A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Era: Szeretettel gratulálok a kislányodhoz, tündér aranyos, még a férjem is elérzékenyült mikor mutattam neki. Biztos minden rendeben lesz, csak pozitívan. Nagyon sok örömötök boldogságotok legyen a kislányban!!!!

Silka: Gyönyörű csinos kismama vagy.

Bocsi mindenkinek nem tudok írni, mert nagy a lemaradásom. ebben a forróságban nem tudtam feljönni a 35-37fokos emeletre netezni, így sokmindenről lemaradtam.

Mi jól vagyunk. a kicsi lány nővőget, már az egész pocakomat belakja, minden mm-t. enni lassan egyáltalán nem hagy ( mármint helyet a kajának).
Egyre türelmetlenebbül várjuk a mi kislányunk megszületését.
Már mindent megvettünk 98%-ban. egyre többet gondolok a szülésre. Már a dokimmal beszéltem: érzéstelenítés, gát védelem.... azt mondta úgy csináljuk hogy jó legyen. Vigyázni fog ránk, és nem hagy majd szenvedni. Hát bízom benne.

Mindenkinek szép napot!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok lányok!

Era,
elöször is hatalmas gratula a pici lányhoz!! Én is annyira elérzékenyültem a képeken!!! Anniyra tündéri kis törékeny!!
Meglátod minden rendben lesz vele, csak beszélj hozzá sokat, simizd ha lehet. A tejcitöl a szeretettöl és gondoskdástól meglátod nagyon hamar meg fog erösödni és már vihetitek is haza öt!!
Mennek a pozitív drukkok és energiák!! Istenem olyan szép dolog ez a pici emberke!!!!

Anitja,
szép a babaszoba nagyon, a macinak biztosan örülni fog a kismanó! :wink:

Vadvirág,
tényleg olyan jó olvasni az írásaidat, árad belölük a szeretet a gyerekeid iránt!! :wink: :wink:

Silka, Regi,
nagyon nagyon csinosak vagytok!!! Öröm látni ilyen szép kismamákat! :wink:

Éva, ez természetesen rád is vonatkozik! :wink:

Banita,
akkor jó utat és pihizz nagyot, vigyázzatok magatokra!!

Én is elkezdtem keményedni két napja, ezek már lehetnek a jóslófájások? Nem korai ez még?
Mert tényleg elég rendesen érzem most már a pocimat!
Hétfön megyek dokihoz, kíváncsi vagyok a baba paramétereire, hogy már mekkora.
Asszem benyaltam valami bacit vagy vírust, fáj a torkom ezerrel, meg a közérzetem sem a legjobb. Remélem nem ver le a lábamról teljesen, mert azt nem szeretném!

Emese,
te kerge jány!!! :lol: :lol: :lol:

Niki,
hát igen, az élet tartogathat meglepetéseket, de biztosan csini lesz a kismanótok rózsaszínben is, még ha fiúgyka lesz is! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
motiot

Megjöttem. Tök más volt a védőnőnél, hogy a helyettesnél voltam. Más infókat is kaptam. :D
Meghallgattuk a szívhangot is. Minden rendben van! :lol:
Megdícsérte a pocakomat, hogy milyen szép! És azt mondta, hogy ha eddig nem repedt ki a bőröm, akkor nem is fog, hacsak nem hízok hirtelen sokat.
Hetente 200 g-ot nő a baba már! :)
És csak +11 kg vagyok a mérlegen. :D

Kiderült, hogy kell a dokitól papírt kérnem (valami igazolás féle), és azzal mehetünk csak apasági nyilatkozatot tenni. Még jó, hogy nem anélkül indultunk el az anyakönyvvezetőhöz... :shock:

További szép napot Nektek!!!

Motiot! Jobbulást! Ne betegeskedj! :wink:

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!

ERA!

Gyönyörű a kislányod! Gratulálok!!! :) Csak bírnám abbahagyni a sírást! :oops: Biztos vagyok benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Egy aranyérmes babónál ez nem is lehet másképp!! :D

ANITÁK!

Boldog Névnapot Kívánok!

IRINA!
Én is mániákusan pontosan érkező vagyok, úgyhogy tuti ott leszek háromra.

Reméljük, nem lesz 50fok!

