A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Zöldi mi holnap délután hazautazunk anyáékhoz, és onnan megyünk szombat hajnalban kifele.

Ti?

Reméelm sikerült a ciklusodnak megfelelően alakulni a nyaraláshoz! :wink:

KLarissza köszike!

na megyek vasalni!

BABim Uram mesélte, hoyg "összefutottatok" :lol:
Vendég

Sziasztok! Megérkeztem munkából és miegyébmásból :lol:

Zöldi igazad van, úgy tényleg könnyebb :lol:

Andi: ha nem 5-t hozok mi lesz a bünti? Szobafogság? :lol: :lol:

Kata, bettike: köszönöm, már csak az a kérdés, hogy mi lesz, ha babó és suli egyben megy :roll: kemény menet lesz néha, és remélem ha eljön az ideje, nem vizsga alatt indul meg a szülés :roll: :wink:

Bettike: rosszul teccett írni a dátumot, 28-a az szombat :wink: 27én megyek, holnap :)

5 perc és adom a kövi szurit.. :shock: tegnap elbőgtem magam utána :? nehezen bírom, múlt hónapban meg annyira tetszett, mint amennyire most nem :oops: :roll:

Puszi mindenkinek, a nyaralóknak kellemes, napfényes időt.
Akik itthon maradnak: ne dolgozzatok sokat, igaz, hogy a munka nemesít, de az is igaz, hogy megvár és nem szalad el :lol:

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

kis-csillag! minden elismerésem, Én nem bírnám beadni magamnk a szurit!

Melcsi Jó volt hogy itt voltál picit!
Vendég

Sziasztok!

edina: aranyos a vikid :D

boni: nem lehet, hogy később volt péd? :roll:

surmi: gyógyulást kissurminak!

csillag: gratulálok a fősulihoz.

coca: érdekes az anyósod :twisted: tetszik a hely, ahova mentek. én is akarok, én is akarok menni!

purc: jöhetsz hozzám is takarítani :wink: most már pihenj!

bettike: érdekes a görbéd, bár szilcsi babás görbéje jutott eszembe. drukk++++

ceni: drukk++++

nyaralóknak: jó útat, jó pihenést!

rólam: ma voltunk petikével pesten. valószínűleg ősszel, májátültetése lesz németországban, itthon ilyen pici babán nem tudják elvégezni. nagyon szomorú vagyok! :cry: a picur nő, most 3 kg. ma először én etettem meg. nagyon édes.

kati
katica30

Sziasztok!

Katica, sajnálom Petikét!!

Zöldi, gyönyörú helyre mentek, majd kérünk részletes beszámolót!!

Boni, érezd jól magad és pihenj nagyon sokat!!! Jó utat! És persze tőled is kérünk beszámolót!
A szememmel nem tom mi baj van! Reggel este nagyon vörös és viszket, napközben meg semmi baja! :shock:

Edinka, sajna nem értem a görbéd! Elég furi, bár az emelkedés talán meg van!

Bettike, azért ne mond h soha!! Fogsz te még ebben a ciklusban tesztelni! :wink:

Kép
kata05

KAti ez nagyon szomorú! drukkolok, hogy sikeres legyen a májátültetés! :cry:

Pé em nem lehetett annyira később, mert múlt hét Kedden volt kb 20mm es tüszőm, kb 2-3 nappal később azé csak megvolt. meg éreztem is a szúrkát, volt nyákom is 2 napra rá. :oops:

Katám! nem tudsz elmenni szemészhez?.lehet ki van száradva? kapsz rá valami cseppet!

JElentem mindent bepakoltam! :lol:
Vendég

NA megyek alukálni!

MÁR CSAK 1- ET KELL ALUDNI! :lol:
Vendég

mi nem alszunk, kis Surmi szeme vérvörös és valami dudor van a szemfehérjén, és csak sír és sír, és én is a fáradtságtól :cry:
egész nap csak csüngött rajtam.

JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK ÉS MAGAMNAK :!:
surmi
kockasfulunyul

egy kép a beteg kis Surmiról

Kép

Kép
surmi
kockasfulunyul

Jó regg!
Most értem haza,mert este 7től dolgoztam :evil:

KicsiSurminak jobbulást!!!! Kép

Boni:nagyon jó pihenést neked a nyaralás idejére!!! :) Kép

Kis_csillag:én a gondolatát is nehezen bírom a szurinak,ne add fel!!!Nincs bünti,illetve,majd a jegyek alapján kiszabunk Neked valamit :wink: :lol:

Kata:drukkolok, hogy sikeres legyen a májátültetése Petinek! Kép
vedresandi

Jó reggelt!

Már egyet sem kell aludnom! :mrgreen:

Kicsisurmi jobban van?

MA reggeli hőm visszament 37,05 re! hőmérőm is bepakoltam( meg egy doboz tampont remélem nem kell használnom )

DÉlelőtt lehet telefonálnom a vérvétel eredményéért, kivi vagyok!
Vendég

Drágáim!

Tegnap eltűntem, és későn értem haza.

Jelentem nászútunk 0. napja remekül zárult :wink:
Igen Boni, időzítés kiváló, ma vagyok a 12. cn-en.

Indulunk!

Minden kedves nyaralólak, szülő nőnek, pockosnak és szépreményűnek boldosságos napokat! Kedden jövök.

Pusssssssssssssssz!

U.i.: Kérek SMS-t Enikő+Zalánról! Cupp!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!!

Ideértem. :lol:

Katica, nagyon sajnálom Petikét és drukkolok, a májátültetés sikerében!!!

Boni, nagyon jó utazást kívánok, érezzétek jól magatokat!!! Horvátoknál jó nyaralni, de ha már eleged van a bari húsból, akkor ne hambit vegyél, mert az is abból van! :wink: :lol: :lol: :lol:

Huh Andi nem lehetett semmi, iccaka dógozni. Minden elismerésem.

Zöldi, nem semmi helyre mentek!

Minden nyaralónak, jó nyaralást kívánok, no meg, hogy jó idő legyen.

Megprószáltam visszaolvasni, Áfi, merre van?

Rólunk: Minden rendben. Tegnap voltunk először sétálni, nagyon jó volt. Marcit 3710-el hoztuk haza a kórházból (szombaton) és szerdán 4090 volt. Úgyhogy hízunk-hízunk! :lol: tegnap nagymamát telibekakálta és pisilte, csak épp nem nevetett rajta.

Rakok egy képecskét róla (cumikirály): Kép

kispiskóta

Zöldi akkor Óriási drukkhegyek mennek felétek! Érezzétek jól magatokat és egymást!

DRága ZSu örülök, hogy már kinnt voltatok!
Engem unokaöcsém egyszer szemköztpisilt fürdetéskor... de asszem ezt már meséltem Neked! :lol:

Akkor majd vigsázok, hogy ne hambit egyek. most már teljesen be vagyok sózva(nem kell hozzá a tenger)

Tegnap hallgattam a tvben a híreket(közben vasaltam) és egyből Snufiékra gomdoltam amikor mondták a görög erdőtüzeket, meg a 45 C ot. Utána meg HOrvátország volt az erdőtüzek miatt... :shock:
Vendég

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Rohanok csak be akartam köszönni!

Zöldi! Legyetek rosszak! :wink:

Boni! Jó utat, + tesztet és érezzétek jól magatokat!

Kispiskóta! Nekem is kell egy ilyen kis pasi! :oops:

Rohanok tovább, este jövök! :D

Kép
bettike
Eger

Kissurmi olyan aranyos, hogy csak na! Gyógyuljon meg hamar!

Hát még Marci!

Kati! Petike szülei jól viselik? És amúgy jól van a pici?

Andi! Jó éjszakát!

Csillag! Neked meg elviselhető sünködést!

Boni! Sorstársam! Nektek is minden jót és szépet az utatokon!

Bettike! Igenis, értettem!

...igen, én is azt hittem, hogy már a határon leszünk ilyenkor, na de NEM!
Hát az úgy volt, hogy csöpögött a csapunk már régóta, és Drága Jó Uram (a továbbiakban DJU) úgy döntött, hogy aztán most ő jól elzárja!!!
...és sikerült! Eltörte. Most sprickol kifele a víz, a lakásban nincs elzáró, csak a pincében, ami ugye lezárja az összes felettünk lakó vízét, ami így reggel elég gáz. Hál'istennek van egy vízszerelő a házban, és hál'istennek még nem indult el dolgozni. Csak rám várt! Szalonnázás közben értem utol egy szál alsógatyóban nyitott ajtót...már a boltban van, és veszi a csaptelepet, és mindjárt itt lesz, és akkor végre feloldhatom sapokban térdeplő DJU büntijét. Mégiscsak nászútunk első napja! :lol: Aztán most 4 napon át engesztelhet, hogy elrontotta a csapomat. :wink: De jó lessz!

