A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » PCO-sok teherbeesési nehézségei és megoldások

lafi úgy fogom megoldani hogy félállásban megyek vissza dolgozni, mert különben megpusztulok. aki ezt nem rteheti meg, az otthagyja a tanári pályát. minden évben kilépett kb. két tanár.persze mindig a legjobbak.

Kép

Kép
rejo

Rejo, hidd el, megértelek.............nem egyszerű a dolgotok!

Linácska, igen, környékbeli nem is akármennyire, kecskeméti vagyok/voltam.TJ kezelt korábban, vár akkor még csak a fogyjál le jelszónál tartottunk, 1999-ben, pedig kimondta az IRt és PCOS-t, de állítólag azóta nagyon ott van a témában!
Vendég

[quote="rambóka"]M írta:rambókaost nincs időm visszaolvasni, csak rémlik vmi kavar LH és luteális fázis ügyben!

LH: luteinizáló hormon, hirtelen kiugrása :arrow: az LH csúcs váltja ki a tüszőrepedést (PÉ-t), folyamatos magas szinje viszont nem jó!

Luteális fázis: ciklus 2. fele, az ovulációtól a mensi megjöveteléig, ennek hossza lenne standard 14 nap, de ez sem igaz mindenkire (bár, ha rövidebb, akkor sárgatest elégtelenséget szoktak gyanítani!)

Follikuláris fázis: ciklus 1. fele, ELVILEG 14-16 napos, de itt azért jelentősebb szórás van!

Vki kérdezte, h. mindig van-e PÉ előtt hőesés?
Jelentem nálam sosem volt, így én rengeteg LH tesztet fogyasztottam!!!! :evil:
(Meg nálam mensi előtti hőesés sem, volt úgyhogy mindig hidegzuhanyként ért a reggeli bugyivizsgálat! :cry: :evil: )

Jelentem én voltam, aki olyan hülyeséget írt, hogy LH-fázis. Ezer bocs érte, teljesen jogos volt a felvilágosítás. ;)

Kép

Kép
bettica

Rejo, hidd el, megértelek.............nem egyszerű a dolgotok!

Linácska, igen, környékbeli nem is akármennyire, kecskeméti vagyok/voltam.TJ kezelt korábban, vár akkor még csak a fogyjál le jelszónál tartottunk, 1999-ben, pedig kimondta az IRt és PCOS-t, de állítólag azóta nagyon ott van a témában!
Vendég

De jó ez a babanet!!!!!!!!!!!!7 perccel később is beírja az üzim, édes!
Vendég

Rejoka!

Jön a vitatkozógép!! :wink:

Én is voltam ofő felsőfokú szakképzésben, pont terhesen. :shock: Hát ott nem volt kecmec. Szünetben persze nekem se volt időm enni. De 10 órakor mikor tartottam órát, mondtam a diákoknak, hogy Gyerekek, figyeljetek, én ezt a kiflit most meg fogom enni, addig ezt a példát csináljátok meg, vagy vmilyen csoportos feladatot adok nektek, mert ha nem eszem meg, elájulok. És mindig ettem az óra közepén. Persze jött a gond, hogy ők akkor miért nem ehetnek. :lol: Azt is megbeszéltük, hogy mi a különbség az ő szünetük és az enyém között.

Nekem volt inzulinos cukorbeteg kollégám. Rejoka, ott nem lehet mit csinálni, be kell adni a szurit időben, előtte enni KELL. Nyilván nem csokit evett. Bármit meg lehet oldani, csak akarni kell. Csak nagyon sokan úgy vagyunk vele (egy kicsit én is), hogy a hiperinzulinémiánk nem olyan fontos téma, hogy ennyire komolyan vegyük. Pedig kellene... :?
Vendég

szerintme is megoldható a napi ötszöri étkezés. és a fogyi is a tanári pálya mellett. persza az tényleg nehéz, hogy este hazamész, tök fáradtan és nem ehetszm zabálhatsz be,mikro a léleknek is jól esik:)
(mikor tanítottam, úúúúúgy utáltam mikor azt mondták,hogy mit szenvedek, hiszen legkésőbb 2kor már végzek...ja, na persze. de előtte végipofáztam 6 órát, és gyerekekre felügyelni a legnehezebb dolog.....)
de erőt kell venni. és 1-2-3 hét és átáll a szervezet.

mennyi újdonsült topikos van :) remélem így,hogy idetaláltak kicsit orvosolva lesz testük-lelkük.

