A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet :) nagyon szívesen a sapit! Remélem, Eszcinek is tetszik és tudja majd a szerelmetes Balatonon használni! ui. mossátok ki, mert Domingó asszem kicsit megnyálazta, míg reggel csomagoltam :lol:

A fókák, igen! Cukorfalatok voltak, ennyi édesen mosolygó gyereket rég láttam már. No meg a zsiráfok (hallod,Lindi :)) Istók esete a zsiráffal valami bájos volt, remélem, sikerült róla képet csinálni, a végén Istók elette a zsiráf uzsonnáját előle :lol:

A Közlekedési Múzeum pedig csodajó és nagyon kedvesek a dolgozók, simán, mosolyogva megengedték, hogy bemenjek pisilni (ingyen) pedig még Dét nem is látták :wink:

Votl egy sokkoló esetem is ma: a szuper jó kis játszóra beszalad a parkban lakó anyukája mellől egy édes kis pucér cigánypurdé, nyakában egy madzagon a cumija (olyan 1 éves forma lehetett), elesett a cölöpkerítésen, át rajta, a cumija pedig beleakadt a cölöpökbe. Én arra figyeltem fel, hgoy keservesen sír, egyre keservesebben: majdnem megfulladt a nyakára szoruló madzagtól! Mellette meg ülnek emberek, és mikor kérdezem, kié a baba, csak vállat rándítanak, és azt mondják: hát ezek itt laknak. No és? Akkor hagyjuk a babát megfulladni? Hű, bocs, ha most elrontom az estéteket, de én az ilyen durva, nemtörődömséget nem tudom lenyelni. Szegény kicsi baba, hát mit tehet ő a szülei szerencsétlenségéről? És különben is, bárki odakerülhet egy nap, ez nem diploma kérdése.

indianyo

Sziasztok!

Zoo jó volt köszi mindenkinek a szép napot! :D és Ábel délután 3 és egynegyed órát aludt - nemtom mi lesz este, bár most jöttünk vissza másfél óra kőkemény jáccótér után :mrgreen:

Indi,
igazságod vagyon, de sztem inkább legközelebb ésszerűen válasszunk időpontot (pl Barbi fél10-es ötlete) mert már itt sokan nyöszögtünk, hogy ok a 9 de azért várjatok (mondjuk részemről bementünk volna utánatok, ha előre mentek, írtam is Votivnak,)

Lindi,
:D tök jó képek :D

SZIA ZUZ ÉS RUZ!!!!!!!

Johi,
te felkapott ;) :D

no el fürdetni stb
:lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek :) oké, nem is kezdek el senkit ostorozni, de fél 10-kor se volt még ott mindenki ám :wink:

indianyo

Pannikónak és Pannusnak meg bódogot!

Az én drága nagymamám, akivel erősen összefonódott a sorsunk (Leni: családállítás :wink:) is Anna volt. Dominó nagyon hasonlít rá - külsőleg, én meg belsőleg is.

És az milyen már, hogy míg a boltban 40 és 150 között veszel másfél liter ásványvizet, addig ugyanazt 300 ft-ért kapod, csak épp fél liternyit? Mindenhol a Városligetben ennyiért adják a vizet. Egész eltátottam a szám

indianyo

Örülök, hogy jól sikerült az állatkertezés :lol: :lol:

Ruz: én most éppen az urtica urens-el próbálkozok, 15CH-s potenciálban, tegnap este kezdtem, szintén azért mert érzem hogy fáj, meg kellemetlen. Szerencsére még nem csomósodott be, remélem nem is fog!!! Amúgy hideg borogatás, meg ha szereted, akkor borsmenta tea. Hétfőn azt ittam, de azóta nem volt időm főzni és most nem tudom, hogy azért rosszabb, vagy azért mert közben jobban megtelt!

Na látjátok csajok, ezért nem írok mostanság, mert képtelen vagyok egy rövid mondatban kifejezni amit szeretnék, hosszú szövegelést meg nem tűrnek a csemeték, meg az Apa... :oops: :P :lol:

Szép éjszakát mindenkinek!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Szép estét kedveseim :)

néhány kép, máról...

