Sziasztok Lányok!
Itt vagyok, ragyogok...na ezutóbbi annyira nem igaz, de fogjuk rá, hihihi
Voltam ma nst-n, minden okés volt, szívhang és mozgások egyaránt, hétfőn megyek ismét.
Egyébként pedig minden a megszokott, semmi fájás, néha egy-egy pocak keményedés, és ennyi. ( mondtam a szülésznőnek, aztmondta, örüljek neki, hát örülök is....)
kissmanó: nekem is vannak rossz napjaim, illetve inkább óráim... de az független ettől. Ha a hormonok úgy akarják, akkor jó kedvem van így is úgy is, he pedig nem, akkor meg csinálhatok bármit....de szerencsére a nehezebb időszakokat is egész jól kezelem. Tudod bőgök egy nagyot, és máris jobb
Édesek a bébik!!!! Nyomjátok csajok a fotókat, gondoljatok ránk, akiknél még bentlakósak a babák. Legalább így láthatunk kis tündéreket.
Ildi: köszi az infót a kórházi szobákról... hát igen a 2 ágyasban benne van a rizikó

Egyébként végül kapott a szomszéd szobában a lány 1 ágyas szobát? Mondta ma a szülésznőm, hogy most is teljes a teltház, mind a szülészeten, mind a gyermekágyas részlegen. 8 baba született éjszaka, amíg ő ügyelt.
Ceniko: drukkolok neked/ nektek lakás vásárlás/eladás ügyben

No és persze azért is, hogy mielőbb kibújjon a bébi. Én nem is tudom, hányan nem szültünk még?! Meg sem néztem mostanában a táblázatot, de már csak egy páran lehetünk. Jó végülis július 26-a van.
Nekem a mai napra van egy babonám ( pedig nem nagyon hiszek a babonákban), de most örülnék ha összejönne.... Majd úgyis kiderül...
Lányok, a hasfájós babáknál tényleg érdemes kipróbálni a masszázst, biztosan hasznos. Én anno más jellegű masszázs oktatásra jártam Blankával ( elalvás előtti lazítós ) mert ő szerencsére nem volt hasfájós. De amire mi jártunk, az is nagyon hasznos volt, Blanka olyan kis nyugodt, jó alvó baba volt.
Huh, jó meleg van megint.. a francba.....
Megyek, felpolcolom a lábam.
Majd még benézek.
Móni