babszika, nem semmi eredmény!!!!!!!!!!!!!!!! de legalább ellenőrízve leszel. gondolj bele, ha sosem mész el, sosem nézetsz inzulint. hiszen alapból sehol nem néznek, csak cukrot. így megelőzheted a későbbi bajokat is.
akkor halad a ház:) de jó lesz,mikor már a tetőt húzzák, meg vakolják, stb...stb....sőőőőt, mikor belehuppansz a fotelba :)

na, lépek a labor eredményeimért.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Lafead,
most már nem laksz itt? Én kecskeméti vagyok, de 1995-2005 között Pesten éltünk, aztán ahogy jött a baba, visszaköltöztünk, de csak Lajosmizséig. A férjem Pesten dolgozik, naponta jár fel, meg szeptembertől én is, így azért mégis közelebb van. De Lilivel naponta bejárunk Kecskemétre, még postára is, pedig az itt is lenne. Egyedül védőnőt, gyerekorvost intézem Lajosmizsén, na meg oviba itt fog járni a lányom szeptembertől.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nem, már nem, felköltöztünk Pestre, a férjem és én azzal a diplomával, amink van, csak itt tudtunk munkát találni.........De havonta 1x átlag hazajárunk a szülőkhöz.
Vendég

Sziasztok!

Babszika végre szedheted a metet! És az értékeid nem semmik,jó hogy kikutattad a betegséged és végre kezelnek!!

(egyik vendégem, elhízott,nőgyógy problémái vannak,és a cukra alacsony ,kérdeztem hogy inzulint néztek e már neki, csak pislogott nem tudta mi az...aztán mondta,hogy rendszeresen jár belgyógyászhoz minden okés a vérvételnél,csak ha nem eszik időben rosszul lesz..hát kész voltam..) :evil:

Én most,hogy emeltem a metet érzem azt,hogy ennem kell (eddig én is sokszor ettem csak napi2*,pedig a magam ura vagyok,de néha így jött ki..) Most próbálok figyelni,mert reggel már úgy kelek,hogy éhes vagyok és a gyomrom is fáj néha..

péntek van :D
Vendég

Sziasztok,
eddig nem voltam netfüggő, sőt. a mhelyen ha nem volt igazán melóm és már nagyon ,,unatkoztam,, besegítettem az arra érdemes kollégának. de amióta titeket olvaslak, naponta többször is feljövök.
mindig tanulok vmi újat. igyekszem vissza is olvasni, h ne kérdezzek olyat amit ti már biztos megbeszéltetek. de hát ez lehetetlen. így előre is bocsi, ha majd kérdezek vmit, és csak ismételnetek kell.
gratulálni szeretnék a topikotokhoz, mert nagyon jó! többetek többet tud, mint egy doki! és nagyon tetszik, h együtt örültök és bánkódtok a többiekkel!
tegnap sikerült bejelentkeznek MMbe B dokinénihez, laborba + leletmegbeszélésre, mindenre. vicces, h ha magánba csinálja az ember akkor aug végére már tudom is h mi a teendő, amúgy meg államiba szept végén mehetnék először a dokihoz, és ki tudja, h mikor lesz er. de már alig várom aug végét! majd azonban szeretnélek megkérni titeket, h segítsetek majd a leleteimet értelmezni. előre is köszi!
Diéta téma: én megvettem B.Alexandra könyvét , ami a GI diétával foglalkozik. van benne GI táblázat: minek mennyi a GIje és mennyi az ajánlott napi adag, meg mindenféle. ha vkit érdekel lemásolom és neten keresztül el tudom küldeni. még nem tudom mennyire tartható, még csak most tanulmányozom.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Anyókám,Kandikám, Zsizsik, Backa hol vagytok?
Kikka???????????Bee????????
Vendég

Norka egy gimiben ezt nem csinálhatod meg, hogy óra alatt eszel. fegyelmit kapsz meg ilyenek. meg nem is szívesen ennék a gyerekek előtt órán, aztán nem lehetne fegyelmet tartani. nálunk is lett egy kolléganő inzulinos cukorbeteg. nála úgy oldották meg, átrakták az esti gimibe, ott lazábbak a szabályok, meg nem kell ügyelni, nincs dolgozat csak vizsga félévente. (ott még talán ennék is órán)

még azt szokták csinálni, hogy aki ilyen problémás az félállásban tanít, másik felében gyermekvédelmis... :lol: aztán a kollégák meglincselik szegényt valamikor május környékén a végkimerülés határán... :lol:

hihi nem vitatkozok :lol: , tényleg megoldanám, méghozzá úgy, hogy az oktatás rovására menne, pl. nem fénymásolnék szünetben, nem készülnék a következő órára lyukas órámban, és a gyerekek a köv. órán hangosan felolvasnának vagy másolnának a tankönyvből a füzetbe... :lol: :lol: vagy videót néznének! :lol:

Kép

Kép
rejo

Lafi kösz az együttérzést! :wink: :lol: Bár én most nem vagyok benne!

Zsizsik nyaral, kikka lelépett, backa előbb bent volt, talán olvasott, talán a lombikos topikba írt.

Bee-t tényleg nem értem, dolgozik még? vagy otthon nincs nete?