Nuk Rékája, a kis Hercegnő:

Kép

A két Duracell: Isti és Füles

Kép

Dominóóóó:

Kép

LiliRóza, aki mosoly helyett inkább nyelvet nyújt..:

Kép

Egy kocsirakomány gyerek: a Duracellek és Barbi Angija:
Kép

A kedvencem: Eszci rácsodálkozása a Mókusra:
Kép

Mégegy rakomány:Ábel és Eszci:
Kép

Fóóóókaaaaa!!!!!
Kép

Angi baba bepózol:

Kép
macskanyu

Tegnap este már nem volt netünk: szóval poszt: törölgesd sűrűn az albumot Zsanci! :wink: Gyönyörűek!!! :lol:
Zú: S van egy vallomásom neked: már régóta beleestem képeken Igi szemeibe, de élőben! :lol: Csudaszép!!! :lol: :lol: S olyan édes eleven!!!
S majd győzzétek a csajokat elkergetni mind3 pasenkótól!
Zú még: a csajomat mikor kiadtam a simogatóból egyértelműen hozzád akart menni. ez nagyon nagy szó nálunk, mert Angi nem az a kézből kézbe gyerek. Szóval 1.vmit biztos jól csinálsz 2.csajszinégyeske

Macs! Akkor nemhiába gyakoroltam a lószerepem. :mrgreen:

Votív! Szuper volt végre élőben is látni titeket! :lol: Isti és LiliRóza is tünemény. :lol: Lilinek nagyon szép a bőre is :lol: ! Isti pedig nagyon fantáziadús legényke! Nekem bejön :wink: ! Egyébként változtattál vmit a kajálásodon?
Dédit eszméletlen jó kondiban van :shock: :D ! S az öcsédből bizti jó apuka lesz :D ! Ilyen fiatalon (bár csak saccolom a korát) ilyen figyelmesnek, leleményesnek lenni!

Neet! Szuper a hajad :lol: ! De tényleg!!! Feltűnt! Örülök, hogy mindkettőtökkel találkoztunk! Remélem még sokx...

Akata! Belőled sugárzik az energia :lol: . Fiacskádat csak félkómásan láttam, de nagyon örültem!

Nuk! Ti is édesek vagytok! :lol: +++++++++ a tornákhoz!

Késés: Indi drága, szerintem mindenki próbált sietni, s pont azért késett aki késett, mert a saját gyerkőcére figyelt (részemről csajom továbbaludt mint ált. s ezért késtünk. még sosem ébresztettem föl, s amíg oviba nem járunk mindent megteszek, hogy ne kelljen), de egyben teljesen egyet is értek a késés nem szép dolog. Én is írtam Votívnak (mert csak az ő számát tudtam), hogy ne várjatok meg. Elnézést mindenkitől (most ugrott be hogy akkor úgy örültem nektek, hogy bocsánatot sem kértem) :oops: . S külön elnézést Igitől!

Johi! Véletlenül tudom, hogy Ancsiék elutaztak nyaralni.

Lindi! Bajnin látszik hogy kicsattan az egészségtől és az erőtől! :lol: Az összeröhögős a kedvencem!
Pont Szreknek mondtam, hogy sosem volt olyan karizmom mint mióta Angi megvan :lol:

Zuziiiiiiiiiííííííí! :lol: Te nem akarod gyakorolni a vezetéstudományod, s kivezetni hozzánk?

Leni! Csöcskupak :mrgreen: . Nekem ez új szó. :lol:

+++++++++ minden leszoktatós mamának (Zuzinak neked még egy kis extra ++++++ hisz te Pannust szoptatod előtte)

légyszi, légyszi emilcímemre küldjetek képeket!!! szorpekukacfreemail.hu
nem kell méretrevágni!!! plííííííííííííííz

majd még szerintem fognak eszembe jutni dolgok...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi :) Nyilván vannak vis major esetek, akinek nem inge... :wink:

Nekem senki ne szabadkozzon, én jól elvoltam a nézelődéssel :)

indianyo

Indi! nem szabadkozásnak szántam.
gödibarbi

Macs,
király képek és én is kérek lécci-lécci emilben! :D

mégegy kép: Igi és Ábel bulátával tömi a fejét: Kép

Kép

Kép

szrekuc

képek :lol: :lol: :lol:
gödibarbi

De szuper képek! Nagyon klassz lehetett az állatkertben! Mindenki csodaszép! És Réka ésLiliróza hogy kikerekedtek!!!! :shock: :lol:

Indi!
köszönjük a köszöntést :D Nem készült Rólad fotó? nagyon kíváncsi vagyok a hajadra!

