A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Juci, és Lexi!
Sokmindenben szeretnék rátok hasonlítani!!!Elsősorban szeretnék én is oylan csini kismami lenni, mint TI!!!!Majd 2 hét múlva kezdem!!!! :wink: :wink:
Köszönöm a drukkokat!

Lexi!
Igen, fekszem, már holnapra jön barátnőm, és jövőhéten minden nap...Sokat segít!!!Nagyon édes!És rólad veszek mintát, aki a fél terhességét végígfeküdte! :wink:
Vendég

Bibarci!
Köszönöm, és pusszillak!!!!!!Lukréciát is!!!! :lol: Aranyos volt, átírt a másik topikra is, hogy ma drukkoljanak nekem!!!!Tündérek vagytok!!!!!!!! :lol:
Vendég

Zsebibaba!Nem is jelöltük be egymást az iwiwen!!!!Nem talállak! :roll: Jelölj be lécike!Göd ,Horváth Lászlóné ,Nyunyi igy vagyok fent!Amit Krisztike küldött táblázatot ,a szerint van egy csomo találat ,és nem tudom melyik vagy te! :roll: Köszike!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Dunaújvárosból keress, és ott a születési dátum is...Keress az szerint.... :wink:
Vendég

Oksi Krisztike!!! :wink: El felejtettem ,hogy az alapján is lehet! :oops:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti
Semmi baj, csak nagyon drukkoltam. Anyukámnak,meg tesómnak is mondtam, úgyhogy Ők is. Párom is kérdezte, hogy mi van Veled, hogy sikerült. Ha bármiben tudok Neked segíteni, akkor szólj és repülök. Én jól vagyok!!! Csak ne szekrényt kelljen tologatni. :lol: MIndenki kérdezi, hogy hogy vagyok. Fura, mert tulajdonképpen nagyon jól, hiszen nem fáj semmi, nem hányok, semmi panaszom nincs. Ugyanakkor meg minden, ami lehet rosszul alakul. Inkább én lennék rosszul, mint hogy kevés legyen a víz, meg pici a babácska. Mindegy, majd alakul. Majd kint megnő. Amúgy tesóm kisfia se óriás, hiszen 20 hónaposan 9,5 kg. Chesti Nikije is ekkora. :lol: :lol: Msn-en is "zaklathatsz", ha úgy könnyebb feküdni, de bármikor át is megyek. Sok puszi és kitartás!! Aztán meg hétfőn futás az ikrekért. Nehogy már ne foglaljuk el a Vasmű utat, kell közénk egy ikerkocsi is. :lol: :wink:
Vendég

Zsebibaba!Bejelöltelek!!!!!

Krisztike!Azért nem találtam,mert a tábl,Szép ......,és iwiwen Szep....,nek van beírva!Megkerestem az ismeröseid között! 8) :wink:

Most eltünök egy kicsit de késöbb még jövök!Pusza :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lexi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szép is lenne a vasmű út...De törekszem rá!!! :wink: Aranyos vagy, ha kell "valami" rögtön szólok!!Ha más nem is, akkor msn-en dumcsizunk...Lazán, ágyból....
A talin nagyon gondolkozom...Főleg ha Te is mész!!!!Akkor elvileg már 5 napja ott vannak a pociban,....de vacilálok!!! :roll: :roll:
Szekrényt nem kell tologatni, azt majd a fiúk, de csak ha ikrek lesznek...Át kell alakítani a házat! :lol: :lol: Aranyos anyud, és tesód is!!!Puszi nekik!!!!!
Vendég

Kriszti!
Nagyon jó sok petécske!6 az remek és ha még a 3-ból akármennyi megmarad az főnyeremény!
Vikkata!
Grat neked is a sok tüszőcskéhez!
Vendég

Kriszti, gratulálok a szép eredményhez!!! Küldd az energiát az osztódó sejtecskéidnek onnan a távolból is. Gondolj rájuk és tuti szépeket kapsz vissza hétfőn. Holnap várom a híreket! :D

Nyunyi, képbe voltam ám. Igyekeztem követni, hogy ki, hol, mikor :D
süni76

Benszi, Sünike!
Köszönöm Nektek is!!!Sokat gondolok Rájuk, és küldöm a pozitív energiát...tuti szépek lesznek hétfőre....És úgy érzem, marad fagyinak is!!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Lexi!
És persze párodnak is pusszantás...Amit Te meg is adsz.... :wink: :lol: :lol: Majdnem kimaradt! :lol: :lol:
Vendég

Bocsi Sünike!Remélem nem bántottalak meg?! :oops: Csak azt írtad 'Kriszti gratulálok az inszemhez' Azt hittem bekavarottál! :wink: De ezek szerint én értettem félre!Bocsika kedves,még 1x!Pusza!

