Jó reggelt mindenkinek!
Eszetlen, hogy mit termeltetek, alig két nap alatt...

Mi lesz itt, ha egy hétig nem leszek netközelben...
Minden elismerésem a mai gyümölcsnaposoknak, meg a mindenféle diétázóknak, és kitartást hozzá! Asszem csak akkor venném rá magam, ha vm pocsék cukros eredmény, vagy bármi más rákényszerítene. De - lekopogom - eddig nincs rá ok. Egyébként meg eszem én mindent, de hála a nyárnak, most egy rakás gyümölcsöt. Meg májkrémes kenyereket... már két hete...

De annyi ellentmondó (fél)információt lehet olvasni, hogy abba is hagytam ezek böngészését, s amíg nincs semmi bajom, addig nem foglalkozom ezzel.
Csim, ma mész UH-ra, jól emlékszem? Remélem elégedett leszel

!
Cuki, kíváncsi vagyok, hogy fogsz dönteni

! De ha hétvégén mész, akkor nem fogadunk el kifogásokat a találkozó miatt sem

! Mert azt nagyon támogatom

!
És boldog névnapot Pankának! A mi babánknak tegnap volt a névnapja. Jakab

!
Evu, mi volt tegnap a cukron, végülis? Én holnap megyek, de nekem a löttyös változat van, és már ma estétől nem ehetek...

. Szóval, ma biztos, hogy addig sem diétázom...
És remélem, már tényleg jobban vagy!!
Masi, én Blanka-szavazó lennék! És nagyon jó a szoba is! Minden elismerésem a takarítórohamért, érzem, hogy engem is el fog kapni még néhányszor, bár múlt vasárnap végigtorpedóztam az egész lakáson. Ja, és Rómába vasárnap hajnalban indulunk... 6-kor indul a gép... a többit hozzá lehet gondolni

.
Missi, nagyon aranyos a bútor is, de a fiad méginkább

!
Ariel, üdv újra itt! Neked miért biztos a császár? És Áfonya! Totál megértem, hogy el vagytok keseredve emiatt, de tényleg bármikor megfordulhatnak még. Nem akarok jönni a csodasztorikkal... de egy 39. hetesről azért tudok

.
Büngyi, fut még a Hanna/Heléna kérdés

? Mert - bár látom, szinte egyedül vagyok ezzel - nekem a Hanna jobban bejön

. A lakásképek meg nagyon jók, remélem látunk majd párat a festés eredményével is. Legjobban a konyha és ebédlő közti rés tetszik, az nagyon praktikus

. Nálunk boltíves átjáró van, és nagyon szeretem.
Evarga, üdv újra, Tila, Neked pedig üdv először itt

!
Adri, alapból Barbara, de az Erdei mellett inkább Dominika, az úgy nagyon jól hangzik. Pl... dr. Erdei Dominika... nem rossz...
Sheepy, ha megnyugtat, akkor miért ne mosnád akár ezerszer is a gyümölcsöket? De komolyan, a tojást én is mosom, bár nem mosószerrel, de azért elég húzósan tudnak kinézni ahhoz, hogy nem pakolom csak úgy a hűtőbe... na ne...

Porszívózás

??? Nagy mumus... de szoktatom magam a gondolathoz, hogy nincs messze az időszak, amikor akár naponta többször is ráfér majd a lakásra. Ezért ez most az edzés időszaka, heti egyszer-kétszer muszáj.
A szükséges dolgok listáját én több forrásból is megkaptam, abból összevagdaltam, amit jónak láttam, beszerzése folyamatos. Leginkább majd szept-től, ha szabin leszek.
Ágica, mikor is mentek Bfüredre?
Szegények, Ti mind, dagadósok, nemalvósok, csontfájósok! Már lassan nem is merem leírni, hogy mindezekből semmi... persze majd megnézem a csülkeim Róma után... höhöhö... itt fogok sírni a vállaitokon

.
Az előkészítőre sajnos nem jutottam el kedden, nem értem haza időben. De nagyon várom majd a tapasztalatokat!
Húzok dolgozni, majd még idenézelődöm napközben. Ja, és du doki, de csak extraidőpont, hogy repülés előtt megnyugtassam olykor háborgó lelkiismeretemet.