A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

csak még egy dolog a talival kapcsolatban: a fenti bannerre kattintva az alábbi infó jelenik meg:

"ÉTEL - ITAL:
Hagyományosan batyu-bál jelleggel,
mindenki hozzon legalább annyit amennyi neki kell és talán másokat is megkínálhasson."

Ti gondoltatok erre? Visztek vmit? Üdcsit legalább?

jó éjt most már tényleg! :wink:

silka
silka

Gica!
:):) Ti azok közé tartoztok, akik azonnal belecsöppennek milyen két kicsivel egyszerre. :):) Nem fogtok egyetlen mp-ig sem unatkozni, nagyon pörgős lesz, rengeteget fogtok nevetni, isteni jó lesz... :):)

Az ikres fórumról: http://www.ikertalalkozo.hu/

Ma lesz és biztosan érdekes, izgalmas, élménydús napja lesz annak aki ellátogat ide. :):)

Timi! (26)
Jól néz ki a muffcsi. :):)

Nekünk is van egy szuper muffin receptünk, mi ezzel kezdtük annak idején:

Hozzávalók:
10 deka étcsoki
10 deka vaj
2 tojás
15 deka cukor
10 deka narancsdzsem
3 evőkanál friss narancslé
˝ teáskanál sütőpor
15 deka liszt

Mielőtt elkezdeném összekeverni a muffintésztát, előmelegítem a sütőt 175 C-ra.
A tésztájához először megolvasztom az apróra tört étcsokit meg a kockára vágott vajat. Aztán amikor már lágy a csokis vaj, akkor hagyom langyosra hűlni.

Elektromos kézi habverővel habosra keverem a tojásokat a cukorral, majd fakanálra váltok és ezzel keverem bele a tésztába a narancsdzsemet, az átszűrt narancslevet meg a langyos, vajas csokit.

A lisztet összeszitálom a sütőporral és gyors mozdulatokkal hozzákeverem a tésztához.
Azonnal belekanalazom az összekevert muffinmasszát a papírkapszlikkal kibélelt muffintepsibe.

Az előmelegített sütőben úgy 25 perc alatt sülnek illatozóan finomra a csokis muffinok. Dzsemmel szokták őket megkenni. 12 muffin lesz belőle. :):)

Vadvirág
Vendég

Jó reggelt!

Vadvirág: aranyos vagy, de én még életemben nem sütöttem muffint. Azt a Kőszegi Timi csinálta. :D :D

Silka: lehet kapni a boltokban dobozos muffint. Minden hozzávaló benne van és muffinsütő sem kell hozzá. Olyat már ettem, nagyon finom.

Megyek pakolászni, 11-ig végeznem kell mindennel, hogy odaérjek a talira időben.

Kép
Kép
timi26

És Silka: gratulálok, hogy sikerült kórházat és orvost találni. Ahogyan írtad, most már biztosan jó kezekben lesztek.
Szép kis súlya van a babádnak. Akkor most mindenki augusztusban fog szülni??? Nagyon izgi!!!

Kép
Kép
timi26

Silka Gratulálok hogy találtál dokit így már nyugodtabban telnek a napjaid. És a lényeg hogy nagyon szimpi.
Csajok Remélem mindenki nagyon jó fogja érezni magát a találkozón kérünk rengeteg infót és képeket. Mert gondoljatok az otthon maradt kismamákra is.
Pusz!!!!!!!!!!!! Kép Én így fogok egésznap gondolni rátok!!!!4 Kép és közben rendezgetem a Valter szobáját Kép illetve kismamatornázom

Kép
hajagosné szabó éva

Timi! (26)
:):) Igen, tényleg, de figyelmetlen voltam, ezer bocsánat... :):)

Na de akkor éppen itt az ideje hogy egy hűvösebb napon kipróbáld, biztosan nem bánod meg, isteni fincsi lesz és pikk-pakk elkészíthető, nagyon egyszerű. HAJRÁ! :):)

Éva!
Klasszak a képek! :):)

Én egy ugyanilyen labdán (kék színben :):) ) ücsörögtem mindvégig amikor Márk Marcell született - nagyon bevált. :):)

Vadvirág
Vendég

Silka: mivel mi délután leszünk ott, ebéd meg minden otthon letudva én csak üdcsit meg valami rágcsát viszek.