Kép

Kép
rejo

Czinkeb!
Kérdezz csak nyugodtan! Ha tudunk válaszolunk! :D

Bár tegnap én is kérdeztem és még nem válaszolt senki!
Ejnye-bejnye! :D

Rejo!
Fú, szegény! Sajna tudom mirôl beszélsz, én szintén zenész.
Azért Norkának igaza van! Nem szabad, hogy a fene nagy hivatástudat az egészségünkre menjen (bagoly mondja verébnek... :D ).
Hasonlóan oldom meg, mint Norka. Azzal a különbséggel, hogy szerencsére egy osztálynak min. 3 órát tartok egymás után ezért az óra elsô 5 percét evéssel ivással töltjük a diákokkal.
A szünet tényleg nem szünet, sôt nekem ebédszünetem se volt.
Vidékre (200km) járok tanítani hetente két napot. Reggel 6.30-as vonattal lerobogok, 9.30-tól 17.00 -ig folyamatosan órák. Másnap 7.45-tôl 15.30-ig szintén. Annak aki már tanított nem kell mondanom, hogy másnap már a hamut is mamunak mondtam.
lona1

Rejo!
Most látom, mit írtál amíg válaszoltam.
Hát így tényleg nehéz...
Hmmm, nem jó ez így.
lona1

Lona, na akkor válaszolok, amennyire rémlik a dolog. Szóval valami olyasmit mondott Tűű doki, hogy egy ideig nem kívánod az édességet, aztán amikor helyreállsz vagy állófélben vagy, akkor elkezd agyalni a szervezeted a cukron vagy valami ilyesmi, de a lényeg, hogy ez azt jelenti, hogy javulsz. Tudom, hogy érthetetlen, én sem értem, de tény, hogy egy volt, amit megértettem, a cukor kívánása javulást jelent!
Vendég

Sziasztok! :D

Olyan aranyosak vagytok, hogy hiányoltok! :)

Itt esz ám a fene elég sokat reggel óta! Ugyanis írni készülök, csak rém rest vagyok! :oops:

Olvasok ám rendesen, de olyan rohangászós a nyáriszünetem, hogy ihaj!
Július 1 óta vagyok szabin, de ez az első nap, hogy nyugton itthon lehetek. A lakás állapota ennek megfelelő ( :oops: :lol: ), úgyhogy ma nekiállok nagytakarítani. :roll:
Rühellem a meleget, még a szokottnál is lustább vagyok. :oops:

Képzeljétek, egy barom vagyok! (Jó, van akinek ez nem újság! :lol: ) Júniusban elfogyott a metem. Felirattam pár nap múlva, aztán meg nem bírtam kiváltani. (A receptet otthagytam a patikában, merthogy holnap lesz. Aztán csak kb 4-5 nap múlva jött meg! :roll: ) Eddigre már kb két hete nem szedtem. Na, nekiálltam szedni, hát, lányok, majd megdöglöttem. Tudtam, hogy nem lesz könnyű, már csak azért is, mert amikor nekem anno felírtak 2x850-et, senki se említette a fokozatosságot. :roll: De az a mostanihoz képest kutyafüle volt! Egyszerűen nem bírtam szedni, még kisebb adagot sem, mert végem volt. Ráadásul a koleszban ügyeletben voltam minden este 10-ig. Na, mondom, majd a suli után visszaszokom. Erre azóta is egyfolytában megyek (az elmúlt két hétben 1600 km-t vezettem!), nem mertem elkezdeni, a melegtől amúgyis kivoltam. Tegnapelőtt nekiálltam szedni, de egyelőre csak este, mert ha álmomban rosszul vagyok, azt legalább nem tudom... :lol:
Ma már bevettem a reggeli adagomat is, úgy néz ki, túlélem. :lol:
Az az igazság, hogy én már egy jó ideje 3000mg-ot eszem (saját felelősségre :wink: ), és nem áll szándékomban tolerálósdit játszani és emelgetni. Visszaállok egyből a teljes adagra, azt a pár napot kibírom! (pláne, hogy végre itthon!)

Szerintetek lehet, hogy a kihagyástól ilyen béna a görbém??? (Nincs összehasonlítási alapom, mert hőmérőzni csak másfél év metezés után kezdtem!) De eddig a lut fázisom 36,8 alatt nem volt, azelőtt 36,6-nál jött meg! :shock:
Megmutatom:

Kép

Bocs, hogy megint csak magamról! :oops:

Kavicska!
Imádlak, hogy mégis elmentél uh-ra! Ugye megmondtam, hogy nem kérdés! :wink: Nagyon-nagyon örülök!

Rejóka!
Tudom, miről beszélsz! :?

Lafika!
A titkos táblába még be lehet kéretőzni? :oops: Milyen adatokat kérsz?

Kincsem!
Milyen szurit kapsz?

