Halihó Mindenkinek!
Remélem mindannyian jól vagytok, és most valami vízparton hűsöltök!
Tatu nagyon sajnálom... ezt nagyon nehéz lehet intelligensen viselni.. hogy egy percig se hibáztasd a másikat pedig legszívesebben...

nagyon sok erőt Neked, és sok puszit küldök..
Minden jellegű női problémára nagyon nagyon jó a cickafarfű és palástfű gyógytea.. én nagyon sokszor iszom kúraszerűen. Nekem pl ez állította be, hogy rendszeres legyen a mensim. Az egyik barátnőmnek sajnos ki kellett venni az egyik petefészkét utána felfertőződött, cisztái lettek és volt valami hüvely-sebe is. az orvos már nem tudott mit kitalálni.. (mindenféle antibiotikumot végigszedettek vele) elment természetgyógyászhoz, ezeket kapta, plusz árnikát kapszulában és most már 11 hetes terhes!

szóval kicsit összekapja a női jellegű berendezéseket

és ami a legjobb a gyógynövényekben, hogy ha nem használ - amit nem hiszek - akkor sem árt! keress rá a növényekre a neten!
Február, nagyon drukkolok, nem lesz SEMMI baj! Beszélj sokat a babával, én annyira hiszek benne, hogy számít!!!

És pihenj nagyokat! már úgysem sokáig heverészhetsz!
láttam, hogy sokat írtatok a túlsúlyról. én testépítő és wellness (aerobic-spinning-pilates és nemrég végeztem kismama jóga oktatóként

)trainerként dolgozom egy teremben, és nem az a két nap alatt papírt szerzek fajta vagyok. Évekig jártam Németországba iskolába, 3 nemzetközi sport diplomám van. Na, nem is akarok sokáig itt okoskodni, de nagyon fontos hogy hogy mozog valaki.. lehet úgy mozogni, hogy egy dekát nem fogysz pedig szakad rólad a víz és azt hiszed.. szóval ha bármelyikőtök úgy gondolja, nagyon szívesen segítek!!! (kell csinálni egy állapotfelmérést- megnézni, hogy hol van az aerob és anaerob tartomány közötti küszöbérték, bla-bla) szóval nagyon szívesen ha...
szikra édesek a lányok!! igazi hajas babák!
Pisti meg milyen komoly fiatalember már Beber!
jézus mennyit írtam már is, pedig még sehol sem tartok!
A nyaralás rettenet jó volt, még sosem voltam Spanyolországban, juhuu

jó hely.. délen voltunk onnan átmentünk Gibraltárra, volt minden- majmok a nyakadban

és olyan kilátás hogy nem hittem szememnek!! Áthajóztunk Afrikába, Marokkóban is voltunk. Alkudoztunk mocskosul

a férjem vett nekem egy termékenység gyűrűt

nagyon szép. Sajnos a fényképezőnkben meghalt a kártya - majdnem kitéptem a hajam

de remélem meg tudunk menteni pár képet, és akkor teszek fel!:)
Bocs, hogy sokat pofáztam! akinek nem írtam külön, sok puszi és jó újra itt lenni azért!