Sziasztok!
Húúú, nem győzök visszaolvasni.
Zel, először is gratula az unokahugihoz.

Látogasd sokat, ha teheted, hátha a babázás segít "hangulatba jönni".
Bizony-bizony 3 évre függesztettek fel, tudod akkor (kb. 16 éve) még gyerekcipőben járt ez az egész endometriózisos buli. Mondjuk még akkor nem voltunk házasok sem, a gyerek pedig nem került szóba 23 évesen. Ráadásul későn érő tipus vagyok.
Gyógyszert kaptam, naponta 4-t. Viszont nem volt klimaxos tünetem, kivéve, hogy mensim nem volt, nem éreztem rosszul magam, csak híztam, mint egy malac. Utoljára már én is csak fél évre kaptam "felfüggesztettet", és havi egy szurival megúsztam. Viszont klimaxoltam, mint annak a rendje. Szegény férjem, sosem felejtem el, amikor a Corában vásárlás közben jött rám a hőhullám. Vörös voltam, mint a rák és rohantam a hűtőpulthoz hűsölni. Ő meg próbált eltakarni. Képzelheted!
Manóka, nyugi, gondolj csupa szép dologra! Szurkolok ezerrel!
Hanyatka, csak ügyesen továbbra is, és pénteken írd meg lécci, hogy mi volt, nagyon kíváncsi vagyok.

A szurihoz gratula, tudtam ám, hogy Te egy hős vagy!
Februárapu, lécci vigyázz Februáranyura, aki remélem most fekszik, mint a laposvas, és teljes gőzzel pihen.

Én sem akarok mindenféle hülye történettel előhozakodni, biztos meséltek már Nektek eleget, de egy barátnőm az első négy hónapban rendszeresen vérzett, állandóan rohantak a kórházba. Ma már 5 éves a kislánya. Szóval nyugi és pihi!!!!!!
Tatulány, 4 tüszőből 4 petesejt lehet, ami jelenthet 4 embriót, de ha egypetéjű ikrek lesznek, akkor 8 db gyereked is lehet.

Elég lesz?
Ági, szülünk egy-két gyereket, aztán majd lefogyunk. 70 éves korunkra mi leszünk a legcsinosabb nagymamik. Mit szólsz?
Mindenkinek szép napot kívánok!!!