Leni!
Ezek szerint Ti isszépen fejlődtök :D Csöcskupakon borultam :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbi!
tudom, hogy nagyon égő, de csak olyan úton merek vezetni, amit már ismerek. Egyedül pedig még csak 1x voltam, Manókáéknál, 5 percre laknak tőlünk
:oops: :lol:
pedig szívesen mennénk :roll:

Zsanci!
Szépek a fiaid :D

olyan jó ennyi szép babát-gyermeket látni :D

és egy szösszenet Bazsitól: fürdik, kérdezzük tőle, hogy nem forró a víz? erre ő: "nem forró, kemelles" (=kellemes) :lol:

Ésboldogat Jucus Pannikójának, és Ancsinak!!!!!(tényleg most mennek nyaralni)
zuzmo1

Zuzi! dehogy ciki! az elején én is csak olyan úton mertem menni amit ismertem (a metrós utaknál kicsit nehezebb volt, de valahogy összehoztam :lol: )
Indiről azt hiszem kettővel ezelőtt van egy szuper kép a szuperúj hajával!

BOLDOG PANNUS, JUCUCPANNUS ÉS ANCSI NÉVNAPOT!!!
gödibarbi

Zuz! nagyon választékos és humoros a fiad :D
gödibarbi

Jaj, és Ancsi, igen!!! neki is!

indianyo

jócakkát mindenkinek! :lol: (én fázom 8) )
gödibarbi

Sziasztok,

Annyira örültem látni MINDENKIT legalább egy gyors bemutatkozásra :) és a gyerkőcöket élőben végre :D Nagyon vidám nap volt ez még ha rövid ideig is tartott. Mármint nekünk. Mindent beleadtunk de sajnos 10 után értünk így pont a közös ciczést szalasztottuk el :)

Barbi,
nagyon örültem nektek :D Angi gyönyörű, cserélhetnél már avatart, hogy mutogasd kicsit :D És Ákos féligkómaZombi volt - nem tudom mi ez, de 8-kor kel és már 11-kor ilyen :? maj' kinövi :D

Votív, Macs, Neet, Nuk - jó volt látni titeket.
Szrek, Indi - titeket pedig jó volt újra látni :D
Macs, :) bátor csaj vagy :wink: és nagyon tetszik a Duracelled - főleg a púpok a homlokán :D
(Indi még most is lelkifurim van, hogy lehet én ébresztettem fel a szundizó D-t? :oops: ) de Réka olyan édi volt a csipkés kalpagban, majd holnap felteszem :)

Ákos Bodzával versenyt horkolt az autóban és mire hazaértünk frissen kipihenten ugrott neki a délutánnak, így anya 1 percet sem tudott pihenni, de hurrá - így van ez jól. Legközelebb alvásidőre szervezzünk talit, akkor a mamák tudnak trécselni, a köcök meg kipihenten rosszalkodni utána 8)

Kép
akata

állatkert ruled!!! :D
remélem megyünk máskor is, meg máshová is, nagyon klassz kis(???) banda voltunk :mrgreen:

Istók hazafelé szunnyadt nagyot :D

jó volt látni Titeket csajok!!! és külön örültem, hogy végre IRL megismerkedhettem Akatával és Ákossal és Barbival és Angival, it was my pleasure :D :D :D

képeket holnap...

megdobálhattok mókussal, de most értünk haza a Pesti Anna Bálról :P gyerekek csudásan elvoltak és szépen el is aludtak anyukámmal. Lilike vszínű kicsit korábban fog kelni szopizni, mert korán raktam le, de ez legyen a legnagyobb baj :) jó volt újra csinosnak lenni, táncolni, barátokkal beszélgetni, szóval szép este volt :)

kis késéssel, de nagyon boldogat az Annáknak, Pannáknak, Anikóknak! :D

Leni, jól hangzik, amit írtál :)

és puszi Ruznak, Zuzinak és Pocaknak is, kitartást az elválasztáshoz! és bár Isti elválasztotta magát, tehát ilyet nem éltem át konkrétan, azért el tudom képzelni hogy ez amolyan egyik szemem sír, a másik nevet...