Lányok elköszönök mára,mert apa elvisz vacsizni minket!!!JJÓÓCCAAKKKÁÁÁTTT!!!!Reggel jövök!!!HAJRÁ KRISZTI KIS PETÉCSKÉJINEKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Drága Kriszti! :)
Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a mai napod, meglett az eredménye a sok-sok szúrkálásnak.
Kéne valami hely ahol mindhárman tudnánk feküdni és dumcsizni. :)
Vigyázz magadra! Puszi :)

Lexi:
Örülök, hogy már jobban vagy. :)

Bejelentkeztem én is az Istenhegyire aug. 7-én megyünk kombinált tesztre. (vérvétel+UH)
Folyásom még mindig van, hol sárgás, hol narancssárgás, hol világosbarna, mikor milyen. :?
Egyébként jól vagyok, leszámítva hogy fáradt vagyok, és az allergiám.
Holnap és holnapután nem leszek gépközelben, majd jelentkezem egyszer csak.
Legyetek jók!
Vendég

Drága Estrella!
Ha gondolod, elintézem, hoyg a SBO-n fektessenek el bennünket!!!!És ott tudunk pletyizni! Néha bejön Nikó, Ria, Zsebi, Brigi, és teljes lesz a csapat!!! :lol: :lol:
Vigyázz magadra nagyon!!!A folyás pedig csak elhagy egyszer!Pihenj sokat!!!!
Vendég

Kriszti
Nekem a kórházban töltött két hét még nem került feldolgozásra, úgyhogy kérem a következő ötletet. :lol: Amúgy tetszik a gondolat.

Estrella
Jól tetted, hogy anyudnál pihensz. Én is voltam ott az elején pár napot és nagyon jót tett. Azóta hála istennek itthon is jó. Képzeld el, hogy ez a folyás dolog engem sem kerül el. Szerencsére nekem színtelen, de remélem nem a magzatvíz szivárog, mert abból amúgy sincs túl sok. Valami mindig van.
Vendég

Lexi!
még meg sem dicsértem az új vonalzód!!!!Nagyon szép!!!!!Olyan csajés.... :lol: :lol: Több ötletem egyenlőre nincs.
Vendég

Kriszti
Köszi a dicséretet. A párom csinálta tegnap éjjel fél 1-kor. Olyat szerettem volna, ami másnak nincs. Ez sem az igazi, de mindegy. Így is sokat kevertem, csoda, hogy nem szakadt el a cérna. Már magamnak is sok voltam, annyit válogattam.
Nem fáj a pocid?
Vendég

Lexi!
Néha néha fáj, főleg ha felkelek, akkor belenyilall....De elviselhető! Tavaly ilyenkor még bőgtem, úgy görcsöltem...Viszont úgy fel vagyok fújódva, mintha 4 hónapos kismami lennék...vetekszik a hasam a tieddel.... :oops: :oops: És ez félő, nem csak háj....Majd meglátod! Még párom is meglepődött..Be van keményedve, de gondolom, ez természetes, nem is aggódom, majd hétfőn W. dokinak mondom, ha nem múlik el..... :roll: :lol:

Néha a kismamik maguknak is sokak...Ne aggódj ezen!A tevédnek akkor is szüksége van RÁD!!!!Ezt már bebizonyította sokszor!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Gil!

Köszönöm szépen a drukkokat!
Nincsenek mellékhatások szerencsére ,max. annyi,hogy a sex nem központi kérdés most nálam!Gondolom ez összefügg a hormonszint csökkentésével!

Krisztike!

Nagy Gratula a mai eredményes napodhoz!A többit majd szóban elmeséled...bár lehet jobb ha nem tudom mi vár rám!

Küldök neked pozitív energiákat..csak el ne felejts el kinyitni az ablakot:-)))

jó éjt!

Zsebibaba

Ui.Holnap leírom mi történt ma velem..megint átértékeltem az életem!Nagyon durva!
zsebibaba74

Szia Zsebi!
Köszönöm!!!!Húúú, kíváncsi vagyok, mi történt ma veled, de semmi jóra nem számítok!!!! :?

Ablak ki lesz nyitva, mert míg én ülve vasalok, ő ablakot takarít!!! :lol: Szval jó munkamegosztás!!!!!Reggel fél 10 körül hívnak!!!ASnnyira várom!Lehet nem fogok aludni ma éjjel!!!

A sex nem központi kérdés betudható a deca-nak...Apropó deca! Megvan, és ha kell szólj, viszem.Kiváltottam ma!!!!Köszike mégegyszer!!!

