Köszönöm a részvéteket, aranyosak vagytok. Az a baj, hogy ilyen vigasztalást nem tudok adni anyámnak, valahogy nem tudok, mit mondani neki. Szerencse, hogy a férjem teológiára járt, õ tudja, mit kell ilyenkor mondani.
Beja: Ma Dorka nagyon csini volt az "új" ruhákban, annyira tetszik neki is, hogy nem volt hajlandó levenni fürdéskor, így sárga harisnyával és egy inggel fürödtünk
Ha jön új szállítmány feltétlenül szólj, mert biztosan megyünk hozzátok. Bálint miatt ne gondolj semmi rosszat, Dorka egy kicsit nehezebben oldódik fel, péntekre már jobban ment neki az ismerkedés, akkor minden fiúhoz odament és nagyot kiáltva mosolygott
Legközelebb Bálint is kap ilyen mosolyt!
Különben Dorka egyik tücsök zene társa is mostanában verekedõs lett, pedig kislány és régebben egy angyal volt, biztos valami fejlõdési szakaszt jelent ez a verekedés. Gondolom, most jött rá, hogy van akarata, ami nem mindig egyezik a többiek akaratával. Bálintot az idegesítette, hogy Dorka nem volt hajlandó vele együtt játszani, nem azt csinálta, amit õ gondolt, szerintem ezért ütött rá, így akarta rávenni a közös játékra.
Zafi: örülök, hogy Réka jobban van. Dorka még sosem evett meg egy egész kiflit, szerintem Rékától ez egész szép teljesítmény még betegen is!
Solya: nekem teljesen más eredmény jött ki, mint a többieknek (pl.: patiszon
), ebbõl is látszik, hogy én miért nem értem meg a vicceket és a humoromat is miért csak kevesen értik, ráadásul a reklámokkal is gondjaim vannak
Szila: ha tanácsolhatok valamit fényképezõ ügyben, vegyetek inkább Bécsben, ha mondjuk arra jártok, mert sokkal modernebb modelleket olcsóbban meg lehet kapni, mint itthon Magyarországon és minõségi gépet kapsz, az Áfa-t pedig vissza lehet igényelni.
Bogancsi: gratulálok Zefírhez! Tomi jobban eszik már?
Szila: nálunk teljesen fordítva jönnek a fogak kifelé, mármint sorrendben, szerintem minden elõfordulhat!
Menta, Gorsi: mi is telefonon rendeztük a biztosítónál a kárbejelentést, azonnal megmondta, mennyi pénzt kapunk (beázásra 12 ezret) és 2 nap múlva hozta a postás. Kellemesen csalódtam!
Zsuzsa: Gratulálok a matek tagozathoz!
Tali: ha mentek szabadba, küldjetek sms-t nekem (30 3995975), mert akkor utánatok megyünk, ha Dorka túl lesz a szurin. Szerintetek náthásan mehet szurira (csak picit náthás)?
Vigyázzatok magatokra! Üdv: Zsuzsiék

)