Jó reggelt!
2 napig nem jövök, és micsoda hírek!
Hemej, Nadine, Emi, KinderAndi gratulálok a babócákhoz! Mindenkinek gyors feépülést és sok-sok tejcsit kívnánok!!!!!
A héten keveset tudok majd jönni ( ha valaki hiányolna), itthon van anyu, így többnyire náluk vagyunk!
Tegnap felújítottunk csajszival!

Amíg apával a laminált padlót raktuk édesdeden alukált a babaautóban (Rolcsim után szabadon), még az sem zavarta amikor méretre szabtuk a lapokat, pedig nem volt éppen halk!

Mondjuk hozzászokott már pocaklakó idejében a felújítási zajhoz!
Móni, kérdezted mikor fejek: egyikből szopizik babó, másikat fejem, nekem kézi aventem van. mivel annyi a tej, és sajnálnám a pocsékba fojna, meg időt is spórolok, ezért csinálom egyszerre. A mennyiség meg nem baj ha nem csökken, mert adni szeretném a tejet, nagyon jó pénz az amit az oep fizet érte, fél év fejegetés meg igazán kibírható!
Gurgi, én is hason alatatom Minát, a fiúk is így szerettek aludni, nekünk bejön! Háton csak nagyon ritkán alszik!
Tömzsikének gratulálok a gyors gyógyuláshoz!
Zsuzsi, mennek a drukkok holnapra!!!!
Cumi, eddig kb 10 percet volt összesen a szájában, pedig nagyon csiniket kaptunk. nem igazán tolerálja, inkább a kezével próbálkozik. Bence fél évig cumizgatott, Rolcsi az ujját szopja még most is elalváshoz, nem tudom a kisasszony mit fog választani...
Most megyek, még pihi kicsit amíg alszanak az utódok! igyekszem jönni!