Sziasztok Lányok
Orsi
Köszönöm szépen a biztatást

Természetesen az aprócska kis pulzáló babámra gondolok és biztatom, hogy növekedjen szépen
Karmen
Tudom, tényleg jó hir és boldog vagyok az egy babámmal is

A Kaáliba engem is csak a beültetést követõen egy hónapra hivtak vissza viszont felhivtam a nõgyógyászomat, és elmeséltem Neki,hogy terhes vagyok igy adott egy idõpontot amikor szerinte már jól láthatóak és valóban

5 hetesen is szépen lehetett látni a szivecskét is

Örülök, hogy jobban vagy
CatEye
Persze, igazad van és hidd el nagyon örülök az egy babának is

Rengeteget beszélgetek Vele, de simogatni nem szabad a pocakot, mert az ingerli a szalagokat

Izgalmas lesz az Ünnepetek, drukkolok nagyon
Leone
Köszönöm szépen én pedig sok sikert kivánok Nektek
Barbi
Persze, hogy nagyon örülök, csak rossz volt látni a két zsákocskát egymás mellett amibõl az egyik halott volt. És igen, igazad van. A nõgyógyászati mûtéteim miatt nagyon féltem, hogy nem lennék képes nagy terheket kihordani... A természet elrendezte csak rossz volt Õt úgy látni, de józan ésszel teljesen érthetõ a dolog. Örülök a babámnak és remélem Õ elég erõs lesz és idõben vog megszületni
Nelli
Akkor nem gratulálok de itt a gratuláció helye.....

Köszi a biztatást az élõ, erõs babára koncentrálok

Mikor mész orvoshoz?
Noémi

Zseby

Nikie

Andi28

Szamoa

Egcsi
Köszi, igazatok van
Gigi

CatEye
Sajnálom, hogy ez a ciklusotok sikertelen... Kitartás

Reméljük hamarosan Nektek is sikerül majd
Leone
Babonából én sem gratulálod, de nagyon drukkolok... Ha az orvosod két Utro-t irt akkor bizz Benne mert az fontos. Ezen kivül feküdj, feküdj, feküdj és ha még nem szedted az Elevitet akkor érdemes elkezdened. Drukkolok
Bella
Nekünk sem forog más körül az agyunk csak éskizárólag a baba körül. Ettõl függetlenül tégy meg mindent a siker érdekében

Vedd körbe magad érdekes, vidám könyvekkel, kerüld a negativ gondolatokat. Én a pozitiv terhességi tesztig babás, terhességgel kapcsolatos könyvet nem vettem a kezembe babonából. Most már néha belenézek.Tessék pihenni mert azzal sokat segitesz a babádnak

Drukkolok, hogy mindannyiunknál rendben teljenek a hónapok

És ne gondold ám, hogy én nem izgulok vagy félek ugyanúgy mint Te...
Bella2
Kis hitetlen! Tessék örülni és ne kivánd a hányást meg a szédelgést, mert elég megeröltetõ dolog ám...Edikétõl tudom

Neki csak a 8. héten kezdõdött
Mazsi
De jó hallani Rólatok

HOgy elszaladt az idõ

Vigyázz magatokra és köszi a drukkot
Puszi: Doris