoz Colpo-Cleaner Laktóz pezsgőtablettát használok, de bármilyen tejsavas irrigáló folyadék megteszi. Olyat vegyél ami nem zuhanyra csatlakoztatható.
http://plc.addel.hu/products.php?prcategory=22144 itt a legfelső képen levőt használom. Szerintem amúgy a Lactacyd Femina fajtájú jobb, mert nem cseklik-nyuklik, de olyat én mostanában nem láttam. Arra kell figyelni, hogy a víz a csuklódra folyatva olyan testmeleg legyen. És hogy használat után miután elmostad az alkatrészeit fertőtlenítsd ki a készüléket, én erre negyed tabletta Neomagnol tablettát használok és abban ázik egész éjjel.

Rebe fantasztikus hír!!! Örülök, hogy rákérdeztél! :wink:
torolve_20130114141731

Csajok!Ha megvolt az inszem,hány napig kell az utrogestant használni????Gabicsibe valamikor,már írta nekem,de elég feledékeny vagyok! :roll: :oops:

Vikkata!Szegénykém,nem vettél be valami fájdalom csillapitót!?Én nem bírtam tovább 1 -órája bevettem egyet!És már nem fáj! :P

Hú!Este 8-kor kell beadnom a pregnylt,kicsit izgulok,! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
Amíg a tesztre mész vagy amíg meg nem jön, de az utóbbi eshetőség nem létezik! Tehát végig!!! Sok sikert a szurihoz!

gil

Vikkata

Köszi :!: :!: :!:
Te egy kincs vagy nekem.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Gil te tündér vagy!!!!Imádlak!!!'az utobbi eshetőség nem létezik'
Remélem kedves igazad lesz!!!pusza :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szép Kép -ot mindenkinek!

Rebe
Jól tetted,hogy rá kérdeztél!Szerencse,hogy még sincs baj!!

Gil
Én ha meginnék 2deci tömény citromlevet gyomrom nem maradna :(

Kata
Elküldenéd nekem is azt a tájékoztatót?
Nekem is azt mondta házidoki Algopyrin szedhető terhesség alatt.

Viki
Kívánom gyorsan eltünjenek ezek a fránya bacik és gombák!

Lányok
Mindenkinek köszi a jó kívánságot!
gabicsibe

Nyunyi

Ne izgulj olyan mint a többi,majd az inszem után 17 napig izgulhatsz eleget :wink: Hajrá!!!
gabicsibe

Gabicsibe!

Köszike az infót!Biztos fogok izgulni!!!! :roll: Már igy is frászban vagyok!!!! :oops: Nagyon szeretném ha sikerülne!!! :roll: Párom attól tart ,hogy nehogy elcseréljék a kisfickokat! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
Közvetlenül az inszem előtt a műtőben megkérdezik a neved, és ellenőrzik a dolgot. Remélejük, ilyen nem fordul elő!

gil

Gabi
Akkor nincs más megoldás, legyünk addig terhesek!!! :lol: :lol: :lol:

gil

Gil!Köszike!!reméljük nem!Párocskám ilyen aggódó! :wink:

Krisztike drága!Merre vagy!!!Minden oké???? :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Csajszik!Most egy kicsit lelépek!De majd este még jövök!!!Pusza :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabi, Erika a tájékoztatót úgy nyomtassátok ki, hogy a jogszabályi hivatkozások is rajta legyenek. Amúgy pont egy A4-es lapra fér ki a szöveg Worldben. 2 példányban kell kinyomtatni és az egyiket a munkaügyi anyagotokhoz iktattassátok be. Én különben igy utólag nagyon nem bántam meg, hogy aláírattattam.. :evil:

Nyunyi, a stimu miatt nem nagyon merek bevenni gyógyit, már így is vettem be, de nem sokat ért, nem akarom, hogy valami esetleg befolyásolja a szurik hatását.
torolve_20130114141731

Vikkata
én a stimuk alatt simán vettem be,nem fogja befolyásolni,ne kinozd magad :oops: :oops:

Sünci
az ekg -ét minden mütét elött ujra kell csináltatni sajna :oops: :oops: :oops:

bibar

Sziasztok lányok!

Jó sokat írtatok ma!:))

Köszönöm a véleményeket a foggal kapcsolatban,én is inkább úgy döntöttem kihúzatom,bár most nem tudom hogy csináltatom meg a pótlást ez idegesít a legjobban.Minden pénzkérdés,de ez sajna látható helyen van:(

Benszi:
Igazad van az első 12 hétben nem kaphat senki érzéstelenítőt.
Én is ettől tartok,ha újra begyulladna,Martinnal átéltem egy frankó középfültőgyulladást annakidején emlékszem 3 napig a falat kapartam mivel nem vehettem be gyulladásgátlót.Hát ne tudjátok meg az ellenségemnek se kívánnám!