no megyek hunyni, jó szakállt :D

votiv 8)
votiv

ja még annyit

Babicskó, nem kell kötelezően a vajúdóban töltened időt, ez a szülésed előrehaladásától nagyban függ. asszem 2 ujjnyi méhszájnál mehettek be szülőszobára, ha otthonról "esel be" így, max annyit leszel a vajúdóban, amíg átöltözöl utcai ruhából hálóingbe, vagy beöntést kapsz, de lehet, hogy ennyit se, és azonnal mehettek is be. Viszont ha nagyon elhúzódik a vajúdás, akár egy napot is tölthetsz a vajúdóban, ill innen bármikor kimehetsz még a folyosóra, apához/rokonokhoz...
És persze a szülészet leterheltségén is múlik, hogy mikor jutsz szülőszobához, és ne szépítsük, mostanában elég durva hírek szállingóznak gurulós ágyakon meg szülőszobán alvó kismamákról...
de ez mondjuk frontfüggő is, meg csillagállás, meg akármi, szóval nehéz ezzel tervezni. Azért az is számít, hogy 12 új dokit vettek fel az osztályra a Margit kh meg az István szülészetének bezárása után, de korábban is voltak olyan napok, amikor futószalagon jött a gólya :P
szóval ha van jó dokid, akkor az alapján dönts, hogy ezt a kórházat választod-e, és egyébként meg nagyon jó választás :D
szép pocakosodást!

votiv 8)
votiv

Annáknak, Pannának, Pannusnak utólag is boldogságos névnapot.

Állatkert nagyon jó lehetett... képek szuperek.

Votiv: buli jó lehetett, és miért ne mehetnél? Szerintem tök jól csináltad.

Lányok: bakker most láttam időjárást és mikorra mondtak esőt? Hát persze, hogy hétfőre.... Most tanácstalan lettem, én annyira de annyira szeretnék kerty partyt, de mi lesz ha esik? Help miiiiiiiiii.....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

A képek nagyon jók lettek! Én még jobban irigy-irigy lettem. Mennyi csudaédes gyerek! :o

Johi: én is pont rátok gondoltam, mikor reggel meghallgattam Luciát a tévében. :?

Kép
Kép
tinu

Szrek, :D
megaalvó Ábel aludt azért éjjel is? (Eszter remekül, mert ő csak a kocsiban hazafelé egy kicsit, itthon viszont már nem akart/tudott, de így 8 előtt letettem és reggelig pisz sem volt.)

Tényleg jók a képek! ;)
Ha egyszerre külditek és nem fáradtság, jöhetne a neet kukuc freemailre is. Köszke! :) Vagy valami közös album? Mint Ancsié anno?

Tegnapra boldog Anna-Panna napot!!! (Bocs, hogy csak most, azért jutott csak eszembe, mert nem egy ember kívánt nekem jókat, pedig én június 2, és akkro kaptam észbe, hogy ajjajjj, Anikók és Pannák, éljetek!)
neet
neet

Macska,
egy ideje a miért kérdéseknél tartunk. A tegnap du-este kérdése a "-Miért csípte meg a madár Fülest??" volt. úgy 40x mondtam el a választ. (Ti. Füles bedugta az ujjacskáját egy kerítésen, ahol vadmadarak, verebek, stb honoltak, és egy vérmes egyed rákapott az ujjára. Szerencsére nem sebezte meg.)
neet
neet

Neet,
valószínűleg Eszcit nem elégíti ki az a válaz, hogy bedugta az ujját... Lehet, hogy az érdekli, miért zavarta a csókát, hogy Füles benyulkált hozzá.. :mrgreen:

Annáknak, Pannáknak, Anitáknak BOLDOGOT! így utólag is... :oops: mostanában nem figyeltem a névnap-előrejelzést...
macskanyu

BOLDOG ANNA PANNA ANITA ANCSI NAPOT!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Neet,
este 10-kor totál kidőlt (a játszótér is elég fárasztó volt neki - igyekeztem :mrgreen: ) 6-f7 körül kelt ami korábban van a szokásosnál főleg az enyémnél :mrgreen:
miért? és miért csípte meg a madár Fülest? ;) :lol: :mrgreen:

Johi,
két nap alatt változott omsz honlapja , múlt héten aug 1-re még 19 fokot mondtak most meg 30-at szóval én már nem hiszek el semmit meteorológiának....