Lona!
Nekem több, mint két év met-szedés után jött elő az édességkívánás! :shock: Azelőtt soha de soha nem kívántam, még gyerekkoromban sem! Savanyúuborkát rágtam, míg a többi gyerek csokit! :shock: :lol: Először én is azt hittem, itt a vég, megállt a tudomány, de aztán olvastam, hogy ez így van jól, a szervezet elkezdi felismerni az inzulint! Hát, úgy legyen...

Na, lelövöm magam, de jövök még! :wink:

Kép Kép
backa

Sziasztok!

Sziesztát én tuti megszavazom!!!!! Ide nekem az aláíróívet!!!!!!!! :D :D :D

Nálunk nincs ebédszünet. Amíg zsibbad a következő páciens, addig lerohanunk enni a teakonyhába. Már, ha nem vagyunk totálisan megcsúszva (sajnos többnyire meg vagyunk :? )! Mert, ha a beteg már egy órája ül kinn a váróban, akkor nincs pofám otthagyni a székben egyedül! Csak ciki, amikor a fülébe korog a gyomrom! (Volt, h. az egyik pasi szólt, h. ugyan menjek már enni nyugodtan! :oops: ) Napi 5X-i étkezést egyenlőre el sem tudom képzelni! (Talán infúzióban? :lol: )

Bettica!

Semmi gond! Én is tévedtem itt már jópárszor! (Kavics a megmondhatója! :oops: :lol: ) Hálistennek mindig van, aki javítson! :D

Lafi!

Akkor én nagyon javulok! :lol: :lol: :lol:

Úgy döntöttem emelek, ezért 1000 mg-os Merckformint írtam magamnak, de nem volt a patikában, így Meforalt adtak helyette. Nagyon csinos, könnyen felezhető filmtabletta! Ég és föld a Merckforminhoz képest!!!!!!! Négy napja ezt eszem esténként és a 850-es Mercket reggel. Jövő héten emelek 2X1000-re. Aztán majd meglátjuk! (Nekem a napi háromszori tablettabevétel már nehézségeket okoz! Hiába no, az Alzheimer, az Alzheimer! :roll: )

Mi lehet Kikkával????? Remélem spontán zebrával fog visszajönni! :wink:
Backát én is "látom" időnként, de ide nem ír sajnos! :(

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziiiijjjja Backa!!

na mi van, emlegetett szamár...? :lol: :lol: Akkor ezentúl minden nap megemlítünk! Látlak ám egy csomószor hogy olvasol! :lol:
meleget én sem bírtam. lakás nálunk is hányadék. igazából még a nyaralásos bőröndök sincsenek mind kipakolva... :oops:

hát mindegy a görbéd, így is volt szép péd!!! és már 27 nap jujj dejó! lehet van remény ebben a hónapban?

Kép

Kép
rejo

Backa, örülök, hogy írtál!!!!!!!

Persze, hogy bekerülhetsz!
Írd meg püben:
nick, név, lakcím (ha nem akarod, elég a város), email, telkó
Vendég

Lafi, Backa!

Köszi!!!
Na, remélem nem vettétek szemrehányásnak, hogy hiányoltam a válaszokat!
Ezek szerint javulok? Még jobban? Juhéjj!
És ilyenkor szabad kicsit, nagyon kicsit b?nözni? Vagy az egyenesen tilos?
lona1

rambóka én két hete szedem a metet, de még a napi egyszeri esti tablettát is már legalább 3X elfelejtettem... :oops:

hm. akkor én most romlok? egyáltalán nem kívánom az édeset.

csak reggel. :lol: akkor lekváros kenyér.ajajj.

Kép

Kép
rejo

Lona, hát nyilván bűnözni tilos, de hát ki a fene tartja be ezt teljes mértékig!? :lol:
Vendég

Kedves érintettek,
ment email a szigtitkos táblival Backa adataival kiegészülve!
Vendég

Lafi, eddig én biza betartottam( na jó, a négy hónap alatt kétszer elcsábultam. Az egyik a szülinapomon volt. Gondoltam nehogy már ne egyek egy kicsit a tortámból...)
De tegnap azt éreztem, ha nem ehetek valami édeset meghalok, úgy kívántam. Ettem is egy kis diós tésztát pedig nem is szeretem (szerettem?). Reggel már érzem, hogy éhes vagyok! Soha életemben nem tudtam reggelizni. Most meg nem bírnám ki reggeli nélkül.
lona1

azelőtt én sem voltam egy édesszájú lyányka, de mostanában pl a lekváros cuccok nagyon tudják kívántatni magukat :( Meg a csoki. Jaj az az új étcsokis Boci-lufi vagy mi a fene. Nem kellett volna megkóstólnom :( De azóta tartom magam, még a boltban is nagy ívben kerülöm az édességes pultot. (Egyébként nekem nincs IR-em, így is be kell tartani a diétát?)