Kép
zölddisznó

Zöldi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Zöldi! :( :mrgreen:

ami rosszul kezdődik, az annál jobban végződik! :wink:
Vendég

Sziasztok :lol: :lol:

Fejfájással ébredtem,meg az orrom is vérzett egy kicsit :roll: :shock:
még csak ez hiányzott.
Nyügös vagyok :evil: :evil:

A hőmről nem is dobok képet :cry:
36.6 :roll:

aki nyaralni megy,az érezze nagyon jól magát :lol:

Kép

Kép
edinka

(((((((((((((((((((( edinka ))))))))))))))))
Vendég

Edinka! most néztem vissza, eddig is annyi volt! :roll: :?:
Vendég

Kép

Kép

Kép
edinka

Edinka mi van akkor ha a 8. cn en volt Pé, elkaptátok és holnap reggel tesztelnél?
Vendég

Boniko :lol: :lol: :lol:

8cn-on
:roll:

de utánna a 9naptól esik le, és a 12 megy fel csak?
Mért szerinted a 8cn is esélyes,mármint hogy akkor lehetett a pém :shock:
HA holnap tesztelnék akkor már ki mutatná :shock:
végül is tesztből van itthon jócskán :oops:

azt olvastam,hogy a beágyazódás hatalmas hormonváltozzással jár,és akkor is fájhat a fejünk :roll:
orrom is vérezgetett éjszaka.
(megint kezdődik a bebeszélem magamnak,hogy terhes vagyok)

Kép

Kép
edinka

Edinka! bármi lehet! főleg , mert nem megy feljebb a hőd, azért gondoltam, hátha ennél jóval alacsonyabb a hőd!
Vendég

Jó reggelt!

kata: menj el a szemeddel dokihoz, hátha ír vmi jó szemcseppet!

surmi: gyógyulást kissurminak!

andi: jó pihenést mára! éjszaka meló? fúj!

boni: megvan az eredmény?

zsú: nagyon édes marci baba :D

coca, boni: jó útat! érezzétek jól magatokat!

edina: mennek a drukkok++++

rólam: köszönöm mindenkinek a drukkokat. petike jól van, most hízlalják. két hét múlva mindenféle oltásokat fog kapni. a pesti dokihoz 2-3 hetente fel kell vinni. amikor megáll a hízásban, kb. ősszel vmikor, akkor indul a májátültetésre készülés. előtte persze megvizsgálják, hogy a tesómék közül vmelyikük jó-e donornak. tegnap néztem a térképen, észak-németországba kell majd vinni, tőlünk 1600 kmre.

kati
katica30

Kati Most hívtam (miután kérdezted)a dokim mondta, hogy mindkét érték normális, progi is az ovi uráni normális érték, prolaktin pedig ismét 511 (kevesebb, mint a 3. napon akkor 540 volt)

Azt mondta hogy annyira minimális, hoyg erre nem ad gyógyszert. következő ciklus átjárhatósági!
Vendég

boni: örülök a jó hírnek. hajrá átjárhatósági!

kati
katica30

HAjrá hajrá, csak még azt enm tom holcsináltatom, mert KAáliban 30000Ft szerintem felhivom nőgyogyim :shock:
Vendég

LAssan elköszönök, remélem csupa csupa jó fog történni mindenkivel, amig nem leszek!

[color=red]HIÁNYOZNI FOGTOK! [/color]:lol:
Vendég

Sziasztok!

