A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

még lemaradt, h Klári, nagyon klasszak a képek!!!!!!!!Annyira édes Julika! Igazi apjalánya a kiskertészlány! :) :) :) a hóember meg frenetikus!!!! :lol: :lol:
mazsolák

Szép napot!

Marcsi, az a jobbik eset, ha csak a melegtől vannak a pöttyök és tényleg nem valami allergia.
Hát reménykedjünk. Kened most valamivel?

Köszönjük szépen, minden rendben velünk. Emmának kutya baja, csak mohó volt.

Fatima, szerintem tök ügyesek vagyok! Büszkék vagyunk rád a kitartásodért!

Képeket szeretnétek? Na nézzük csak.
Így néz ki a kislányom mostanság.
Ugye mennyit hízott? 3560 g a lelkem:)

Kép Kép Kép

Andikáékkal a Margit szigeten
Kép

Na és a büszke apukák

Kép

Kicsit túlzásba vittem, ne haragudjatok. :oops:

Kép
niki30

Sziasztok!

Jaj én meg elmaradtam:

Zsombesznak és Julikának nagyon boldog huszadikat!!!!!! :lol: :lol:

Emmácskának nagyon boldog második és Beninek nagyon boldog harmadik hófordulót!

Zsóka, csak eszembe jutott, mit akartam...szóval látom Marcipánnak kijöttek a szemfogai, azt mondják az a legfájósabb. Sokat szenvedett? Emlékszem Mirkónak is hogy fájt. Farkasnak most jön a bal alsó.Egyelőre nem szenved, de a nyelve mindig ott van, én meg mindig azt hiszem eszik vmit mert kipúposodik a szája. :lol:

Edus, de jó hogy ti is melegítitek a joghurtot!! :lol:

Andi, köszi a kérdésed, ilyen rossz éjszakám már rég volt. A szuper ragasztós szúnyoghálónkat letépte a szél, így leszedtük. éjszaka brutál meleg volt így kiniytottam a másik szobában az ablakot. Szerintem vmi szúnyoghadsereg állt sorba kint, mert pár perc múlva agresszíven zümmögtek. Farkas is persze felébredt, egy+negyed órát mászkáltam vele, mert majd szétvetett az ideg és így ő sem tudott elaludni. Aludtunk másfél órát, majd reggel negyed hatkor Farkó felébredt, azóta nyomjuk...illetve ő most aludt el. :)
A gyros ízlett neki :lol: , van is kép róla mindjárt megkeresem.
Magatokról nem írsz (illetve az előző oldalt olvastam csak el :lol: :lol: ), hogy vagytok? Majácska hogy van? forog rendületlenül? :).

Kata, a vonalzód tényleg nagyon jó, szerintem az eddigi legjobb. :) Olyan jó, hogy Noémi ott van mindig és segít.

Marcsi, szerintem sem olyan vészesen kevés ez a mennyiség amit Lolóka eszik. Állítólag olyan gyerek is van aki egy banánt eszik/nap. Na de gondolom ez nem vígasztal. :)
Farkó is pöttyös nagyon. én egyelőre nem vittem orvoshoz,mert most enyhült hogy jobb lett az idő, de ha jövő héten is ilyen marad megmutatom én is neki. Nekünk volt már ilyen, akkor látta és nem adott rá kenőcsöt. ti milyet kaptatok?

Anzsi, én ma pakoltam le a virágállvány alsó polcát :arrow: macit, dömpert, kamiont tettem a virágok helyére :lol: :lol: :lol:
Babakocsit még ma megírom :lol: :lol:

Niki, most láttam hogy Emma hányt. én is megijedtem volna, még szerencse hogy semmi baj nincs.

és akkor pár kép:

Kép "kuka" :)

Kép gyros

Kép és egy tegnapról...

na lépek, pusz

Kép
nóri8

Jaj, de édes a Pici Emma! :) Jól látom, szöszke lányka? Jók a sétálós képek is! Tök jó, hogy egy időben szültetek!nem kell a játszótéren barátokra vadászni :lol: .

Kép
nóri8

Nóri, köszi. Bizony, nem kell. Sok barátnőmmel szültünk közel egyidőben, úgyhogy tök jó, lehet bandázni.
Már nem lakunk olyan nagyon közel egymáshoz, de sebaj. Megoldjuk.