Kép

Kép

szrekuc

az én képeimet elküldtem, mert sz@rakodik a kepeim.hu, így egyenlőre nem tudtam feltölteni az albumomba... :?

viszont: én is kérem a többiek képét!! :D
macskanyu

Votiv, Leni!

Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok!!!!

3. gyerek lesz, a 2 ujjnyit hamar hozom :D . (remélem most is)

Egy ismerősöm szült novemberben a kórházban, ő azt mondta két nap alatt 20 baba született, állítólag még a vajúdóban is szültek (azt nem tudom, hogy konkrétan ott született-e meg a baba vagy szülésen azt értette, hogy végig ott vajúdott a kismama). Remélem mikor én szülök, nyugi lesz az osztályon.

Még valami: igaz, hogy nincsen látogatás a szülészeten? Csak a lift előtt lehet találkozni a családtagokkal? A babát oda ki lehet vinni?

És hány napot kell benn tölteni szülés után? egy másik kórházban szültem korábban, ott 4-5 napot kellett benn lenni, de úgy hallottam itt kevesebbet is elég.

sziasztok!

babicskó

Babicskó,

momentán a kórház-összevonások miatt van ekkora tumultus a szt.imrében... :(

általában 4 napot kel bent lenni, de ha minden okés, ráadásul többedik baba, akkor már 2. nap "kidobnak". Babát az üvegajtóig lehet kitolni, a liftnél pedig van egy váró, székekkel, a családtagokkal ott randizhatsz. a gyerekágyra nem mehet be senki, esetleg az egyágyasba Apa, de ez sem tuti...

csók

Macsek
macskanyu

ööö... keLL... :oops: :oops:
macskanyu

Gyors bejelentkezés a munkahelyemről...
Csajom dumája: bepisilt, mire kérdezem tőle: annyira jót játszóttál, hogy nem szóltál, hogy pisilni kell? MIre Ő: nem játét, hanem munka..... :lol: :lol: szóval csajom ezerrel dolgozik.

Időjárás: szerintem is lássuk meg hétfőn, ha jó idő lesz, amiben én nagyon reménykedem akkor minden rendben, ha rossz, akkor még mindig visszatérhetünk rá. A baj, hogy nekünk a lakás az emeleten van, lépcsővel stb és nem nagyon gyerekbarát. A kert viszont annál inkább és a lenti kisház pont erre a célra készült. Most szomorú Johi vagyok, miért is nem péntek lett a party. Ráadásul a rengeteg keverés kavarás során, még ma el sem viszik Fannibébit. brühühüüüüüüü.

Kép
Kép
johanna1975

Macska,
kösz a kéepekt, szuperek!!

Johi,
ne légy szomiJohi, lányod dumája csak felvidított, nem? Még ha szegénynek dolgoznia is kell. :D
neet
neet

Kata :) Valóban így történt az eset, de te nem tudtad, hogy Dé alszik, úgyhogy nem haragszunk :)

indianyo

Johi! Részemről nem nagyon hiszek az előrejelzéseknek. Szerintem hétfőn reggel meglátjuk, s lefújod ha úgy gondolod.
Milyen különleges nyelvet beszélsz?

Neet! Még azt akartam írni, hogy Eszciért odavoltam :lol: : azzal az igazi hamisítatlan rácsodálkozós ártatlan és érdeklődő gyerektekintetével elvarázsolt. :lol: :lol: :lol:

Macs! Köszönjük szépen a képeket!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

én csajom sajna pocsékul aludt este :( . párom emlékeztetett, hogy a múltkori zú után is ez volt. biztos sok volt neki :? (pedig új állatot nem is látott). persze a rengeteg élmény... :D no de szerintem sok ilyen legyen! 8) persze nem a rosszulalvás

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

mit jelent az hogy a "virtuális memória túl kicsi a windows-ban?" az előbb ezt írta ki a gépem :?:
gödibarbi

Lindi, az a röhögős kép mennyire király!!!! :lol: :lol:

Votiv, de jóóó lehetett az estéd!!! Fotó nincs? :oops:

Annusoknak én is bódogat kívánok!