Tegnap egész nap az építkezésre vásároltunk. Estére gyakorlatilag a lábam, mint olyan, megszűnt létezni. Legalábbis az eredi funkcióját nem voltam képes használni! :shock: Viszont vázának tuti jó lett volna (ha üreges) mert hatalmas virágcsokor elfért volna benne!! A vízzel sem lett volna gond!

Akkor holnap találkozunk! Addig is vigyázzatok Magatokra!
Ildikó

Ildikó
KépKépKép
sense4

Bocsánat, én is elfelejtettem tegnap:
Anikó, boldog névnapot kívánunk neked!!! :wink:

Ma pedig az Anitánikat éltesse a Jóisten sokáig!!! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Ma meg Anita névnap van???? Olyan rossz, hogy nincs naptáram. A munkahelyemen nem volt ezzel gond, mindig képben voltam, de most... :oops:

Aniták!
Kép

Regina
KépKép
mazsola7

Illetve tegnap! Bocsánat! Most már utánanéztem... :oops:

Regina
KépKép
mazsola7

Aniták! Boldog névnapot!!!!!!! :D

Apának most mutattam meg a kis Batrice-t. Úgy bőgtem közben, mint az állat. Apa meg simogatja a hátamat: Mit sírsz Életem, nem a mi babánk!
Én meg erre: De..... :cry: De........ :cry: deeeeeee........ tooooopik babaaaaaaa......... :cry:

Elmondtam mi történt vele, csak hüledezett, és mosolygott, hogy milyen kis cukifalatka. :)

Era! Ezek után tessék minden nap beszámolni a kislány hogylétéről, mert nagyon izgul és drukkol mindenki értetek!
Persze aki ennyire mosolygósan sz.rik a csövekre, meg inkubátorra, azzal nem lehet semmi gond! :wink: :D

Ma takarítok sokat-sokat, mert a védőnő hétfőn jön.

Mazsola! Jó, hogy írtad ezt az apasági dolgot, nekünk is kell, majd erről is kifaggatom.
És amit írtál a pocakberepedéssel kapcsolatban, az nagyon bíztatóóóóó!!!!! :D
És gratula a +11 kilóhoz, ez tök jó. (Én már +12-nél járok, de sz.rok bele!) :wink:

Szerintem most már ha hízunk, az csak a baba lesz.
Állandóan csak gyümit eszek, mást nem is nagyon kíván az ember ebben a melegben.

Motiot! Neked jobbulást!!! És hétfőn várjuk babuka paramétereit!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Beatrice-t - természetesen. :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kedves Mónik és Aniták!
Mi is boldog névnapot kívánunk mindannyiotoknak!!! :):)

Vadvirág
Vendég

Sziasztok

Köszi mindenkinek a köszöntést az Aniták nevében, de mi most duplázunk, mert a hivatalos napon, június 2-án is köszöntöttetek minket (én akkor ünneplem) :D

Gremese
Hát a védőnő kb. másfél hét múlva hozzánk is jön... Majd leültetjük a létra tövébe egy szerszámosláda meg egy dobozhegy közé :lol: Lehet, hogy megállapítja, hogy egyelőre alkalmatlanok vagyunk a nevelésre a férjemmel :lol:

Sense
Jót röhögtem a vázás hasonlaton :D

Era
Mindannyian nagyon várjuk a híreidet :shock:

Kép
granda

Motiot, jobbulást, remélem, mielőbb meggyógyulsz!!!

Sense, hát ez a virágosváza - láb hasonlat valami gyönyörű volt! ;-)
Nekem újabban éjjel (!) megdagad a két kezem és a jobb lábfejem, nem értem az egészet (reggelre ugyanis mindig eltűnt eddig a víz). Mindegy, ha minden így marad, azzal azért kiegyezem! :-)

Gyerekek, az én naptáramban meg ma Olga és Liliána napja van -- nem értem...

A(z egyik) mai föladat: kimostam az összes plüssállatot, mindjárt kicentrifugázom őket, egész állatkertje lesz Ádámnak (ha megszáradtak, csinálok fotót). ;-)

Ha nem jönnék, mindenkinek minden jót holnapig! Akkor 3-kor a Penny parkolójában!

Kép
Kép
irina

Na most már tényleg megvan minden, már csak kimosom az új szerzeményeket, bepakolok a táskába, aztán remélem 2 hétig még nem kell!!!

Néztem vonatot. Ha nem késik akkor én lehet hogy már fél 3 körül érkezem a tett színhelyére. Elcsaltam a húgomat is ha nem gond, ketten jobban tudjuk felügyelni a porpntyomat.