Farkas, milyen kis huncut:) Divatos a sapija:)

Kép
niki30

Már=Bár:)

Kép
niki30

sziasztok,

ja, Nóri - elfelejtettem tegnap: nem melegítem a joghurtot sem (majd télen biztos fogom), de szép lassan kanalazom, h. azért ne falja be a nagyon hideget együltében. amúgy Laura a főételnél sem szereti ha túl meleg.

Zsófi, Nóri, köszi megint a tanácsokat, meg az észrevételeket.
tudom, h. az altatáson kívül még a súly is érzékeny pont itt a topikon, de... mivel tudjátok, h. nem csipkelődésnek szánom, azért merem leírni: szal ha ilyen édi hurkácskái lennének Laurának is, mint Samunak meg Farkónak, meg asszem Kata is írta, h. nem érdekli mennyit tol Liza, szóval meg még Lizunak is, akkor én sem problémáznék. :wink: :lol:

plusz az ebéd RÉGEN nem 10 kiskanál spenót volt, hanem 1-1,5 üvegnyi volt, meg az 5 órás kaja is legalább 1 üvegnyi főzi. (és nem 2 szem gyümölcs), és akkor a Sinlac este is kevesebb volt, olyan 300 körül.

no ez van. majd úgyis sír, ha éhes. :D
de örülök tényleg, h. kívülálló szemével nem tűnik kevésnek, amit megeszik. csak bennem annyira megmaradt, h. Nikkancs 400 ml főzeléket ebédel. jó ez szélsőség, de mindenki 200 körül, és régen Laura is ennyit evett.

Nóri, nem tudom, ilyen vmi gyógyszerész által kikeverős, nekem azt mondta vmi hűsítő és gyull.csökkentő. picit mentolos az illata és jó zsíros. mára már Laura is szebb lett, de nem tudtam én sem eldönteni, h. a hűvös éjszakától v. a kencétől, v. mind2.

NAGYON JÓK A KÉPEK FARKÓRÓL ! a falatozósakat irigykedve nézem.. (na jó, abbahagyom a témát) :wink:
tök jól áll neki a kis kockás kalpag !

Anzsi, neked akartam már korábban írni, h. Laura ráunt a cd-kre, dvd-kre, igaz fél év kellett hozzá. :D

Niki, most is megállapítom, h. gyönyörű a kislányod ! a plüssállatkás a kedvencem !
kép alapján se rajtad, se Andin nem látszik, h. nemrég szültetek !

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Niki, Nóri, Kata- de édesek a gyerkőcök! :wink:
Emma milyen nagy már, jó hogy nincs baj a hányás miatt! :wink:

Nálunk az elmúlt 1 heti "fotótermés" még nincs letöltve :oops: :cry: (tegnap költöztünk haza), de ha meglesznek, akkor teszek frisset is! :lol:

MMZS: Zsig de édes a "beszólása"- igaza volt, nem??? :oops: :wink: Pocaklakó hogy van?

SNiki: merre vagy, hogy vagytok? :)

Zsu
svs

[quote="mazsolák"]J írta:mazsolákA és a leosztás is megvan /by Zsigu/ : amíg Milos szopizik, addig ővé/Babáé=Zsombor,/apáé a másik mellem...,

No, ezt megnézném!!!! :lol: :lol: :lol: Hiába, anya (Edus) csak egy van!!!! És mindenkinek ő kell. :wink:

Niki: Emmácska gyönyörűséges!!!!! És van ott poci, látom a plüs állatos képen!!! Valami tündéri ahogyan mosolyog. És nő is, mert már a rucik sem olyan nagyok. :wink: :wink: Sűrűbben tegyél fel kéet erről a kis tüneményről!!!!!

Nóri: ez aztán nem semmi éjszaka. És te mikor alszod ki magad?? :roll: Érdekes, mert nálunk nincsenek szúnyogok. Furcsa. De van szúnyogháló!! :lol: Ami fenn maradt a nagy szélben is, és nem szuper ragasztós csak kb 200ft. :lol: :lol: :lol: Útálom a szúnyogokat!!!!!! Ahogyan zümmögnek... brrrrr kiráz a hdeg. Szegéynkéim, jól megszenvedtétek az éjszakát!
A képek valami csúcsak! ha nem írod, akkor is látni a képen, hogy az a nem nyert kaja. És az is látszik, hogy tényleg nagyon bejön a gyros. Annyira édes arcot vág!! No és a harmadikon, az a szerkó!!!!!!!! Bomlanak utánna a csajok a játszón!!!!