Kép
Kép
timi26

Timi 26
A muffin épp annak köszönheti a népszerűségét, hogy pofonegyszerű! Csak össze kell hajigálni az alapanyagokat, belapátolni a formába és kész! Én főleg télen imádom csinálni, szinte riuálé :D
Itt egy linkcentrum:
http://muffin.linkpark.hu/

Hát van ennél szebb a világon?
Kép

Talán csak az, ha a gyermekünk fogja majszolni :D

Silka
Nem nagy összeg egy szilikonos muffinsütő, abba biztosan nem ragad bele a cucc!

És végül kedvenc receptem (soha nem maradt még belőle) :D
Almás muffin - keresztanyám féle

Hozzávalók:

* 2,5 bögre liszt (kérdeztem, mekkora bögre, azt mondta, olyan reggeli kakaós :-))
* 2 bögre zabpehely
* 1 bögre cukor
* 1 tk. sütõpor
* 1 tk. szódabikarbóna
* 1 bögre olaj
* 4 tojás
* 2 tk. fahéj
* 3 bögre hámozott, apró kockára vágott alma
* 2 pohár tejföl

ha van otthon, akkor mehet bele mazsola, dió és csokoládédarabkák.

A mennyiség elrettentõ, de gyönyörûen felezhetõ. Kábé öt perc összekutyulni a cuccokat, aztán kanállal belelapátolni a formába (érdemes bele kicsi kerek sütõpapírokat tenni, akkor a tojásos sem ég oda), aztán be a sütõbe. pillanatok alatt kész, és nagyon finom!

Kép
granda

Ja, én az olajat meg a tojást kihagyom, de úgy is nagggggyon fincsi

Kép
granda

Gremese, ezt meg Neked!

Kép

Kép
granda

Granda! Köszi!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok csajok még csak most birtam felkelni olyan jót aludtam ... Ma lehet hogy megsütöm a muffint mert tegnap ota azt kivánom :lol:

Kép
juci83

Sziasztok Mammikák!
Silka! Igen én most készültem el a kandírozott dióval, azt viszek. Egészséges és fincsi nagyon, a kínai éttermekben szoktak ilyet árulni.
Gratu a dokihoz! Én most azon izgulok, hogyan mondjam meg a jelenlegi orvosomnak, aki ugyan most nem is praktizál (egyenlőre nincs szerződése kórházzal), úgyhogy azt hiszem meg fogja érteni.

Évi! Nagyon jók a képek! Hát persze, hogy beszámolunk, meg csinálunk fotókat is :lol:

Miléna! Tuti a megemelt magnéziumtól van a hasmenésed! Nekem is volt amikor szedtem! Szerintem ilyen mennyiségben már izgatja a beleket. Nyugodj meg, és légy türelmes, minél tovább van bent Zétike, annál jobb :lol:

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Era!
Gratulálok én is Beatricehez :) Stramm kislány lehet, no éps az én könnyeim is potyogtak :)

Silka!
Örülök h. sikerült dokit találnod :) Most már megnyugodhatsz :)

Vadvirág!
Féltékenységre vmi ötleted? Míra - ha vki mással beszélek legyen az akár apja v. bárki más rögtön beledumál,addig be nem áll a szája míg rá nem figyelek :shock: már gondolkoztam megyek hozzád továbbképzésre :)

Emese!
Köszi a listát :)

Hajni!
Neked meg a táblába felvételt köszönöm :)

muffinreceptek meg jók éhes is lettem így hirtelen :)

du. találkozunk :)

sziasztok vera

KépKép
viranka

Viranka: ilyen problémánk nekünk is volt Rebeka 2-3 éves korában. Nekem még az arcom is megfogta és maga felé fordította, hogy rá figyeljek. De kinőtte egy idő után. Azt hiszem amikor közösségbe került, de pontosan nem tudom. Most már csak akkor dumál bele a beszélgetéseimbe, ha valami nagyon fontos közlendője van. De mindig elmagyarázom neki, hogy most mással beszélgetek, kicsit várjon. Szerintem ezt is ki fogja nőni.