Van egy védőnős sztorim: amikor még Cegléden laktunk, gyesen voltam, minden héten csináltam nagytakarítást. Olyan szőnyegfelcsavarós sikamikálósat. Már egy éve az akkor albiban laktunk, a hozzánk tartozó védőnő nem jött egészen egy ilyen takarítós napig. Hát nem tudtam hová ültetni, székek az asztalon, szőnyegek a díványon stb. És még én szabadkoztam. Tök ciki volt. Persze szidtam is, hogy 7 napból 6 napig tök rend van, neki meg pont akkor kell jönnie!!! Azóta sem láttuk!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Era: tavaly a kolleganőmnek hasonló paraméterekkel született meg az unokája. Ma már erős nagy legény és teljesen utolérte a társait. Nálatok is minden rendeben lesz. Gondolunk rátok.

Lányok: akkor holnap háromkor (lehet, hogy nem kékben) a Penny parkolójában!!!

Andi
Kép
amona

Sziasztok MammiKÉK!
Akkor kékben virítunk holnap? :lol:

BOLDOG NÉVNAPOT utólag az Anikóknak, meg azoknak az Anitáknak akik most tartják!
Én jún.2.-án tartom, bár amíg az nem volt tegnap tartottam... :roll:

Éva! Szépek vagytok "Apával", és a konyhád is nagyon jól néz ki, jó tágas :lol:

Silka! Nagyon szép kismama vagy!

Sense! Nagyon jót nevettem a vázás-vizes-lábikódon :lol: :lol: :lol:

Era! Írj légyszi amint tudsz, mindenki értetek izgul! Nagyon sokat gondolok Rátok!
Azért a kisfiús dologgal felizgattál, nekünk is 1000% fiút mondtak eddig. 4D-n is voltatok? Ott is azt mondták, hogy fiú?

Motiot! Jobbulást kívánok én is!

Jaj Marica! 3 hét? Nagyon izgi!!!!!

Vadvirág! De kár ha nem jöttök holnap! Egy kicsit se?

Banita! Jó nyaralást kívánok Nektek!

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Csajok! Én nem hiszem, hogy holnap kékben megyek. Van ugyan egy kék felsőm, de nem nagyon szeretem... Remélem, nem fogok nagyon kilógni a sorból! :wink:

Regina
KépKép
mazsola7

Köszi lányok a jókívánságokat, szundiztunk egyet Ábellel, jobban mondva ö a az ágyban játszott mellettem halkan, azt hittem pillanatokon belül elalszik, de én aludtam el. Ö meg mellettem feküdt csöndben, pihizett ö is, meg játszott a kezecskéjével. Olyan édes volt, mikor felébredtem! De nagyon jól esett! Most már sokkal jobban érzem magam! Este is hamar ágyba bújok és holnapra kutya bajom sem lesz! :wink:

Marica,
izgi nagyon ez a 3 hét! Az már tényleg nem sok!
Lassan mindenki eléri az 50 napot, ez tök jó!!

Timi,
már ti is ´lassan a finishelök közé tartoztok! Táskát tényleg tessék csak elökészíteni! :wink:

Lányok, de jó nektek, hogy holnap taliztok!! Én is úúúgy mennék! Légyszi csináljatok jó sok képet!!!!!!

Mindjárt jön haza apa, aztán levált a gyerköcnél, kicsit tudok pihizni, elég sokat keményedik a pocim is. Mondjuk itt megint front van, tegnap meg lehetett sülni, olyan meleg volt egy szál semmiben is, ma meg megint felhös az ég, nagyon fúj a szél, hüvös van, holnapra esöt és hideget mond. Szóval az embert ez tényleg megviseli így.

KépKép
KépKép
motiot

SZIASZTOK MÁR ALIG VÁROM A PICURKÁNK SZÜLETÉSÉT AKI SZEPTEMBER 17-RE VAN IDÖZITVE[/i][/b]
juci83

Hogyan lehet várandos vonalzot beilleszteni? egy kicsit béna vagyok mert még csak most lett internetünk :roll:
juci83

Sziasztok!!

En is nagyon irigykedek-akarcsak Motiot- a tali miatt! Remelem, egy kicsit gondoltok majd rank Is!! Es rakjatok fel utana fotokat!!