Marcsi: Laura úgy van jól, ahogyan van. Ha belegondolsz, akkor mi felnőttek sem eszünk mindig ugyan annyit. Főleg ebben a melegben.

Megyek, mert ma nincsen jó napunk. Nem bír aludni. Folyton felébred, pedig már 7 órája nem aludt. :cry: :cry:

Kép

Kép
b79andi

most csak gyorsan, ami le/kimaradt az összeollózottból. 8)

BENINEK BOLDOG 3. HÓFORDULÓT!!!!!!!!! :) :)

Niki, igen, mi is corában vettük, amikor otthon voltunk. :) (gondolom, tescoba is van, ahogy Zsófi írta.) Képek klasszak, nagyon jól néztek ki Andival, és valóban, mintha nem is szültetek volna, a kispapák is aranyosak! :) :)

Zsu, KÖSZI szépen!!!! :) :) Sajna babóról nem sokat tudok, mert itt nem nézik, a védőnő (eddig 2x voltam nála), meg körzeti (eddig 2x voltam nála is.., szintén) csak szívhangot néz, meg néha pisit. Az ad erőt, h érzem, és sokat gondolok rá, h minden ok legyen vele! én most kb 1,8-2 kg-ra tippelem, néha tud fészkelődni, akkor tud fájni, ill most kezdődik az óránkénti wcre csoszogás.., meg megkezdődött a görcsölés a lábamba, de érdekes, mert csak a jobb vádlim, korábban meg a bokacsontom görcsölt, az is kellemetlen volt. Szóval sajna csak ennyit tudunk,néha úgy megkuksiznám, de nem lehet sajna..., nincs rá lehetőség. :? :( :( :cry: Képeket várjuk ám!!! Milyen "odahaza"?! :wink: 8)

Nóri, képek tutkok!!!!!!!!!!!!!Annyira édes Farkó abban a kockás sapiban! Meg tök csini a kiscsákó! Egyre jobban rád hasonlít. :) :)

Zsókám, tábor??!!

na lépek, még pihizek én is, amíg a fiúk is. 8)

pusszok, vigyázzatok nagyon magatokra! :)
mazsolák

Andi, KÖSZI!!! Neked is! :) :)

Ja igen Niki, nagyon sokat nőtt a kiscsaj, nagyon édes!!!!!!!!!!!!Gyönyörűség! :) :) Hát igen, a mohóság.., nálunk is az okozta a hasfájást, meg amit Fatima írt, h nálam is nagyon jött a tejci, ő meg alíg bírta nyelni. :( :( )

na tényleg léptem,,
mazsolák

Köszönjük szépen!:)
Edus, köszi a dvd infót.
Edus és hogy vagy?

Kép
niki30

A cici az enyem. Edust azzal egyutt vettem el.
Zsigu es Zsombor majd talal maganak masikat, Milosnak meg kolcson adom egy idore.
Es punktum.
Imi :wink:
mazsolák

úristen edus már a 33. hétnél vagy? hihetetlenül megy az idő! emlékszem nemrég láttuk meg a 3 vonalzót! most meg már alig 2 hónap és milos megszületik!!! mikor jössz?? jöttök? nálatok hogy volt az amikor zsig már majd' 2 éves volt és elhatároztátok h jöhet zsomb? elsőre összeött? v csak tudatosan nem védekeztetek? és amikor összejön összejön? nagyn durva az eleje? most hogy fogtok babakocsizni? kendő és tesóbabakocsi? (nálunk ez most nagyon aktuális- én nagyon akarok most tesót!!!!!!!)
már úgy csetenék veled, de soa nem vagy online :( :(

samu nagyon jár!! annyira ügyi! már egyáltalán nem mászik! és szinte alig esik. valamint a labda -bda ként emlegetve van és gno a kölesgolyó. s mintha lenne vmi apa- anya szerűség. (de ezt lehet h beképzeljük :) :)

farkó csudahelyes kispasi! egyre szebb! és egyre kisfiúsabb!!! már nem babás. olyan fura ez, ami katának samu ilyen mérföldő szerű, az nekünk farkas. h kb itt fog tartani samu majd 3 hónap múlva.

emma mekkorát nőtt! tényleg szöszi! nagyon édes kis pocija van! margitszigetes büszke kispapás képek eszetlen jók!!!!!!! nagyon nagyon tetszenek!

marcsi: persze értelek, :lol: :lol: de a hurka sem olyan klassz mindig- állandóan mentegetőzni kell h samu nem kövér, pont jó, izé..khm.. míg a vékony babák meg mindig meg vannak dicsérve h milyen szép karcsúak, mozgékonyak stb. sztem ezt mindkét oldal túlparázza hehheeeehe :lol: :lol:

ma diát is vetítettünk, kicsit korainak bizonyult, samu a film nézése helyett a vetítő mechanizmusára próbált rájönni s a vászon helyett a vetítőt bámulta szerelte stb.... :)
kerekpocak

halihó!!