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!!

Eloszor is kivanom, hogy erezzetek ma jol magatokat, sokat gondolok ratok!! :D Remelem, a legkozelebbi talira (immar a babakkal) mar en is el tudok menni!

Timi, Granda, koszi a recepteket!!! Granda, jo, hogy irtad, hogy tojas nelkul is finom, mivel a hus mellett mi tojast sem eszunk. Majd meglatod, nemcsak az lesz vicces, amikor a kislanyod majszolja, hanem az is, amikor vele sutod! :D Parom kislanyaval rengeteg muffint sutunk, jokat nevetunk! :D Ime egy foto a mestermuvel es buszke mosollyal:

Kép
Vendég

Lányok segítsetek!
A tegnapi UH-n is az derült ki, hogy egy hét lemaradásban van Gergő ami a növekedést illeti. Úgy tűnik ugyanolyan kicsi lesz mint Petyka volt! :(
Leírom a méreteket, ha tudtok ti is írjátok le, hogy összehasonlíthassam!
BPD 70mm
AC 223mm
FL 48mm
Ez 27. hétnek felel meg állítólag.

BPD 78mmm
HC 283mm
AC 272mm
FL 56mm
Ez pedíg 32. hétnak felel meg.

Annyira reménykedtem, hogy ő nagyobb lesz. Most egy kicsit el vagyok keseredve, mert emlékszem milyen nehéz volt az eleje Petykával.
Nektek jó mulatást kívánok a talira, majd rakjatok fel képeket!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Juci!
Üdv a csapatban.

Azt hiszem én is fogok venni mafin formát mert rákattantam és finom is.

Mára jó szórakozást és vigyázzatok magatokra.

Kellemes napot.
Ildi

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ja, es Vadvirag, neked is koszi a receptet, bocsi! :oops: (Nemreg keltem fel.. :oops: ) De mielott azt gondoljatok nagyon lusta lennek...itt egy oraval korabban van!! :lol: Huu, meg a masik..talan ez volt eddig a legrosszabb ejszakam, pedig amiota babat varok mindegyik az, de a tegnapi.... :( Mindenem fajt, a derekam, az izuleteim, gorcsolt a labam a magnezium ellenere, es tobbszor arra ebredtem, hogy a hasam is gorcsolt, talan elkezdodtek a joslo fajasok...azt hiszem ilyenkor mar elofordulhat.... :?
Vendég

Beke Andi
Már az elején többen is hasonlítgattuk kül. táblázatokban a babaméreteket, de nekem erről az a véleményem, hogy felelősségteljes véleményt csak az orvos tud mondani! A méretek ugyanis felmenők, nem alapján eltérőek lehetnek és sok esetben nem jelentenek semmit! (Férjem és húgy azonos súllyal születtek, a párom 183 cm, húga 162 cm...)

Nem szeretem az ördögöt a falra festeni, ezért is gondolom, hogy az orvos a mértékadó ebben az ügyben, de látod, Era kislányánál épp azért vették észre a problémát, mert elmaradt a fejlődésben. Lehet, sőt biztos, hogy Téged meg meg fognak nyugtatni, hogy monden OK! :)

Niki
Hát egy cukorfalat a párod lánya!

Kép
granda

húgy :oops: :oops: =húga

Kép
granda

Nekem elég sürün keménykedik be a pocakom ez helyes szerintetek????????????? :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
juci83

Ha valakit érdekel akkor töltöttem fel képeket a fotoalbumba proba szerüen juci83 cimszó alatt :wink:

Kép
juci83

Sziasztok!

Eltelt a délelőtt mire elolvastam a lemaradásomat, de mostmár képben vagyok!