Hazaértünk tegnap, beszerelték a klímát is, baromi drága volt, de legalább nem halok bele a kánikulába. Iszonyat, nem tudtam már enni, amit igen, az egyből vissza is jött. Holnap reggel ismét útra kelünk, pár napra lelépünk a barátokkal.
Visszaolvastam nagyjából, VedresAndi, neked nagyon szorítottam, sajnálom, hogy nem sikerült.
Szezso, baccamegamaci, nem értekeztünk telefonon, most nem tudunk talizni. :evil: Azért jó szegedezést!
Szirom, használ a müzli??? Nekem még igen, de ha egy napot is kihagyok, akkor már megint 3 napig sehol semmi. :oops: :roll:
Áfi, gyere vissza hozzánk, irgumburgum!
Katica, szegény kicsi Petike, micsoda tortúrák! Mielőbbi gyógyulást!!!Milyenek lettek az eredményeitek a kaáliban? Tudtok már valamit???
Babaimádó, kicsit carul esett, egyértelműen magamra ismertem az egyik hsz-odból, hogy gondtalanul mutogatom a babám uh képét. Igérem, egy darabot sem fogok hozni soha többet, nem akarom azért szégyelleni magam és kínosan érezni. Hidd el, nagyon szorítok nektek és itt mindenkinek, főleg azok után, amiken keresztülmentél, de eléggé bántó volt a megjegyzésed. És drukkjaim mennek továbbra is, hogy valóra váljon az álmotok!!!
Snufi, jó nyaralászást, tessék egész nap a tengerben hűsölni, hőguta ellen!!! :lol:
Boni jó nyaralást nektek is, te is hiányozni fogsz!!!!!!!!!!!!!!!
Coca, dinnye meg sör? :shock: Elég bizarr!!! Nem szaladsz a vécére ettől??? :shock: :wink:

Kép
szilcsi

Csajok Enikőnek fájásai vannak, most hozzák be a klinikára, ha ideértek, rohanok át én is hozzá, remélem, Zalán baba kibújik végre!
Katica drága, ha lesz valami, írok neked sms-t, jó? Te gépközelben vagy.
Pusszantás, szép estét!
Mindenkit eltemetett a munka meg a szabadság??? :shock:

Kép
szilcsi

szilcsi: mennek a drukkok enikőnek. írj smst, ha tudsz vmit.

kati
katica30

Ceni, hajrá!!!!!!

Zsu, ez a gyerek olyan széééép :lol:

Boni, Coca jó nyaralást.

Boni, tesztet azért vigyél +++++++++++++++++++++++++++++

Coca, neked azért marha jól kezdődött, de én is így szoktam. :wink: Utána engeszteltetem magam :wink: Tavaly elfelejtette az Uram a szülinapomat, miután kiderült kb 2 hétig ünnepeltük :lol: :lol:

Andi, akkor most alvás van gondolom ezerrel :lol:

katica, nagyon sokat gondolok a kis petikére, erősödjön, majd gyógyuljon meg minél hamarabb. :cry:

edina, ne aggódj, lehet ott még baba is :wink:

Tegnap voltam dokinéninél, nagyon szimpi volt. Most találkoztam az újjal, mert a régimnek ugye eltört az ujja. Remélem tényleg ő lesz ott aszülésnél, mert igen jófejnek bizonyult :lol: 1,5 cm-re nyitott a méhszáj, és puha. Gyerek feje lent :lol: Ennyit állapított meg.

Purc

Kép

Kép
purc

Surmi, kissurmi gyönyörú kiscsaj, látszik rajta a csíntalanság hihi :lol: Hány éves?

Purc

Kép

Kép
purc

Hello Lányok!

Megjöttünk!!! :-D nagyon szuper volt :lol: Kb 25 km-t pakoltunk a futóműveinkbe :lol: mindenhova gyalog mentünk, Ópusztaszer meg a Vadaspark kivételével...Szeged gyönyörű!!! Csak az első 2 nap iszonyatosan levette az energiáinkat, mert 40 fok volt :-(

Enikő: hajrá!!!!

Szilcsi, megvolt a telcsiszámod, Katival értekeztünk vasárnap, hogy a péntek lenne jó talira mindenkinek, de aztán az utolsó pillanatban úgy döntöttünk, hogy pénteken Kecskemétre megyünk, és onnan már egyenesen haza...Majd legközelebb...

Kati: Németországba kell menni a műtét miatt??? Ez durva...Remélem minden úgy alakul, ahogy kell....

Nagyjából elolvastalak Benneteket...

Boni és Coca, jó utazást, meg utólag Snufiéknak is...