Nóri Farkas nagyon cuki!! Amúgy nem tudom mit csodálkozunk, egy gyros SOKKAL finomabb mint valami konzerv kaja :wink: :lol:

Marcsi sztem sem eszik keveset Laura. ebben a melegben meg a legnagyobb étvágyú babák sem esznek sokat. Ja és még valami: tuti szólna ha éhes lenne!! Emlékezz csak: ezt már rögtön az elején is tudták közölni :wink: :lol: :lol:

Zsófi Samu tényleg annyira ügyes!! Én nagyon csodálkoztam, hogy mkor Juli elnidult, szinte elfelejtette a mászást. Mostanában jön vissza mikor kutyásat játszunk.... :lol: Ja és bda volt nálunk az első "szó" és szintén labdát jelentett... :lol: Lehet hogy Samu mozigépész lesz??

Edus nagyon köszi a köszöntést!!! Milyen rég volt, igaz??? :wink: Zsombit pusziljuk!!!

Imi
:wink: Úgy látszik a fiúbabák nem növik ki ezt a cicifüggőséget :lol:

Emma nagyon kikerekedett!!!

Na lépek

Klári

Klári
Kép
ganti

Imi légyszi tedd fel megint azt a linket, ahonnan ingyenesen le lehet tölteni a microsoft picture managert. légyszi légyszi!!! s.o.s. fontos lenne. köszi!!![/
kerekpocak

Szorri, de vasorát készítek, a család többi (4) tagja pedig a kádban :D

A link a hsz.-hez

Puszi
Imi
mazsolák

Niki: Emmácska tüneményes pici tündér!! Ez a mosolygós kép nagyon édi és a plüssállatos is és a több is! Büszke babakocsis anyukák és apukák igazán irigylésreméltóak. Ilyen családi idill láttán határozza el az ember magát, hogy baba kell. :lol:

Nóri: Gyrost faló Farkó édipofa. A kalapos képen pedig olyan helyes kispasi!! Nagyon szép szemei vannak!! Már akartam régebben is kérdezni a kamionok kapcsán, hogy spedicóval kapcs a munkád vagy külker? (én külkerben dolgozom német területen)

Imi: az ilyen beírásoknál érzem nagyon, kell ide egy kis férfihumor is, hahh. :lol:

Zsófi: nem értem miért kell Samunál mentegetőzni a hurka miatt. Tökre tök tökéletes ahogy van!!! :wink:

Mi túl vagyunk a második oltáson, csak egy kisebb bömböléssel járt. Ma csipő, koponya és vese ultrahangon voltunk. Van egy kis vesemedence tágulata Beninek, bár azt mondja a doki egyelőre nem kell vele foglalkozni, kinőheti. Volt valakinek ilyen?? A többi szerencsére ok, semmi rendellenest nem találtak. Igazi kispasi, végig a műszereket bámulta nagy szemekkel, ott nem volt sírás.

Jó éjt, használjátok ki a hűst, mert holnaptól megint melegedés jön!!!

Kép
viky30

[quote="mazsolák"]E írta:mazsoláks punktum.

Azért Imiből is csak egy van!!!! És jó hogy van nekünk. Ennyi nő közé kell egy pasi is. :lol: És ki gondolta volna, hogy Edusra elsődlegesen ő formál jogot??? :wink: De azért kemény harcok dúlnak!!! Edus el vagy kényeztetve. :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép

Kép
b79andi

Zsófi??? Harryvel mizu??? :lol:

Kép

Kép
b79andi

Nóri, jut eszembe. Azért nem semmi szél lehetett, ami letép egy szúnyoghálót. Mert azért nem könnyű. Nem? Elvégre átfúj rajta a szél. Vagy csak én vagyok ilyen naiv??