En is boldog nevnapot kivanok mindenkinek, aki ma tartja! :D

Motiot! Jobbulast neked, pihizz egy nagyot, ha apa hazaert!! :wink:
Vendég

Szia, Juci! Sok honlap all rendelkezesedre vonalzot gyartani. Valamelyikunk vonalzojara kattintva eljutsz ez egyikre, ahol kovetve az utasitasokat egyszeruen elkeszitheted. Aztan itt a lap tetejen a segedleteket legorditve rakattintasz a profilokra, aholis az alairashoz bemasolod a vonalzodhoz kapot Bbcode-ot. Sok sikert.
Vendég

Motiot: várd meg apát, aztán pihenj sokat!

Vadvirág: kár, hogy nem jöttök a talira, szerettelek volna megismerni titeket személyesen is.

Szia Jucu: azért mesélj magadtokról bővebben is. Milyen a terhességed, tudjátok-e, hogy mi lesz? Meg mindent, ami eszedbe jut!!! Ja és képeket is tegyél fel!

Kicsit parás vagyok: Már nem csak nekem és apának tűnt fel, hogy lentebb van a hasam, már anyukám is mondja, bár ő végig azt mondta, hogy úgysem húzzuk ki szeptemberig. Szép kis anya, mi? Bár Rebekánál is ezt mondta végig, aztán meg ha nem szedik ki belőlem túl is hordtam volna.

Kép
Kép
timi26

Sziasztok megint!
Üdv Juci köztünk! Látom Niki már segített vonalzó ügyben :lol:

Csajok! Képzeljétek most olvastam: http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=166626 a MÁV kórházról, a lényeg, hogy nem lesz kész időre - Nekünk... (ha vki nem akarja elolvasni) - szóval most tettem pontot a végére. Viszont Gergő egyenlőre faros, vagyis mindenképp kellene egy háttérkórház, mégha úgy is döntenék, hogy itthon szülünk.
A János van most lehetőségként (ott szülésznő egy Lány aki járt hozzám régebben jógázni)
Úgyhogy Silka én is most fogok elkezdeni dokit keresni! Bár így csak a Jánosba...

Pussz...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja!

Dr Pálmai Bálint!

Kép
granda

Sziasztok Mindenki!

MAZSOLA: jó lesz nekem is a 10 órási vonat, akkor az állomáson találkozunk, jó? Egyébként én sem leszek kékben, mert egy kék felsőm sem jön rám. :oops: De egy tuti, sok kismami egy Penny parkolóban nem lehet majd véletlen! :D Egy kérdés Hozzád vagy Anitjához: milyen cuccot vigyek jógára? Mert akkor már én is csatlakoznék, ha lehet. Annak ellenére, hogy sose csináltam, és talán fura 33 hetes várandósan először csinálni. De gondolom, ártani nem fog. :roll:
Apasági nyilatkozat: nekünk elég volt hozzá Pécsen a terhes kiskönyv. Nem tudom, minek kellene egyáltalán ennél több... :roll:

Gremese: megkaptam a listát, köszike!

Jaaj, lányok, végigolvastalak ám Titeket, de majd jövök még, most mennem kell!

Pussz.

Detti
KépKép
kiskolbi

Hello!
Kiskolbi, Regina!
Most beszéltem telefonon Anitjával. Én is csatlakoznék hozzátok a jógára. 1/2 12 - kor a Batthyányi téren leszek. (Emese! Remek ez a telefonos táblád!!! :D )
Anitja azt mondja, hogy csak egy kényelmes póló és nadrág kell, ami nem szorítja a pocit.

De jó lesz!!!!! Nagyon kíváncsi vagyok!

Ildikó

Ildikó
KépKépKép
sense4

Granda! Köszi, írtam privit!

Kiskolbi! Kényelmes póló meg nadrág, ott minden van (matrac, párna, pléd...)
És dehogy fog ártani, jól átmozgat max., a relaxációnál meg lehet, hogy elalszol majd, de az nem gond :lol:
Egyébként most hívott Sense is :lol: Ő is jön! :lol:

Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Kiskolbi!
A terhes kiskönyvet elvileg adatvédelmi okokból nem lehet máshova felhasználni (ezt mondta a védőnő), ezért kell az igazolás. De csak kaptam egy kis papírt, amit le kell pecsételtetni a dokival. Azt igazolja tulajdonképpen, hogy hány hetes terhes vagyok...
De jó, hogy tudsz jönni! Akkor 10 előtt 5 perccel tali a vasútállomáson!!! :lol:

