Sziasztok lányok!
Igaz nem vagyok állandó tag nálatok, de mivel már kértem tőletek segítséget, úgy gondoltam megírom mi történt velünk.
Sajnos a 11. hét végén kiderült, hogy PARTIALIS MOLA terhességem van. Egy daganat kezdődött el fejlődni, ami a most még egészséges babát, később megbetgítette volna, így sajnos el kellett venni a kisbabánkat. Amikor utoljára láttam 5.8 cm-es volt, és gyönyörű szívhangja volt
Jól mwgsirattuk, én még most sem tudok mit kezdeni azzal az ürességgel, ami kialakult bennem. Nem tudom felfogni, hogy egyik pillanatról a másikra nincsen. Pedig a műtét napján már pont a 12. hétben lettünk volna.
Az orvosom nagyon aranyos, és nagyon erős bizalmam van iránta, nagyon jól sikerült a választás, Dr Barna Péternek hívják, és mint többen is írtátok nagyon édi és vicces ember. Találkoztam Dr Urbán Mártával is, ő is nagyon kedves, és Fülöp doktorral, ő is nagyon édi
Aki voszont egy g@ci f@sz (már elnézést, hogy ilyen vulgáris vagyok!!!!) az dr Szánthó József. Véletlenül neki kellett beadnia a műtét előtt a tágítót, azt sem tudta ki vagyok, és miért vagyok ott. Megkérdezte hogy mikor mensiztem utoljára, és amikor kiszámolta, hogy 3 hónapos terhes vagyok, akkor megkérdezte, hogy miért vártam mostanáig az abortusszal??????
Szerettem volna lerúgni a fejét, majd ezek után kioktatott, hogy ne hívjam gyerekenek a babámat, mert az még csak egy magzat. Lehet hogy orvosilag ez így van, de nekünk ő volt a legfontosabb a világon, de ennek ellenére sajnos elveszítettük.
Ami most elkeserít az az, hogy még legalább fél évet kell várnunk az eredményektől függően, hogy újra próbálkozhassunk
Volt közületek valakinek vatélése, vagy abortusza?? Mennyi időt kellett várnotok utána? Bár nálunk speciális a dolog, de ezt most hosszú lenne leírni (lsd MOLA terhesség)
Egyébként a szent imre kórház szuper, és mindenki nagyon kedves volt velem