Era: nagyon gratulálok a pici lányhoz! Majd meglátod milyen gyorsan megnő! Vigyázz rá nagyon és kérünk beszámolókat!

Mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntést, aranyosak vagytok!

Ne haragudjatok, de képtelenség válaszolni a hozzászólásokhoz, annyit termeltetek!

A babanetes találkozón érezzétek jól magatokat, és gondoljatok azokra is, akik nincsenek ott! A beszámolókat és a képeket várjuk!

Talán mostmár sűrűbben tudok jönni, nagyjából rendben van minden esküvő, meg a nagy része már le is ment, csak már szervezzük a jövő évieket, úgyhogy itt nincs megállás!
Ráadásul az itthoni dolgokkal is le vagyok maradva egy kicsit, tegnap este 11-ig vasaltam.

Mi jól vagyunk, Marci nagyon mozgékony, ügyes baba! Megbeszéltük vele, hogy szeptember elejéig-közepéig még a pocakomban marad, mert addig még sok dolgunk van! Öcsém már foglalja a repülőjegyet, hogy mikor jönnek látogatóba, úgyhogy mindent időzíteni kell (menni akarnak még Aquaparkba is, ami szept. 30-ig van nyitva).

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok,

lányok, én is sokat gondolok rátok, hogy nemsokára taliztok! :wink: Képeket akkor tényleg kérünk, jó sokat, ha lehet!

Silka,
nagyon örülök, hogy találtál dokit és rendezödtek a dolgok! :wink:

Miléna,
te pedig pihizz, ne parázz, úgyis jön majd Zétike, ha jönni akar és jönnie kell, most már nem lesz gond!

Timi26,
csatlakozom Emeséhez, naggyon jó eséllyel indulsz a második topikbabára!! :wink: :wink:

Beke Andi,
tényleg nem érdemes ilyen adatokat összehasonlítgatni. Ha az elsö csemetéd is picur volt, szerintem nem várhatod most a másodiktól, hogy óriás lesz. Na persze egy picit azért nagyobb lehet, de szerintem alapjában véve azért hasonló paraméterekkel fognak világra jönni. Ha meg a doki szerint minden rendben, akkor az így is van! Nyugi! Az én porontyom sem volt egy díjbirkózó, most meg olyan magas és fejlett, hogy mindenki idösebbnek nézi. A mostani manót sem várom nagyobbnak, max. pár dekával. :wink:
Hozzáteszem én is pici vagyok ( 154 cm :oops: ), a születési paramétereim pedig egy 33. hetes babáéval voltak azonosak: 2100 gr. 42 cm. :wink: és tessék, most mégis itt vagyok egészségesen! Szóval no para!!!! :wink:

Muffin receptek nagyon jók, de én sajna nem sütök, semmit sem, mert csak én eszem meg az édeset, se apa, se Ábel nem szeretik. :cry: :cry: Valahol jó is, mert így én sem eszem annyit, max. ha megkívánom,akkor veszek a péknél egy szeletet, oszt annyi.
Néztétek már egyébként itt a topikunk felett a 2007-es babák-mamák receptjei topikot? Meg a 2006-ost? Nagyon jó dolgok vannak benne, rengeteg gyors süti meg kajcsi! :wink:

Szóval lányok, akkor mindenki augusztusban fog szülni?? :wink: :lol: Én azért szeretném kihúzni szeptemberig. Bár ha igaz a császár dolog, akkor én is 2 héttel elöbb fogok, tehát szept. 7-e körül. Az meg már nincs is olyan messze... A babaszoba meg még sehol, cuccok kimosatlanul, semmit nem vettem még a kórházba sem, a babaápolási dolgokról nem is beszélve... Na de majd lassan nekikezdek!

Ja, majd elfelejtettem, Juci, üdv közöttünk neked is!! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Juci
A fotóalbumban egyelőre csak egy kutyus van? Cuki!

Kép
granda

Csajok!

