2003.04.10 20:31
2003.04.10 23:51
a magnoert brrr...
, egyszer talan osszefut(6)unk, nekunk macis babakocsink van. 2003.04.10 23:55
, mert nem tudtunk kocsit szerezni múlt hétre és nem akartam gyalog menni. Dokibácsink szép volt, mint mindig
, megbeszéltük, hogy õ lesz a nõgyogyim, kérdezte, hogy írjon-e fel fogalmazásgátlót, de nem kértem. Na ja, egy ilyen elfoglalt Apa mellett minek is?!
Bekivel minden ok (tudod, ez az a kötelezõ születés utáni 6 hetes kontroll), kicsit kötött a csípõje, tornáztatni kell.
2003.04.11 08:24
2003.04.11 08:39
2003.04.11 09:00
... 2003.04.11 09:52
2003.04.11 12:41
2003.04.11 13:40
Nalunk is volt ilyen "folyton szopizni akarok" idoszak. Legutobb most a heten (8 hetesen...) nem tudom. Esetleg emlitsd meg a vedononek!
Doki neni nagyon megdicserte a forgolodas miatt, alig jott,hogy elhigyje!
2003.04.11 14:58
Zsebi egész nap csak kézben hajlandó szenderegni már két napja
Most is félkarú vagyok...és Timivel így alig tudok foglalkozni, pedig nagyon igyekszem cserepesre mesélni a számat. Lassan gyerekdalokból is újakat kell tanulnom, mert már én unom a repertoárt
. Viszont kénytelen leszek Zsebit letenni és ordikálni hagyni, mivel kendõben sem nyugszik le és így meg képtelen vagyok bármilyen értelmes tevékenységre
. Ugye, ez már nem kenhetõ a frontokra??? 

. Egyébként is igaz, hogy folyamatosan fogyasztva egyik tejserkentõ sem használ, mert megszokja a szervezet. Én csak alkalmanként iszom Fitolac teát, vagy szedek be homeobogyókat a cél érdekében, pedig általában üresnek érzem a cicimet. Az egyetlen állandóan használható módszer a fejés, én balga az elsõ lányommal 8 hónapig ezt csináltam
Ettõl tuti több lesz a tejcsi, de nagyon fárasztó és néha a lefagyasztott produktot sem tudod felhasználni. Nálunk a lányom már a tejeszacsik látványától is fintorgott, sõt a fõzelékben is kiszúrta a mirelitet
Szóval a német juhászunk 20 liter anyatejet vedelt be

Adrinak pedig Zsebidú a becses neve, de ne kérdezd, miért
Most egyenlõre nem fejek, mert nem akarom magam tejelõ tehénnek érezni és egy kis kutyakajának (elõzmények lásd fent) meg minek ekkora felhajtás
Remélem, azért gyorsan visszatalál a humorod
2003.04.11 16:06

. Ha meg már kinyilt a csipám, fel is kelek

olyan jó, hogy egyre jobb az idõ, lassan kicsaphatom a lányt a teraszra
, bár elõtte kell venni egypár 62-es plüsrugit, ugyanis 2 napja már ezt a méretet hordjuk
(szerintem elmérték a kórházban, mert a 62-es cuccos se lötyög rajta). 2003.04.11 16:12
2003.04.11 18:22
, úgyhogy én saját kezûleg szoktam ott is lemérni õket, nehogy szégyenben maradjanak a törpikék
Úgyhogy a kutya szõre lett szép fényes tõle, no meg ki is kerekedett rendesen

Persze, ha arra gondolok, mennyi meló volt vele, nincs ennyire vigyoroghatnékom
), de így meg nem lesz savas ízû a tejcsi???? Mert ugyi, ha utána kiöblítem, akkor oda a sterilítás