Sense! De jó!!! Te is jössz!!! :lol:

Regina
KépKép
mazsola7

Kép Ami pici babánk nagyon nehezen sikerült mert 2 éve elvetéltem és nagyon féltem a következő hátha nem sikerül de mégis és nem is olyan borzasztó mert vele semmi gond nincs hála a jóistennek! Amugy a 30.héten tudtuk meg hogy kislány addig takargatta magát rendessen igy Györi Livia Bianka lesz a neve :oops:
juci83

Van valami jó tippetek a könnyü alvásra mindig elfekszem a hasam és megmaradnak a párna nyomai a hasamon
juci83

Sziasztok !

Hát ti tudtok termelni.
Győzze az ember visszaolvasni.

Juci : üdv népes kis csapatunkba.

Era : meséltem a storytokat a családomnak és mindenki sok boldogságot és egészséget kíván nektek.
Nem tudok belépni úgy ide, hogy ne nézzem meg a kicsi Beatrice képeit. Annnyira aranyos. Ja és még mindig megy a drukk és a pozitív energia. Kérünk infót, hogy hogy vagytok. Úgy látom mindenkit nagyon érdekel.

Tegnap itt ültem a gépnél apával beszélgettünk jókat kacagtunk egyszer csak ide néz a párom és potyognak a krokodil könnyeim.
Hirtelen nem tudta mi van velem.
De cuki volt megvígasztalt és mondta, hogy az a pici baba majd kint megerősödik.

Lányok nagyon sajnálom, hogy holnap nem tudok menni de kérjük este az élménybeszámolót és a sok sok képet. Engem főleg egy csoport kép érdekel a Penny parkolóban.

Nem meg kövezni a következő képért. Ezt most gyártottam.
Kép .
Almás csokis muffin.
Most csináltam először ilyet de remélem az íze is jó.

Kellemes estét !!! :D :D :D :D
20200310173350

Timi!!!! RECEPT???? :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Holnap ne várjatok rám a parkolóban, mert olyan zsufi a programunk, hogy lehet, fél 4-ig sem érek oda. Szóval én inkább megyek a helyszínre.

K.Timi! Nagyon jól néz ki az a muffin!!! Nyammmiiiiii!!!! :D

Jucu! Üdvözlet!
Nekem alvásnál a szopipárna jött be nagyon az egyik oldalon, a másik oldalon pedig a vékony paplan pocakom-lábam alá begyűrése. Én nem úszom meg az alvás-csíkokat, és néha reggel azt nézem, hogy ugye ezek nem striák-e, :shock: de nem! :)
Szerintem a mi állapotunkban teljesen normálisak a "párna-csíkok", ettől még nem fekszi el magát az ember.

Sense! Jó volt a vázás story! Hi-hi-hi :lol:

Anitja! Téged sem irigyellek, kitartást a dokikereséshez!!!!

Timi26! Nekem az az érzésem, hogy nálatok születik a második topikbaba.... :shock: :D :D :D

Na megyek kuttyséti, aztán később leszek.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok nagyon jol néznek ki a muffinok meg is kivántam. Most megyek és eszem valamit mert a picur is éhes ugy érzem addig is puszantok mindenkit
juci83

Juci!
Üdvözlet tőlünk is! :):)

Timi (26), Anitja!
Édesek vagytok. :):) Biztos lesz még rengeteg alkalom hogy megismerkedjünk személyesen is. :):)

Igazából nem tudom elképzelni mit tudnának csinálni a gyerkőcök amig beszélgetünk...

Már ha egyáltalán tudnánk beszélgetni egyetlen percet is és nem utánuk kellene futkosni folyamatosan. :):) Nem azok az egy helyben ücsörgő típusok. :):)

A játszótéren és egyéb helyeken is nagyon kell figyelnünk rájuk - pláne ahol tömeg van - mert össze-vissza futkosnak, egyszer itt, mászor már ott bukkannak fel, pillanatok alatt felmásznak a legmagasabb csúszdákra is, a következő mp-ben meg már a hintában vannak, stb., stb. :):)

A képekre én is nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, készítsetek rengeteg fotót ha lehet, biztosan remekül fogjátok érezni magatokat mindannyian. :):)

Talán majd amikor már a mostani pocaklakók is akkorák hogy lehet vinni játszótérre Őket, akkor szervezhetnénk egy Máltai Játszóteres talit is Apucikkal, nagyobb testókkal együtt - és ha mást nem, akkor a csúszdák, hinták, vagy a homokozó mellett válthatunk legalább pár szót. :):)

Vadvirág
Vendég

sziasztok ujra itt juci83

Kép
juci83

Era!
Gratulálunk a kislányodhoz! Annyira édes! :) Minden rendben lesz, hidd el! Nálunk Apa született ilyen korán, most pedig egy hatalmas nagy ember!