De remélem ha ez a terhesség létrejön nem lesz semmi ilyesmi,elég lesz újra a diéta a cukor miatt!:(
Mondjuk az a legkevesebb mindent a cél érdekében.

Vikike:
Sajnálom a bacikat,reméljük mihamarabb eltünnek.
Hát nem adják ingyen úgylátom egyikünknek sem a picurkát.
Mindenkinek van Valami!!

Rebe:
Nagyon örülök a jó hírnek,most már irány a babóóóóóóóó!:)))))
Előtte meg a nyaralás!!!!!!!!!:)))))
Csupa csupa jó jön most már meglátod!!!!!!!!!!

Madrin
sajnálom hogy mindenért szabit kell kivenned,én ugyanezt végigcsináltam.

Kata
te nagyon ügyi csaj vagy hogy aláírattad a főnököddel.Jó hogy most már nem tehetnek ki,nekem annakidején ugrott a meló mert egy év alatt végigcsináltam az inszemeket,meg a lombikot.
Drága volt a főnököm egy hiéna.Hálistennek Martin akkor sikerült és nem kellett visszamennem.
Persze bajban leszek ha letelik a 3év:(

Ezért is próbáljuk ilyen hamar a tesókát mert ha találok egy új munkahelyet,nem hiszem hogy bárhol is örülnének hogy én 2 naponta Pestre járok.Sajna ez van,tavasszal is úgy bíztam a sikerben de egyik sem sikerült.Reménykedem hátha ez az utolsó 3 fagyibabó a legerősebb!!!!!!!!!!

Amúgy lányok akiknek már sikerült,feküdtetek végig?
Mert Martinnal nekem ezt nehéz kiviteleznem.

Nyunyika
te ezt hogy tervezed?
Most nézem 8 óra éppen szúrod a szurikádat!:))
sehike

Na csaó!

Beadtam ,a tüszi repi szurit!!! :) Sikerült! :wink: Krisztikéről még semmi hír!!???Most elköszönök,majd reggel jövök!JÓÓÓCCCAAAKKKÁÁÁTTT NEKTEK!!!! :wink: Pusza

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuci

Drága vagy Gólya ügyben,hátha ez kell,hogy szerencsém legyen:))))

Felénk nem járnak a gólyák???:))
Én még egyet sem láttam!!!!!!!!
Pedig figyelem az eget ezerrel:))
sehike

Sehike
én végigfeküdtem,és igy sikerült,elötte lévö 5 lombiknál nem feküdtem végig,csak az elején :oops: :oops: de mindenkinek más jön be :oops:

Nyunyi
ügyi vagy :D :D :D

bibar

Hát nyunyi te csúcs profi vagy már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd kérem a tanácsokat ha odáig eljutok egyszer

Krisztike merre vagy????

DRukkolunk
sehike

Bibar

Fura hogy nem emlékszem Martinnál hogy csináltam,tuti sokat pihentem,majd most addig akkor talán apa szabin lesz és babázik,hogy emelgetnem ne kelljen.
sehike

Sziasztok!
Sehike, szerintem is húzasd ki a fogad. Utána már nem fogsz szenvedni miatta. A pótlásig max. nem vigyorogsz teli szájjal :D Nekem szerencsém van a fogorvosommal. Ovis korom óta hozzájárok. Sajna mindig problémás voltam. Úgyhogy szinte hazajárok hozzá :) Jut eszembe, asszem a jövő hónapban meg is látogatom...

Bibarci, köszi az infót. Akkor ismét ekg.

Képzeljétek, előbb voltam kint a kertben, és végre picit FÁZTAM!!! Már nem is emlékeztem erre az érzésre :D

Még később bekukkantok Kriszti miatt.

Jóéjt, szép álmokat mindenkinek!
süni76

Sziasztok!
Ma nem volt jó napom.....Fél 9-kor már levettéka vért, és csak fél 2-kor kaptam eredményt...Lekésve ezzel a vonatom.Még szerencse, hogy Lexiék elhoztak, amit köszönök mégeygszer!!!!!!