Kép

Kép
bettica

Lafikám!
Aranyos vagy! :D Küldtem pü-t! :)

Rambóka! :D
Itt vagyoook! :wink: Csak épp egyszerre írtunk! (Nem vagyok hűtlen! Máshova sem írtam ám! Illetve 3 sort a lombikosba aznap, amikor ide nem engedtek be! Oda csak illemből, mert nemigen tartozom oda mostanában.)
Szóval elbutulunk? :lol: Hát, én már régen kétszerre eszem meg az adagomat, ott van a konyhában a kávéfőző tetején egy dobozka kiadagolva a 4 szem met és a két szem folsav, hogy már messziről virítson, ha elfelejteném. Na, mit tippelsz, hányszor marad ott? :roll: :lol: :lol: (Hú, most lebuktam, hogy nem is 3ezer mg-ot szedek! :oops: ) De nekem így jó, azóta pé-zek, mint az atom!
Szieszta jöhet!!!

Rejóka!
Hát, izgulgatok, de már megszoktam. Nem is kell tesztelnem mostanában, rohadtul beálltam 28 napra! :? (Ez olyan "Allah, segíts, de ne annyira!" :lol: ) Szóval most már nem bánnék egy hosszabb ciklust (mint négy-öt éve : olyan egy éveset! :wink: )
Bár a férjem hétfőn délután kijelentette, hogy "na, ebből lesz a gyerekünk!" :oops: , nekem meg nem volt szívem felvilágosítani, hogy elméletileg már rég megvolt a pé! :lol: Nehogy letörjem a lelkesedését! :wink: :oops: (Hihi, szegény már hónapok óta folyton a pé-re utazik, mert mondtam neki, hogy egy pco-snál sosem lehet tudni! :lol:

Lona!
Még a gondolatától is irtózzál! :D Úgyhogy ne is gondolkodj túl sokáig, mielőtt megeszed azt a kis csokikát! :wink: :lol:
(Mondjuk én csak ritkán esek bűnbe. Nem mintha akkora akaraterőm lenne, csak nekem marha rosszul esik az édesség. A sósságról meg inkább ne beszéljünk...)

Kép Kép
backa

helyzetjelentés: nincs fehérje, semmi sincs. tökéletesebb a laborom,mint valaha. a hemoglobinom is jó. minden.
(tudtam, csak a dokim akarja rámerőltetni,hogy nem vagyok/vagyunk egészséges/ek) :evil:

Kép

dimet

Dimet, jól van!Örülök!
Vendég

Dimet: Ez tök jó. Akkor jön majd KisZsé, amikor akar.. :D

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Rejo!

Mindjárt dobom az anyagot. :)

Linácska! Czinke!

Én sem eszem meg a tengeri hertentyűket semmilyen szinten. Inkább éhen halnék mint hogy ilyet kelljen ennem (nem akarok hajótörést szenvedni egy trópusi szigeten! :lol: ).
Szívesen átküldöm Neked is az anyagaimat. Csirkepörkölt is van benne. ;)
Az alapok a következők:
Dobd ki a cukrot (csak a gyerekekéből ne), dobd ki a fehér lisztet, minden tésztát ami nem durum, a fehér rizst és már majdnem jó is vagy. :D Főzz teljes kiőrlésű vagy barna liszttel, vegyél durum tésztát (vagy van ilyen barna lisztből készült Norbi update tészta), barna rizst. Ezekből is pontosan olyan jó kajákat lehet gyártani mint a többiből, csak nem emeli meg annyira a cukrod.
Ha én jól értelmeztem, a GI diétának az a lényege, hogy kerülni kell az olyan ételeket amik hirtelen megemelik a cukorszintet. Az ilyen kaják főleg azok, amik sok sok finomítási eljárás után kerülnek a boltok polcára. Hogy is fejezzem ki magam?! :) Szóval nézzük a fehér rizs-barna rizs különbséget. A fehér rizs előfőzött, lehéjazott, finomított, meg mittomén és még meg is főzöd hogy meg tudd enni. Gyorsan képes a szervezeted arra hogy feldolgozza, nem kell neki erőlködni és így hirtelen megugrik a cukorszinted is. Ezzel szemben a barna rizs többnyire nem előfőzött, rajta van a héja, nehezebben dolgozódik fel a szervezetben és ezáltal nem emeli meg annyira a cukorszintet. Remélem érthető volt. :oops:
Én úgy látom hogy a magyar étrendi szokások mellett inkább azt kell tartani hogy vegyesen egyél alacsony és magas glikémiás indexű kajákat. Mittomén, egyél rizses húst fehér rizsből ha épp nem Te főzöl, de egyél hozzá több husit és valamilyen zöldséget, mert így a husi meg a zöldi kicsit „elnyomja” a rizst magas GI-jét. Vagy mittomén egyél sült krumplit (azt sem szabad) de egyél hozzá rántott husit, tököt és valamilyen salit is.
Ez az én koncepcióm, ezt többnyire sikerül is tartani. :D

Nekem lehetne enni napi 5ször, mert a munkahelyem lehetővé teszi, de én meg nem kívánom. Vacsizni este is csak azért vacsizok, mert be kell venni a gyógyszert. :oops: Tudom hogy a met csinálja az étvágytalanságot, remélem egyszer ezen is túl leszünk. :)

Babszi!

