Magdica!
Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!
Helga!
Légyszi jelentkezz! Aggódunk ám mindkettőtök miatt!
Judy-t!
Már nagyon várom a nyaralást! Nagyon hosszú úgy az év, hogy csak egyszer tudsz elmmeni egy hétre, vagy tíz napra szabira.

Sokszor az is jó, ha nem mész sehová, csak otthon vagy, és pihensz (bár otthon mindig kitalálok valamit, így soha nincs igazi pihenés). Sajnos ebben az évben eddig csak 1-1 napokat voltam szabin, akkor is orvoshoz mentem, tehát nem volt pihi.
De most nagyon gyúrok a nyaralásra.
Azért néha gondolj majd ránk is!
Az orvosokkal kapcsolatban: pont rájuk nem gondoltam volna. Lehet, ők így járnak jobban, ha vállalkozóként dolgoznak tovább a kórháznak. Én kis naív, úgy gondoltam, az elküldés majd azt jelenti, hogy ténylegesen elküldik őket a kórháztól, tehát semmilyen formában nem fognak itt dolgozni. Bár ez nagyon rosszul érintette volna a pácienseiket.
Én kedden voltam Adriennél a magánrendelésén, de nem mertem rákérdezni. Azonban úgy gondoltam, ha elküldték volna, biztosan mondta volna. Ezek szerint maradt, vagy az előbbi felsorolás utáni pontok azt jelentik, hogy még nincs vége a névsornak?
Nagyon ügyi vagy, szép a görbéd!
Őszintén bevallom, hogy nem értem ezt az egészet, soha nem mértem a hőmet PÉ miatt. Ha röviden el tudja valaki magyarázni, akkor világosítson fel, legyen kedves. Köszi!
Puszi mindenkinek! ÍRJATOK!!!
Á.