Era!
Szívből GRATULÁLOK a csajszihoz!

:)
Gyönyörű szép, már csak híznia kell picit. HAJRÁ!
Én is rengeteg túlságosan korán született ikerről tudok és velük is minden a lehető legnagyobb rendben, senki meg nem mondaná, hogy jóval hamarabb érkeztek a vártnál.

És igazad van, a csajszikák sokkal erősebbek, úgyhogy minden rendben!

Kitartás és csak is pozitív gondolatok! Puszi Nektek! Ügyesek vagytok!

A DRUKK természetesen részünkről is érkezik!!!

Timi! (26)

:) Hááááááááát igen, nálunk tulajdonképpen egy mini magánovi működik már pár éve...

Dominikánál még fogalmam sem volt miként is kellene csinálni - hiába olvasgattam az erre vonatkozó mindenféle könyveket - csak sodródtunk az árral.

(Arról nem is beszélve, hogy akkoriban minden rokon más-más jó tanácsot adott - amik sokszor ellentmondtak egymásnak teljes egészében - és 20 évesen nem voltam valami magabiztos...)
Aztán eltelt 8 év és ahogy hirtelen sok pici vett körül, hirtelen rájöttem mit és hogy lehet a legoptimálisabban, legegyszerűbben, leggyorsabban - szóval azt hiszem a kis csapat vezetett rá mindenre, nekik köszönhetek mindent.

Kellettek naponta a kreatív ötletek, hogy mindenre jusson idő amire szeretnénk és hogy mindez mosolyogva, sok nevetéssel történjen.

Éééééééééééééééés már rég nem számít hogy mit javasolnak legjobb megoldásként a könyvek, vagy bárki más, nem számít hogy mit mond a statisztika, az meg pláne nem izgat hogy a szomszéd bébije 2 hónappal korábban kezdett el kanállal enni.

A legfontosabb hogy nálunk melyik módszer válik be.

(Mi valószínűleg nem veszünk részt a Babanetes talin.)
Andi!
Gyerkőcök:
Nagyon szuper mindenkinél az összes újabb fotó!!!

Miléna!
Csatlakoznék Gremeséhez, olyan jól haladtok, annyira szépek az eredmények, hogy tényleg még a végén a 41. héten születik Zéti.

Én is 100 %-osan azt hittem, Ti lesztek az elsők...
Szóval csak így tovább, ügyesek vagytok nagyon!!!

Hajni!
Szuper az új tábla (is)!

Granda!
Szuper játék lesz és a legjobb, hogy lehet bővíteni a készletet és kitalálni újabb és újabb érdekes történeteket, igazán kreatív...
(Az IKEA-ban a gyerek részlegnél is vannak ujjbábok - persze más stílusban, de azért azok is jópofák.)
Vadvirág