Gratula a házhoz! :D
Az eredményekhez már nem annyira, de hajrá hajrá a methez! Remélem jól fogod viselni! :D

Kedves Tanarak! :D

Hümm... nem is gondoltam bele hogy ez ennyire kemény meló. :shock:

Dimet!

Király! :D Fenébe az orvossal... :evil:

Lafi!
Érdekes ez a cukor kívánás. Nekem most ez az időszakom van. Csak olyan kajákat kívánok ami édes. :oops: Az a baj hogy pár napig csak azt is ettem és ennek wc-re rohangálás formájában meg is lett az eredménye. :? Kicsellózik velünk a met. Inkább dobtam a cukros kajákat hogy ne legyen futkosás állandóan. :D:D:D:D Így nem lehet elhízni. :lol:

Rambóka!

Telefon emlékeztetője kavinton helyett. :D
Nekem is csipog reggel 8-kor, 13-kor (mindjárt, mert megint elfelejtettem bevenni) és este 8-kor. Így annyira nem felejtem el, bár van hogy kimarad egy pár alkalom. :oops:

Regényt írtam! Bocs! :D
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Köszi Monee, várom a diétás anyagot.
egyébként nem nehéz nekem a váltás, mert már régóta barna rizst (többnyire a páromnak fehéret, mert szegény nem csípi nagyon a barnát), durum tésztát (ezt nem vette szerencsére észre) főzök .
liszt helyett keményítőt használok. bár azt nem tudom , h jó e most nekem!? majd utánanézek! a teámat régen édeskével ittam, majd kipróbáltam a szőlőcukrot (bár lehet h rosszul tettem?) , de most megint csak édesítőt használok.
tényleg nekünk mi a jó? az édesítő? nem tudom sajna meginni a teám (nagy teás vagyok!) citrom, cukor nélkül .lehet édesítő, méz v bármi, de kell bele.

üdv

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Monee!

Hehe! Majd meglátod, h. mennyire le lesz halkítva a telód, amikor a gyerek alszik! :lol:
De azért köszi a tippet! Kétszeri szedésnél még megoldható!
Csak sajnos nálunk családi örökség a szenilitás, anyám éppen eleget ba..ogatja apámat, pedig neki kis gyógyszeradagolós tornyocskája is van, mégsem képes beszedni a gyógyszereit! Én képes vagyok megreggelizni és a tálcán hagyni a gyógyszereket! :oops:
Kéne mellém egy hajcsár ostorral (egyébként is!)! :lol:
Priviben küldöm az emilemet!

Backa!

Aztat sohasem lehessen tunni!!!!!! :wink:
De jó, h. írtál! Nem kell bújdosni! Várunk!
De ugye nem 4000-et szedsz???? 3000 a max napi dózis!!!!!!! :!:
Akkor inkább kérj 3 hónapra Avandametet!!!!!!

rambóka

Sziasztok! :D

Lila hangulatom van...

Kujvájapéntekdélutánvan! :lol:

Dinnyegyerek bekavart. Sosem értem, hogy lehet anuson keresztül pisilni. :shock: :?

Babszika!
Az inzulinod :shock: Basszus, kemény rekordtartó vagy! :? Kövesd Lafi példáját és össze fog jönni a baba. nagyon is hamarosan. :D

Tanáraim!

Pedig a politikusok azt mondják, hogy ti keveset dolgoztok, túl kevés az óraszám, nem kell ennyi tanár....

Én napi háromszor eszem. Nem bírok ötször enni.
Az ebéd mindig déli 12-13 között van. Aztán este kb fel hat, hat magasságában.

Backa!
örülök, hogy előkerültél. :lol: Takaríts drága szívem, aztán ha befejezted, menj Rejoékhoz is, utánna pedig hozzánk. Kép

Csóközön, jók legyetek.