2003.04.11 20:01
. 2003.04.11 20:32
2003.04.11 20:59
fejni pedig nincs energiám
. Lusta vagyok. És nincs szükségem a többletsúlyra sem, mert így is kb. 15 kg felesleget hurcolok
.
. Micsoda program tud lenni egy bevásárlás! Végre kimozdulunk itthonról.
. 2003.04.12 08:29
2003.04.12 09:52
! Meg egy darabig lefoglalja saját magát, aminek én nagyon örülök! 2003.04.12 10:07
Már kipróbáltuk az Espumisant, Gripe Watert, SabSimplexet, nem segít semmi, még a patikában dokinéni utasítására kikevert kanalas görcsoldó sem.
Tegnap úgy, ahogy volt, kimaradt az esti, ált. másfél órán át tartó kajálása, mert csak sírt-sírt, végül annyira elfáradt, hogy elaludt (persze a mi ágyunkban). Hajnalban meg mindig arra ébredek, hogy nyomkod ezerrel, tiszta piri a feje, aztán nem sikerül neki, csak pisi van a pelusban.
.
Mellesleg, Anna is utál hason feküdni, azonnal ordít, ha hasra fordítom, meg bukik. A fejecskéjét meg fölemeli közben, és dühösen "fejelgeti" a pelenkát a feje alatt
.
2003.04.12 12:02
, már tényleg sajnálom, hogy nem születtem Sívának, mert Timi is igényli a foglalkozást. Nálunk sem hat egyik csodaszer se, így marad a sok-sok türelem...miközben a férjem azt hajtogatja, hogy ne higyjek a pszichológusoknak, mert ez a gyerkõc egyszerûen hisztis
Már magam se tudom, mit gondoljak, hogy az ép eszem és a humorom töretlen maradjon.
2003.04.12 12:04
Tudják mi a jó.
Ma is szuper napsütés van. 2003.04.12 19:12

Igy vagy úgy, toll az illetö fülébe, hogy idegen kocsikban kotorászik!!! GRRR!!!

2003.04.12 19:14
2003.04.12 19:18
Ma megint forgolodtunk soxor a pelenkazon. Az agyon meg nem megy a mutatvany.Biztosan tul puha a talaj. De olyan edesen fordul, nagyon kis helyes! Es koszonjuk a sok gratulaciot!
2003.04.12 19:46
.
.
.
.) Végig kézben volt, de úgy aludt mintha a kiságyában lenne.
. Ja, és fürdés közben belekakilt a vízbe. 2003.04.12 20:34
2003.04.12 21:02
!
Azt is tanácsolta, hogy kísérletezzem ki, mikor hatásosabb: valamelyik babának kaja elõtt hatásos, valamelyiknek közben, valamelyiknek utána.
, csak más az íze. Valamelyik babó ezt szereti, valamelyik azt
. A hason fektetést karon próbáltátok? Akkor kijön a böfi is meg a puki is, és nem feszíti a pocakját addig sem.
. Folyt végig a szép sárga falon a szép sárga kaki, csöpögött a radiátorcsõrõl, anyuka (azaz én) pedig visítva nevetett. És én még nem hittem el a MÁV-ban, hogy a babák tudnak az intenzíven az ablakra kakilni
. 2003.04.12 23:12
Most is félkezû vagyok, úgyhogy nem tudok sokat írni. Ha ölbe vettem megnyugodott, nem volt pocifájás se, csak letenni nem lehetett. És persze másfél, kétóránként kaja.
Ilyenkor már éhes.
Masszázs mikortól leht? És hol is van?
"Persze már nem alszik Törpi, de helyette már megint alszik." 2003.04.13 08:16
, ezután annyira megnyugodott, hogy este már egy hangja sem volt, nemhogy nem sírt, de egész este mosolygott!!!!!! Annyira drága volt! És beszélgetett velünk, mindenféle szótagokat mondott, miközben teljesen értelmes, kifejezõ arccal nézett ránk. Az esti szopi megint két és fél órásra sikeredett, és aludni csak nem akart a kis drága, helyette én aludtam el, így Csipet megint a mi ágyunkban maradt. Végül is, szerintem õ is átaludná már az éjszakát, csak a kaki miatt ébred. Mert enni nem nagyon akart ma sem, amikor hajnali 2-kor beébredt, csak nyomkodott megint. Én ezt nem értem, hogy ha így nyomkod, 2-tõl reggel 8-ig, akkor miért nem jön ki egy gramm kaka se...
.
Egyébként, azt vettem észre, hogy Csipet is próbálkozik a forgással. Amikor fekve szoptatom, és leteszem õt oldalt fekve az ágyra, én meg épp készülõdöm melléfeküdni, akkor annyira vonzza a cici, hogy az oldalfekvésbõl megpróbál felém átfordulni a hasára, csak hát ugye az alatta levõ keze miatt nem megy neki. De nagyon próbálkozik!!!
Én is szinte repestem az örömtõl, mikor két hét szobafogság után elõször egyedül mehettem le a közértbe!

.
2003.04.13 10:54
2003.04.13 11:08
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|