Az augusztusi topicban már babaeső van! Igaz, nálunk is elkezdődött, de mostmár bármikor számíthatunk újabb babára! Jajj, de izgalmas!!! Már a finishben vagyunk!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!Nálam minden oké,lassan jobb ha megszokom a görcsölgetős dolgokat ha ilyen gyakori lesz. :roll:

Éva: aranyosak vagytok a pároddal!Jó rendezgetést neked mára! :wink:

Silka,Regina szép a pocitok! :D

Hajni szupi az új tábla! Olyan jó lesz ha már majd mindenki szerepel rajta!

Era írj majd hogy vagytok!

Motiot remélem jobban vagy már!

Vadvirág: úgy szeretem olvasni amikor a családodról írsz! :D
Nagyon jó anya vagy. :wink: Sajnos egyre több negatív példát látok türelmetlen kiabálós anyákra...Tegnap az egyik bevásárlóközpontban beszéltek csúnyán a kisgyerekkel.Jól szituált anyuka,de amikor a száját kinyitotta...Milyen lehet otthon??

Juci:az én hasamon is nyoma marad az alvásnak...Én szoptatós párnát használok régóta.
Keményedés:pihizz sokat...Nekem pihi és 3X2 magnézium mellett is előfordul. :?

Niki:aranyos a párod kislánya! :D
Ismerős amit leírtál...Remélem már jobban vagy!

Muffinok nyami... :D Fogok venni sütőt és kipróbálom olyan jól hangzik. :wink:

Szülés: lassan beindulunk úgy látom. :D Remélem a sok nyűg mellett nem én leszek mégis az utolsó. :lol:

Beke Andi:a mi méreteink jelentősen eltérnek.De nálunk manó állítólag kicsit nagyobb a koránál és mi sem vagyunk kicsi emberek...Párom és én is 180 cm felett...Ja és én kapom a gyógyszereket a koraszüléses dolog miatt.Ne izgulj,minden rendben lesz! :D

Jó készülődést a talisoknak! :D

Puszi![/b]

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Silka,
nagyon örülök, hogy találtál rendes orvost, akiben megbízol. A babád méreteit látva most kicsit megnyugodtam a mi Ádámunk felől... azért vannak még ekkora babócák... :D

Csajok, én üdítővel-rágcsával készülök a babanetes találkozóra (sütni nem tudok, de ezek a muffinreceptek elvarázsoltak, úgyhogy elkérem anyu muffinsütőjét és alkotni fogok, ha jól sikerül, megírom, ha nem, nem ;-)).
Puszi!

Kép
Kép
irina

Andi: Rebekát nekem is mindig kisebbnek mérték pár nappal. Aztán amikor megszületett, kiderült, hogy azért mert hosszúkás feje van. Egyébként 3500 gr-mal és 58 cm-rel született.

Motiot: te se ijesztegess!!! Tegnap konzultáltam egy barátnőmmel, aki 2 kislányt szült spontán. Azt mondta, hogy azok a tünetek amiket produkálok, neki is megvoltak hetekkel a szülés előtt. És kibírták a 38. hétig. Kicsit megnyugodtam.

Granda: ki fogom próbálni a recepteket, de én már évek óta csak ősztől tavaszig szoktam leginkább sütni. Valahogy nyáron nem annyira kapósak nálunk az édességek. Főleg az almás érdekel nagyon.

Megyek, nem sokára indul a vonatom, este jövök.

Kép
Kép
timi26

sziasztok most nézem mennyi idö van enem is kellene.. Elszorakoztam a fotoalbum készitésével az időt kajállok azt jövök addig is pusz mindenkinek juci :lol:

Kép
juci83

aniko80:Szia te nem érzed úgy hogy néha annyira mozogna majd ki jönne? Nekem elszokott deformálodni a hasam néha tök jo érzés :lol: MÉG NÉHA CSIKLANDÉKOZ IS A KIS HUNCUT!!

Kép
juci83

Húú, én is most nézegettem az augusztusi topikot, még csak július 28-a van, de már vagy 8 baba megszületett! :shock:
Lassan majd nálunk is beindulnak az események, igaz Timi26? :lol: :wink:
Na persze, nem ijesztegetlek, maradjon csak bent még Viktorka egy pár hétig! :wink: De már tényleg nincs sok hátra és egyenként izgulhatunk majd egymásért!!!