Vadvirág!
Azt hiszem mindannyian hozzád fordulunk majd nevelési tanácsért. Nagyon jó édesanya vagy! Én mindig attól tartok, hogy türelmetlen leszek. De azt hiszem ilyenkor el fogom olvasni azt, amiket írtál és erőt merítek belőle.

Mazsola, Emese!
Nagyon csini a pocitok! :)

Anitja!
Látom, már van hova fektetni majd Gergőt! Nagyon szép az kiságy és a maci is! :)

Miléna!
Pihengess sokat! Zéti tudja mi a dolga!

Mi sajnos nem tdunk menni a talira, de helyettünk is érezzétek jól magatokat! :)

Puszi
Gica

Kép
gica1

Gremese: ne ijesztegess!!! Mindjárt meg is beszélem kisöcsivel, hogy bírjon még ki egy kicsit. Már igazán nem sok van.
Egyébként ma ismét jubilálunk. Ma töltöttük be a 8. hónapot!!!

Juci: klassz lett a vonalzód!!!

Timi: naggyon jól néz ki a süti. Az almás sütik különben is a gyengéim...

Vadvirág: nem akarom erőltetni, de úgy tudom nagyobb gyerkőcöknek is lesz program a talin. Én is azért merem vinni Rebekát. Bár a húgomat is beszerveztem, hogy segítsen, hogy azért tudjak beszélgetni is.

Már ha addig nem törénik semmi!!!!! És el tudok menni. Na megyek is, beszélek az öcsivel!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok van valakinek valami fincsi vacsora tippje. Amugy az öcsikém ha hazatalál az udvarlásbol akkor megkérem tegyen fel képeket mert az övé a számitogép én meg használom ha nincs itthon :lol: :lol: Nem akarok valamit elnyomni rajta mert most csináltatta meg :roll:

Kép
juci83

Köszi timi26 nagyon sokat küszködtem vele de niki72 segitett különben nem sikerült volna :P

Kép
juci83

Sziasztok Kismamik!

Minél többet beszélünk a holnapi taliról, annál jobban kezdem elfelejteni, hogy milyen meleg lesz, és egyre jobban várom!
Oké Mazsola, holnap a vasútnál találkozunk! :D Még valami: hogy jutunk el a Déliből a jógaórára? (Tiszta lökött vagyok, asszem betesz nekem ez a költözés-mizéria... eléggé le vagyok szívva agyilag. :oops: )
Anitja, Sense: jógán talizunk! Köszi a nyugtatást! :oops: Biztos szupi lesz, és a Babók is élvezik majd! :)

Elmegyek Apával sétálni egyet, mert megígértem Neki. Nekem is jót fog tenni. Ha hazajöttünk, még bekukkantok! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Juci üdv a csapatban!

Csak gyors bejelentkezés és dőlök vissza pihizni...
Ma a nap 90%-át átaludtam de alig élek.Megy a hasam és a derekam is görcsöl eléggé. :oops:
Jaj lányok,csak történne már valami...Vasárnap óta megy ez a nyűglődés.Tapasztalt anyukák a jóslófájások is lehetnek ennyire visszatérőek?Hol van,hol nincs...Attól félek nem fogom tudni mikor jön el tényleg az idő. :oops: :oops: :oops:

Úgy várom már manót,szeretném a karomban tartani!