Johi, mi csak azért nem megyünk, mert vasárnap elutazunk, pedig úúúúgy mentem volna :cry:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Nagyon klasszak a zoo-s képek :D
Nekem az tetszik legjobban, mikor a gyerekek a halakat bámulják :D

Indi! Ha a gép előtt vagy. Regisztráltam erre a baráti körös valamire, bejelölnél? Köszi.

KépKép
KépKép
lindicita

Indi! Bocsi, tárgytalan, rossz link nyílt meg. Most újra nyitottam és sikerült (meghívót kaptam, de elsőre a főoldal jött fel)
lindicita

Leni, nincs, de nem olyan nagy veszteség :P

mi ez a nagy pangás?

nekem elkezdett fájni a fülem is ettől a nyavalyás szétől :?

votiv 8)
votiv

Szia Votiv :) Én itt vagyok:wink: tegnapi képek vannak? Délelőtt-este egyáránt érdekel.
Nálunk nem fújt, de mi mindketten egész nap annyira zizik voltunk, ded hajigált mindent, én meg állandóan csak ordítottam volna legszívesebben - na jó, csak néha tettem

a kapolcsistákat annyira irigylem! Nod e sebaj,mi meg megyünk szélben-viharban balcsizni :)

indianyo

Most már én is :wink: :wink: :wink:

Én purdém ma vagy aludt, vagy harcolt a Peti, a pávájával, magyarul üvöltözött vele, én voltam a felmentősereg. Úgyhogy a konyhapult elpakolását és a főzőlap letakarítását tudtam csak megcsinálni, nagytakarítás helyett... :oops: :oops: :roll: :roll:

Indi:
Balcsit még hóban is élveznétek, mert a gyerkőcök feldobják a hangulatot!!! De bizti lesz jó idős napotok!!!

Johi és Johiékhoz készülő tömeg:
HA nem lesz jó idő és mehetnéketek van, hozzánk lehet jönni! Ne gondold Johi, hogy el akarom happolni a bulitokat 8) 8) de mi itt vagyunk béta verziónak. És aki esetleg kocsival menne, annak csak 10perc plussz... DE REMÉLEM JÓ IDŐ LESZ, ÉN MÁR VÁROM A BULIT!!!

nukada

Most veszem észre, hogy a gyerek új vonalzóján rosszul állítottam be a dátumot: 6hós 1 hetes és 2 napost ír... :oops: :oops: :oops: micsoda anya vagyok... :? :lol:

nukada

Javítva!!!

nukada

Na jó, ha senki, én is L, BK meg takkerolás... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

nukada

Nuk :) Aszem a Gyivinek midnegy lesz a dátum :lol:

indianyo

Nuk! Johi! ez az alternatív megoldás nekem jól hangzik. Mert ha pl.: útközben leszakad az ég, akkor Johinak kellemetlen kidobni minket, de ha már ekkora utat teszünk akkor mán bulizzunk!

Votív! én is kérek szépen képeket! te olyan sokat lőttél!

akkor vmi van a levegőben, mert én is nagyon kontrolláltam ma magam (azt hittem a megjövő mensim a ludas). ded meg néha csak nyűgött, nyűgött, s semmi sem volt jó neki.

azon kívül hogy felnéztek az égre, honnan tudjátok mikor van telihold? én már jó ideje keresek vmi jó kis előrejelzős honlapot. anybody?
gödibarbi

BArbi :) van ám, szép, én feltöltöttem a blogomra, de szeritnem simán a számítógépre is lehet, itt:

http://www.calculatorcat.com/moon_phase ... php?tcv=48

indianyo

Jaj, az nem az, amit kértél, de itt van egy:

http://kalender-365.de/holdnaptar.php

indianyo

Hehe, csak hogy növeljemn a hozzászólásszámot: ez még jobb:

http://sky.ezo.hu/index.phtml?rovat=8

indianyo

Indi! köszönöm! :lol: szuperek! :lol:
gödibarbi

Barbi, én csak egyet ismerek:
www.holdnaptar.hu

képeket még át se töltöttem :oops: annyira tré napom volt :?
Lil még most is nyikorog...
én meg többek között azon gyötrődöm, hogy ki kell rúgnom a takarítónőmet, és nem bíííírom a konfrontációt :x pedig MUSZÁj lenne megmondanom neki, hogy miért rúgom ki, hogy tudja, hogy nem nézhet tök hülyének :?

na megyek, mielőtt a kisbanya felveri a házat....

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?