Kép

Kép
b79andi

Viki: ügyes pasi a te kisfiad. Nem is lehet más egy ilyen mosolypasi!!!! Kis vigyori!!! És persze egy hős!!!! :wink:

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

köszönjük a dícséreteket!mindig olyan jól esnek. :)

Anzsi, ide írom a babakocsis dolgot: na csak annyi, hogy mi a kenguruban vettük, de a brumimaciban akartuk, csak ott nem volt. De ott elkérték a tel.számunkat és mondták, hogy ha jön olaszországból kamion, akkor hívnak. Ez pünkösdkor volt és asszem rá egy hétre hívták Zsoltit, hogy van babakocsi, de akkor mi már megvettük. Szóval nézzétek meg ott, mert oda még 2 hónapja hoztak újakat.

MArcsi, ez a súly téma, tényleg így van ahogy Zsófi írja. Nekem is az agyamra mennek a "jaj de jó húsban van", "látom az étvággyal nincs gond" stb. stb. megjegyzések. Akinek husija van soványabbat szeretne, akinek meg soványabb van husit. :lol:

Andi, hát igen nem sokat alszom, de ilyen vagyok. Magamtól is fel szoktam ébredni éjszaka nemcsak Farkasra. nekem elég 6-7 óra alvás bőven.
Nálunk nagy szél volt még a villanyóra ajtaját is letépte. :roll:

Imi, látom Zsigunak volt honnan örökölni a beszólásokat! :lol: :lol: :lol:

Samu nagyon nagyon ügyes!!!!

na lépek, holnap apukámhoz megyünk a velencei tóra (csak két napra), négykor kelek, mert pakolok, ötkor indulunk, mert Zsoltinak vissza kell érni a munkába.

JA, Viki, kamionmánia Zsoltitól ered, ő a logisztikus (bár a mánia korábbi), nem én. Vesemedencetágulata Farkónak még a hasamban volt, de mire megszületett elmúlt. Nem kell megijedni, vagy elmúlik vagy gyógyszerrel kezelik. Azért ne hanyagold, nézesd majd még meg.

jó éjt, nóri

Kép
nóri8

Zsófi, holnap megpróbálok írni. Cset, msn, skype: már rég nem lépek be, max este, ha időben ér haza Imri ( ami szintén nem gyakori). Inkább hétvégén, de majd nézlek, egyeztetünk. 8) :wink: :wink: (Különben a vacak idő is bejátszik, sehova nem tudunk menni, már a srácok is nagyon unják... :? :? :( :( )

Marcsi, Zsófi, Nóri :arrow: súly tök igazatok van. Mi "vékonykák" vagyunk, és ezzel szekálnak...egyik sem jó, ill nekünk jó, az emberek nem gondolják végig, h mennyire bántóak tudnak lenni. De én már a saját bőrömön is "végigjátszottam", néha csuklóból tudnék mondani dolgokat, de inkább elszámolok 10ig... :oops: :? :( :evil: :evil:
Ja Nóri, nem semmi vagy, én meg mormota tudnék lenni, ha nem lennének gyerekeim, meg háztartás. Mindig is imádtam, aludni, lustizni. És nagyon jó pihit Nektek!!!!!!!!!!!!!!Bizti tuti jó lesz!!! :) :)

Niki, köszi, most még elég jól bírom, de nagyon drukkolok magamnak/magunknak ,h kibírjam a 37. hétig, utána már jöhet. :oops: 8) :wink:

Mircikének akartam már annyiszor írni, de mindig elmaradt :arrow: KÖSZI A PETŐFIT!!!!!!!!!!!!!!NAGYON ZSÍR!!!KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)

na szép álmokat! vigyázzatok nagyon Magatokra! :)
mazsolák

Klári, köszönjük, átadom, mi is pusszoljuk Julikát!!! :) :) Igen, olyan hihetetlen, úgy repül az idő!! :oops: :? De tök jó volt veled/tek!!!! Remélem, most is jó szobatársam lesz!!!! :oops: 8) :wink: (milyen jókat rötyögtünk, kivéve, amikor bömbiztem, mert elvitték zsombeszomat a szoliba...) (ja és ennyire nem számít a születési súly. emlékszel Julika - Zsombesz az akkori felállás, most meg, lásd találka... 8) :wink: :wink: )

na lépek... 8)
mazsolák

Jó reggelt!

Zsófi, tényleg diáztatok? Jajj, az annyira jó. Aha, Samu még egyelőre nem élvezi. Legalábbis nem a mesét.
Mi is kicsinek sokat diafilmeztünk, meg a tesóm gyerekeivel is. Majd Emmával is szeretnénk.