Nos, ma ismét csaltam egy kis mosolyt kedves doktorom arcára...Mondtam neki, amióta idejárok, még nem láttam mosolyogni, de most péntek óta látom...És mondtam, ezt sűrűn kellene gyakorolni...Olyan kis édes.(Persze ezt nem mondtam neki) :oops: :oops:

A hormonszintem még nem az igazi, de pénteken meglesz a leszívás....Nyha 13 mm....Tök jó!
Sok szép petikém van(még mindig) :wink: :lol:
De sajnos holnap is mennem kell....Nehezen bírom ezt a koránkelést! :roll: :oops: :lol: MOndtam is neki, szabin vagyok, azt hittem pihenhetek, és most mindne nap mennem kell....De nem panaszkodni akarok, csak olyan rossz felkelni(És tudom, nem ő tehet róla, hoyg menni kell).
Gyorsan megpróbálok visszaolvasni... :roll:
Vendég

Bibar!Sehike!Köszi a dicsérő szavakat!Arik vagytok! :wink:

Benéztem csak gyorsan ,mi lehet Krisztikével!Kitartás Drága a keléshez! :!: Mindjárt itt van péntek a várva várt nap!!!És utána KISMAMI leszel!!!!Remélem én is!!!! :wink: Most elköszönök még 1x!!!!!JJJÓÓÓCCCAAAKKKÁÁÁ Kép JJJÓÓÓÉÉÉJJJTTT!!!!A növekvö petikéknek is!!!! TTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Csajok, jöttem elköszönni, holnap korán reggel indulunk! :lol:
Jövő hét szerdán jövök majd este!

Kriszti, Kata, Nyunyi, Manda mennek a drukkok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek puszi!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Na, talán sikerült visszaolvasnom!
Annyit írtatok ma is, alíg bírom követni...Így jár az, aki az egész napját pesten tölti!!!! :lol: :lol:

Zsókuci drágám!
Nem is tudom, hova növezstem a petikéket...Olyan szépek, talán szebbek mint tavaly volt...Akkor nem is voltak ilyen nagyok!!!!De aranyos vagy, köszönöm, bár a petefészkem majd szét robban..... :lol: :lol: A nyha ma már 13 mm volt, (ahogy láttam)! :roll:

Erika!
Nem nem, nem előzök le mindnekit...Nyunyinak meghagyo az előkelő 1 helyet...Én bőven megelégszem a 2 hellyel...(HIsz a 2 a szerencseszámom, de ezt már elárultam) :lol: :lol:

Manda!
Én állandóan rosszul voltam a szuritól.Tavaly is, és most is....Tuti attól van. Valamint én az Elevit bevétele után voltam rosszul, ha éhgyomorra vettem be.....A kollegákat én is csak kismamiként gondoltam meglátogatni..Tegnap kérdezted a tornát..Én a deca szúrása előtt abbahagytam.Nem akartam kockáztatni.....

Katám!
Nekem most tegnap óta van ilyen folyásom...tartok is tőle, elvileg a spontán ciklusbna most van peteérésem...És nekem mindig akkor van ilyen!!!!! :roll: :roll:

Viki!
Jó nyaralást!Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!Sajnos nekem is sűrűn van ilyen jellegű bajom..Pedig sex előtt, és utána is fürdünk, hoyg ezt elkerüljük.... :oops: :oops: És mégis!

Madrin!
ÉN úgy tudom, csak egy EKG-t kell vinni a leszíváshoz...Remélem, mert én sem voltam máshol.....
:roll: :lol:
Vendég

Túljutottam az első oldalon, jön a következő!
Gil!
Jót nevettem az írásodon!!Dehogy vagy öreg!Ez a meleg megterheli mindenki szervezetét...Akár öreg, akár fiatal....A legszebb korban vagy!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol:

Rebe!
Jó az, ha tudsz védekezni....Én pl nem bíroma gumit...És amikor UH után hazaérek, viszketek, és van folyásom!Pedig tisizta gumit húz rá...És mégis. :oops: :oops: Örülök, hoyg mégsincs akkora baj!!!!!

Madrin!
Nekem ennyiből szerencsém van, a munkahelyen memgcsinálták..És a doktornő gyorsan kielemezte...Kb 10 perc volt az egész! Ha itt lennél, eljöttél volna velem..... :roll: :lol: Sajnos a rendelőben be kell jelentkezni, én ezért szoktam a barátnőimet elvinni hozzánk, akár EKG, akár laborvizsgálat van....Olyan soká kapnak időpontot.Magyar EÜ......No comment. :oops:

Nyunyi!
Köszönöm szépen!!!Aranyos vagy! Igen, mindjárt péntek, csak azt még ki kell bírni.... :roll: :lol: :lol:

Talán végeztem...Holnap sme jövök sztem 5-nél előbb...ha megint ilyen későn kapok eredméynt akkor csak fél 3-kor indul a vonatom, ami fél 5-re van itthon...És mire hazajutok!!!!!!!!!!! :shock: :shock:

Lexikém!
Mindenképp megyek holnap!!!Pusszantalak, Te kis hisztigép!!! :roll: :lol: :lol: :lol: Imádlak, ugye tudod???
Vendég

Kriszti
Nem ér!!!! Front is van, gond is van........ Egyszer nekem is szabad hisztisnek lennem!!!! Most meg szívok, mert apácska nem is szól hozzám egy szót sem. Remélem csak hagy pörögni, (pedig már elmúlt) és nem az a baj, hogy nem lesz focista a bébi!!!!
Holnap várlak! Ügyes legyél!!!
Vendég

Sziasztok,

Hű, ma is termeltetek, alig győztem visszaolvasni :wink: :lol:

Estrella,
Párod már kezdi megérteni-elfogadni ezt a helyzetet? Ugye nem dolgozol???

Viki,
Biztos szuper lesz ez a 3 nap is!! :D:D
Sajnálom a bacit!!! :(:(

Sehike,
Hát, én is kihúzatnám a rossz fogat a helyedben. Nagyon sok bajt tud okozni, úgyhogy ne várj vele sokáig!
Fekvés: szerintem tényleg mindenkinek más jön be. Én csak 4-5 napot feküdtem, illetve azt sem feküdtem végig, de sokat pihiztem, utána mentem dolgozni, és hát akkor bejött. Azt mondják, túl sokat sem jó feküdni, mert akkor nem jó a méh vérellátása. Nekem azt mondta tavaly Wiegandt doki, hogy kímélő életmód – minden mehet ugyanúgy, de nem szabad emelgetni, stb. Szóval Martin emelgetése semmiképpen nem lenne szerencsés…
Édi vagy, hogy figyeled az eget :D Figyeld csak, nemsokára odaér a gólya, akit küldtem. :wink: De ha nem látod, akkor is ott köröz majd a házatok felett :D:D Puszi!

Madrin,
Igen, altatnak leszíváskor, és kell előtte az EKG. Nekem is szerencsém volt, senki nem volt, amikor mentem, és pár perc alatt végeztem is. :wink:

Rebe,
Ez naggyyooon jóóóóó!! :D:D:D:D:D:D:D Örülök nagyon!!! :D Nagyon jó nyaralást kívánok, pihizzetek sokat!! :D

Kata,
Nem gondoltál még homeopátiás szerekre? Azt bátran szedheted bármikor, még babásan is! Ne kínozd magad tényleg!!

Kriszti,
Örülök, hogy minden rendben volt! Helyes, növesztgesd is a petikéket :wink: Szép nagyon a mnyh vastagságod!!! :D:D

Mindenkinek mennek (akiknek kell :D ) a petikenövesztők:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
És sok sikert a holnapi bmc-járatnak is!

Puszi, jó éjt! :D

Kép

Kép
zsókuci

Vikike!
Sajnálom a bacikat!
Rebe!
Jó utat!
Kriszti!
De jó a pénteki leszívásra egy kalappal!
Nyunyi!
Neked holnap egy kalappal!
Sehike!
Akkor irány a húzás!
Lexi!
Ugye akkor jól gondolom a punisat?

Csajok!
Én ma csak beugrom egy röpke látogatóba az Irénkéhez,mert mindig kéri,ha a Jánosba megyek nézzek már be hozzá megmutatni magam!Mondjuk az urammal megyek,de ha épp ott lesz valaki,akkor szívesen nyomnék az arcára egy puszit,ha odajönne hozzám!
Fehér gatyó és fekete virágos mintás polóban leszek,de a hasam szerintem elárul majd!
Vendég

Jóóóóó reggelt!
Fáztam éjszaka! :shock: És hosszú idő óta először reggel már meleg vízben zuhanyoztam! :D :D
Rebe már biztos nem olvassa, de remélem, jó kis nyaralás elébe néz! Jó utat!!!

Kriszti
Szegénykém! Hogy bírod ezt a szörnyű sok utat, várakozást? Mivel töltötted azt a rengeteg időt? Gratula a méretekhez!! Drukkolok, hogy a hormonszint is oké legyen! KIcsit meg is ijedtem a lábdagadástól, mert két napig nem láttam a bokám, most kezd kicsit jobb lenni, de még mindig nem az igazi. Ez tényleg nem fordul elő a tinikkel! :lol: :lol: Azt se tudtam, mit kell ilyenkor csinálni: pihentetni vagy épp, hogy mozogni. Legszebb kor :?: :roll: :?