Asszem aludnom kellene....
Vendég

Na, megint itt...
(Kellett nektek emlegetni a szamarat! :wink: :lol: )

Kavicska!
Takarít a fene! Itt döglök a gépnél, befaltam egy kiló dinnyét (gyanítom, hogy a nap hátralevő részében se takarítok, mert a wc-től nem érem el porszívóval a hálót! :lol:
Na, azt nem csodálom, hogy lila a hangulatod! :D Terhesen péntek délután... :wink: :D

Rambóka!
Megvallom 4x850-et eszem. :oops: Ez is fölé megy a 3000-nek, de a doki szerint 3000 mg felett terápiás javulás az esetek nagy részében nem várható, viszont ha mégis, ennyit még el lehet bírni. Hát, nekem egy hónap alatt 36-ról 24-re vitte az éhgyomrimat. Azóta nem mérettem. Azt mondta, az éhgyomri cukorszintem ellenőrizgessem, ne menjen 6 fölé. Hát, még 5 fölé sem megy. Nemsokára rászánom magam inzulin-ellenőrzésre is... :oops:
(Tudtam ám, hogy Tőled majd kikapok! :oops: )

Dimet!
Örülök, hogy minden rendben Veletek! De ez a doki... :evil:

Lafi!
Megkaptam a mail-t, köszi! :D

Kép Kép
backa

Monee,
elküldenéd nekem is azt a diétás anyagot?! Az enyémet már kezdem unni :? Köszi :D

Rambóka,
én is áttértem a Meforalra. Egy csajtól kaptam először, mert megmaradt neki és akkor vettem észre, hogy ettől sose fáj a fejem (Merckformin alatt szinte kétnaponta sz*rul voltam: fejgörcs, néha hányinger). Most semmi mellékhatás :D
Az napi ötszöri infúziós nem is olyan rossz ötlet... vagy tubusos űrhajós - még kutyulni sem kell :lol: Talán nem kell sokat várni és megjelenik a Gastroyal és társai mellett az InfúzióFood is :wink:

Rejo,
teljesen egyetértek veled. Nálunk is bolondok háza van egész tanévben. Van, hogy már magammal viszem a következő óra anyagát is, mert tudom, hogy nem érek be a tanáriba. Ügyeletről nem is beszélve. Kajálás órán nálunk ugyanolyan, mintha mobilt vinnék be és simán felvenném, ha csörög. Abszolút elképzelhetetlen. Párszor elkezdtem én is fogyózni, de legkésőbb 3 hét után feladtam, mert akármilyen hülyén is hangzik, nem volt rá időm. Eddig két suliban tanítottam, lyukas óra nulla. Most mióta vége a tanévnek, nagyon jól megy, már 9 :lol: kilóval vagyok kevesebb. Akkor eszem, amikor akarok és egyszerűen több időm van végiggondolni a napi menüt. Jó lenne, valahogy szeptembertől is folytatni, de már előre látom... Összevontak minket egy másik sulival, ezentúl szünetekben oda is át kell tekernem, még kevesebb lesz az időm :twisted:

Backa,
azt hittem, ti nem dolgoztok nyáron. Vannak diákjaitok most is? :shock:
Ahogy Rambóka írta, nekem is azt mondta a doki, hogy napi 3*1000 a legnagyobb dózis, ezt szedem most, de van, aki 4-et szed, mert nem akar áttérni más gyogyira vagy inzulinra. Arra viszont felhívta a figyelmet, hogy ilyen nagy dózis elsavasítja a vért és így a segítség mellett kárt is okoz. Talán csináltass gyakrabban vérképet (habár nem is tudom, ott nézik-e ezt :? )

Kép
wandrea

Sziasztok!

Látom az evés a téma!Szerintem is meg lehet oldani mindent,csak akrni kell!NE KAPARJÁTOK KI A SZEMEMET EZÉRT A MONDATÉRT!!!!

Kavicska!Na nem soká eljön majd az az idő amikor nem elég 3-szor enned.Felfalnám pár napja a világot,ha nem undorodnék mindentől,meg nem lenne hányingerem.De a hasam jelez+ vércukrom vagy inzulinom vagy mit tudom én mi!

Szedem még mindig a merckformint 3x850-nel,szénhidrát diéta ,és 2 max 3 óránként kötelező ennem,mert remegni kezdek.De csak ezen a héten kezdődött ez!Valamelyikőtöknél nem volt ilyen?

Babszika!Erre az inzulinra nem is lehet igazából mit mondani,olyan szörnyű magas!Te épp ideje,hogy elkerültél végre egy hozzáértő keze közé!!!

Kép

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Kavicska gratulálok a dobogó szivecskéhez! Jó érzés lehetett!

Dimet, :lol: :lol:

Backa, Szia!

Bettica, gratula a pé. Gyorsan hatott a met.

Nem is tudtam, h ilyen sok tanár van köztünk. Én is tanítottam egy gimiben, hát tényleg nem könnyű dolog megoldani a kajálást. Az ebédidő körüli órákon, már jobban vártam a kicsöngetést, mint az osztály. Ahogy csöngettek, már faltam is a kaját, és sokszor az volt a baj, h már annyira éhes voltam és leesett a cukrom, h egy nagy Túró Rudival indítottam, és aztán ettem sósat. Alma, joghurt, rajtam soha sem segített, vagy éhesebb lettem vagy éhes maradtam. Mióta a metet szedem, azóta eszek uzsira almát vagy diétás joghurtot.
Rejo, meglátod, sokkal könnyebb lesz mettel végigcsinálni a napot. Én nagyon gyorsan éreztem a változást. Mostmár hosszabb útra is nyugodtabban indulok, nem tör rám a remegés.