Edus, ki fogjátok húzni addig. Sőt...tovább is.
Már nincs is olyan sok hátra.

Fatima, mi van? Olyan rég jártál fenn. Ugye minden oké?

Kép
niki30

Nem akarok elkiabálni semmit, de mintha kezdene beállni egyfajta rendszer. Jó, tudom, h. ez nem marad így, de most boldog vagyok, h. kezdem elérni, amit elhatároztam.
Egyrészt, kitoltam az etetéseket, 2 óráról 2,5-3 órára. Persze ez nem mindig jön össze (pl. este nem), de legtöbbször igen.
Tudjátok, Emma pici súllyal született és akkor még csak két óránként evett. Most 3560 g, két hónaposan, tehát nem nagy gyerek, ezt mindig figyelembe kell vennem. Ma tervezem, h. lemérem végre mennyit is eszik, mert mindig elfelejtem basszuskulcs.
Szal egyszer ezt elértük, másrészt pedig annak örülök, h. most megint mintha beállt volna a kereslet kínálat.
Lehet azért, mert kivárom a 2,5-3 órát és ezalatt szépen telítődik a cicim?
Iszom a laktoherb teát, sok levest eszem és sokat iszom. Szóval most úgy érzem kaja előtt, h. van is benne. És a legjobb, h. elég neki, nem kell pótolni cumisüvegből. Frankó.
Persze van azért hiszti meg kínlódás, de próbálom lefoglalni. A legjobb az, amikor a 2,5-3 órából legalább egyet alszik. A másfél órát meg csak eltöltjük valahogy. Van, hogy akár fél órát is elvan egyedül. Persze olyan nagy dolognak addig nem tudok nekiállni, de kiteregetni, mosni, enni, netezni tudok addig.
Aztán szoktam masszírozni, fürdetni napközben, énekelünk, lemegyek vele sétálni, szóval így telnek az etetések közti idők.
Nálatok?
Kinél hasonló? Na ez hülye kérdés volt....
:oops:

Igazság szerint nem így akartam a hozzászólásomat....de most már mindegy.

Kép
niki30

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

Kép

magyarázatok:

1. dinnye
2. csajozom
3. labdázunk
4. ebéd
5. nasi
6. elbújtam- anya hol vagyok?
7. fogmosás
8. pizsiben
9-10-11 apával fürdünk
kerekpocak

Na itt vagyunk! :)

Klári! Juli nagyon édes hosszú hajú baba!!! :) Anyukád meg nem semmi. Volt kitől örökölni a humorodat! :)

Zsófi! Gratula Samunak! Nagyon ügyes fiú! És mint mindig megmutatja, hogy minden megy neki. Csak ne sürgesse senki!!! :)
Köszi a számot! Majd hívlak máskor, ha Pesten lesztek. :)

Mircike! A fiadnak nagyon komoly a szövege! :) Édes kis drága! :)

Zsóka! Utólag is részvétem a sérülés miatt! :( Bori meg iszonyat édes! Jó a dumája neki is!!! :)

Andi! Valóban felfedezni már hasonlóságot Tarek és apája között. Főleg amikor "közel" vannak egymáshoz! :)

Kata! Lizu nagyon nagylány már! Gyönyörű rosszcsont!!!

Nóri! Farkó iszonyat édes!!! És én is a gyrosra mentem volna rá! Tudja ő hogy mi a jó!

Niki! EMMA GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰ!!! Milyen nagyra nőtt! :) Édes a plüssökkel meg veletek is! Jól nézel ki nagyon! Rajtad sincsen már semmi +, ugye???

Na csak ennyi most!

Rólunk inkább nem írok! Tegnap direkt nem jöttem. Át kell gondolnom egysmást a szopi kontra üveg üggyel kapcsolatban. Nem akarom, hogy bárki befolyásoljon, mert azt a döntést kell meghoznom, ami nekünk lesz jó. Nem számít most, hogy mit mondanak azok, akiknek sima ügy a szoptatás! Nekünk nem az és kész! Nem akarom feladni, de végig kell gondoljam az egészet!

Bocsi, ha bárkit is megbántottam volna a fentiekkel! :oops: És továbbra is köszönöm, hogy biztattatok!

F.

fatima

fatima: totálisan igazad van! csak magadra hallgass! te tudod h neked ill. tareknek mi a legjobb!!! hajrá!!
kerekpocak

Fatima, helyes, helyes.
Ahogy Nektek a legjobb.