A másik amit nem tudok:szedjem-e még a görcsoldót és a magnéziumot ekkora adagban?Protokoll szerint 36. hétig kell.De hiába szedem mert görcsölök és keményedek...Úgy tudom a szülést gátolja,azért kell hamarább abbahagyni. :roll:

Szóval teljes a tanácstalanság.Bocsánat amiért nem szólok hozzá a dolgokhoz,attól még olvaslak titeket. :oops:

Gondolok rátok sokat holnap,érezzétek jól magatokat!!!!Majd írjatok! :D

Puszi,jó hétvégét mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

GREMESE: nekem is van a pocim alatt párna de reggel mégis alig birok felkelni annyira elzsibbadok :wink:

Kép
juci83

Almás csokis muffin

Hozzávalók:
3 tojás
15 dkg cukor
1 csom vaniliás cukor
15 dkg Rama
csipet só
30 dkg finomliszt
1 csom sütőpor
7-8 dkg étcsoki ( én torta darát használtam )
2 közepes alma
( mivel ez almás süti én úgy gondoltam elfér benne a fahéj is ezért tettem bele egy fél kiskanállal )

A tojást a cukorral és a vaniliás cukorral elektromos mixerrel maximális fokon 3-4 percig habosra verjük.
A puha margarint hozzáadjuk és azzal tovább keverjük.
A lisztet a sütőporral és a csipet sóval összekeverjük ( én itt kevertem bele a fahéjat ) és a masszához adjuk plusz még a csokit is.
Az almát megpucoljuk és vagy kicsi kockára vagy reszelve a keverékhez tesszük. ( én reszeltem mert az úgy gyorsabb) .
A muffin formát vagy vajjal kikenjük vagy papír kapszlit teszünk bele és a formákba kanalazzuk a masszát. ( én az utóbbit használom mert utálom ha csupa ragacsos a kezem )

Előmelegített légkeveréses sütőbe 165 fokon 20 percig sütjük.

Jó étvágyat mindenkinek aki megcsinálja.

Kb 15 perc alatt összeraktam a tésztát. Gyors és fincsi nagyon.
20200310173350

Milena!!

A hasmenesed a magneziumtol van, ugyhogy amiatt ne aggodj!! Lehet, hogy a hasad is ettol gorcsolget jobban! Pihenj sokat, most mar tenyleg barmikor johet Zeti, semmi gond nem lesz! :D
Vendég

sajna mennem kell mert a papa hiányol!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D Érezzétek jol magatokat pusz mindenkinek juci

Kép
juci83

Juci! Most már értem, zsibbadsz. Hát én is. Ilyenkor megváltoztatom a helyzetemet, mást nem tudok csinálni, mert a méhem nyomja az ereimet, és azért zsibbadok/zsibbadunk. :)

Timi26! Nem akartam rád hozni a frászt, de szerintem így lesz! :twisted: Nem most, aránylag időben, pár hét múlva. :wink:
Gratulálok a betöltött 8. hónaphoz!!!! :D

KTimi! Köszi a receptet!!! :)

Miléna!
Kitartás!!!! Természetes, h ennyire várod Zétit. És mivel tök jó időt futottatok idáig, ééés mivel ha most jönne nem lenne gond, ééés mivel ennyire a karjaidban akarod tartani, NE CSODÁLKOZZ, ha holnap kipottyan az a gyerök!!!!!!! :wink: :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Niki:ez már nekem is eszembe jutott,de eddig nem volt gond vele....Lehet beleunt a szervezetem a sok gyógyszerbe... :?

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Hello Lányok,

mindenkinek, aki tegnap ünnepelte, boldog névnapot!!!!

Era, mindenképpen várjuk a rendszeres beszámolót a kislányod fejlődéséről. Megy ezerrel a drukk, hogy mielőbb elérje a kívánt súlyt és hazavihesd!

Képzeljétek, nálam is nagyon jól alakult a mai nap: végre találtam dokit!!!! És milyet! :lol: :lol: :lol: Pokoli szimpi és kedves. Hihetetlenül megkönnyebbültem az elmúlt 2 hét idegeskedése után. Ráadásul bő 1 héttel nagyobbnak mérte a babát, mely szerint a dátum aug 25. Háááát, majd meglátjuk. A súlya most 2,8 kg :lol:
Anitja, én saját tapasztalat alapján bíztatlak arra, hogy bátran válts, ha úgy gondolod. Én, aki utál minden nagy változást, pokolian jól érzem magam, hogy megtettem ezt a lépést belépvén a 9. hónapba.
Hajni, légyszi vedd táblába majd, hogy Kistarcsai Kórház.
Húúúú, úgy fel vagyok dobódva, hogy cseppet sem vagyok álmos, csak pörgök ezerrel :wink:

silka
silka

Ha lenne muffin sütőm, meg a hozzávaló alapanyagok, most rögtön nekiállnék sütni, az sem érdekelne hány óra van 8) Annyira jól néz ki!!!
Na jó, eldugulok, megpróbálok lepihizni :D
silka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?