Miléna, köszi a kérdésed, mára már jól vagyok, tegnap azért pihiztem eleget, meg ma eddig is azt tettem, apa volt a gyerköccel, most pedig megyek vele aludni egy kicsit :oops: Így ö is többet alszik, na meg rám is rámfér egy kis pihi még! :wink:
Szaladgálhatok eleget majd a két gyerek után, amíg lehet, addig kihasználom a lehetöséget a pihire!

Csajok, ti akkor nemsokára taliztok? :cry:

KépKép
KépKép
motiot

ÉVA:szioka nagyon szép a babaszoba nekünk még csak most festik de a belevalok megvannak.Tudnál nekem valami lazittó ötletet adni ugy érzem nagyon feszült vagyok

Kép
juci83

Mi a baj? Vagy az időjárás vagy valami más? A feszültség terhességünk velejárója. Én általába amikor már pattanásig ki vagyok. akkor mindig kismama tornázom. ( Vagy babanetezek?) Lényeg az hogy próbálj kikapcsolni mindenképpen. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!

Újaknak üdv. :)

Talizóknak jó talit. :)

Képek szupik. :)

Itt már vihar van, újabb hidegfront. Nem szeretem. :evil: :evil: :evil:

Ma punnyadok, romantikázunk apukával, ebéd, dvd. :)
Holnap sem leszek sztem.

Jó hétvégét Mindenkinek. :)
Vendég

Sziasztok!

Juci én is elég feszült voltam délután.Lepihiztem,elkezdtem olvasni és aludtam egy jót. :D A változatosság kedvéért görcsölésre ébredtem,de már nem foglalkozok vele csak akkor ha nem múlik el.

:roll:

Nincs meg valakinek az Álomszép cd amit a kezdőlapon reklámoznak?Sehol nem kapni nálunk. :( Nem tudjátok azt csak netről lehet rendelni?

Hajni jó romantikázást! :D Szerintem mi is azt fogunk ma este. :wink:Ja és várjuk a vihart...Megint nagyon meleg van,lehűlést akarok!!!

Remélem jól sikerült a tali,várjuk a híreket!!!! :D

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Olvasgatom a többi topicot közben.Van köztetek olyan aki gyakran van MSN-en?Ha gondoljátok mi is felvehetnénk egymást... :wink:

Még valami eszembe jutott:a telólista megvan,de ki-kit fog értesíteni?Vagy én nem néztem meg jól,azért nem tudom? :oops:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

A Babanetes tali nagyon jól sikerült, a kismamákat egyedül mi, szeptemberiek képviseltük. Mindenki nagyon aranyos és csinos kismama, teszek fel pár képet, amiket én készítettem.

Kép Amona

Kép Anitja

Kép Irina

Kép Kiskolbi

Kép Mazsola7

Kép Silka

Kép Timi26

Kép

Kép

Készítettek a szervezők is egy nagyon jó fotót, állítólag itt a babaneten fent lesz.

Anitja! Teljesen rákattantam a kandírozott dióra, annyira finom volt! :D
És sajnálom, hogy azt a jó kis pelenkázót nem tudtuk lenyúlni neked. :?

Mindenki előtt le a kalappal, mert elég meleg volt, és lógattuk a lábunkat.

Nagyon jót dumcsiztunk, ha hamarabb nem, akkor egy év múlva találkozunk babukákkal együtt!

Többiek! Hazaértetek rendben???????

Kép
Kép
Kép
gremese

Vagy az a lényeg,hogy olyat aki még biztos nem szül? :oops: :roll:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna! A telefonlistából azt választassz ki, akit szeretnél értesíteni, és lehetőleg gépközelben van. Vagy már megszült, vagy még nem szült meg. És az a valaki majd felteszi a jó hírt ide a babanetre.