Köszi:) Amikor kijöttem a kórházból, nem sok maradt rajtam, de azóta olyan ütemben rakódik, h. már a mérlegre sem merek ráállni.
Csak úgy jönnek rám a kilók.

Zsófi, olyan jó, h. ennyi képet tettél fel.
Tudom, h. mindenki elfogult a saját gyereke szépségét illetően, de meg kell, h. mondjam, Samu egy igazán jól sikerült, szép gyerek.
Apukájára hogy hasonlít.
Nem volt hideg az a kő?
Látom sokaknak van ilyen fehér ikeás ágytakaró. Nálatok még sárga is, hihi:)
Ez milyen medence, hol van?

Kép
niki30

Sziasztok!

Kicsi Emma mekkorát nőtt :shock: , őrület. Van ott poci a ruha alatt, ugye jól látom keves Anyuci? Gyönyörű édes mosolygós kislányka.

Farkó meg csúúcs egy krapek. Abban a kalapban valami hihetetlenül édes és cukkancs. A gyros és társai nálunk is kedvelt kaják :wink: :roll: mindkét gyerek imádja.

Samu-sorozat elképesztően szuper. Most látni igazán, milyen tejfelszőke ...és az a pocak...ééééédes :D
Az apus pancsizós és ahol egyedül ül Samu az úszógumiban a kedvenceim. Kis kavicsgyűjtögető :lol:.
A kislány mennyi idős? Ő is nagyon cukkancs,kis fürtöske :D .

Fatima, teljes mértékben egyetértek veled, ne hallgass senkire, tedd úgy, ahogy nektek a legeslegjobb. :wink:

Edu, köszi 8) :) !!!!

Andi, végül elaludt Maja??

puszik

KépKép
logi

édesek vagytok!

niki: a kő nem hideg, igazából du már rá se lehet menni, annyira meleg. a medence 5 méteres, kertben felállítható, csak a szüleim
lebetonozták, kiásták a helyét.

zsóka: a kislány anyukája nagyon rövid ideig fórumozott is, anikónak hívják, a kislánya sári samunál 2 nappal fiatalabb. hasonló súlycsoport a két gyermek. sári amúgy nagyon pengén beszél, hihetetlen mi mindent tud már!

hát igen samu tiszta apja.. szoktunk is ezzel viccelődni, h nálunk az apa a biztos :lol: :lol:
kerekpocak

MAJA OLYAN SZÉP!!! és ahogy összevonja a szemöldökét, nagyon tetszik, Niki, olyan drága pici lánykátok van!!!

SAMU!!! nagyon de nagyon szép kisfiú!!! és milyen édes minden képen, nem is tudom, melyik legyen a kedvencem :), talán ahol abban a csoda valamiben ül és mosolyog anyára, aki fényképezi!, meg ahol a kölesgolyót nyomják a pici lánykával :) :) :)
szopi, igen 1 éves korig, addig nagyon szeretném, de utána is ha kéri Bende akkor lesz, na majd meglátjuk ;)

FARKAS!!! Nóri, kész férfi a fiad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! basszus nagyon édes drága!!! köszönöm a babakocsi tippeket! és jó pihit, bár ezt már nem olvasod :) :lol: :wink: amúgy lehet nekünk is át kell pakolni a dolgokat, az alsó polcról

Klári, igen harapós a pasika!!

Köszi lányok az együttérzést, és ráadásul nagyon huncut, nem néz rám, hanem mosolyog és harapja a cicimet :) szólok neki, hogy ez fáj nekem, erre nevet … ;)

Mircike!!! Jaj de megzabálnám édes, okos kisfiadat!!!! De édes!!!
Anacinóra dolgozik nagyon sokat, de remélem jönni fog már!!!!!

Kata, még csak recék, de jaj de fáj így is :) :) :)

Marcsi, igen szoktam még fordítani, de most kevesebb van, de majd lesz :) Hogy vagytok mostanság?

Andi, nekem már Maja képei hiányoznak ;)

Edum, kitartás a sok pisiléshez….Imi!!! A cici a tied!

