Sziasztok Lányok !
Látom a társaság nagy része nyaralni van , én meg itthon pihizek . Az időjárás megint furcsa, legalábbis errefelé, lehet,hogy végre esni fog .
Reggel kiadós hányással kezdtem ( bocsi így ebéd környékén ) .Most volt másodszor a terhesség alatt, és nem értem mi lehet az oka, mert csak vitamin és tea volt bennem . Mindenesetre nem örültem neki , vissza is feküdtem még 1 órára az ágyba.
Délben lementünk a piacra és egy nagyon édi 1 éves kisfiúval találkoztunk - egy ismerős gyereke , ettől egyből jobb ledvem lett

.
Jótanácsként annyit mondtak ,hogy aki légzésfigyelőt szeretne , az gondoskodjon megfelelő alátámasztásról , mert a kiságyakban a rács + rajta a matrac instabil és sokszor össze -vissza jelez a készülék.
Ők ezt úgy oldották meg,hogy egy 1-2 cm -es tömör lapot tettek a rács és a kókuszmatrac közé.
Büngyi , Áfonya : akkor nem sok iső jut a hétvégén lustálkodásra ! Biztos nagyon szép lesz minden

, várjuk a fotókat , de azért pihizzetek is .
Klári : jó nézegetni a pocakos képeket, megnyugtató , mert van viszonyítási alap, hogy más hogyan változik . ( Nem csak a kilókra gondolok

)
Ez a borotválós dolog nem hangzott szívderítően ,azért hátha haladtak Ők is a korral ....
Nekem egyébként fém allergiám van , ami azért gáz , mert nem használhatok akármit. Persze ezt adott szituációban elég vicces lenne elmagyarázni a nővérkének, vagy bárkinek , hogy kérem szépen , engem ne nagyon szőrtelenítsen a saját módszerével , mert 1 hétig kiütéseim lesznek .
Erika : Egy kedves , szegedi barátnőm barátnője szült a héten. Nem tudom ,hogy hány kórház van ott felétek, de egész jókat mesélt. Pl. szülés kapcsán nincs beöntés, hanem humánusabb megoldásként kap egy kúpot és kész .
Persze nem ez a legfontosabb dolog, de engem ezek a részletkérdések is foglalkoztatnak.
Jó tudni ,hogy vannak normális helyek is , remélem Ti is ilyen körülmények közé kerültök majd .
Mindenkinek nagyon szép hétvégét !!!