De jó dolgom van, Isti a napköziben, Liliróza szuny
Barbi, jó lesz nekünk a
9 holnap, csak kicsit bele fogunk menni a csúcsforgalomba (ilyenkor az M1/M7 általában már a budaörsi tuskótól áll befelé), de majd meglépek az Egérúton
Neet, a diákjegyedet is üti ám a csoportos kedvezmény!
(diák 1200, csoport 900)
szóval - ez mindenkinek szól - mégiscsak az lenne a legjobb, ha bevárnánk egymást! persze normál időkereten belül
Velünk jön még a dédi is, mert Zsanci a megmondhatója, egy kézzel babakocsit tolni, másikkal Istit fogni, az nem piskóta!
És bérelhetnénk olyan 4-6 személyes kicsikocsi-taligát is a nagyobbacskáknak!
Neet, ez szuper jó lenne Nektek is, ha a csajszid nem szeret sokat sétálni, és akkor babakocsi sem kell.
A távozás meg persze igény szerinti, ki mikor fárad el...
tegnap voltunk dokinéninél - ott találkoztunk Zsanciékkal.
Liliróza 5330g és 60cm, és nagyon szép, életerős, kiegyensúlyozott kisbaba
a BCG-vel kapcsolatban még azt mondta a drnénink, hogy ideje lenne nálunk is eltörölni...
és minden 30-40.ik gyereknél van szövődmény, gennyesedés stb.
(ez találkozott Liliróza örökölt ekcéma-hajlamával, ezért lett nálunk ennyire extrém a helyzet...)
az sem korrekt, hogy a párnapos gyereknek kérdés nélkül beadják (én nem is tudtam róla, hogy megkapta

), mikor 6 hetes korig lehetne vele várni...
most a DPT-HIB-nél is izgulunk kicsit (tegnap megkapta, annak örömére, hogy most teljesen egészséges már), de azonnal adott mellé a drnéni kivezetőszert is (oltásnap 3, és másnap 3 golyócskát kellett beadnom)
Reméljük nem lesz gáz....
szóval holnap ZOO-ra fel
Deni, Ti nem tudtok jönni?
Leni, isti is leszedte a pelust magáról, és egy kezemen nem tudom megszámolni, hányszor kente ki/szét a bennelévőt...
de az utóbbi időben nem fordult elő ilyen, szerintem Hanka is ki fogja nőni
és nagyon aranyos kis háziasszonyka, Fiacskád meg igen szép legény

szopi hogy megy? kel még a bimbóvédő?
Másenyka, ne mondd már, hogy a gyerekfotók OFF-ok

ennél ONabb már semmi sem lehetne
nagyon megható az a kép, amin Orsika odahajol hozzátok

és Levi nagyon hasonlít ám rád! Te érzel különbséget a fiú/lánygyerek ill. a két gyermeked közt?
Szieszta nem is rosz ötlet, ha már ilyen f@sz@ mediterrán (afrikai?) ország lettünk
VAHAVA komolyan kezdhet foglalkozni az elsivatagosodással stb...