Szép éjszakát nektek!
Vendég

Na, lemaradt, hoyg barátnőm takarít ablakot....Kissé szórakozott vagyok! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsebibaba
Mi történt Veled? Én mindenkinek csak jót kívánok, hiszen a rosszak velem történnek.:) :wink:

Kriszti
A haspuffadással én is így voltam. Már akkor megkérdezték, hgoy terhes vagyok-e, amikor még meg se volt a leszívás. Mindig azt mondtam, hgoy remélem.

Tök jó a férjem elvileg szabin van. Gyakorlatilag jelzett a riasztó és behívták a munkahelyére. Ha a Balcsin vagyunk,akkor haza kell jönni??? Mellesleg a betörőket biztos, hogy Ő fogja elijeszteni? Ilyenkor miért nem valami őrzővédő cégtől hívnak kopaszokat. Mit csináljon az én drágám. Már kezdek aggódni, mert lassan egy órája elment.
Vendég

Sziasztok,

Most csak gyors bekukk, mert már a másik topikba egy kisebb litániát írtam, annak ellenére, hogy már aludnom kellene, mert holnap korán reggel indulunk Balatonszemesre, barátokkal 8-an egy kisebb görbe hétvégére :wink:

Kriszti,
Bár msn-en beszéltünk, de azért itt is: SZUPER, nagyon gratula a 9 petikéhez!! :D:D:D Drukkolok, hogy minél több legyen, és termékenyüljön meg!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nyunyi,
Mennek ám a babatapik (ami jár, az jár :wink: ):
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Bocsi lányok, most csak ennyi… Vasárnap, ha hazaértünk jövök!
Kellemes hétvégét!

Puszi!!! :D:D

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!Köszike drága vagy! :wink: Jó pihenést nektek!!!! :)

Zsebibaba!Ugye nincs nagy baj! :roll:

Krisztike!!!Mindjárt hívnak!!!!!!!!!!!!!HAJRÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Lányok!Az normális ugye ,hogy a cickoim fájnak és keményednek???? :roll: Poci fájás már elmúlt! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Az lehet jó jel!
Kriszti!
Sok fehérje és folyadék!
Vendég

KRISZTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Először is :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D GRATULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nem tudtam korábban jönni, mert tegnap vendégeink voltak és babalátogatóba is mentünk, így most mondom mégegyszer, hogy
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D GRATULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
torolve_20130114141731

Lexi, ez a haspuffadás, hát ismerős... :? Én simán kenterbe verek egy 20-22 hetes kismamit most, az amúgy is debellaella alakommal, és a jelenlegi haskörtérfogatommal.. :evil: Akkora vagyok, hogy el sem hinnétek.. :lol: :lol:
torolve_20130114141731

Na, szép reggelt!!!!
Nekem nagyonn szép!!MOst hívott a biológus Rita, és mondta a 6 érettből mind a 6 megtermékenyült, és a 3-ból még küzdött 1, azt is sikerült megszúrni!!!Földönkívűli boldogságban úszom!!!!!!!!!!!!! Kép

Majd még jövök, csak elszaladok (na jó, öregasszony módjára elsétálok) a kb 100 méterre lévő boltba...Mert uye utró van, de kellék nincs(betét)

Puszi Nektek!És szép napot!Engem megint a munkások költöttek, fél 8-kor az ablakot vakolják, festik éppen.... :evil:
Vendég

Kriszti:
Gyorsan még azért bekukkantottam, hogy megnézzem mizu, hááát ez nagyon szuper, úgy örülök! 6-ból 6, nem semmi. :D
Kép
Vendég

Zsebi!
Írtam!!!! :oops: De ne gondolj kérlek rosszra!!!!!! :oops: :oops:
Vendég

Lányok!
Majd nézzétek meg az emiljeiteket!Köszi!
Vendég

Kriszti
Tegnap olvastalak, de amikor kezdtem válaszolni, már csöngettek a vendégek, és éjfélig itt votlak, bocsi, nem tudtam előbb írni. Nagyon-nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a leszívás!!!!!!!!!!!!! :D :D SOkat gondoltam rád tegnap!
És a ma reggeli híreknek pláne!!!!!!!! :D :D :D :D Szuper!!!! ÍGy tovább!!!!

Zsebibaba
Mi történt veled tegnap?????

Nyunyi
Megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!