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszi lányok a bíztatást nagyon aranyosak vagytok! :D
Majd mondogatom a Gergőnek, hogy azért lehetőség szerint hízzon egy kicsit többet, mint a báttya!
Most már csak azon drukkolok, hogy minnél tovább bent maradjon, hogy nőhessen még!

Ez a hideg front katasztrófa!!!! :twisted: Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a meleget meg sem érzem a hidegtől meg eszméletlen szarul vagyok!

Milyen volt a tali?? Meséljetek!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Jaj olyan jó így együtt látni titeket!!!!!!!!!Mindenki csinos kismami!!!
Úgy sajnálom,hogy nem tudtam menni. :cry: Remélem legközelebb sikerül. :wink:

Csak a szeptemberiek voltak??

Kik voltak még akiket nem láthatunk képen?

Jó pihenést nektek!!! :D

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Köszi Gremese,valami hasonlóra gondoltam én is...Csak azt hittem,hogy valami elkerülte a figyelmemet. :oops:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok Mammikák!
Niki! Nagyon szép Kislány, és a muffinok is csodaszépek :lol:

Beke Andi! Szerintem ne aggódj, lehet, hogy a fogantatás is később volt. Nekem is mondott a doki olyat, hogy "nem éppen egy kövér gyerek", amikor mellkasát méricskélte, most kezdjek el aggódni? Ugyanmár...!!!!!!!

Timi26! Én meg aztat mondom nem Te leszel a következő :lol: , nyugi 8) . Láttam ma rajtad :wink: ! Tök jó, hogy eljöttél!
Na íme a talis képek, kezdem akkor Timivel:
Kép
Viranka:
Kép
Silka:
Kép
Irina:
Kép
Kiskolbi:
Kép
Mazsola és Gremese:
Kép
Amona:
Kép
Na ezt most elküldöm aztán folyt.köv. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Beke Andi! Ez az adat-összehasonlítás szerintem teljesen olyan, mint a minden etetés után való mérlegelés. Csak stresszeled magad vele!
Van, akinek nagyobb a babája, van akinek kisebb, ez függ a szülőktől, a génektől, a stresszmentességtől, és még sok mindentől.
Ha a doki azt mondja, hogy minden rendben van, akkor nyugodj meg, az a lényeg!!!!! Én amúgy úgy tudom, hogy a második baba, mindig nagyobb, mint az első - de ez persze nem szentírás.
Ha kicsi lesz a súlya, hát kicsi lesz. :) Te ezt úgysem tudod befolyásolni!
Nyugodj meg, minden rendben van! :wink: :D

Én a hidegfrontra keményedek eléggé, a meleget azért bírom.

Babanet: (Csak hogy kicsit sárguljanak a többiek :twisted: ) Nagyokat nevettünk, mindenki egy édespofa!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Mi megjöttünk a taliról. Nagyon jó volt. Mindenki nagyon jó fej.
Csináltunk képeket is, amit én csináltam, csak holnap lesz meg, mert nem tudom, hogy kell JPG-be tenni.

Sajnos mi jöttünk el elsőként, vonathoz, meg Rebekához voltam kötve, de tényleg nagyon jól éreztem magam.

Motiot: semmi ellenvetésem nincs hogy én legyek a következő, csak még két hetet adjatok!!! De nam sértődnék meg ha valaki beelőzne. Szerintem elég sok baba van kilátásban augusztusban.
Jut is eszembe, az augusztusiak meg sorban most szülnek. Olyan aranyosan szurkolnak egymásnak!

(Na mire megírtam, látom a többiek is megérkeztek)

Gremese: nem valami előnyös profilomból fényképeztél... :D

Kép
Kép
timi26

Ja igen Gremese: a húgom átküldte e-mailben a képeket, csak nem tudom JPG-be tenni. Tudsz segíteni?
timi26

Folytatás:
Csoportkép:
Kép
még egy:
Kép
meg még egy:
Kép
És még:
Kép
Kép
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 215.08.jpg[/img]
Kép
Remélem nem ment fel valami 2x...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Köszi Anitja: jó nagy víziló fejem van...

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?