Nyunyi
Ügyi vagy!!! Látom, már alig bírsz magaddal! De mindjárt túlvagy rajta!!! Hova adtad végül a szurit? Hasba?

Zsókuci kedves!
Hogy bírod a melót? Talán már jobb lesz, hogy a hőség nem olyan borzasztó!

Benszi
Uh lesz? Remélem, szép képeket kapsz!

gil

Szép Jó reggelt!!!

Krisztike!Örülök,hogy minden rendben van,kitartás a mai naphoz is!!!! :wink:

Rebe Drága!Köszi a drukkot!!!Érezzétek jól magatok!!!!! :wink:

Benszike drága!!!Köszike!Vigyázz magatokra !!!!Sok szerencsét a mai naphoz! :)

Gil drága!Igen pociba adtam!!!!Nem is fájt!Kicsit szurkálgat azóta megint a pocim!De szerintem ez normális!!!!És már nem bírok magammal,alig várom a holnap reggel!!!!Ma még kitakaritok ,holnaptól meg pihi!!!Fözök ugy ,hogy 2 napig ne kelljen! :wink: Meg mosok!Szoktak adni fájdalom ,csíllapitot,inszem kor????

Kisördinek,fáj a lábacskája,megyek ma vele dokihoz!!!!Alig bir ráálni,nem tudom mit csinált vele! :roll:

Majd késöbb jövök!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuci és Többiek:
Apa továbbra sem tudja elviselni, hogy döglök. Pontosabban, idézem: "nagyon elhagytad magad az utóbbi időben". :?
Menjek el sétálni, mászkáljak, csináljak valamit, ne csak feküdjek.
Minden nap főzök, tegnap elsétáltam a kb. 1,5 km-re lévő SZTK-ba, elmentem anyagot venni, cipőt venni, megfőztem, és 1/2 2 volt mire kicsit ledőltem. Ő 2-kor ért haza és persze csak azt látta, hogy "döglök". Már nem is mondtam rá semmit.
Reggel direkt elvitte a kocsit nehogymá azzal menjek. :shock:
Persze jó sétálni meg minden, de gondoltam 2-3 hétig azért pihennék amikor csak tehetem. Legalább ebben a kritikus 11-13. hétben. De hát ő férfi, ezt ő nem érti meg.
Áldom az eget, hogy nem lombikoztunk, mert 2 hét non-stop fekvésnél már biztos agyérgörcsöt kapott volna.
Olyan jó, hogy legalább veletek tudok beszélgetni, mert apával tegnap sem dumáltunk. Király napok. Kicsit kivagyok.
Nem elég, hogy nekem is állandóan van valami bajom, mint szegény Lexinek, nekem még ezt is el kell viselnem. Fasza.
Bocsi, hogy kicsit zizi vagyok, de kijött az allergiám is, meg ez az egész lelkileg megviselt, de próbálok jobban lenni. Megyek is megfőzök most, legalább azzal is lefoglalom magam.

Egyébként ma megyek a védőnőhöz. Majd jelentkezem.

Kriszti:
Kitartás a mai naphoz.
Lexi:
Veled meg már beszéltem. És mikor lenne ez a vizsgálat?
Vendég

Estrella
Elszomorít, amit mesélsz. Nagyon kemény, amit a férjed művel. Asszem kicsit szétrúgom a s.ggét. Így tényleg nehéz lehet. Nem vagyok egy férfi érdekvédő, de most tiltakoznék a nevükben. Nem azért nem érti meg, mert férfi. Az én párom még akkor is megkérdezte, hogy már megint hova megyek, amikor a mosdóba mentem, pedig Ő is férfi. Ez nem döglés, hanem harc, amelynek sajnos nincs más módja. Hidd el, hogy feküdnöd kell. Ha én nem feküdtem volna, esélyünk se lett volna, hogy a baba megmaradjon. Pedig ismersz, én meg az egész napos fekvés, elég távoli kapcsolatban voltunk eddig. Ha menni akarsz bárhova, akkor hívj és elviszlek kocsival. Ne mászkálj, és főleg nehogy már szégyeld magad azért, mert betartod az orvos utasítását.
A vizsgálatra még nem jelentkeztem be, mert még nem néztem meg a telcsiszámot. Most kapcsoltam be a gépet, de előbb idejöttem. :oops:
Vendég

Gabicsibe!

Bejelöltelek iwiwen, Lexi ismerősei között megismertelek!
Remélem az elmaradt randit majd bepótoljuk!
Addig meg szorítok, hogy hátha....spontán, nekem is akkor jött össsze, amikor már feladtam és nem is érdekelt a dolog.

Kép

Kép
sharon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?