Ma esküvőre megyünk, holnap se leszünk itthon, nem tudom mikor tudok jönni. Mindenkinek nagyon szép hétvégét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Kriszti
Az én emilemet nem tudod, de elküldöm priviben!

gil

Gil!
OK! Várom.....
Vendég

Vikike
Mi van veled??? Nagyon ritkán jössz!! Még nincs minden rendben?

gil

KRISZTIKE!!!!!!!!!!!!!!! Kép Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!Nagyon örülök neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És a kicsikéknek!!!!!Mind a 6 nak!!!!! :) :) :)

Benszikém!Remélem igazad lesz!!!! :wink:

Gil drága!Köszike a drukkot!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti!

Nagyon drukkolok neked! 6-ból 6!!!! Gratulálok! Csak így tovább!!!

Kép

Kép
sharon

Kriszti!!

Gratula a 6-osnak!!!!!!!!!! :D :D Kis Ügyesek!!!!! :D :D :D

E-mailt megkaptam, okszi.. :wink:

Lányok, nem leszek gépnél a 7végén, még lehet, hétfőn sem, mert apa kibelezi.. :? :lol:

Jó7végét Mindenkinek!
Pussz: Kata
torolve_20130114141731

Lányok!Amióta elkeztem az utrogestant használni,normális dolog ,hogy ilyen átlátszó folyásom van?! :oops: Ugye ez nem baj?????!!!!! :oops: :roll: :?: :?: :?:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vikkata!Jó hétvégét neketek!!!Pusza!

Krisztike!Megkaptam én is!Oké! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Katám!!!!
Sajnálom!Akkor kivel pletyizzek???Én meg itthon unatkozom majd!Na, de hétfőn kibeszéljük magunkat!Remélem találkozunk! 11-re kell mennem...De előbb ott leszünk, hogy találkozzunk!És adom a "cuccot", amit most nem sikerült!!!! :lol:
Vendég

Nyunyi!
Köszönöm!!!!!!!!!!!!
Vendég

Krisztike!Hány babácskát rakna vissza???? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

2-őt, a a többi megy afagyiba...Ha túlélik!De tuuti túlélik, jóidő van rájuk(tavaly biztos fáztak) :lol: :lol: Kissé kezdek izgulni!!!! :lol: :lol:
Vendég

Krisztike!Ne izgulj!!!Minden rendben lesz!!!! :) Tudom könnyű mondani!Ikres kismami leszel!!! :wink: És a kis fagyisokkal is minden oké lesz! :wink: Jól láttam neked is szükséged van b.....tétre,az utro miatt!Akkor nálam sincs baj! :roll: Nekem is kell! :wink: Kicswi fiammal együtt küldünk neked egy nagy ölelést,csak ne izgulj!!!!! Kép Azt mota kisördi ,hogy puszilom is a Kisztit! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Csajszikák!Most megyek!De majd ahogy tudok jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Hello Kriszti!

Gratulálok a 6 picihez és szurkolok, hogy 2 legtökéletesebb babócává formálódjon! :-)

(Milyen volt a leszívás a BMC-ben?)

KépKép
charlott

Jó napot mindenkinek!

Történetem a következő:

Tegnap voltam egy kedves ismerősömnél látogatóba.Pár éve egy tanfolyamon barátkoztunk össze,tartottuk a kapcsolatot s egyszer csak kaptam tőle egy üzenetet:gyógyithatalan beteg vagyok,a betegségem neve SM=sclerozis multipex.

Azóta eltelt pár év,a szerelem is rátalált,sőt a szerelem gyümölcse is megérkezett idestova 1 éve,egy gyönyörű kisfiú személyében!:-)

Sajnos ő azonban tolókocsiba készerült..ezt váltotta ki belőle a terhesség.Részletekbe nem szeretnék most belemenni,de így sem magát,sem a kisfiát nem tudja ellátni.Egyedül még magához sem tudja ölelni,megetetni,tisztába rakni a kisfiát!

Míg a párja nem tudott elmenni gyedre...ők 8 órán kersztül csak feküdtek az ágyon.
Szerintetek?Bele tudtok gondolni?

Segítségük sajnos nincs ugyanis,mert az ő és a párja édesnyja is meghaltak.A nagypapák pedig elfoglaltak.

Ezzel a történettel nem szánakozást szerettem volna kiváltani belőletek, csak arra utalni,hogy így is lehet sőt ÉRDEMES élni!!!!!

Szóval hogy is véződött az Ember Tragédiája?

"Ember küzdve küzdj és bízva bízzál!"
zsebibaba74

Folyt köv.

Még valami ha hiszitek ha nem,amikor ott vagyok nála soha nem panaszkodik,nem sajnáltatja magát!

Nem szeretnék most példálózni...de van jónéhány ismerősöm aki MAkk egészséges,észre sem veszi és folyton panaszkodik!

Akkor most hol itt az igazság?????
zsebibaba74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?