Sziasztok!
Csak kutyafuttában, így is több lépcsőben írtam, mert annyira nem engedik a fiúk, h a gép előtt üljek....
1. JULIKÁNAK NAGYON BOLDOGSÁGOS 20. HÓNAPOT!!!!
2. KATÁM NEKED GRATULA AZ 1ÉVHEZ!!!
3. Köszönjük a köszöntéseket!
Nóri, tök ari vagy!! És nagyon tetszett az álmod!

Ja és én is a gyrost választottam volna! Okos fiú Farkas!

Tök jól hangzik a jövő májusotok.Így Farkasnak és neked is könyebb lesz, sztem.

(mi is melegítjük a joghurtot

.)
Zsófi, gratu Samunak! Nagyon ügyi!

ja és apa is olvassa, csak ő a végével kezdte...
Katám, sztem is tök jó az új vonlazó! Képek is tök jók! Pusszok a gyönyörűséges kiscsajnak!

( a kishosszúcombúnak! és még milyen magas lesz, meglásd!

) drukkok a mai naphoz, ha jól emlékszem, ez a zsufis napotok.
Zsókám, szegénykém!

át tudom érezni, nálunk kb akkor volt ez, miután Mircike írta, nekem olyannyira nyomott hagyott, h halványlila lett a szemem alatt - mint a boxolóknak.. - . Apa persze azt mondta, mit sipánkodsz, aztán másnap ő jegyezte meg, h mi az a lilaság... Szal tud fájni! Gyógypusszok! Gratu az okos kiscsajodhoz!!! Gratu Marcipán fogazatához! imádom a kiskrapekot!
Mircike Mirkó, imádnivaló egy pasi!!

(Lehet, h pasi függő, lehet, h azok a gyerekek, akik viszonylag tovább szopiznak, ki tudja, de nekem mindkét fiam - meg az apjuk is

- a mai napig minden nap legalább 2x megsimogatja a mellemet. JA és a leosztás is megvan /by Zsigu/ : amíg Milos szopizik, addig ővé/Babáé=Zsombor,/apáé a másik mellem..., érdekes mi?!!Hmm...

)
Anzsi, minden pasi bepróbálkozik, de majd rájön, h ez fáj anyucinak. Recék? Pusszok Bendeamckónak!!! és ebben is igazi kispai, dvk, cdk..., és még mennyi mindent kell majd még pakolni előle! Annyira édes lehet, ahogy fedezi fel az izgalmakat a lakásban!!!!
Fatima, nagyon ügyik vagytok!!Sztem nagyon jó a hozzáállásod, nagyon klasszul csináljátok!
Niki, remélem, most már minden rendben a pici Emmával!
CsSzilvi, merre vagy? Visszajöttetek már a pihiből? Milyen volt?
Andi, és mért ne adja ide kölibe Zsóka Borcsatát??!! Pedig jó sora lenne, hidd el!
Viki, Beni mosolygós fényképe nagyon anyáknaknehéznapraerőtadó!!!
SNiki, lehet, h nekem azért volt könyebb, mert Zsombor nem volt hasfájós, szopizott, büfi, és alvás, így sokat tudtam Zsiguval is főzöcskézni, játszani, aztán ahogy nőtt Zsombesz, kivittem, magunk közé tettem, és bevontam őt is a játékba. De majd megkereslek, ha lesz időm, okés!
ja és még egy röpke beszólása Zsignek, miután letorkoltam,h rosszat csinált, felhívta imri egyik haverját, és elmesélte neki, h "anya, most dühös rám..."
Milost egyre jobban érzem - sztem - már vékonyodik a hasfalam, nemhiába csak 3. terhesség, és néha érzem a kis kezét, sarkát, annyira furcsa érzés. A fiúkat nem éreztem ennyire kivehetően.
na ez az összeollózott hszem....Már most bocsi, ha én sem reagálok mindenre, de nem is tudok olyan gyakran olvasni titeket, reagálni még olyannnyira sem. Szeptembertől gondolom, még ennyit sem tudok lenni, de azért majd próbálkozok..., nem adom fel...