Derűs délelőtött! (Szizsi bácsi után szabadon)
Nanica,
Éjszakáink egy hangyabokányival jobbak, de még nem a jól bevált „nyugis” kétszer ébredésesek.
Tegnap voltunk védőnőnél, bár megbeszéltük, hogy már nem kell minden héten mérni, meg felújítás is van náluk, de Sebiapuka hajthatatlan volt. Úgyhogy tegnap átvágtunk a sitt (lehet így írni?) kupacokon és méredzkedtünk: 8100g. Mondta a védőnő, hogy gyorsan leméri a hosszát is a 6 hónapos státuszhoz, jövő héten úgyis betölti…Neeeeem. Minden alkalommal tévednek egy hónapot a dokinővel. Nagyon hízelgő.
Na de a lényeg: fel akartam iratni Konakiont, és azt mondta, hogy most már nem kell, adjak minden nap gyümölcsöt.
A kérdés: Szerintetek melyik a jobb? Csak anyatej Konakionnal, vagy a Konakiont kiváltani gyümölcscsel (nem a tejet)? (a 6 hónapos korig a bélrendszer…-t ne írjátok, azt tudom, csak hogy ki melyiket választaná)
Igazából, mi hajlunk afelé, hogy kérünk még legalább 1 kör K-vitamint, mert nem szándékozunk még napi rendszerességgel gyümizni.
Megfigyeltük, hogy ha a barackot csak simán hámozva a szájához tartjuk, akkor teljesen begolyózik, úgy eszi, ha turmixolva, kanállal adom, csak fintorog, és kiköpi. Még az a szerencse, hogy gyártottam már vagy egy tonna fagyasztott barackkockát.
Kedves Annák,
Boldog Névnapot (utólag)!
Kedves Linus,
Boldog 1. névnapot!
Nem tudom mikor van a gyerekem névnapja

. Valamikor a születésnapja előtt…Megvan… jan. 20. Hát neki sincs valami jól elosztva. Nekem pl. tökéletes, nyári szüli, őszi névnap, negyedévente egy ünnep. Szegény Sebi dec, jan, márc-ban letud mindent

.
Kami,
Még neked akartam a múltkor. Áron képeit nézve már tudom honnan ered az „átnyálazta” az újságot kifejezés.