Boni, szerintem tampon és átjárhatósági már nem kell... :wink:

Puszi, majd még írok, de ki kell teregetnem...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Megjöttem, Ceni maradt odabent. :D
3 ujjnyira van nyitva, csináltak CTG-t, rendszertelenek a fájások, de bentfogták, mert itt még ma éjjel baba lesz, azt mondták neki. :D
Zalán végre kibújik!!!
Holnap reggel mi ismét elmegyünk a messzi Vasba, de várom Cenitől a híreket, és küldöm is tovább Katinak, ha történik valami.
Purc, hajjaj már te is a végén vagy, hajrááááááááá! A másfél centi az olyan másfél ujjnyi, igaz? :wink: Meglett a takarítás eredménye! :wink:
Még éppen néztem, Robcsi is nagyon a végén van már, neki is hajrááááááá!!!
Szezso, örülök, hogy tetszett Szeged, gyertek máskor is! :wink: Ha nem lesz 40 fok. Én éppen mondtam, ha nem utaztunk volna el, tuti elhúztam volna innen, itt volt a legmelegebb. :roll:
Várom apát, jön értem, szép hétvégét!

Kép
szilcsi

Szilcsi: a messzi Vasba jöttök??? Hova pontosan? :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok,

Katica, Petikének mennek a drukkok. Remélem lesz a családban jó donor.

Cenikő, hajrá hajrá! :)

Jó nyaralást és pihizést a pihizőknek.

Edinka, drukk neked is hogy baba legyen.

Én jól vagyok, csak már kétszer is volt (ma és múlt héten) josló fájásom ami azért kicsit aggaszt így a 24 héten. Remélem Kitty baba még legalább 10 hetet a pocimba akar tölteni.

Pusz nektek: Csikken

KépKép
Kép
csikken

1 cn

Azaz mivel este jött meg így még "csak" 0 cn!

:twisted: :( :twisted: :( :twisted: :( :twisted: :( :twisted: :(

Kép
bettike
Eger

Bettike, a macska rúgja meg, meg az ördög vigye :evil: :cry: Ölellek! (((((((((((((((Bettike)))))))))))))))))))

Purc

Kép

Kép
purc

purc: mennek a drukkok++++

ceni: drukkhegyek++++

szezso: sajnálom, hogy nem sikerült taliznunk :(

csikken: maradjon még a baba a pocakodban! :wink:

bettike: annyira sajnálom :cry:

rólam: nemrég értünk haza a nagybevásárlásból. aztán alig bírtuk felhordani a vásárolt dolgokat az emeletre.

jó éjt, szép álmokat!

kati
katica30

enikőtől kaptam a következő smst:
"megszületett zalán 1 óra 15 perckor. 3400 gr és 51 cm. hajasbaba.sima szülés volt. puszka"

enikő: hatalmas gratuláció :lol: :lol: :lol:

most már megyek aludni.

jó éjt!

kati
katica30

Ceni, hatalmas gratula a picurhoz :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Jó reggelt!

Nagy gratula Cenikőnek és Zalánnak!

Csikken
Kép

KépKép
Kép
csikken

Valaki egy kávét? :)

Kép

KépKép
Kép
csikken

Enikő! Gratulálok! :lol:

Bettike: sajnálom :cry: de legalább ez egy normális hosszúságú ciklus volt...meg vagy dicsérve! :-D

Csikken: köszi, már túlvagyok a kávén :lol: a nyaralás alatt nem ittam egy kortyot sem, úgyhogy már elvonási tüneteim voltak...
Mikor mész dokihoz v. UH-ra legközelebb?

Kati: gondolom jó kis móka volt felcuccolni, ráadásul éjjel :lol: mi az ötödiken lakunk, nincs lift, és rendszeresen túlvállaljuk magunkat...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Enikő!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!GRATULÁLOK!!!!
Kép

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
ancsa81

Hahó!

Meggyöttünk.

Enikő! Én is szeretettel gratulálok nektek! :wink:

Gabi! Nálam van a két doboz gyogyid, írjak privit vagy beszéljünk telcsin? Nálam a telcsiszámod!

Ne haragudjatok, visszaolvasni nincs esélyem, úgyhogy csak üdv mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szezso, majd augusztus 2,hetében megyek egy 4Dre.
Jézusom, 5 emeleten laktok és nincs lift??? :(

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?