Üdv. az Újaknak! Hallgassatok a csajócákra, már vér profik!

Kép
apple

Lona, hívlak és egyeztetünk a tesztek miatt, okés?

Kép
apple

Sziasztok!

Lányok!

Aki kérte annak ment az anyag! :wink:

Wandrea!

Én egy jégkrémet ettem meg hazafelé. Örültem hogy végre hazaértünk. :roll: :shock:
:D

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Huhha mennyi tanár! :D

Lecsó.
Én sosem hipozok.
Nekem a vérnyomásom szarakodik. Időnként 80/mérhetetlen. :roll: Alig állok a lábamon. :roll:
Vendég

Apple!
Jó, köszi! Bocs, de rajtad kívül senki sem jelezte még, hogy személyesen venné át, így kiment a fejembôl.
lona1

Sziasztok!

Kavicska!Nekem is alacsony a vérnyomásom.90/60
Meg is szoktam néha szédülni ha hirtelen felállok ülésből vagy fekvésből,meg olyan jókat tudok aludni.Örülök ,hogy te nem hypozol!Bár én sem tenném!Jó neked!Írigyellek érte!!!!!!!!!

Puszi

Kép

Kép
lecso

Lona! Kép
Nagyon ügyes vagy, ahogy megszervezted a tesztrendelést és szétküldését.
Gratulálok! :D

Látom péntek du. mindenki pihen.
Gút, gút. Kép

Készítettem fincsi lecsót. Isteni lett! :lol: Nyami, nyami!

Csak azért írtam, hogy kívántassam. Kép Hiszen diétás. (kevés olajat használtam)

Pussz Mindenkinek!
Jók legyetek. Kellemes hétvégét.

De azért folyamatosan benézek! Kép

...vagyok...
Vendég

No, látom tényleg nem vagytok valami aktívak. :(

Hát jó. El kell fogadnom ezt a helyzetet. :roll:

Jóccakát Nektek!

Kavics
(6+5)
Vendég

rizses lecsó kolbásszal :lol: ugye ilyet csináltál kavics????? na, mondjuk a lecsó padlizsánnal is jó.

férjem azt szajkózza,hogy érzi,hogy hétvégén szülünk....kérdés melyik hétvégén :)

de lehet van benne vmi, ma rámjött a takarítás, pakolás, ilyenek..... 8)

nemtom, mikor annak idején tanítottam és pont fogyóztam (10 kilót ledobtam...), akkor két hétig szenvedtem kicsit, de aztán beállt a dolog, nem szédelegtem sosem. nem vagyunk egyformák.

kíváncsi vagyok milyen lesz szülés után a hormonháztartásom. cukrom, ilyenek. terhesség alatt tökéletesebb volt a cukorm mint vhaha, az éhgyomri inzulinom is. hm.

lecso, nyugi. el fog múlni ez az undor :) de vannak dolgok amire pl. rá sem tudsz gondolni??

lafi, már nagyon várom az uh-tokat!!! annyira kíváncsi vagyok kisfiú-e vagy kislány. szerintem fiú :) elárulod majd nekünk? :)

backa, azért mert volt már péd, azért szex-szex-szex....sosem lehet tudni :)

ma bevettem egy adag homeos bogyót. majd meglássuk.....

Kép

dimet

kavics, én aktííííííííííív vagyok. itt vagyok. hahó!! látsz??? :lol:

Kép

dimet

anyának már nagy pocakja van.....anyának kiba....nagy pocakja van. sőt, anya pocakján hatalmas kék erek vannak :D de anyának nem lett striás a hasa :) még.... :) (elejétóől fogva kenem az yves rocher tiaré olajával. imádom az illatát-is-)
anyának már nagy pocakja van, és meghülyült. megzakkantam. azt hiszem. na, mindegy. anyának már nagy pocakja van és éppen piszok nagyokta rugdosok, de főleg a húgyhólyagját célozgatom. anya mingyá bepisil.....

na, abbahagyom. megzakkantam....

Kép

dimet

Dimet!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Persze, hogy szültök. KisZsének ki kell jönnie. Rejoka szokta mondogatni, hogy anyában gyerek még nem maradt. Kép

Ennek az olajnak a elérhetőségét kérlek írd meg nekem privibe!

Már kezdek nem aktív lenni. Kép

Kavics nagyon álmos.
Kavics ásít. Kép

Cuppp és jóccakát.
Csóközön mindenkinek!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?