Niki, azért a Te hozzászólásodból is lehet érezni a hangulatodat!! Olyan drágán írtad a dolgaidat :) amúgy mi is így voltunk sokszor, két etetés közben kitaláltam mindenfélét, hogy lekössem

Fatima, sok sok puszit küldök Neked és Tareknek!!

pusz mindenkinek!!
mangó

Edus, még akartam írni, hogy ezek a pasik tudják mi a jó :arrow: :arrow: cici :lol: :lol:
olyan szívesen olvasom Zsigu aranyköpéseit :lol: :wink: :lol: :lol:
mangó

[quote="mangó"]M írta:mangóAJA OLYAN SZÉP!!! és ahogy összevonja a szemöldökét, nagyon tetszik, Niki, olyan drága pici lánykátok van!!!

Maja???!!! Emma!!!! :wink: :wink: :lol: :lol: Nem baj, előfordul!!! Attól még tényleg édes Emma!!! :wink: :wink:

Kép

Kép
b79andi

Zsófi, jó lett az új kép Samuról. De nekem a macis most meg hiányzik!! :cry: Pedig ez is nagyon cuki. Nem lehet egyszerre többet is feltenni????

Néztem a képeket, és először arra gondoltam, hogy nem értem miért mondják Samura, hogy dundi. Olyan cuki. Aztán a közösen evős képen, a kkét kis haspók!!!!!! Mekkora pocik!!!! Olyan zabálnivalók!!! De nem túl nagy, csak biztosan a kép túloz. :lol: :lol: Nagy puszi arra a pocira!!!
És az apás kép!!! Tényleg le sem tagadhatná!!! Fú, hesegetni kell már a lányokat!!! Szegény apa, korán kezdje a felvilágosítást!!! :wink:

Kép

Kép
b79andi

Niki: ügyik vagytok!!! Mindig van rendszer, csak fel kell fedezni. :lol: És az olyan jó!!!! Emma annyi kiló, mint Maja volt születésekor, szóval persze hogy vigyázni kell rá. És természetes, hogy gyakrabban eszik. Szerintem. De ha már kezd alakulni a rendszer, az anáynak megnyugvás. És ügyik vagytok!!!!! :lol: :lol: Ez a fontos!!!!

Kép

Kép
b79andi

Zsóka: csak estére aludt el. Biztosan front. Vagy valami. :roll: Vagy nem volt kedve aludni. :lol:
Kevesebbet vagy mostanában. Marci hogy viseli, hogy Borcsa hercegnő táborban van?? Azért nem maradt játszópajtás nélkül ugye??

Kép

Kép
b79andi

Lehet hogy buta kérdésnek fog tűnni, de én felteszem!
Mikortól számoljátok, hogy mennyi idő telt el a két etetés között, a szopizás kezdetétől, vagy a befejezésétől? Nekem az az egyértelmű, hogy a szopizás végétől számolom a 3 órát, de a védőnő mindig megzavar ebben. :oops:

Nelly

Kép
breeki

régen nekem is ez volt az egyértemű (sztem is ez lenne a logikus) de az elejétől kell hivatalosan számolni. - mindenki így számolja.
kerekpocak

Hát jó. Köszi a gyors választ. Csak az a baj, hogy néha 1, 1 1/2 órán keresztül szopizik a kicsi lányunk, és akkor szinte egymást éri a két etetés, miközben azt mondják, hogy 2 órát minimum ki kell várni a két evés között. :( [/url]

Nelly

Kép
breeki

Breki, nah ezt a kérdést akartam már én is feltenni.
Mert nálunk 30-40 perc egy etetés.
Zsófi, ebben az esetben is?

Kép
niki30

igen! minden esetben!
kerekpocak

sziasztok,

visszaolvasni most nincs időm, csak beköszönni jöttem, mert holnap elutazunk 3 napra Arlóra. hétfőn este jövünk vissza.

szép hétvégét mindenkinek.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Marcsi, jó utat! :)

Zsófi, köszike. Én eddig a végétől számoltam. Hm.

Kép
niki30

cuki a vonalzód niki!

breeki: hát igazából 30-40 perc kellene max h legyen a szopi. elvileg. nekem is volt ennyire hosszú, de aztán úgy alakítottam h max 40 perc. a baba hasának is így jobb.
kerekpocak

niki: 3 hónaposan már 4 óránként szopiztattam , pont ezért, mert már nagyon bírta.
kerekpocak

Az a baj, hogy csak cumizik sokszor a drágám. Aztán meg néha meglep, és 25-30 perc alatt eszik meg 80-100-at. Próbálom én is csökkenteni az időt, de nem mindig sikerül. Mi is kis súllyal születtünk, ezért lassabban megy a szopizás, de szépen gyarapszunk! :D

Nelly

Kép
breeki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?