Fioona: oltás megvolt. Az úrfi csak épphogy felsírt, aztán mintha elvágták volna nem is volt se nyűgös, se semmi. Nem is látom azóta sem a helyét a szurinak, de mindenesetre odatettem egy vizesruhát, ahol kábé lehetett és akkor este adtam neki fél kúpot, de nem volt láz sem.
Remélem hasonló könnyedséggel túlestek ti is rajta.
De jól hangzik az üdülési csekk!!! És van már elképzelés, hogy hova mennétek?
Porsika: nagyon szuper felvételek készültek a babádról!!! Hogy megmutatta az arcát, szinte hihetetlen. Izgulsz már? Közeleg a nagy nap!!! Te kit fogsz értesíteni?
Bodzi: hogy álltok az esküvőszervezéssel?? A ti nagy napotok is lassan itt van…
Hajni: te még mindig nagyon csinos kismama vagy!!!! A babakocsitok is klassz, megkérdezhetem, hogy mennyibe került??? A férjemnek is nagyon tetszett, azt mondta, ez tuti egy vagyon volt
Esztora: köszi az élménybeszámolót, egy élmény olvasni mások szüléstörténeteit. Kár, hogy császár lett a vége… Ricsi is bent lehetett? neked fáj a sebed? Szedsz homeós bogyót? Milyen fiúcska Álmos? Alszik sokat?
Arwen: hát igen… nem egyszerűek az első hetek, de kitartás, hidd el, gyorsan belerázódtok majd és jobb lesz napról-napra!!! Most nekünk is borzasztó, hogy itt ez a nagy meleg és nem lehet kimozdulni. Mi klímázunk ezerrel, de Balázs ennek ellenére is nyűgös picikét.
Én is szoktam Balázsnak mondani az Altatót, mintha neki írták volna…
Angyalkrisz: Csenge egy kis angyalka volt ebben a ruhácskában.
Ragota: hogy vagytok?
Adriiiiiiiiiiiiiiii: merre vagy?
Viviről van valami hír???
Nán-dorka: milyen volt a kis kiruccanás? Hogy bírta a picilányotok?
Toti: ti mikor kezditek a projektet (ha szabad érdeklődnöm)?
Meri: a házkörüli teendőkkel hogy álltok? Pszichológushoz jársz még?
Orsi: hogy vagytok?
Nagyon szorítok nektek csajok Pinkiné, Viki, Marietta, Nikó és ne adjátok fel soha és persze nekünk is kell itt egy kis izgalom minden hónapban!!!! Én nagyon szorítok nektek mindig!!!!
Hű de kérdezős kedvemben vagyok ma…
Jaj ma nagyon megijedtem! A liberóban volt valami narancssárgás színű folt, amit nem tudtam mire vélni
Üdv Mindenkinek!